forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 3:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 10:54 pm 

От 1 мач изводи не трябва да се правят, но все пак - много сме зле. :? Пак Ганкиното, пак едвам едвам, пак с клизми, пак на забавен кадър... Ако беше някой маааалко по-сериозен и стегнат отбор пак щяхме да циврим.
Да се стягат и дано по-нататък се оправят нещата.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 10:55 pm 
Аватар

Новият Левски? - Чи туй ли е новото? М'чи то като старото :loser2

Жалко, че пак нямаме треньор, който да има топките да остави Йовов на пейката :( Ицко е мега зле.

Иначе няма кво да се ослушваме, всички в Сараево.. Шансът това да ни е последно гостуване за сезона за жалост ми се вижда голям :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 10:57 pm 
Аватар

няма какво да се заблуждаваме...гола вода сме...дори по зле сме от предния сезон...който изначално беше нулев общо взето....за сега го отдавам на ранния етап...да видим по натам.... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 10:57 pm 

Бихме и тва е най- важното! Ае наздраве, че имам да допивам па анализите не ми вървът с мезето!

Неска пиеме, а утре ке го мислиме!
:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 10:59 pm 
Аватар

Glavan написа:
Неска пиеме, а утре ке го мислиме!
:lsfc3

На това мислене се крепи раждаемостта на нацията. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:00 pm 
Аватар

Не знам за вас, обаче когато свириха последния съдийски сигнал и някви хора се изкефиха направо бях е така :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:00 pm 
Аватар

Йовов. Земи седни. Аз винаги гледам от забавната страна на нещата.. Ама днеска.. 2 much.

Дано Райков тоя сезон ви облива мощно, живо и здраво да е момчето.. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:01 pm 
Аватар

Аз ще кажа само едно нещо...Браво на Илиан Илиев за смяната!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:02 pm 
Аватар

Цитат:
Батков: Какво им се плашим на тия - ние пътуваме със самолет, а те с рейс

Президентът на Левски Тодор Батков е доволен от постигната победа с 1:0 над ФК Сараево на старта на битката в Лига Европа. Босът обаче не разбира защо футболистите не са играли по-мобилизирано. "Какво да им се плашим на тия?! Ние пътуваме с правителствения самолет, правим разходи за подготовки, а те са дошли с рейс. Добре е, че победихме. Очевидно играчите трябва да се сработват. Имаме доста нови футболисти, като двама не влязоха, а те са ключови играчи – Жоао Силва (б.р.-той все пак влезе в игра) и Опоку, национал на Гана. Ние винаги почваме трудно евромачовете. Убеден съм, че в Сараево ще стоим много по-добре. Добре, е че победихме от психологическа гледна точка. Грешки винаги може да се случат. Не мога да гадая как ще завърши мачът там. Може и да бием, че ни трябват точки за коефициент. Убеден съм, че ще бъдем крайни победители”, заяви собственикът на "сините".

Батков отсега даде да се разбере, че очаква от тима да спечели титлата у нас. „Надявам се да влезем в едни други групи догодина, а не в Лига Европа”, каза той, визирайки

:bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:03 pm 
Аватар

Прохазка е нарисуван дефанзивен халф...

Иначе Жоао Силва ми се струва същий Арш. Вярно, че игра малко, ама на осанка и поведение не ми се струва футболист, който ще си създава положенията и ще ги вкарва, а по-скоро типичен консуматор. А с тия крила какви положения ще му се създават, не знам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:04 pm 

Сараево ще ги отстраним с един грозен Х. Ако някой си мисли че като се отворят и ще ги разпорим от контри, се лъже жестоко. То наще не могат да направят 3 точни последователни паса на скорост, все едно виждат топка за първи път. Следващият отбор ще ни отрепе.
На мача ми хареса единствено Иво Иванов. Свърши си работата, това е единственият централен защитник в отбора. Глупостите на франсето няма какво да ги коментирам. В дефанзивен план е адски зле, донякъде става за бек, за централен може само ако искаме да се борим с Цура за 3-тото място.
Ако не се привлече адекватен централен защитник, ние шампиони няма да станем и мога да се подпиша с кръв за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:06 pm 
Аватар

hidden767 написа:
ие шампиони няма да станем и мога да се подпиша с кръв за това.

големо важно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:06 pm 
Аватар

Ивчо накрая имаше едно марково отиграване с глава, като топката отиде... назад :loser2 и ако не беше Тигъра щеше да изведе техен сам срещу вратаря..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:07 pm 
Аватар

Искам да излязат хората дето убеждаваха, че ще бием с 4-5 гола разлика. Време е да се научите, че български отбор може да бие с такъв резултат само ако противниковия отбор е от Сан Марино, Люксембург или Лихтенщайн. Всяка година едно и също.

