forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 334 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Колко трябва да са отборите в "А" група?
8 7%  7%  [ 31 ]
10 43%  43%  [ 189 ]
12 19%  19%  [ 82 ]
14 2%  2%  [ 10 ]
16 7%  7%  [ 33 ]
Да се закрива! 22%  22%  [ 98 ]
Общо гласове : 443
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 5:34 pm 
Аватар

Зимна пауза има почти нвсякъде, ама пък като нашата ... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 5:48 pm 
Аватар

Само грозник като Руни може да играе мач на Нова Година. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 5:51 pm 
Аватар

Няма друг начин просто, защото като се почне сега Никулден, Коледа, Нова година, Йорданов и Иванов ден...и просто трябва да има време да изтрезнеят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 6:09 pm 
Аватар

Според мен 12 отобра в А група по 2 мача всеки срещу всеки и обновен вариант на купата на България включващ повече мачове и гарантиращ по-големи приходи би било не лош вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 9:43 pm 
Аватар

Може да се като в американския футбол - висше образование трябва да имам, че да разбера кой с кой по каква причина играе :bigok . Но сме само Окранд Райдърс и твай :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:25 pm 

Джуркат ги в компутера

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:32 pm 
Аватар

Тц, има схема, ма си е ебала мамата, прави се за 3 сезонЯ напред (с кого ще играеш и с кого - не). В Бейзбола е още по-шантаво, ма там са 162 мача на отбор редовен сезон :shock: Нашите ритнитопковци ако чуят за подобно нещо и ше починат :lol:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 12:07 am 
Аватар

Оня ден се опитах да я разбера схемата на NFL, ама се отказах на 138 параграф :smt005 . Важното е, че Raiders са 7-4 и са спълен шанс за класиране на плейофите :8) . И тогава ще ги гледам по нощите :lsfc4 .

А бейзбола е нещо страшно - тия играят всеки ден :shock: . Ега ти сезона 100 и кусур мача. Ама е готино, кефи ме да го гледам. Жалко, че световните серии бяха сутринта и повечето мачове ги гледах до 5-6 ининг някъде.

Wildkid - в България къде и кога играете бейзбол, че искам да дойда да ви снимам за сайтО си :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 1:22 am 
Аватар

Върнеет се на темата. Кур за БФС, Перуката и всички останали гробокопачи на футбола. И този сезон не щат и да чуят май за намаляване на отборите. Ако не ги намалят, всичко в къщата им да изсъхне освен прането!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 4:48 am 
Аватар

8 отбора ! И накрая плейофи , а не малките отбори да скачат на Левски и после да си свалят гащите срещу цс*ка :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 11:49 am 

Packers тоя сезон с 11-0 не виждам как ше ги спрат :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 4:03 pm 
Аватар

Класирането в А група ясно показва какво е положението. Между 8-ия и 9-ия разликата е 10 точки. Значи А-група 8 или 10 отбора. Б група от остатъка + първите 4 от сегашните Б групи и останалото полуаматьори. Аз в България в момента ресурс за повече от 20 професионални отбора не виждам. Даже и толко няма, ама айде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 4:14 pm 
Аватар

thegboy написа:
Оня ден се опитах да я разбера схемата на NFL, ама се отказах на 138 параграф :smt005 . Важното е, че Raiders са 7-4 и са спълен шанс за класиране на плейофите :8) . И тогава ще ги гледам по нощите :lsfc4 .

А бейзбола е нещо страшно - тия играят всеки ден :shock: . Ега ти сезона 100 и кусур мача. Ама е готино, кефи ме да го гледам. Жалко, че световните серии бяха сутринта и повечето мачове ги гледах до 5-6 ининг някъде.

Wildkid - в България къде и кога играете бейзбол, че искам да дойда да ви снимам за сайтО си :smt003

Догодина, mate, ако не закрием спортО, че нема парЕ :bigok . В МЛБ сезонЯ е 162 парчета на отбор, без плейофите, и свършва по-бързо от А-група :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 8:26 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Класирането в А група ясно показва какво е положението. Между 8-ия и 9-ия разликата е 10 точки. Значи А-група 8 или 10 отбора. Б група от остатъка + първите 4 от сегашните Б групи и останалото полуаматьори. Аз в България в момента ресурс за повече от 20 професионални отбора не виждам. Даже и толко няма, ама айде.

