forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 7:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 1:02 pm 
Аватар

Забележката се приема :bigok
И да кажа още нещо последно по темата за декларацията. Доколкото разбирам тази декларация не е на един човек, а изразява мнението на Дивизията, тъй че не знам защо казвате, че е писана в състояние на афект. Ако е лично мнение, то няма абсолютно нищо лошо в това, всеки има право на такова, както и право да го изразява. В случая става въпрос за цяла организация, при това организация с много висок авторитет. И съм сигурен, че много членове на тази организация не се съгласни с нападката срещу Пламен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 1:06 pm 
Аватар

Владимиров е писал, че е лично мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 1:08 pm 
Аватар

Е, тогава не виждам какво има да се спори. Негово мнение и толкова. Няма никаква драма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 1:12 pm 
Аватар

Кво па им е на колежките от ТУ

Sent from my Pravetz'82 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 1:14 pm 
Аватар

Някои колежки от ТУ спокойно могат да отупат Кобрата, а за месене на козунаци и баница са :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 1:53 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Всички, които карат скъпи коли - под ножа. Щом си с CL, няма начин да не си боклук и отрепка. Ебаси и късопаметните хора има. Няма значение кой го е писал, няма значение какво прави за Сектора, няма значение в какво състояние го е писал - просто написаното НЕ Е правилно и толкова. Става въпрос за изречението с малолетния капитан, всичко останало си е абсолютно на мястото си. И не виждам защо се смесват сума ти неща само и само да се оправдае грешна постъпка. Когато правиш нещо полезно и добро, това не ти дава право да правиш глупости. Дискусията е безсмислена, стореното сторено. Надали ще се случи някаква драма, няма смисъл да я създаваме тук. Всички в себе си знаете, че нападката срещу Пламен е зверска тъпотия, но ви се иска да я оправдаете по някакъв начин, та чак и до заплатата, колата и пичките опряхте, ебаси. Щото вие ако взимате по 10 бона на месец ще ходите с трамвая, ще ядете хляб и лютеница и ще ебете на Антонатан колежките от ТУ.

От фитнес не разбираш, но тук съм 100% съгласен с теб :smt023

ПЛАМЕН ИЛИЕВ!!! :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 2:04 pm 

Koгато имаш претенцията мнението ти да изразява позицията на привържениците на Левски или дори само на Сектор Б, както и когато през 3 дена пускаш декларации в медийното пространство, трябва да внимаваш и да преценяваш всяка своя дума. :smt006
Според мен това е тотално насиране и нападка към най-неподходящия човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 2:46 pm 
Аватар

subata написа:
И аз не заставам напълно зад написаното, но не мисля, че е редно да се скача така и да се изпишат 2 страници с храна. Не забравяйте, че и Пламен Илиев е на заплата, за която никой от нас не може и да си мечтае. Кара хубава кола и най-вероятно зарибява само класни пичета :bigok Така че това, че се раздавал не мисля, че е кой знае какво геройство. Това му е задължението, за което му се плаща :smt006

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 2:55 pm 
На Гонзо също му се плащаше, също караше Мерцедес (и още кара), а заплатата, която взимаше по времето на Мишата, се равнява горе-долу май колкото тая на целия отбор в момента :lol: И каква е логиката?

П.С: Гледам че горе и 7:1 е написал Дивизията. Това не е мнението на Южна Дивизия!!!! Аз се обърках, щото "мнението на Южната Трибуна" го прочетох като "мнението на Южната Дивизия", за което се извинявам :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 3:05 pm 
Аватар

Kryten написа:
Владимиров е писал, че е лично мнение

След като мнението е лично на някой, не е редно да се пише "мнението на Южната Трибуна" :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 3:48 pm 
Аватар

Сектора олеква пред всички с тия декларации през 2-3 дена. Някой спал на криво, друг му излезнал хемороид, трети не му харесва заплатата и колата на Пламен, и айде :ohmygod2 Еми дайте и аз да напиша една декларация, щото едвам не останах без работа заради мача със свинете и заради хореото, имам ли право да пиша декларациЙ? Излиза, че имам :ohmygod2 Като правиш нещо от сърце :smt109 , го прави от сърце и не си го изкарвай на друг ако имаш проблеми със самия себе си.... Много грешни ходове се правят, и целия труд отива на вятъра заради някакви декларации, нападащи човекът, който най-малко заслужава В МОМЕНТА :ohmygod2 Когато е слаб или не играе, ок, но точно той, и точно като ни вАди от толкова закучени мачове :ohmygod2 Аз съм в потрес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 4:30 pm 
Аватар

