forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Яну 01, 2026 4:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1382, 1383, 1384, 1385, 1386, 1387, 1388 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2012 11:47 pm 
Аватар

Стойчо пак реве,жена му остаре и нЕма кой да я ебе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:03 am 
Аватар

Цитат:
До мача с лит(*кс-етрополе хрантутниците на жълтите павета ще трябва да „гостуват" на винаги нагъзената, кметска Монтана, на малкия брат по държавна линия от Стара Загора и на жалкото столично Локо, подчинено на схемата за хеликоптерите на Батков и Гигов

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:06 am 
Това е най-силната част за мен:
Цитат:
Схемата е ясна: Подуяне - Разград - Перник! По някакво странно стечение на обстоятелствата Миньор препъна Директивата на „Герена", :loser2 въпреки че вероятно е имало хванати играчи на гостите, :smt005 по традиция от предишните години, а после откровено легна на Лудогорец.

С две думи, абе не знам сега тва как стана и как да го обясня точно, ама си карам по схемата и не е много важно :bigok :smt005 :smt007

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:09 am 
Аватар

:shock: :shock: :shock:

Винаги съм подозирал, че психиатрията в Турция има известни проблеми :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:11 am 
Аватар

Цитат:
И да не забравя - преди десетина дни дясната ръка на Иван Костов в ДСБ - бившият шеф на Националната служба за сигурност Атанас Атанасов, спомена нещо за един прехвален, малък стадион с мирис на ... амфетамин?! Загрявате ли какво има предвид депутатът от Делиормана? Аз вече се сетих...

Ами аз лично не загрявам какво има предвид...

П.П. Тоя човек ще ме накара да отслабна от смях. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:14 am 

гъбите на герена всъщност са били халюциогенни :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:20 am 
Аватар

Току що един чорбар ми каза, че 48-то им място и победата ни над Спортинг са измислици на говедата. :shock: Също така, че ако се бяхме паднали в техните групи в ЛЕ е нямало да направим нищо. :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:39 am 

Чуйте бе чорбари,отворете вии очи,
откакто сте клонирани ДИРЕКТИВАТА ГЛАСИ,
щом педали и шумкари са вашите деди,
бой,ебане,унижение и гъза да ви боли! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 3:53 am 
Аватар

Директивата тоя път влиза в действие още преди да е почнал шампионата. Тежка програма, тежка се падна на чорбата :cry: . Ей на , ние 30 кръга ще играем със слаби отбори, а те само със силни - честно ли е, питам? Какво да направи горкичкия Стойчо, всичко е ясно преди да е започнало :bii_chorbata

А оста София - Разград - Перник е ясна. Рим-Берлин-Токио е като семйна сбирка пред нашето. Сичко е гласено, разпределено и подредено. Всичко е в полза на Левски, затова и двата отбора ни тряснаха насред Герена. Поредният аргумент в тезата на Гогито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 7:23 am 
Аватар

Аз се чудех откъде го беше измислил това за амфетамините един дето се обади снощи на кур савов :lol: Всъщност амфетамините изобщо имат ли миризма? Запознатите да кажат :bigok

А днес гледам умопомрачението, че щели да продават абонаментни карти, забележете, НА ЕДРО :smt005 Така е като са продадени досега 10 карти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 9:27 am 
Аватар

Не се заяждай, ти просто не желаеш да оцениш журналистическия гений на ГА, лекотата с която словата се изливат изпод перото му, омайния изказ...това е, защото си просто едно директивно говедо, което не може да проумее елементарни неща, като това, че орките ни беха продали мача, в който ни биха на Герена :bigok :bigok :bigok :bii_chorbata

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:17 am 
Аватар

Тая сутрин никаква новина от никито как са станали момчетата, дали са срали, каква е била консистенцията на изпражненията. Много бедно :? :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:27 am 
Аватар

ми той дали е там още?
Май се е върнал-снощи му мернах гадната зурла в Пред банята :smt017