Същото е и моето мнение от много, много отдавна.

Половината отбори в Б група са на читалищен принцип, в А гпуха от 8 надолу си е ебало мамата. 10 отбора в А група и 12-14 в Б и останалото да рита за здраве. Ама естествено няма да стане това, щото е важно да не губиме "футболни центрове" :smt031 .

Остави качеството на футбола - мене ми е интересно дали има друго първенство (що годе нормално де) с толкова малко публика . почвам да се чудя дали не трябва наистина да се спре тотално ходенето на мачове - ама кръгла нула. Без един човек на нито един мач, че да се размърдат от БФС. Ама едва ли, те само това чакат завалиите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 8:27 pm 
Аватар

Wildkid написа:
thegboy написа:

Догодина, mate, ако не закрием спортО, че нема парЕ :bigok . В МЛБ сезонЯ е 162 парчета на отбор, без плейофите, и свършва по-бързо от А-група :bigok :bigok :bigok

А вие къде го играете и имате ли си първенство, а-у?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 11:41 pm 
Аватар

Имаме си, играем на стадион Диана (зад басейна, до залата на борците). Нашето е скромничко, 20 мача ни се събират :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 10:19 am 
Аватар

angeloff написа:
Packers тоя сезон с 11-0 не виждам как ше ги спрат :smt031

пак ще си говорим :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 30, 2011 10:44 am 

Е нека, аз не разбирам, да има шоу :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 01, 2011 2:15 pm 
Аватар

8 отбора в А група може би са малко, макар че не знам дали има ресурс и за толкова финансово обезпечени отбори. 10 отбора като че ли е най-добре, една обща Б група с 12, макс 14 отбора От А да изпадат 3, за да е по-интересно и да няма прекалено много к.р истории - 9 и 10 да ходят в Б, 8-мият да играе бараж на неутрален терен с 3-тия в Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 01, 2011 4:20 pm 
Аватар

Courage написа:
8 отбора в А група може би са малко, макар че не знам дали има ресурс и за толкова финансово обезпечени отбори. 10 отбора като че ли е най-добре, една обща Б група с 12, макс 14 отбора От А да изпадат 3, за да е по-интересно и да няма прекалено много к.р истории - 9 и 10 да ходят в Б, 8-мият да играе бараж на неутрален терен с 3-тия в Б.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 2:26 am 

0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 2:17 pm 
4 отбора трябва да има.
Ние, Видима, Монтана и Сливен и ще сме 40 години поред шампиони :smt035
А може и сега да не вярвате, но ще видите, че и качеството значително ще се вдигне.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2011 10:48 pm 
Аватар

Ако има четири Б групи и без А група, всички ще са равни по качество и възможности, но това си е мое мнение де :blass

И няма да има обидени :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 8:03 pm 
Аватар

Аз съм съгласен с албионецо :levski И на мен ми се иска да сме като в Англия,ама не сме.За това най-добрия вариант и според мен е ''А'' група от 10 отбора като се играят 36 кръга - 4 мача всеки с/у всеки и накрая да изпадат 2 отбора.Да се направи една ''Б'' група от 18 отбора - 34 кръга от по 2 мача всеки с/у всеки,а не както е сега,като накрая 4 отбора пият по 1 студена вода.Вече ''В'' групите нека си останат както са си сега 4 от по 16 отборчета,като се класират само завършилите на първо място и купата с по един мач за да имат по-голям шанс малките отборчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 12:26 am 
Македония написа:
4 отбора трябва да има.
Ние, Видима, Монтана и Сливен и ще сме 40 години поред шампиони :smt035
А може и сега да не вярвате, но ще видите, че и качеството значително ще се вдигне.