Иначе браво за победата днес! Има потенциал, просто трябва още много работа, докато се научим такива отбори да ги отнасяме като куцо пиле домат. Лошо впечетление прави това, че след гола имахме 5 минути импулс в играта и после пак всичко замря. Мислех си че след първия гол лесно ще вкараме втори, но не се възползвахме, реваншът щеше да е много по-спокоен. Но и сега съм оптимист, победа с 1-2:0 в Босна е напълно в реда на нещата, само трябва да се изчистят малко от грешките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:08 pm 
Аватар

Бащицата е класик :bigok Ицо-както се очакваше.Тия ги отстраняваме,ама бяхме по-зле,отколкото срещу търнава в София.Тия смърдели сърбо-турци даже имаха повече и по-добри положения.Ние само си центрираме и тва е,никва друга идея за гол.Една атака направихме през центъра и вкарахме,а най-смешното е,че ако не беше рикушета в крака на турския защитник,Райков изпускаше положението :lol: Реваншът е 1:1 или 0:1,а номер 99 на тия болкуци 100% е гей,направо не знам как не са го забелязали скаутите на цура,да ми ядат дебелата мура.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:09 pm 

STALKER написа:
hidden767 написа:
ие шампиони няма да станем и мога да се подпиша с кръв за това.

големо важно :wink:

А кое е важно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:09 pm 
Аватар

rkk написа:

Иначе Жоао Силва ми се струва същий Арш. Вярно, че игра малко, ама на осанка и поведение не ми се струва футболист, който ще си създава положенията и ще ги вкарва, а по-скоро типичен консуматор. А с тия крила какви положения ще му се създават, не знам...

Не може да очакваш от Жоао да е новия Дембеле.Аз лично се надявам да е подобрена версия на Арш,защото са абсолютно идентични играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:11 pm 

BRNR написа:
rkk написа:

Не може да очакваш от Жоао да е новия Дембеле.Аз лично се надявам да е подобрена версия на Арш,защото са абсолютно идентични играчи.

С тази разлика, че Арш, ако не друго, поне е куче в наказателното, докато за новия не съм толкова сигурен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:11 pm 
Аватар

Жоао има страшна физика. Направо като скочи за онази висока топка оня го уби :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:12 pm 

Кой кого уби? Това съм го пропуснал :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:13 pm 
Аватар

г-н Хидън, какво мислите за високия ни нападател? Как играхме? Обяснете ни тактическата постройка и защо не успяхме да вкараме. Посъветвайте нашия неопитен треньор какво и как да направи за да покаже какво е правилен футбол и как се използват високи нападатели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:15 pm 
Аватар

Гиго написа:
Искам да излязат хората дето убеждаваха, че ще бием с 4-5 гола разлика. Време е да се научите, че български отбор може да бие с такъв резултат само ако противниковия отбор е от Сан Марино, Люксембург или Лихтенщайн. Всяка година едно и също.
.

Dudelange 1 - 0 RB Salzburg
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

честита победа.
всяко лято стартираме трудно, освен ако отбора не е от Андора. Който е очаквал лесен мач, се е излъгал. Трябват мачове за сработване на отбора.
аз лично съм оптимист.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

жоао ще вкарва много. краварю днеска беше много добър жалко,че не го взехме още миналата година. има потенциал отбора, но трябва много работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:16 pm 
Аватар

hidden767 написа:
На мача ми хареса единствено Иво Иванов.

:ohmygod2
Вече съм убден, че умишлено пишеш дебилни и опакови неща. :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:16 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Кой кого уби? Това съм го пропуснал :?

Жоао скочи и го премаза..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:19 pm 
Аватар

hidden767 написа:
BRNR написа:
rkk написа:

С тази разлика, че Арш, ако не друго, поне е куче в наказателното, докато за новия не съм толкова сигурен...

Преди 2 седмици пишеше некви хвалебствия за тоя Силва, но се съмняваше, че ше дойде :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:19 pm 
Аватар

Гледах мнението на Иво Иванов след мача :bigok
На въпрос на репортер мислел ли е че при една ситуация в която изби топката от краката на играч на сараево в наказателното поле можел да направи дузпа за тях.......а отговора беше убийствен-Аз изобщо не мислех! :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:21 pm 
Аватар

Важно е Илиан да си направи изводите и да набара състав, щото с Ицо лев халф и Пелето дефанзивен ще ни перат стабилно. Прохазка требва да играе. Карвальо се старае, търси топката с гръб към вратата, Марсиньо ще ни е много от полза. Като за първи мач -добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:21 pm 
Аватар

Значи гледах и Лудото и цецка и Левски
всичките немогат да направат един добър пас!
а и всичките доминират!

За Левски вервам че играта ще се подобри,все пак първ мач,4 нови които не са играли на този стадион.

Последна промяна SkopjeLEVSKISkopje на Чет Юли 19, 2012 11:22 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]