forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Яну 02, 2026 9:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1354, 1355, 1356, 1357, 1358, 1359, 1360 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:04 am 
Аватар

angeloff написа:
РЕТРО ФЛАНЕЛКА ОТ 1998 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ЕХАХЕХАХЕХА

Какво се случи 1998г?
Свинете имаха юбилей. Панаха 5-0 от Левски. Рутинно.
Започна серията им от 5 години без титла. Рутинно.
Панаха от Литекс 0-8. Рутинно.

Как да не си направят ретро фланелак от 1998г. ???
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:07 am 
Аватар

и греди рязаха :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:09 am 
Аватар

Все пак са любители на анал пенатрейшън.Нормално е да се сещат за 98 и анусите им да се увлажняват :bigok Това ги кара до екстаз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:12 am 
Аватар

Не са им стигнали парите на пролетарията и не са качили образа на Добри Джуров,тогава щеше да е истинска ретро фланелка,сега е малко менте :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 4:04 am 
Аватар

Не знам дали видяхте, но е по случай мач между фенове и футболисти. Някой от по- големите тук да каже, но май точно преди този мач са изгоряли знамена на усф и бира секс и лит(*кс-етрополе ?! Така че, поздрав :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 7:13 am 
Rising написа:
Това че са изкарали тениска от края на 90те години не е случайно - времената, в които си бяха сменили за известно време червената петолъчка, символ на дългогодишната им грижовна майка, като по този начин грухчовците се опитват отново да издемагогстват как нямат нищо общо с режима и комунистическата си природа...
Съвсем нормално е, когато нямаш история и/или се срамуваш (вътрешно) от голяма част от нея, да се опитваш да я замаскираш, пренапишеш и подмениш, нещо в което чорбарите от известно време достигат до такива невъобразими висоти, че дори и македонците са им едно бледо копие в момента.

Сега очаквайте след време да направят клип на сектор Г, който ние отново ще сме зверски и брутално изкопирали :wink:

А тези небивалици повторени по 100 пъти, познайте в какво се превръщат в ушите на страничния наблюдател...

Точно същата година ревнаха,как искат да си върнат любимата петолъчка!Явно сега новото поколение шумкари не и се кефи много!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 10:29 am 
Аватар

Ето до къде е стигнала свинската пропаганда...

"Изпратено от Говедоебач на Вто, 2012-06-05 21:21.
лит(*кс-етрополе СОФИЯ.ОСНОВАН: 5 МАЙ 1948Г.- ПРЯК НАСЛЕДНИК НА АС-23!!! Списание "Само Левски", април 2004Г., брой 3/65/, стр 18

НИКОГА СТЕ НЯМАЛИ СОБСТВЕН СТАДИОН ПРОШЛЯК ПОДУЯНСКИ!!! ОСВЕН АКО ПОД "СОБСТВЕН" ВИЕ ПОДУЯНСКИТЕ МАНГАЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ КРАДЕНИЯТ СТАДИОН НА АТЛЕТИК!!!

POLYTRON"

Наистина след време ще стане така,че ние ще сме отбора на БКП...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 10:34 am 
Аватар

Кога учените ще се намесят и ще открият, респективно отстранят гена виновен за създаването на тия същества бе :ohmygod2 Има нещо крайно сбъркано в чорбарските мозъчета :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:42 pm 
Аватар

Лелее.. и аз започвам вече сериозно да се дразня. На тия розови боклуци трябва да им се напомни от къде са дошли. Пропаганда трябва да се направи, ама зверска, да ги набутаме в на кучето гъза и да си знаят мястото. То бива измишльотини, ама това тяхното става страшно. А не мисля,че ще е толкова трудно да им оборим всичките глупости, по простата причина, че ние имаме истинска история, която може да докажем с факти, дати, събития и т.н. Докато те... просто имат едно БКП, от което почва всичко, а другото е изкуствен пълнеж, който се базира на разкази под шипковия храст и на разни псевдо-журналисти-шамани като ГА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:45 pm 
Турчетата са най-лесните за оборване. Просто вие трябва добре да познавате фактите и своята история и с точно 2-3 изречения може да ги пратите на кучето в гъза. :smt006 На тоя горния му пратете онзи клип с двамата последни играчи на АС-23 да чуят какво казват те, а не ГА, и след това да се връщат в на майка си путката червената, партизанска :smt006 Може и снимка от стадион Юнак от 1923 година да му пратите да види кой отбор играе там. Един го питах да ми каже едно изречение за Цола Драгойчева, едно-единствено бе, коя е, каква е, какво е направила, изчерви се като домат, почна да хълца и срича, казах му да си ебе майката на офицерска поза, нали е царски офицер с петолъчка и да не ме занимава повече... Сега съм сигурен, че бедното турче е изчело цялата Народна библиотека да разбере нещо за Цола Драгойчева и да ме затапи :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:50 pm 

