forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 2:37 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ма ти мислиш ли, че някой гледа на тоя клуб откъм футболната му страна?

Футболът навсякъде освен шоу за привържениците и състезание, върви с бизнеса, печалбата, общественото влияние, признание и престиж. При нас Ганю и Ко. са толкова малоумни, че явно само да гепят някой лев под масата им докарва множествен оргазъм :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 2:39 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
tprodanov написа:
Ма ти мислиш ли, че някой гледа на тоя клуб откъм футболната му страна?

Футболът навсякъде освен шоу за привържениците и състезание, върви с бизнеса, печалбата, общественото влияние, признание и престиж. При нас Ганю и Ко. са толкова малоумни, че явно само да гепят някой лев под масата им докарва множествен оргазъм :oops:

Аз па си мисля, че при ганьо говорим за една пералня, и некъде в страни има някакъв футбол, чиято единствена роля е нещо като плаката на входа на пералнята и нищо повече. Винаги развиваш това, дето ти е основна цел, ако футбола е вторична, ше го развиваш ако се саморазвие сам по случайност, ама и тогава не е сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 2:50 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз па си мисля, че при ганьо говорим за една пералня, и некъде в страни има някакъв футбол, чиято единствена роля е нещо като плаката на входа на пералнята и нищо повече.

Е няма как да е пералня, защото при положение, че само пере и само плаща, то ще е на загуба и няма да има лиценз за А група и ЕКТ. Има приходи и разходи, като всяко предприятие. Това че ужилили аборигена Слори за 50% от правата му и си спрели с Кума едни 30-40 к. под масата не е смъртен грях. Не ми е ясен как би функционирал механизъм, при който пералнята би могла да пере на печалба в положението в което е клуба в последните 4-5 год. Ганю просто паразитира за сметка името ЛЕВСКИ и чрез уйдурмите си спекулира публично в своя полза пак с името ЛЕВСКИ ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 2:52 pm 
Аватар

------------Илиев(Капитан)---------------
Башлиев--Диамунтен-Ели--Нуно Пинто
------------Димов-Прохазка-------------
Рамос/Тонев-------Вутов-------Райков
--------Стивън Петков/Жоао Силва--------

Незнам дали с този състав ще бием наред но поне на половина трябва да е подобре от сегашния състав!!!!

Последна промяна Chris12 на Пон Юли 30, 2012 2:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 2:54 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Треньора беше пропуснат в суматохата, много меко и леко мина. Още в първия мач играта беше безсмислено "цък-цък", без скорост, без преса, без атаки и голови положения докопахме 1-0. Втория мач до 15 мин. Сараево водеше с 2-0 с две контри. При положение, че трябва да сме стабилни, солидни и подредени да не допускаме гол - малоумната игра с крила тип "врабчета" и кьопава маймуна център нападател ни закопа. Така ги разбира нещата ИлИл, но резултати от него не чакайте.

В ЛЕВСКИ има нужда от треньор, който само с идването и името си ще вдигне 50% класата на отбора. Ама щял да взема 30-40 хил. ЕВРО :shock: Е, нека ги вземе човек, който ги заслужава, вместо съмнителни нови играчи (Марсиньо, Опоку, Силва и др. - сега! , а преди тях: Слори, Бистрон, Даниел Киш, Ортега, Матондо, Жеан Карлош, Жуниор, Майкъл Тевия, Видович, Петер Петраш, Тиберканин, Филипе да Коща, Рисп и др.). Към този списък може да се добави поне два пъти по-голям с имена на българи от първенството ни... За всеки малоумник е плащано на мениджъри, някой бяха с трансфери, отделно жилища, коли, к.р и т.н. Колко пари са това? Нали все уж нямаше пари, та трябваше да се учат да бъдат треньори: Вуцов, Велев, Достанич, Антони Сухий, Гонзо, Ясен, Костов и т.н. - на тях също се е плащало... И какво излиза? Дадени са две торби пари на съмнителни играчи, мениджъри и недоказани треньори. Вместо това един средно кадърен специалист с 2 помощници българи, можеше за тези 4-5 год. да свърши нормална работа и то на няколко пъти по-ниска цена. :oops:

Подписвам се с 2 ръце поднтози пост :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 2:55 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
tprodanov написа:
Аз па си мисля, че при ганьо говорим за една пералня, и некъде в страни има някакъв футбол, чиято единствена роля е нещо като плаката на входа на пералнята и нищо повече.