Мнението изразено във фейсбук страницата ни първо на първо не е декларация и за неразбралите всяко изразяване на мнение не е декларация.Това е позицията на повечето хора от които зависят някои неща,за малолетния капитан държеше да се напише лично от Владимиров.
Владимиров:С какво Пламен Илиев се различава от останалите нали когато отбора губи всички са виновни? Той нещо по различен от останалите ли е? и много ми е интересно освен мача със свинете къде пък чак толкова ни е извадил?
Ако имате въпроси или мнения към гн.Владимиров може да ги изразите лично на него на мача с Берое или на Тодор Александров 23

http://www.facebook.com/pages/Nacionalen-klub-na-privrzenicite-na-Levski-Sofia-NKP/126752854060231

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 4:38 pm 

Аз съм съгласен с тази декларация. Това че някой е направил един - два мача и е ревал някъде не означава че не подлежи на критика. Това че последните 10 години ебати сганта мина през отбора не означава, че едноокия е цар :smt006 А тия младите футбалери такъв кафев живот живеят, че не съм сигурен колко ще издържи Пацо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 4:38 pm 
Аватар

Мнение, излизащо от фейсбук страницата НЕ е лично мнение. Лично мнение щеше да е, ако излиза от профила на Владо, тогава никой нищо нямаше да каже.
И след като Пацо не е по-различен, защо в това изразено мнение се третира като по-различен? Ако не беше по-различен, или трябваше да бъдат споменати имената на всички, или на никой. Като извадиш две имена и ги цитираш конкретно, самия ти ги обявяваш за различни, в случая в негативна светлина. А това в случая е грешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 4:57 pm 
Аватар

Тук може ли нещо да се случи без да се развият ебати драмите? Аз съм навит на всички до един да им сваля фанелките от гърба, де да можех...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:00 pm 

Чисто от любопитство един въпрос... Начи тва излиза от НКП, нали така? Колко от хората, дето не са съгласни си плащат членски внос в НКП (предполагам има такова нещо все оше)? И ако има такива и не са доволни, тва не треа ли да го кажете там? А ако не сте част от НКП, тогава верно не виждал ква е драмата :D

Иначе и аз съм съгласен с всичко написано и си мисля, че трябва да се държат доста по-изкъсо тея чалгарчета...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:08 pm 

не че съм против Пламен - напротив - той е един от малкото, които трябва да останат, НО!

както в наскорошно запитване за уличните кучета "какво предпочитате - всички кучета под ножа, като по този начин ще пострадат И невинните, или да не се прави нищо и да останат и агресивните" си мислех, че е по-добре да изгорят и "добрите", така и в конкретната ситуация - ако за да тръгне тоя пуст отбор трябва да се разкарат всички - да се махат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:13 pm 

Makavelli написа:
не че съм против Пламен - напротив - той е един от малкото, които трябва да останат, НО!

както в наскорошно запитване за уличните кучета "какво предпочитате - всички кучета под ножа, като по този начин ще пострадат И невинните, или да не се прави нищо и да останат и агресивните" си мислех, че е по-добре да изгорят и "добрите", така и в конкретната ситуация - ако за да тръгне тоя пуст отбор трябва да се разкарат всички - да се махат!

Нищо общо с футбола -.-

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:15 pm 

detective написа:
Makavelli написа:

Нищо общо с футбола -.-

щото в момента сме пълни с футбол :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:15 pm 
Аватар

BSG написа:
Чисто от любопитство един въпрос... Начи тва излиза от НКП, нали така? Колко от хората, дето не са съгласни си плащат членски внос в НКП (предполагам има такова нещо все оше)? И ако има такива и не са доволни, тва не треа ли да го кажете там? А ако не сте част от НКП, тогава верно не виждал ква е драмата :D

Иначе и аз съм съгласен с всичко написано и си мисля, че трябва да се държат доста по-изкъсо тея чалгарчета...