Мечтая за деня, в който на бял свят ще излезе указът, с който са създадени. Уви, той най-вероятно е унищожен, иначе щеше да има масово самоубийство, а ние за пореден път да гледаме сеир... :drinkb
Както и всякакви други документи, в които черно на бяло се виждат връзките им с партията, как и най-вече ЗАЩО изобщо са създадени и т.н.
С прасета не се спори. Прасетата се пребиват и кормят.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:52 pm 
Документи, изрезки, снимки и работи имаме един тон, може би ще е добре някой ден да направим едно кулутрно-масово събитие, арт изложба на Цесека Комунистическо знаме :bigok Ще е паметно!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:53 pm 

Абе като ти казвам, че са малко - малко са. Точка. :bigok
Още трябват, надявам се до 13-ти юни да излязат... :loser2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 12:54 pm 
Аватар

Моето мнение е в скрития. Моля, погледнете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 1:06 pm 

Те умуват! Умуват! :smt035

Чорбаспор умува за бивша звезда на Глазгоу Рейнджърс

Бившият напдател на Глазгоу Рейнджърс Начо Ново е предложен на цдна. В момента 33-годишният испанец е свободен агент, след като договорът му с последния клуб, в който игра - полския Легия, изтече. Ново е бил предложен на Димитър Борисов и Иво Иванов от испански мениджъри. Най-важното за "червените" е, че за правата на голаджията няма да бъде платен нито един лев.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 1:12 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:64c6335d&r=emb :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 2:40 pm 
Аватар

Македония написа:
Документи, изрезки, снимки и работи имаме един тон, може би ще е добре някой ден да направим едно кулутрно-масово събитие, арт изложба на Цесека Комунистическо знаме :bigok Ще е паметно!

Само че указа не може да се намери, а би трябвало да го има. Жалкото е, че журналисти като Христо Христов или писателя Стефан Цанев не са изнамерили нещо - явно подценяват важността на чорбътъ като комунистическа символика. Ебнат ли Цуцка, половината комуняги ще се изпозастрелят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 3:14 pm 
Аватар

Не може да има указ. Хващам бас, че никога не е издаван такъв - партията майка се е опитала още тогава да представи това, като доброволно и желано обединяване на различни отбори, и това, което разбираш като указ всъщност са хилядите сливания, които са удостоверени с протоколи.
Ако търсим реално нещо, то би било логично да е стенограма от някое заседание на ЦК на БКП, на което това решение е предложено и после прието. И аз лично мисля, че това го има, но за съжаление никой от нас не е способен да изгледа няколко хиляди микрофилма с отвратително качество, за да намери 5 реда по темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 3:18 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не може да има указ. Хващам бас, че никога не е издаван такъв - партията майка се е опитала още тогава да представи това, като доброволно и желано обединяване на различни отбори, и това, което разбираш като указ всъщност са хилядите сливания, които са удостоверени с протоколи.
Ако търсим реално нещо, то би било логично да е стенограма от някое заседание на ЦК на БКП, на което това решение е предложено и после прието. И аз лично мисля, че това го има, но за съжаление никой от нас не е способен да изгледа няколко хиляди микрофилма с отвратително качество, за да намери 5 реда по темата.

а и имаше гори огънче ... с един архив, с който си заминаха документи и за други престъпления на комунягите освен създаването на панчаревското зловонище

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 3:20 pm 
Аватар

Не мисля, че некой се е занимавал да прикрие тази сравнително незначителна комунистическа полюция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 3:31 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не мисля, че некой се е занимавал да прикрие тази сравнително незначителна комунистическа полюция.

И аз не мисля. Плюс тва израза, че са създадени "с указ", никога не е било редно да се приема буквално, щото обикновените хора няма как да знаят какво се е случвало в кабинетите на бившите шумкари. Но е логично, че са създадени по заповед, което е видно от учредителните им документи и целите, декларирани в тях.
Но не знам кой идиот буквално си е помислил, че има указ?! Инче, а ти не завърши ли история? Мозъка се ползва не само за запаметяване на факти, но и за интерпретирането им :slap "да излезел указа"... :ohmygod2 Скъсай си дипломата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 3:51 pm 
Аватар

Указ е 99% сигурно, че няма. Обаче все си мисля, че е възможно да има някакви решения за различните обединявки, които са бая, и от които се е пръкнало червеното недоносче.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 4:29 pm 

В този форум преди време някой беше писал по тази тема... Някакви хора са търсили въпросни доказателства за създаването на цдна, но в Народна библиотека ли, къде, се оказало, че дадени страници липсват, даже цели материали... Или беше, че определени хора са ги изнесли и изобщо не са ги връщали.
Спомените ми са откъслечни за съжаление, но ако този, който писа по темата види това, нека напише как беше...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 4:32 pm 
Аватар