Е няма как да е пералня, защото при положение, че само пере и само плаща, то ще е на загуба и няма да има лиценз за А група и ЕКТ. Има приходи и разходи, като всяко предприятие. Това че ужилили аборигена Слори за 50% от правата му и си спрели с Кума едни 30-40 к. под масата не е смъртен грях. Не ми е ясен как би функционирал механизъм, при който пералнята би могла да пере на печалба в положението в което е клуба в последните 4-5 год. Ганю просто паразитира за сметка името ЛЕВСКИ и чрез уйдурмите си спекулира публично в своя полза пак с името ЛЕВСКИ ...

Пералнята има неколко компонента. Трябва да имаш предприятие, което генерира яки печалби, които да покрият кофтите кинти. За целта обаче трябва да имаш и бая, по-малки, които да генерират загуби, от които пък да отиват ония печалби. А футболни клубове, дал господ. Но това сигурно не е вярно, щото като питах г-н Батков дали пере пари през клуба и той достопочтенно ми отговори - аз нямам мръсни пари, които да пера. Ей богу...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 3:03 pm 
Аватар

tprodanov написа:
...щото като питах г-н Батков дали пере пари през клуба и той достопочтенно ми отговори - аз нямам мръсни пари, които да пера. Ей богу...

Трябвало е да го попиташ дали е малоумен глупак или просто е тъп педераст, защото на фона на събитията през последните 4-5 г. дори студент 3-4 к.р от УНСС би се справил по-добре от тази мазна мустаката свиня :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 3:05 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
...Дали свинете не се насраха като го видяха тогава...

Дали свинете не играеха по-добре от нас и нямаха положения, докато нашите бяха 0, каквато беше и играта ни преди да излезнат Гонзо и Йовов :wink:
А Гонзо със сигурност не трябваше да играе заради медицински проблеми ама Кокала дали смееше да му каже че няма да играе, а?
Седем:Едно написа:
kozarets1914 написа:
Добре де, а как се гледа на идеята да се бойкотират първите 3, 5 или 10 мача от есенния полусезон? Никой да не им стъпи.
Да се ходи само на тренировките, но не на мачовете примерно? Ако трябва и целия есенен полусезон. А?

Ами те точно това искат. Много добре се видя, че не им пука грам за публиката, не я уважават, не я поздравяват. Ако е празен стадиона, значи са ни победили.

И аз това викам - 10к на първия мач да ги видим дали няма да се стреснат. Тия не мисля че са разбрали въпреки псувните и заканите, че са в голям грях спрямо нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 3:18 pm 
Аватар

Грях ли? :lol: :lol: Бъзикаш се ... :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 3:34 pm 

Кадърен треньор от Европа ще ги кара да тичат и да правят тежка подготовка, след което неусетно и неочаквано ще почне да пада от Миньор, Ботев Враца и т.н с необяснимо слаба игра на футболистите. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 3:37 pm 
Аватар

Не и ако тези футболисти не си тръгнат преди това,а новите който идват ще им е ясно че ще се работи здраво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 3:53 pm 
Аватар

Нямам нищо против да прави с тях каквото поиска, но да събере играчи, които им се играе футбол и искат да направят нещо значително в живота си. Такъв бих го чакал цяла година, дори две... А ИлИл излиза след втори мач и първо отпадане да мрънка под носа си и да ги защитава при положение, че под негово ръководство са се осрали дружно до ушите... Слаб треньор и слаб отбор при тъпо ръководство - тепърва ще патим сериозно :idea: деня се познава от сутринта.

