forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 6:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 12:26 am 
Аватар

Така е в Левски.Който не издържа на напрежението пътува.
Днес бях в една кръчма и зад мене стоя Наско Сираков.Ама не чух дума да обели за футбол :| Явно докато не се върне той обаче нищо нема да се промени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 4:58 am 

Levskar67 написа:
И да ме нападате, аз лично много съжалявам за Иванов! Всичко при него тръгна катастрофално надолу след онзи прословут автогол, от там кариерата му тръгна надолу и резултата го виждаме всички! Не знам, каква беше тази омраза към него, момчето не е казало една лоша дума срещу някого, дори избягваше интервюта, а от колега, който го познава знам, че е ЛЕВСКАР, като нас! Според мен в края на миналия сезон при Я. Петров си стабилизира играта и като изключим грубата грешка срещу кокото ( тогава игра на непривичния за него пост, десен бек ) не е допускал други груби грешки! Както и да е! Пожелавам му да се успокои най-напред в Ст. Загора, да възроди кариерата си и никога да не се отказва от ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Да умира!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 9:18 am 

Levskar67 написа:
И да ме нападате, аз лично много съжалявам за Иванов! Всичко при него тръгна катастрофално надолу след онзи прословут автогол, от там кариерата му тръгна надолу и резултата го виждаме всички! Не знам, каква беше тази омраза към него, момчето не е казало една лоша дума срещу някого, дори избягваше интервюта, а от колега, който го познава знам, че е ЛЕВСКАР, като нас! Според мен в края на миналия сезон при Я. Петров си стабилизира играта и като изключим грубата грешка срещу кокото ( тогава игра на непривичния за него пост, десен бек ) не е допускал други груби грешки! Както и да е! Пожелавам му да се успокои най-напред в Ст. Загора, да възроди кариерата си и никога да не се отказва от ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

За сметка на това във FB и по аквапарковете беше първи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 9:28 am 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=378308

Цитат:
На вас подуенци да ви е честит поредният новоизлюпен левскар с червени пристрастия. Не се съмняваме, че ще го стъпчете, както направихте с много други преди него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 9:29 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Пожелавам му да се успокои най-напред в Ст. Загора, да възроди кариерата си и никога да не се отказва от ЛЕВСКИ!
Чекаме го отново следващото лято, да ни подсили за ЕТ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 9:42 am 

Omraz написа:
Изкупителна жертва трябваше да има и се оказа идиота Иво Глъвътъ. Той беше най-лесния, но лошо няма, мисля че всеки трябва да си отвори една бира по случая, щото реално го изгонихме ние. :wink:

Това се чудя дали наистина е така или е прах в очите и подмазваме... Ако е първото, явно при минимално обединение все още имаме някаква власт, все още ни се чува гласа.
Да не летим в облаците де, но ако пак се налага дано резултатът да е същия.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 9:55 am 
Аватар

Абе не ни се чува нищо особено, просто трябваше да направят нещо, за да "се успокоим", а най-лесното беше да разкарат тоя дървар (за когото вярвам напълно, че се е насрал тотално и вероятно и самия той е поискал да се маха вече). И нищо по-лесно от това да го върнат на село като вземем оттам някакъв да пълни бройката...

Сега се вижда още по-голямото малоумие Диамунтен да не води подготовка с отбора :ohmygod

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 10:38 am 
Аватар

ultima frontiera написа:
пък ний тук на селу няами самулети :(

А кога питам тази подчовешка пасмина - бИроЙцитИ ще бъдат закрити и разформировани :bii_chorbata Кога това мазно, гъсто и миризливо лайно изсрано върху Зарата ще бъде премахнато :bii_chorbata Кога, питам :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 10:51 am 
Аватар

Виж в Горнъ имат самулиети :bigok па в Търново няат :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 10:53 am 
Аватар

И гара имат, която мирише на лайна от километри :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 10:58 am 
Аватар

Редно е да заведем Ивчо Белгийския на таз гара или поне да го качим на влак :bigok да види в какви условия работят колегите му от България :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 11:01 am 
Аватар

Дилижансът Габрово - Царева ливада се тъкмо като за него :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 11:58 am 
Аватар

Имайте предвид, че това е първият трансфер на Илиан - този ще се пуска да играе. Централна двойка ще са Пелето и Ели, докато решат, че новият е вече в час.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 2:19 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Имайте предвид, че това е първият трансфер на Илиан - този ще се пуска да играе. Централна двойка ще са Пелето и Ели, докато решат, че новият е вече в час.