Ще се цитирам отново. :!: Защото гениите трябва да се цитират, трябва да се четат и слушат :smt006
Това е пътя ако искаме да имаме футбол в България. Играе се по 14 мача на разменено гостуване. В края на сезона Левски и Монтана играят директно в групите на ШЛ, Видима и Сливен играят бараж, който от тях бие, влиза директно в групите, а другия почва директно от 1/5 финал в Лига Европа като винаги е гост втория мач, т.е реванша (за любителите на акуратната футболна терминология). При такъв вариант имаме сведени до минимум разходи, единствено се издържат четири отбора, в които се наливат куприльони левове. Правят се зверски стадиони, шият се знамена (да се веят обаче!), качествени мачове, идват звезди, конкуренцията е зверска, щото има адски много играчи, но само 4 отбора, хората са зажаднели за футбол, УЕФА отчита напредъка и ни удря рамо чрез нашата синя маша там Платинито да играем директно в групите :smt006 Не искам да съм порок, но го виждам до 2017 ако се наложи тоя вариант от догодина или по-догодина, поне един международен финал до 2017 го виждам... Началото разбира се ще е трудно. Най-вече с бюджетите. Примерно Левски може да почне със 140 милиона евро бюджет първата година, Монтана, Видима и Сливен с по 400 000 бюджет и вече на тая база да се надгражда. Началото винаги е трудно. Повечко парички, знам как е. На всеки е трудно. Ама сега ги гледай къде са. Каналета, Хъшове, Мъшове, всичко от тука е почнало... Сега да им се обадя идват и свирят без пари цяло лято, каза щом е за бат Жоро... И ония Металика и той щеше да дойде, ама му се развалила колата по пътя. Малко са отклонихме... Та започва нова Ера! Ерата Конан! Тотален левскарски режим и тежък ботуш газещ всичко в Европа. Строим "Бащица арена" за 500 милиона Евро, има 40 подземни етажа и 140 000 декара неразгърната площ молове, като 12 от подземните етажи са точно копие на Бурж Халифа, като форма и размери. Стадиона има около 130 милиона евро приходи всяка година, концерти, монцерти, дискотека ше направим, коктейл бар, ретро чалга и по тоя начин с тия 130 милиона и с останалите 140 милиона някак ше връзваме двата края някак.
Предвиждам всеки мач хореографии, на откриването ще спуснем сърфист, с горящи ролери върху джет във вода от делтапланер в центъра на игрището, където с горящи кънки ще изпише "ЛЕВСКИ 1914" и "Бащице, ти си нашият Отец!" във възхвала на Спасителя, който пък ден по-рано ще открие 600 метровия си паметник-бюст в градинката пред стадиона, направен от чист месинг (не повече от 0,6 процента примеси на падмий и айнщайний)!!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 1:24 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 НЕКА! :smt035 ЩЕ! :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:51 am 
Аватар

ПЛАЧАААА :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 10:30 am 
Аватар

Македонец, как ти ги ражда главата тия не знам просто... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 2:31 pm 

Бащица арена :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 30, 2011 1:35 pm 
Аватар

thegboy написа:
.....Остави качеството на футбола - мене ми е интересно дали има друго първенство (що годе нормално де) с толкова малко публика . почвам да се чудя дали не трябва наистина да се спре тотално ходенето на мачове - ама кръгла нула. Без един човек на нито един мач, че да се размърдат от БФС. Ама едва ли, те само това чакат завалиите.

На мен пък ми е интересно дали има друго първенство с толкова огромна и протяжна зимна ваканция и в същото време с толкова малко мачове за един сезон. Ма кво говорим изобщо, тук ако имаш мач от евротурнирите, си отлагаш мач ако е в рамките на 7-8 дни, а на играчите им се дава почивка щото можело да се изморят... Случвало се е две седмици да почиваме преди важен мач от ЕТ :shock: Ебаси смешката!

П.П.А това с мачовете е голям проблем според мен, защото много малко играчи играят всичките 34-35 мача за сезон (вкл. и купата). На повечето, дали заради контузии, смени, наказания и т.н., им се падат по не повече от 25-26 мача - и то за титулярите. Резервите я играят няколко мача, я не. И после искаме развитие на младите футболисти, игров опит и т.н... абе ужас

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 334 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]