Надеждата на мнозина беше, че ИлИл може да направи колектив и задружен отбор, на фона на Бащици, Кичари, Баждеци и т.н. Още в първите 5-6 кръга балона на последните 6-7 месеца ще се спука :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 3:56 pm 
Аватар

Имам приятел бИроец който още като се разбра че идва при нас ми беше казал че Илиян не е треньор за нас,страхлив и лесно подващ се на натиск.Не бях съгласен с него но след толкова много случки напоследък, все повече започвам да си мисля че в БГ освен Херо няма подходящ човек за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:00 pm 
Аватар

Omraz написа:
Кадърен треньор от Европа ще ги кара да тичат и да правят тежка подготовка, след което неусетно и неочаквано ще почне да пада от Миньор, Ботев Враца и т.н с необяснимо слаба игра на футболистите. :smt031

по тази причина се замислям дали не е добре в отбора почти да няма българи. не повече от двама-трима и то да бъдат следени изкъсо за интрижки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:02 pm 
Аватар

Не знам за теб, ама аз не мога да си представя Левски без българи. То дори звучи странно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:08 pm 

antonatan написа:
в тоя ред на мисли, няма ли да има някоя контролка в събота :bigok

Новакът в „А” група Пирин (ГД) се договори за контрола с Левски. Проверката е насрочена за 4 август (събота) от 19.00 часа на стадион „Георги Аспарухов”

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:09 pm 
Аватар

Отново във форума стана актуална обявената от мен награда от 100 000 рупии за онзи, които каже как клуб на загуба може да е пералня. Първият ни участник драги зрители е господииииииииин Проданов :arrow: :lsclapp :lsclapp :smt026 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:11 pm 
Аватар

Жалко, че ще съм на морето и ще пропусна това дерби :boisw Очаквам много изненади на трибуните(ако случайно не решат да играят пред закрити врати) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:12 pm 
Аватар

Добре бе, Бащицата нали каза, че е дал 30 и повече милиони ЛИЧНИ ПАРИ :smt006 Лични т.е. изкарани с пот на челото, не от разни партиини касички, не от куфарчета, не от руската мафия, а с пот, много труд и много акъл :bigok Ей богу :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:12 pm 
Аватар

РокерО написа:
Син терор! Няма да спреме тоя път, докато не видим резултати, а не празни обещания! Писна ми на кура да ги търпя всяка година тия лигли.След всеки резил, по 1-2 седмици не се живее.... Бой и ебане докрай! Докато се научат да ни уважават! Докато се научат да уважават фланелката :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Само да се има предвид, че когато им дадем толеранс, когато им дадем шанс, това неизбежно ще стане, няма как просто, ние сме фенове на Левски, не трябва да ги почваме след първата загуба. А чак когато не постигнат никакъв резултат, или се види, че положението е безнадеждно (не дай Боже). Защото каквито и да са не са машини, загуби ще има, но нека тези мишоци разберат, че трябва да със сърцата игра и показано желание. Ние това искаме. Когато видим, че толкова си могат , но желаят, борят се, играят за тази публика, тогава вниманието ще се насочи другаде, където трябва. До тогава и Меси да доведат, като играе без грам желание резултатите ще са същите. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:20 pm 
Аватар

Ултра написа:
Не знам за теб, ама аз не мога да си представя Левски без българи. То дори звучи странно.

