forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 03, 2025 12:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:34 pm 
Аватар

Според мен промените в администрацията са адекватни. Дано да се върши добра работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:37 pm 
Аватар

Въпреки всичките подигравки около трансферите, мисля че трябва да сме доволни. Дано се направи успешна подготовка и да мачкаме есента !

п.п Нападателя да е Хълк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:41 pm 
Аватар

абе защо всички маймуни и мангали които купуваме идват с некви гейски фланелчици армани, толко ли са тъпи бе мааму да еба ? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:43 pm 
Аватар

Положителен ден за Левски. Най-вече заради завръщането в клуба на едина от най-големите личности в историята ни :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:48 pm 
Аватар

Пропуснах пресконференцията. Някой може ли да каже каква длъжност конкретно ще изпълнява Ники Илиев?

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:49 pm 

niki87 написа:
Положителен ден за Левски. Най-вече заради завръщането в клуба на едина от най-големите личности в историята ни :smt023

Бре, кой се е върнал, нещо съм пропуснала явно? :shock:
Edit: Сега видях мнението на Hazard :) :lsfc1

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:50 pm 
Аватар

Абе все се надявам се Марселиньо ще е една идея по-добре от Тасевски, дето последните 2 сезона яко ни обливаше с мърдеросването си по зеления килим :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:52 pm 
Аватар

Взимаме футболист от 1/4-финалист в ШЛ, а, а? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:52 pm 
Аватар

Hazard написа:
Пропуснах пресконференцията. Някой може ли да каже каква длъжност конкретно ще изпълнява Ники Илиев?

Член на Управителния съвет, отговорен за школата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 4:58 pm 
Аватар

Марто написа:
hidden767 написа:
Който вярва на тези приказки за първи и втори избор... пак се гледа по-евтинкото, това е ясно на всички. Много ми се иска напред да сме с Дембеле или Генков, но....

Не беше ли Генкооф човека,който на един мач в Надежда ни показа един от пръстите си :smt006

Ако говориш за онова 2:0 - един от най-жалките ни мачове за близо век съществуване, дойде пред нас да си дърпа ухото и да се прави, че не ни чува и то след като цял мач се чуваше "Генков - к*рво". По едно време дойде да ни пляска. :smt005 Среден пръст не помня да е показвал.

Новият от Апоел е стабиляга. Такива искам да виждам. По-възможност с 3-4 години по-млад, но и така има сили за поне 2 силни сезона.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:01 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
Марто написа:
hidden767 написа:
Който вярва на тези приказки за първи и втори избор... пак се гледа по-евтинкото, това е ясно на всички. Много ми се иска напред да сме с Дембеле или Генков, но....

Не беше ли Генкооф човека,който на един мач в Надежда ни показа един от пръстите си :smt006

Ако говориш за онова 2:0 - един от най-жалките ни мачове за близо век съществуване, дойде пред нас да си дърпа ухото и да се прави, че не ни чува и то след като цял мач се чуваше "Генков - к.р". По едно време дойде да ни пляска. :smt005 Среден пръст не помня да е показвал.

И аз така го помня. Нямам спомен да е показвал пръсти. Но лично на мен винаги ми е бил антипатичен Генков. Не знам на какво се дължи точно, но не го харесвам изобщо. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:02 pm 

Марто написа:
hidden767 написа:

Абе ти намери на кого да задаваш такива въпроси. Такива пуберски терзания не ме вълнуват :smt005 :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:03 pm 
Аватар

Колкото и да ни е антипачен Генков,аз си мисля,че е по-добрият вариант в сравнение с Бацила(това при положение,че вземем Генков)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:05 pm 
Аватар

Марто написа:
hidden767 написа:

Не. Ние го псувахме, а той ни ръкопляска. Аз лично нямам нищо против него и бих се радвал да дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:15 pm 
Аватар

2 милиона за Генков няма кой да ги даде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:32 pm 

А защо са 2 милиона? Щото когато не се знаеше къде ще играе и се върна от Русия се барахме за мъдете и се кланяхме на Гонзо каквото и да каже или направи :ohmygod Тея 2 милиона можеше да ги вземем ние като го продадем навън, ама ни се досвидяха няколко стотин хиляди тогава...
Ето това имам предвид под "ново мислене". Прекрасно е да правиш селекция без пари от свободни агенти. Даже понякога може ид а печелиш титли с такава селекция. Но защо по такъв олигофренски начин допускаме наши конкуренти в България да продават в чужбина за солидни пари играчи, които можеше ние да продадем, ако имахме малко по-далновидно ръководство? Не може 500 хилки да са много за български играч, който после ще струва милиони, освен ако не се контузи. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:34 pm 
Аватар

Абре Хидъне, ако бяхме взели Генков тогава и днес го слагаме на сергията, ква щеше да му е цената? Пак ли два милиона? Или щеше да е като Дарко, и цената му да е два лева?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:37 pm 
Аватар

Hazard написа:

