forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 1:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 4:04 pm 
Аватар

Калфин, въпреки че беше външен министър, е супер дървен в общуването, а и си избра плоскост за хвалене, която вече бе заета от Плевнелиев - одобрението от ЕС та това наистина си беше греда за комунягите. Проданов е прав, че майор Деянов щеше да им докара немалко лели и баби, плюс такива, дето не се кефят на ГЕРБ.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 4:17 pm 
Аватар

Татяна Дончева беше най-сигурно, че ще успее за президент, но тишината в спалнята и еба мамата на кандидатурата и :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 7:03 pm 
Аватар

Дончева се беше развела отдавна с БСП, а Нуцо Марчано просто беше гарнитурка на Калфин. Не би било разумно от гледна точка на комунистите да го изтипосат него за президент. Няколко хиляди гласа в повече евентуално заради него от неговите фенове едва ли биха променили нещо.

В петък ли Той ни дава метрото? :bigok Мисля да присъствам сред тълпата плебеи, кланящи се доземи на божествения цезар, че имам малко работи за вършене по Ромско шосе. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 7:13 pm 
Аватар

Проданов за доста неща си прав,но не отговори,ако бкп искаха да загубят нарочно,защо не назначиха Станишев за техен кандидат ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 10:17 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Проданов за доста неща си прав,но не отговори,ако бкп искаха да загубят нарочно,защо не назначиха Станишев за техен кандидат ?

Със Станишката за кандидат, Росенчо отиваше в канала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2012 10:47 am 
Аватар

Съмнявам се,Станишев да е имал някакви шансове срещу Росенчо,но това са вече хипотези...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2012 5:26 pm 
Аватар

Абсолютните глупости! Гласувалите нямаше как да си променят мнението заради някакъв гнусен педал, а негласувалите с какво щеше да ги спечели педерастчо? Харизма? :smt012

Догодина ГЕРБ + Кунева управляват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2012 5:59 pm 
Аватар

Би трябвало всички да сме наясно, че този форум не е представителна извадка. Станишев е шеф на ПЕС да му еба майката, това не е малко, а подценяването на неговото одобрение ще го върне на власт. Догодина - комунета + Кунева. Може и Герб в комплекта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2012 5:59 pm 
Аватар

Само да не е ГЕРБ и бкп в името на "стабилноста" на държавата...това ще е краят на ББ,а дойде ли краят на ББ,идва за пореден път на кyрвите от „Позитано“ №20

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2012 7:23 pm 
Аватар

Кой и да дойде на власт политиката няма да се промени, а тя вече толкова години е: корупция, мафия, некадърност и шуро-баджанащина. Сменяме си политиците, но не и политиката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2012 9:16 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Би трябвало всички да сме наясно, че този форум не е представителна извадка. Станишев е шеф на ПЕС да му еба майката, това не е малко, а подценяването на неговото одобрение ще го върне на власт. Догодина - комунета + Кунева. Може и Герб в комплекта.

Това сега го чувам от теб сефте. А предполагам и още има-няма 1-2 милиона гласоподаватели. Кой го ебе с кой СтанишеФ се е ебал в ЕС. Важното е че тук се насра и дори някои червени кхмери го ненавиждат. Та как точно той щеше да е по-силен кандидат от Калъфин или изкукалия вече Нуцо Марчано, не се сещам никак. Те просто, както и много други партии, имат липса на свежи кадри и лидери-овчари, така че не бива чак толко да се задълбочаваш в някакви сложни схеми и заговори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 9:12 am 
Аватар

Не мисля, че бцп има шанс да влезе във властта. ГЕРБ ще успеят да съберат 70-80% от гласовете, които получиха миналите избори. На местните се видя, че все още са топ партия взимайки 4те най-големи града. Гласовете за Пръмова ще са на празноглав путки и путьовци, които не биха гласували или защото е жена. ГЕРБ + Пръмова ще е. Бойко и мърлата се знаят още преди НДСВ и са се разбрали. От има няма 4-5 месеца вече не се и хранят помежду си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 11:42 am 
Аватар

Дано да си прав,ама на мен ми се струва,че ГЕРБ и бкп ще имат доста близки проценти,нещо от сорта 25 % за ГЕРБ,20 % за бкп,14 % за Кунева и т.н..Лошото е,че може би за първи път синята десница няма да влезе в парламента...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 1:17 pm 
Аватар

genchev написа:
Не мисля, че бцп има шанс да влезе във властта. ГЕРБ ще успеят да съберат 70-80% от гласовете, които получиха миналите избори. На местните се видя, че все още са топ партия взимайки 4те най-големи града. Гласовете за Пръмова ще са на празноглав путки и путьовци, които не биха гласували или защото е жена. ГЕРБ + Пръмова ще е. Бойко и мърлата се знаят още преди НДСВ и са се разбрали. От има няма 4-5 месеца вече не се и хранят помежду си.