И само с един централен защитник да играеме пак ще е по-добре, щом го няма вече Главундера скапан. От 20 години гледам футбол и никога не ми се е искало да строша краката на футболист така, както на Главата по време и след мача в Сараево...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 2:22 pm 
Аватар

От години изпитвам страх, някакъв дълбок и необясним, при всяко статично положение близо до вратата ни. Не знам що :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 2:26 pm 
Аватар

Я кажете, пичове, какво мислите за двойка център-халфове Прохазка и Старокин? Аз от месец насам си мисля, че това ще е оптималния вариант, с оглед добрата игра на този пост на Старокин, през пролетта. И двамата са борбени, играят с доста хъс и енергия, което няма място за сравнения с апатията на Flatко Гаджев и мега-бавното (хасми)Пеле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 2:26 pm 
Аватар

tprodanov написа:
От години изпитвам страх, някакъв дълбок и необясним, при всяко статично положение близо до вратата ни. Не знам що :bigok

А аз знам :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 2:29 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Аз също :bigok Май само последния сезон беще що годе не толкова стряскаща всяка ситуация за центриране към нашата врата.
П.С Ама що годе, де... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 2:30 pm 
Аватар

Wildkid написа:
tprodanov написа:

А аз знам :bigok :bigok :bigok

Ти мани майтапа, станало ми е като условен рефлекс, като лампата на Павлов, все едно караш с нередовни документи и виждаш, че на пътя има полиция. Честно казано, не знам кога го придобих тоя страх, още Генов се подвизаваше като защитник, май някъде след като Игор си тръгна, оттогава нормална защита не сме имали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 3:40 pm 

Везалов е добър защитник и Хидъна (поне) би трябвало да е доволен oт габарити като неговите (1.91 висок, 84 кг). На този етап това е добро, но недостатъчно решение на проблема. Като ще вземаме Везалов, защо не шарихме някоя кинта и някой юноша за да вземем и партньора му от защитата на Берое, Владимир Зафиров? По този начин централните защитници ще трябва да свикнат с партньорите си в защита, но не и един с друг.

Както вече писах Владо и Марсиньо могат спокойно да си ходят, а на тяхно място един Г. Миланов или Хр. Златиснки няма да ни се отразят зле.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Авг 01, 2012 7:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 3:42 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
защо не шарихме някоя кинта и някой юноша за да вземем и партньора му от защитата на Берое, Владимир Зафиров?

Защото зелена България щеше да се изсипе и да ни заличи от лицето на земята. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 3:51 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
защо не шарихме някоя кинта и някой юноша за да вземем и партньора му от защитата на Берое, Владимир Зафиров?

Защото не сме Берое? Поне нямаме цел да сме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 9:15 pm 

Nakuro Bradata написа:
SZ_FEN написа:

Като не искаме зашо продължаваме да им вземаме играчите? Задавал ли си си този въпрос? Като ще е гарга, рошава да е. Или взми и двамата централни така, че веднага да могат да са ни полезни или не вземай никого.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 11:46 pm 
Аватар

http://levski.bg/ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 11:48 pm 

SZ_FEN написа:
Nakuro Bradata написа:
SZ_FEN написа:

Като не искаме зашо продължаваме да им вземаме играчите? Задавал ли си си този въпрос? Като ще е гарга, рошава да е. Или взми и двамата централни така, че веднага да могат да са ни полезни или не вземай никого.
Според мен се надява бързо да се адптират към клуба и тъй като им познава манталитета и играта ще може с малко работа да ги впише към отбора.Другият вариант е да не може да надскочи мисленото си като треньор,което е имал в Берое и трети вариант КоцитУ Дибелият и Тати :rip да не им се дават лични пари за по-скъпи и качествени играчи. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 11:49 pm 
Аватар

Бре, бре, бре. Направо не е за вярване тази работа :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 11:51 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Nakuro Bradata написа:
SZ_FEN написа:

Дойдохме си на думата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 11:57 pm 
Аватар

dimo91 написа:
http://levski.bg/ :bigok

На първо...четене...гледане....бива

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2012 12:08 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Nakuro Bradata написа:
SZ_FEN написа:

Аз този отговор го зададох още в началото. :lol: Но не на мен. Аз такива глупости и шуробаджанащини не бих направил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2012 12:14 am 
Аватар

Можело е и по-добре :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]