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:33 am 
Аватар

Не, но има това: http://gong.bg/view_article.php?article_id=282585

Цитат:
СИВАРД СПРОКЕЛ

Като визитка именно холандецът, роден на о-в Кюрасао, би трябвало да бъде основният герой в лятната селекция на цура. Близо 250 мача в Холандия, един пълен сезон без нито един пропуск в Анортозис са категорично доказателство, че Спрокел има опит, а също така умее бързо да се адаптира, тъй като единственото общо нещо между Холандия и Кипър е, че използват еврото като валута, но той е бил твърд титуляр на Острова на Афродита. В цура засега Спрокел сваля килограми, за да стане по-повратлив. И ще трябва да доказва тепърва на феновете, че не е случаен играч, който тича на спринт малко нетипично.... Големият проблем е свързан с бавното му придвижване. Това налага използването до него на по-бърз футболист, с когото да се допълват. А Апостол Попов не е такъв.

:smt005

Цитат:
ЛУКАШ САША

Тъй като не съм на 100% сигурен дали в крайна сметка Саша е привлечен окончателно в цура, или тепърва това трябва да се случва, ще говорим малко условно за него... И нека не звучи саркастично, но на този етап в цура може би имат нужда най-вече от Лукаш Саша в ролята му на преводач. По време на лагера в Турция той е единствената жива връзка между новия спортно-технически директор Ваноли и хората от щаба на отбора. Саша знае и италиански. Мисля, че със сигурност ще бъде привлечен окончателно.

:smt005 :smt005

Цитат:
НИЛСОН АНТОНИО

Поредният футболен импорт от Кипър в последните няколко години... Роденият в Кабо Верде защитник със сигурност желае да се утвърди в цура и е на път да изпревари всички останали новодошли в това отношение. Също така говори език, който ще му даде възможност за по-лесна адаптация. Впечатлява и с външния си вид - почти пънкарска прическа, обеци и от двете страни, татуировки.

:smt005 :ohmygod2 :loser2

Цитат:
ТОМАШ ЧЕРНИ

Другият нов вратар в цура, дошъл последен, но с идеята скоро да бъде първи. :loser2 Всъщност винаги, когато се привлича нов футболист от чужбина на този пост, се предполага, че той бива взет единствено и само за титуляр. При Черни обаче този процес може да отнеме още малко време. Липсата на игра при него половин година и фактът, че идва все пак от скромен тим, какъвто е шотландският Хамилтън Академикъл, са неща, които не са за подценяване. Плюсът за него - израсъл и изграден като спортист в правилна, бяла страна, каквато е Чехия, преминал през всички младежки национални тимове. Значи нещо има в него. :smt005 :smt005 :smt005 Остава да бъде разгърнато в цура. Той тепърва трябва да ни убеждава, че е правилният избор.

Статията се казва "Новата армия на цеденеа" :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:53 am 
Аватар

Цитат:
И ще трябва да доказва тепърва на феновете, че не е случаен играч, който тича на спринт малко нетипично...

Сигурно е трудно да се тича "типично" с куp в гъза :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 12:46 pm 
Майко мила :ohmygod :ohmygod Колко пъти на ден трябва да правиш анален секс с мъж, за да напишеш толкова много простотии :ohmygod 100% Аалахсандров е накарал мюезина на оная джамия да запее при гола, увещал го е след палава и похотлива предходна вечер :bii_chorbata

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 1:43 pm 
Аватар

T.Stefanov написа:
Току що един чорбар ми каза, че 48-то им място и победата ни над Спортинг са измислици на говедата. :shock: Също така, че ако се бяхме паднали в техните групи в ЛЕ е нямало да направим нищо. :bii_chorbata :bii_chorbata

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod До сега редовният отговор беше няма общо класиране не сме последни :bii_chorbata
За групите са прави, все пак 100 милиония Хълк ,Ду Драгао ,2рия отбот на гранда Фулам, дербито с бешикташ ,гранда от близкото минало Рапид,Рома ,Базел все отбори, с които не може да се мерим...
Само ме е яд ,че когато ние влизахме заслужено в групите, те се падаха срещу някакви аматьори ......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 1:57 pm 
Аватар