Е как не го виждаш, при положение, че разликата на президентските избори е едва 5%? А герб губят гласове и ще продължават да губят, това е нормално. БСП пък печелят.

Nakuro Bradata написа:
Това сега го чувам от теб сефте. А предполагам и още има-няма 1-2 милиона гласоподаватели. Кой го ебе с кой СтанишеФ се е ебал в ЕС. Важното е че тук се насра и дори някои червени кхмери го ненавиждат. Та как точно той щеше да е по-силен кандидат от Калъфин или изкукалия вече Нуцо Марчано, не се сещам никак. Те просто, както и много други партии, имат липса на свежи кадри и лидери-овчари, така че не бива чак толко да се задълбочаваш в някакви сложни схеми и заговори.

Пич, както вече казах - форума не е представителна извадка. Отиваш в първия по-малък град и питаш бабите - ще видиш с какво умиление говорят за "то си е наше момче" Станишко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 1:48 pm 
Аватар

На президентските избори беше всички срещу ГЕРБ. Даже Костов се изказа против Плевнелиев. Не са само двете партии. Да не забравяме и как Атака и РЗС лижеха гъзягата на Бойко в началото. Всяка по-малка партия, ако й се предложи да влезе във властта няма да откаже. Очакванията са да има 4-5 партии в парламента, на фона на евентуалното изпадане на РЗС и СДС. Ше поживеем, па ше видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 1:50 pm 

Който и да управлява разлика няма да има. В България няма истински политици, а само разни педерастчета, селянчета и т.н. добрали се до властта по някакъв си начин. Истински политик нямаме. Така че ми е през кура кой ще дойде на власт. Разлика не виждам в цените и заплатите. Е цените се вдигат да.. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 2:32 pm 
Аватар

БСП въобще не са нагоре, напротив, ще имат по-малко гласове и от последните избори заради по-ниската активност
ГЕРБ и кунева е най-вероятната комбинация на този етап, това че кунева била Б отбор на БКП е пълна глупост, основателите на партията й са все хора от НДСВ, каквито са и основателите на ГЕРБ, начело с Бойко Борисов и ЦвЦв, кандидат депутати на царя заедно с кунева и лечков през 2005та. Цялата работа е Кунева да влезна и да изиграе ролята на РЗС и Атака, като позволи на ГЕРБ да управлява еднолично. Ако не се получи то ще е защото ДСБ са събрали достатъчно гласове за да не им стигнат на ГЕРБ и Кунева процентите. Коалиция на ГЕРБ с БКП е невъзможна защото от ЕНП и хамериканското посолство веднага ще спрат подкрепата си към Боко, а без нея повече власт няма да помирише.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 4:48 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Пич, както вече казах - форума не е представителна извадка. Отиваш в първия по-малък град и питаш бабите - ще видиш с какво умиление говорят за "то си е наше момче" Станишко.

Наистина, не съм правил представителна извадка сред червените некролози, но все пак смятам, че твоята теория за уговорка с ГЕРБ да не пуснат дискредитирания сред другарите Станишев ми се струва по-невероятна и научнофантастична :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 6:00 pm 
Аватар

Вие сте ебати врачките :lol: болшевишкото крило на бсп,а именно герб,е огромната опасност за всички нас.Неприятното е че унищожиха всякаква алтернатива,но има и цяла година,понякога стават чудеса,една обединена десница ми звучи надежно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 7:41 pm 
Аватар

genchev написа:
На президентските избори беше всички срещу ГЕРБ. Даже Костов се изказа против Плевнелиев. Не са само двете партии. Да не забравяме и как Атака и РЗС лижеха гъзягата на Бойко в началото. Всяка по-малка партия, ако й се предложи да влезе във властта няма да откаже. Очакванията са да има 4-5 партии в парламента, на фона на евентуалното изпадане на РЗС и СДС. Ше поживеем, па ше видим.

Сами срещу всички, а :bigok

Разбира се, че всички нормални ще са серщу комсомоснкия секретар, да го еба у невзрачния тип с ладичката си, дето случайно се озовал в Германия.