в Левски трябва да се събират футболисти, които ще се раздават като професионалисти във всяка тренировка и във всеки мач, няма да си бойкотират треньора, няма да бойкотират нас, няма да мрънкат и да хленчат като мензисни пичета. за мен един Бардон в много по-голяма степен олицетворява левскарския дух от един Гаджев, да речем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:25 pm 
Аватар

Само, че Бардон е изключение и сред чужденците :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:27 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Отново във форума стана актуална обявената от мен награда от 100 000 рупии за онзи, които каже как клуб на загуба може да е пералня. Първият ни участник драги зрители е господииииииииин Проданов :arrow: :lsclapp :lsclapp :smt026 :lsfc3

Бачи акримуньо, в коя част точно бъркам? Пералнята, ако си спомням добре няма как да представлява едно дружество, а много дружества, обикновенно не свързани едно с друго. Общата цел би трябвало да е разкъсването на връзката между първоизточника на парите и последващия им реален собственик. Затова парите първо се разслояват по различни малки каналчета, което става някъде другаде, след това в поредица от фирми започват да се натрупват, което става във фирми или с фалшива търговска дейност -фантоми, или много удобно със фирми, които имат за параван някаква истинска дейност (ако е с голям оборот чудесно), зад чийто фон може да става това консолидиране на средства. От там нататък, към края имаме и някакво интегриране на всички тия потоци при реалния си собственик, което става с отчитане на големи печалби, като тия печалби са генерирани като загуби в предишната стъпка. Крайната пералня не е на загуба. По веригата обаче има достатъчно обекти, които могат да са на загуба. Но ако искаш, да се придържаме към версията на мустака, че го прави от добро сърце...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:42 pm 
Аватар

Пране, химическо чистене, гладене по домовете и т.н. Я внимавай тука: http://www.khanacademy.org/#core-finance ?

Четете и се образовайте млади хора, това е бъдещето на образованието ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:44 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Само, че Бардон е изключение и сред чужденците :smt006

не е нужно всички да са като Бардон, достатъчно е да не са като Гаджев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:45 pm 

СелянинО написа:
antonatan написа:
в тоя ред на мисли, няма ли да има някоя контролка в събота :bigok

Новакът в „А” група Пирин (ГД) се договори за контрола с Левски. Проверката е насрочена за 4 август (събота) от 19.00 часа на стадион „Георги Аспарухов”

За две седмици поне 4 контроли трябва да се изиграят...и то с нормални отбори :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:46 pm 

Ясно е, че след големите очаквания и грандиозния провал, болката от резила е много голяма, написах и другаде, че ви разбирам за това, което правите на ГЕРЕНА, но не съм убеден, че това е правилния ход в момента, дори не знам, кой е той?! Добре, изливате гнева си към играчите, но никой не напада бай Ганчо, Перчема и Ил. Илиев. А аз ще посоча техните грешки! Перчема ни облъчваше зимата с обещания за светло бъдеще, най-добрия отбор в БГ, излизане от групите на шампионската лига ( скоро няма да влезем в Лига Европа ) и т. н., направи селекция и се похвали, че е изгонил играчите, които нямали работа в ЛЕВСКИ, но на техните места привлече по-слаби, резултата го видяхме май месец. Сега привлече 7 нови играчи ( някой стари ) с началото на подготовката и каза, че ще бъде привлечен много добър млад и класен център нападател, който ще вдигне нивото на отбора. Ето ги и някой от новите промени Мангальо ( 32, с това ни ядоса всички ) вместо Цветков ( 32 ), Опоку ( 22 ) :arrow: Калво ( 24 ), Марсиньо ( 32 ) :arrow: Тасевски ( 28, за някой Пасевски, за други Бездарко )! Бай Ганчо си мълча, мълча и накрая изсра едно лайно, каза, че ще бием сараево, защото патували с автобус. Преди и за тампере беше казал, че пристигат с велосипеди на стадиона, но явно не си беше взел поука! Илиян гледа сараево на живо първия мач и заяви, че имат проблем в центъра на защитата, същото каза и Митов след втория мач ( нищо подобно, в сравнение с нашата защита, тяхната беше перфектна, обезвредиха напълно Мангальо и трите джуджета до него Райков, Опоку и Марсиньо ), но са подценили мача. И се започнаха едни слизания по крилата, главно от дясно и центрирания към Мангальо и в двата мача, а единственния гол от игрова ситуация падна след пас през центъра на Гаджев! Тук е момента да кажа, че вчерашните псувни на майка и слагане на жена му бяха много грозни. В такава обстановка лично аз бих се направил, че не чувам нищо, но не всички хора са така! И няма нищо мъжкарско някой мъж да говори така на друг скрит зад 70-80 човека. Като искаш да му говориш такива работи го направи лице в лице! Мисля, че тези обиди към нашите играчи няма да доведат до нищо добро! Призовавам всички, които имат възможност да бъдат на първия мач от първенството на ГЕРЕНА срещу цаците, да бъдат там, да подкрепят отбора и да победим! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:47 pm 
Аватар