E не е така, биха много милионната селекция на гранда Динамо Москва :lol: , с ювелирно изпълнение на Марадона от село Ключ, което единствено може да се мери с прекрасния гол, съсякъл Порто насред ДУ драгао :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 2:02 pm 
Имам приятел, който отиде в Порто по програма Еразмус. Обясни ми, че на летището го е посрещнала делегация, изкарали са го през ВИП-а, завели са го на вечеря, платили са му курвите и общежитието за 3 месеца и това само защото е от София, а от София е марката и харизмата, а марката е съсякла Порто на Ду Драгао... Португалците са хора, които помнят и уважават подобни неща. В Порто Цура е с по-предно значение дори от Порто! В град Порто ако си от Цура доколкото знам дори не работиш, получаваш пожизнена пенсия :smt006 Истинско уважение! Всеки ден в 20ч. и 16 минути (точния час на падането на гола) се прожектира голът на централния площад преименуван на Ду Спасао, събирали се по няколко трилиона хора всяка вечер. Не им писвало. В баровете можел да пие колкото си поиска стига да покаже членска карта подписана от Дучето, че е член на един от 987-те фенклуба на Цура. Веднъж в седмицата се организира тур из стадиона и ако платиш 50 евро те пускат пред вратата на Порто да отбележиш същия гол като свети срас. Ако го отбележиш, печелиш стадиона и цялата му концесия.
Курвите пускали само ако им кажеш, че имаш в гардероба си поне 5 от фешън тениските на свети срас и поне две със свещените 4-5-6 букви.
Всяка седмица се срещал с кмета, който лично искал да се увери, че се грижат за теб по всички параграфи. Направили го почетен гражданин на Порто и го питали какво мисли за идеята да преименуват града на Св. Св. Срас и Тройчо Аналомъченици, не било ли твърде дъгло?
Кога ние, дето бихме резервите на майките на бащите на 7ия отбор на Спортинг ще ни окажат такава чест? Затова винаги ше си останем в калта, щото завиждаме и нямаме успехите и марката на Цура еле па професионализма, с който се работи при тях. :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 2:29 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 2:40 pm 

абе на ники александров жена му е приятна много :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 2:46 pm 
Аватар

Снимки? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 2:51 pm 

Преди беше една доста грозна, но може да я е сменил. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 3:10 pm 

абе не е чак толкова лоша :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 3:52 pm 
Аватар

Май пак има някакъв ОБРАТ :bigok
Оня ди Вани...искам в марката..със сигурност ще играя за щека...а у..им е пял :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:02 pm 
Пял им е за съжаление :? А толкова го чакаха, даже гледаха по нощите някакъв там мач от парагвайското и стискаха палци да паднел, за да можел отбора да изпадне и да дойде при тях, някакъв такъв филм имаше :smt005
А иначе искрено завиждам на прасетата във форума им. Имат тема "Схема на игра" с над 130 страници и люти постове :? А ние такава???

Цитат:
Честно, дреме ми за Ди Вани, катарските звезди, Ламбордета и т.н.

Само да дойдат Спас и Платини и на Армията всеки мач ще е празник:

ВСЕКИ МАЧ. :smt035 ПРАЗНИК :smt035 БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ :smt035 ВСЕКИ :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:04 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Снимки? :bigok

Прикачени файлове:
terwywyr.jpg
terwywyr.jpg [ 45.88 KiB | Прегледано 3307 пъти ]
gfdhgfjf.jpg
gfdhgfjf.jpg [ 41.4 KiB | Прегледано 3307 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:10 pm 
Аватар

Доволно е грозна, а и трябва да се има предвид, че тия снимки са очевидно преди няколко години, щото в момента Аллахсандров е с поне 20 кила нагоре :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:17 pm 

тая подлога не трябва да се размножава :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:19 pm 

Ето го и любовника на Аллахсандров :arrow:

Прикачени файлове:
img.jpg
img.jpg [ 24.28 KiB | Прегледано 3277 пъти ]

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1382, 1383, 1384, 1385, 1386, 1387, 1388 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]