Аз и Блеки - лелката там каза, че всичко за спорта след 44та, до не знам си кога го няма, както и около закриването ни през 85та година - документите също ги няма, били ги изнесли преди няколко години. Кой и как обаче има право да изнася нещо от държавния архив нямам идея. Но в Народна Библиотека има огромен фонд от микрофилми, съдържащи какво ли не - включително много заседания на ЦК, проблема е, че е невъзможно да бъдат разчетени от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 4:41 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Мечтая за деня, в който на бял свят ще излезе указът, с който са създадени. Уви, той най-вероятно е унищожен, иначе щеше да има масово самоубийство, а ние за пореден път да гледаме сеир... :drinkb
Както и всякакви други документи, в които черно на бяло се виждат връзките им с партията, как и най-вече ЗАЩО изобщо са създадени и т.н.
С прасета не се спори. Прасетата се пребиват и кормят.

Де да бяха създадени с указ - поне за онова време щеше да е нещо значимо, Инче...
До колкото знам, създадени са със заповед на министъра на отбраната, като ведомствен клуб...
Какви връзки с партията да се търсят - те имат само една такава, но достатъчна - направени са и са се пръкнали на бял свят от нея - друго не е необходимо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 4:45 pm 

tprodanov написа:
Аз и Блеки - лелката там каза, че всичко за спорта след 44та, до не знам си кога го няма, както и около закриването ни през 85та година - документите също ги няма, били ги изнесли преди няколко години. Кой и как обаче има право да изнася нещо от държавния архив нямам идея. Но в Народна Библиотека има огромен фонд от микрофилми, съдържащи какво ли не - включително много заседания на ЦК, проблема е, че е невъзможно да бъдат разчетени от нас.

Тук отдавна е ясно, че кой какви права има няма абсолютно никакво значение. Особено що се отнася до неща от по-високите нива на държавата... Отдавна са се погрижили за всичко (или поне за по-важните неща), за съжаление.

Колкото до указа - да де, аз затова казах, че си МЕЧТАЯ да падне от небето, буквално :) И аз определено не мога да си представя черно на бяло да пише: "...да създадем спортен клуб, който да противостои на буржоазно-фашистко-капиталистическия Левски и да е носител на всички социалистически ценности, какъвто е (примерно) цдна в братския ссср...." :loser2 Би било прекалено хубаво. Но пък знае ли човек, все нещо на хартия може да има. :roll:

tprodanov написа:
Но в Народна Библиотека има огромен фонд от микрофилми, съдържащи какво ли не - включително много заседания на ЦК, проблема е, че е невъзможно да бъдат разчетени от нас.

Хм, а дали не са вече разчетени и няма книги за тях? Примерно ние в университета разполагахме с разни стенограми от заседания (особено от онова за приемането на димитровската конституция, както и от процеса срещу трайчо костов)...

Изображение

Последна промяна incheto_1914 на Сря Юни 06, 2012 4:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 4:54 pm 
Аватар

Има 100% защото с устна заповед може да се е възложило създавенето на клуба, но по-долните етажи на изпълнителите се дава в писмен вид. Тия микрофилми не е зле да се види как седят нещата и да се разгледат. Също така архив на столична община ако има 100% трябва да изскочи нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 5:05 pm 
Аватар

tprodanov написа:

И аз бая се бях ровил в Народната точно с идеята да видя как са зъдадени чорбата, но истината е, че от онова време вестниците са за реставрация, която май няма нито начало нито край. Който е чел микрофилми в тая библиотека, знае за какво става въпрос - три реда не могат да се разчетат като хората.

Но подобни документи са търсени и от наши, и от чорбари и общо взето няма почти нищо черно на бяло. :smt006 Точно докато се ровех в старие вестници се запознах с чичо Граф, който е чорбар и в мозъка на костите си. Човекът беше преровил цяла България за да пише някаква книга за чорбата. Такива документи просто забравете да се намерят, най-вероятно никога не са и съществували, защото просто от тях е нямало нужда по онова време.

----------------------------

Относно това, как се е отнасяла тогава държавата към футбола - аз намерих точно това, което трябваше, даже го бях постнал в някоя от темите. Общо взето от държавата са търсели враговете фашисти из футболните отбори. Вярвам, че всеки може да си направи сметката какво означава това спрямо АС-23 и до каква степен чорбата са им наследници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 5:15 pm 
Аватар

За документи като постановления и укази съм убеден, че няма. Но сред стенограмите на заседанията на ЦК съм убеден, че има нещо. Просто не е по силите на човек, та дори и на група хора да изчетат всичко от тези микрофилми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 6:02 pm 
Хаххахаа, това не го бях гледал :lol: Тия Лудогорец каква първа им направиха, особено ония "каратист" високия :smt005 И кой пак ако не Иван Пеев пред камерата, момче :smt005 Тоя скинар с петолъчка го изяде красиво :D
http://www.youtube.com/watch?v=12yPZiA- ... r_embedded

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1354, 1355, 1356, 1357, 1358, 1359, 1360 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]