tprodanov написа:
acrimonious написа:

Бачи акримуньо, в коя част точно бъркам? Пералнята, ако си спомням добре няма как да представлява едно дружество, а много дружества, обикновенно не свързани едно с друго. Общата цел би трябвало да е разкъсването на връзката между първоизточника на парите и последващия им реален собственик. Затова парите първо се разслояват по различни малки каналчета, което става някъде другаде, след това в поредица от фирми започват да се натрупват, което става във фирми или с фалшива търговска дейност -фантоми, или много удобно със фирми, които имат за параван някаква истинска дейност (ако е с голям оборот чудесно), зад чийто фон може да става това консолидиране на средства. От там нататък, към края имаме и някакво интегриране на всички тия потоци при реалния си собственик, което става с отчитане на големи печалби, като тия печалби са генерирани като загуби в предишната стъпка. Крайната пералня не е на загуба. По веригата обаче има достатъчно обекти, които могат да са на загуба. Но ако искаш, да се придържаме към версията на мустака, че го прави от добро сърце...

Не, Проданов. Във пералнята фирми с фалшива "ТЪРГОВСКА" дейност не участват. Участват продажба на наркотици, проституция, държавни подкупи и т.н., все неща, забранени от закона. И когато Борат пласира наркотици за 100 000лв, показва ПЕЧАЛБА от Левски 100 000лв, плаща си им 10 000лв данък и ИЗПИРА парите. После си ги харчи за анонимници с кеф :loser2

А иначе Борат не е в Левски от добро сърце, а защото:

1. Загубата не е толкова голяма от клуба колкото той я изкарва.

2. Престижът е ОГРОМЕН. Името му се споменава по 159352 пъти на ден. Ако не беше Левски, нито щяхме да знаем кой е Борат, нито кои са Титан, нито Гигов, нито Венци Стефанов, никой..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:51 pm 
Аватар

Защо трябва да ги чуват, че да са успешни бизнесмени? С какво Левски е допринесъл на Батков чисто имиджово? Ааааа ти си собственика на Левски нали, хайде да ме защитаваш, че братовчед ми си присвои нивичката ми. :bigok

Батков беше адвокат в Балканбанк в точното време и толкова усърдно облизваше всеки анус, който му се изпречеше, че си нямате идея. :smt006 В Левски е точно, за да си легализира до някаква степен средствата и да си избива комплексите, че е някой и нещо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 4:54 pm 
Аватар

батков не знам дали пере, ама всичко дето дава го дава като заеми, които после клубът му връща с парите от уефа от трансфери, за да ги даде пак след няколко месеца :bigok е те така ги докарва до 30 :)

иначе Левски не му трябва за да пере пари (оборотите са малки и не можеш да изпереш много). Хиляди пъти съм го казвал - кой щеше днес да знае Тодор Батков - Месията, ако не беше собственик на Левски? Никой! Откак стана президент на Левски обаче вече има имиджа на големия богаташ, а това отваря много врати. Просто си прави реклама пича, която му донесе един куп проекти, далаверки с държавата и прочие. Въобще не става въпрос за адвокатския му бизнес - държи винпром (доста закъсал напоследък между другото), направи няколко добри заменки при тройната и държи парцели по морето (не знам построил ли е вече нещо), държи медии и какво ли не още.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]