Всъщност, в изявлението се казва - Ние сме Левски София, а не се казва - Ние сме НКП. Иначе щеше да си прав на 100%.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:22 pm 
Аватар

Един играч имаме дето ни остана да не сере по фланелката и разбира се за да не останем по-назад от българщината трябваше да се излее помия и върху него.. :smt006
Ама по-добре така де, да не вземе да се разсърди момчето, че за него нямаше до сега.. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:25 pm 
Аватар

Kafeneto написа:
...и много ми е интересно освен мача със свинете къде пък чак толкова ни е извадил?

Абе само да не стане като с Гонзо, когато му се казА да се разкара, че не става за Левски и е боклук, а в следващия мач срещу свинете се изпопребиха да го прегръщат и целуват :!: Ставаме като Юда, капиш :?:
Като му даваха правата да стане капитан, що не пискахте срещу това? нали не е по-различен от останалите? Тва, че пуска по една сълза, като го боли и отпада, е от позьорщина :smt006 Това, че единствен в насраните мачове идваше да поздрави отбора - позьорство ли беше? Как па от 1 мач стана неудобен :smt006 Айде да мерим с един аршин ВСИЧКИ СЪС СИНЯТА ФАНЕЛКА, СТАВА ЛИ :smt006

Превръщаме се в цирк с тая дискусия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:32 pm 
Аватар

Факт е, че играем позорно слабо и играта на отбора е обида за всички свързани с клуба.Да, това за Пламен Илиев е пресилено, но като цяло декларацията е точна, поне според мен :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:36 pm 
Аватар

Абе декларацията си е идеална, точна и на място, тука май не разбрахте, че някои хора сме с особено мнение за израза "малолетния капитан" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:39 pm 
Аватар

Евала за статията :smt023 Иначе е пределно ясно, че при тия декларации винаги ще има хора свързани с клуба, които не са съгласни с тях. Трябва да се покаже на мижатурките и на живо за кво става на въпрос, че тия декларации надали толкова ги и четат, трябва да ги стреснеме малко тия тотални некадърници носещи син екип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:56 pm 
Просто е незаслужено цял сезон разни шушумиги като Милиев и разсърдените госпожици като Гаджев и Тасевски не знам си кои да не бъдат споменати, а Пламен, който ни е най-сърцатия и в момента спокойно можем да кажем ЕДИНСТВЕНИЯ играч да бъде иронично подигран редом до футболното недоразумение Иво Иванов. И тва е в абсолютен контраст с отношението на Сектора към него на всеки мач. Тва е тъпото в случая. Иначе кур за Батков, за Тонев и за играчите. Нещастници...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 5:59 pm 
Аватар

Македония написа:
Просто е незаслужено цял сезон разни шушумиги като Милиев и разсърдените госпожици като Гаджев и Тасевски не знам си кои да не бъдат споменати, а Пламен, който ни е най-сърцатия и в момента спокойно можем да кажем ЕДИНСТВЕНИЯ играч да бъде иронично подигран редом до футболното недоразумение Иво Иванов. И тва е в абсолютен контраст с отношението на Сектора към него на всеки мач. Тва е тъпото в случая. Иначе к.р за Батков, за Тонев и за играчите. Нещастници...

Отлично...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 6:04 pm 
Аватар

Да не е ставал капитан,сега отговорността му е по-голяма :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 6:08 pm 
Аватар

Не виждам да се е отказал от тази отговорност, даже напротив..Не може един човек да понася вината за 10 други.Пример кво си виновен ти ( говоря ако си съветсен работник) че твойте колеги са дебили и не стават за нищо.Не е чесно.Силно се надявам от новия сезон Пламен да поведе отборът към титлата и тогава да сипе с големия черпак на всички критици..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 6:27 pm 
Аватар

Македония написа:
Просто е незаслужено цял сезон разни шушумиги като Милиев и разсърдените госпожици като Гаджев и Тасевски не знам си кои да не бъдат споменати, а Пламен, който ни е най-сърцатия и в момента спокойно можем да кажем ЕДИНСТВЕНИЯ играч да бъде иронично подигран редом до футболното недоразумение Иво Иванов. И тва е в абсолютен контраст с отношението на Сектора към него на всеки мач. Тва е тъпото в случая. Иначе кур за Батков, за Тонев и за играчите. Нещастници...

Точно това е. Ако беше просто казано "всички", щях да съм ОК. Когато обаче специално са извадени Иво Глъътъ и Пламен, определено не ми се нрави ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]