на думи - член на управителния съвет, отговорник за школата
според мен просто Ники Илиев е отказал да поеме школата оперативно, заради здравословните си проблеми, затова Джанини поема всекидневната работа, а Илиев ще е движи само най-съществените неща

при всички положения е добре, че имена като Ники Илиев, Дончо Донев, Иванков, Илиан Илиев са в клуба. Йовов и той минава вече към тях, предполагам и Борето в най-скоро време. Това е правилната политика - бившите големи играчи да са в отбора, защото техния опит е безкрайно полезен, контактите им, знанията и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:38 pm 
Аватар

някой да каже как е марсиньо на менажера ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:44 pm 

От филмчето, което пуснаха за Марсиньо с екипа на Маритимо се вижда, че момчето е типичен плеймейкър и страхотен дрибльор! С голямо спокойствие, лекота и финес преминава противниковите футболисти, с много точни пасове извежда свои съотборници в чисти позиции и самия той завършва атаките на своя отбор с гол! Направи ми впечатление, че играе винаги с десния крак, но не използва левия, като патерица, дори напротив! Когато няма време да обработи топката за десния и тя му е по-удобна на левия подава точно и с него, дори и гол вкара така. Момчето е доста бързо, пъргаво, повратливо и това много му помага дори и срещу по-високи и по-силни физически футболисти от него, добре се пласира в противниковото наказателно поле, прави двойни с едно докосване, а удара му с десния крак е направо фантастичен! Ние, от много години играем без плеймейкър, така, че приветствам този трансфер, защото в БЪЛГАРИЯ на този пост само даксон заслужава внимание, но той не иска да играе в ЛЕВСКИ, а и ми се струва, че Марсиньо е по-добър от него! САМО ЛЕВСКИ! : :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:53 pm 

tprodanov написа:
Абре Хидъне, ако бяхме взели Генков тогава и днес го слагаме на сергията, ква щеше да му е цената? Пак ли два милиона? Или щеше да е като Дарко, и цената му да е два лева?

Човек с вроден усет към гола няма как да струва 2 лева, в каквато и форма да се намира. Или мислиш че ние сме по-зле и от соко лофия, дето му взеха пари, та ние да не можем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 5:53 pm 
Аватар

hidden767 написа:
А защо са 2 милиона? Щото когато не се знаеше къде ще играе и се върна от Русия се барахме за мъдете и се кланяхме на Гонзо каквото и да каже или направи :ohmygod Тея 2 милиона можеше да ги вземем ние като го продадем навън, ама ни се досвидяха няколко стотин хиляди тогава...
Ето това имам предвид под "ново мислене". Прекрасно е да правиш селекция без пари от свободни агенти. Даже понякога може ид а печелиш титли с такава селекция. Но защо по такъв олигофренски начин допускаме наши конкуренти в България да продават в чужбина за солидни пари играчи, които можеше ние да продадем, ако имахме малко по-далновидно ръководство? Не може 500 хилки да са много за български играч, който после ще струва милиони, освен ако не се контузи. :ohmygod

Хидъне, ша ма извиняваш, но това при нас в момента просто не може да стане. Да си призная честно, не смятам че може да стане и след доста време. Тук все пак говорим за България, където взЕмането на играчи освем с пАре, които ние нямаме, става с:
- добър мениджмънт, с който ние не разполагаме;
- добра работа на тихия фронт - политически, регионален, общински - тук отново сме в шеста глуха;
- изградено име сред мениджъри - немам думи за нашето. Между другото читавите наши агенции са на хора работили и свързани с розовия отбор.
- ред други.....!!!

Та в този ред на мисли трябва промяна из основи, а това както се сещаш става с промяна на собствеността - ежентуално но не във всеки случай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 6:05 pm 
Аватар

От входяшите трансфери съм довлен, но от изходящите - не...Ретардите още са си наши, Маймунтен и той :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 6:08 pm 

Ники Илиев ! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 6:09 pm 
Аватар

Сега ще го видим нашата "звезда" Гаджев , как ще се чувства сред конкурентите си и дали ще му е добре да търка пейката! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 6:18 pm 
Аватар

На мене тоя малко дъртичък ми идва, ама да се надяваме, че има още 1-2 сезона футбол в него :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 6:20 pm 

Уважавам много Владо Гугутката, уважавам и мнението му относно коковия циганин, но аз трудно ще се зарадвам на негов гол и никога няма да му простя за гаврата със синята фланелка! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 6:27 pm 
Аватар

Ванката Цветков уйде....!!!!!
http://лъжеспорт.bg/SHah-i-mat--Ivan-TSvetkov-ofitsialno-podpisa-s-Botev--65544

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 6:27 pm 
Аватар

acrimonious написа:
На мене тоя малко дъртичък ми идва :)
Това е въпрос на гледна точка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 6:30 pm 
Аватар

Дори Ботев са с готин Адидас, майна :loser2
Изображение
Благодаря на дедо Ваньо за сезона, който направи при нас и успех :levski

Последна промяна SoulFlyTeR на Вто Юни 19, 2012 6:33 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]