Обаче, още чакам некакво обяснение как така комунетата си туриха силния кандидат за вице, а този, който се е търкал в лайната и съответно срещу могат да вадят кво ли не, го сложиха за основен. При 5% разлика, гербавите кво щяха да извадят срещу дето Ламбо? Кура ми. БСП и Герб се явиха заедно, а и пропускаме, че немаше изборен туризъм, ей така по случайност уж...

Гербавите с комуненцата в момента си подават топката в лек партньорски стил, за да си осигурят власт колкото може по-дълго. Нашия избор в момента е нещо като мекия вариант на путин и медведев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 8:00 pm 
Аватар

goldenriver написа:
глупости...глупости...глупости...и т.н.

Вчера минах покрай една дюнерджийница "Тракия дюнери"(или нещо подобно),отдолу пишеше нещо на турски,а на покрива се развяваше малко знаменце на ЕС,веднага се сетих за тебе :bigok
Да не съм офтопик-видех Гоце у мола,изглеждаше спокоен и небрежно се разхождаше.Мислите ли,че това е знак :smt017 ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 8:03 pm 
Аватар

Хммм, мол, разхождане. :smt017 Мирише на съюз с Пожарникаря. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 10:18 pm 

герб и бсп са партия, защото имат изгода да се върне двуполюсният модел + един или двама и дотук

червените играха на знакови места с бойко, имайки файда алтернативата да е една, а не три

примери - пловдив, плевен. червените масово ги подкрепиха :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 11:23 pm 
Аватар

[az] написа:
goldenriver написа:
глупости...глупости...глупости...и т.н.

Вчера минах покрай една дюнерджийница "Тракия дюнери"(или нещо подобно),отдолу пишеше нещо на турски,а на покрива се развяваше малко знаменце на ЕС,веднага се сетих за тебе :bigok
Да не съм офтопик-видех Гоце у мола,изглеждаше спокоен и небрежно се разхождаше.Мислите ли,че това е знак :smt017 ?

Не е много коректно,да ме цитираш,а да си измисляш,написаното от мен :smt006 Така и не разбрах,кое от написаното от мен е глупости..глупости...и пак глупости....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 11:40 pm 
Аватар

Сега се сетих кой си ... ти си Цветелин Кънчев от "евророма" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 11:43 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
герб и бсп са партия, защото имат изгода да се върне двуполюсният модел + един или двама и дотук

червените играха на знакови места с бойко, имайки файда алтернативата да е една, а не три

примери - пловдив, плевен. червените масово ги подкрепиха :)

То като гледам никой не им пречи и без това, така че не им се налага да се стараят. Старите десни вече ги няма окончателно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 11:52 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
Сега се сетих кой си ... ти си Цветелин Кънчев от "евророма" :bigok

Къде ме видя да съм защитавал циганите ? Но виж,може да съм Ахмед Доган от ДПС :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2012 12:47 am 
Аватар

Тоя с прозвището рио де лайнаре няма сам как да се сети,че не само във форум,а и в обикновеният,не виртуален свят,всеки,който се прави на последна инстанция,показвайки "огромни"знания по всеки въпрос,най-често е плиткодумен дърдорко,на когото хората или му се дразнят,или просто не му обръщат внимание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2012 2:07 am 
Аватар

goldenriver написа:
Не е много коректно,да ме цитираш,а да си измисляш,написаното от мен :smt006 Така и не разбрах,кое от написаното от мен е глупости..глупости...и пак глупости....

Знаеш ли колко ме интересува дали е коректно :lol: ?Достатъчно е човек да ти прочете 3-4 поста,за да види,че си доста тъп и леко неграмотен,пък и си падаш по резани :loser2 На мен само първото или последното ми е достатъчно,за да не те взимам насериозно.Обаче гледам,че сега нищиш и политиката :smt005 Даже не съм ти чел поста,който съм цитирал,спи ми се,а и днес се посмях достатъчно.Просто ме е яд,че форона се напълни с разни идиоти,които преди бяха пресявани по естествен път.Тейк кеър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2012 11:36 am 
Аватар

За мен също си доста ограничен и глупав човек,ама не го казвам пред всички,защото ти си отдавна в този форум и те го знаят.А това,че ме цитираш,без да си чел дори какво съм написал,означава,че си олигофрен :smt006 Ако не беше такъв малоумник,щеше да ми цитираш,точно това с което не си съгласен и да ме опровергаеш.Аз не съм политически анализатор,но си имам мнение и си го споделям,ти щом си толкова на ТИ с политиката,кажи нещо по-въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]