forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 9:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:43 pm 
Аватар

Liuby написа:
Най ми хареса десното ни бек-че :ohmygod2 .Нямам думи никога не съм гледал толкова слаб Левски ,а гледам футбол от 94-та година .Браво на момчетата в сектора за гости :lsfc4

Главътъ за централен защитник не става , а те го слагат десен бек :lol: :lol: Вярно , че нямаше кой друг , ама си е смешно ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:44 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:
за кво го махнахме кокала не знам.

Айде пак дежурните глупости.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Чудесни Прасокин и Димов :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Само не искам да чета чорбарщини как мача е бил уговорен.. Вижте ги нащ'те бе те ако не бяха грешките на Локото, ние нямаше да вкараме и 1 гол, гледайте малко по-реално на нещата. Сега искам да останат само истинските левскари, някакви незаслужили типажи като Жоазиньо и други разни които не заслужават да са в ЛЕВСКИ, да си бият камшиците, защото записаха един от най-срамните ни сезони, като цяло.. На мен хич не ми пука на КУРА дали ще сме в Европа или не, но просто тая всичката плява, трябва да се изчисти и да останат само хора, които обичат ЛЕВСКИ, другите да го духат. Айде горе главата, браво на момчетата на трибуните, представиха се великолепно. ЛЕВСКИ, както знаете е най-силен когато е най-зле, за това сега трябва да им се еба майката на всички чорбари и останалите педераси, които са си повярвали!!!
ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ ЛЕВСКИ НАИСТИНА НЕ ЗНАЧИ САМО КУПИ И ТИТЛИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:45 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Нашите момчета и момичета по трибуните цяло второ полувреме не са оставиха майните да се чуят, че и те са на мача. И това при този Левски на терена. Вместо да се правите на капацитети с тия врътки и това тото, да си бяхте вдигнали гъза до Пловдив.

Оф, Каре... Просто един от любимите ми коментари :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:45 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:

За да дойде гея РаТко :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:47 pm 
Аватар

Има напредък! Преди и след грешки на противника не можехме да вкараме. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Бащицата казал, че на лято си тръгват от отбора много хора.Дали слага и себеси в това число?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Споко бе, четвърти сме накрая, а Лудогорец всимат купата - въпросът е дали си заслужава да играем в Европа! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

[az] написа:
Radio Werewolf написа:

Айде пак дежурните глупости.

И аз вече се чудя. Какъв треньор е кокала? Какво играят локото? Нищо... просто ние сме още по-голяма дупка..твай всичко! :smt026 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Синя Душа написа:
Young & Reckless написа:
Синя Душа написа:
Е има го и обратния въпрос. Много ли си готин, като знаеш всяка врътка?
И както вече казах освен 2500 абонаменти карти + 500 редовни, останалите хора се отказват да ходят по стадионите, като четат тези неща. Пък нека после правим клипове с призиви да идват хората.
Който ги знае врътките да залага и твай. Аз лично не бих гледал мач, на който му знам врътката.

А тия хора, които имат нужда от призиви да подкрепят Левски как трябва да ги наречем?
А ти, ако знаеш, че някой наш мач е уговорен ще отидеш и ще стоиш с гръб към терена за да не го гледаш ли?

Е за какво се правят стикери, за какво се приканва да викаме хора за дербито, за какво се прави клипа. :smt005 Като тези, които се нуждаят от призив са чорбари. Нали това беше една от най-големите победи - пропагандата.
На втория ти въпрос -не, бих си тръгнал.
Просто питам каква е тази потребност, да напишеш във форума аз знам как ще свърши?
Дайте цяла година ще си пишем за схемите, продажните копелета на стадиона и накрая ще направим един клип за дербито.

Ами не знам бате, едно време не е имало клипове, стикери и прочие и хората пак са ходили по стадионите. Аз лично нямам нужда от каквато и да е пропаганда за да отида на мач, както съм сигурен и всички в тоя форум. И мен не ме кефи, да се говори за схеми и уговорки, ама дай пък като има нещо хората да си затварят очите?

Каре, братле, хем казваш да сме си вдигнали гъзовете да отидем на мача, хем и ти като гледам не си ходил? Знаеш, че повечето хора тук гледат да не пропускат мачове... най-вероятно не сме имали възможност да отидем.

А нашите балерини на терена, че са путки и не заслужават фланелката е ясно... да ги гонят всичките, без ясните изключения.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:49 pm 

Нямаме никакъв отбор и не играем абсолютно никакъв футбол. Като агитка сме много мощни и винаги 90 минути пеене. Сега си представете ако държавата ни беше като Англия, Испания и Германия и имаме 70к стадион, какво щеше да е... нито един от грандовете в Европа няма публика, която да подкрепя така отбора си... може би само Дортмунд.. ех мечти... скоро няма да видим такова нещо, но дано някога се случи!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:50 pm 

Така се получава като се гради отбор от мърши, путки, некадърници и т.н
А дори и лятото да си тръгнат мгого хора както се чува че ще правим пансион от бивши фитболисти като Емил Ангелов, Живко Миланов, Пелето и прочие май и следващия сезон да го отпишем а ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:52 pm 
Аватар

Как за какво е тая пропаганда бе?!?! Гледаш ли ги Звезда, кевиш ли им се? А те кои бяха преди 10 години, дали си пълнеха стадиона срещу последния в сърбия преди 10 години!?! Еми, не не си го пълнеха, а как сега си го пълнят?!?! Еми с пропаганда как, навсякъде се натиска, по всички фронтове, навсякъде се лепят плакати, лепенки, хората се надъхват и отиват на мач. Еми, ако искаме да сме като тях, мисля че трябва да следваме техния пример. За това тази цялата пропаганда, не е била излишна, след цялата гавра и унижение с чорбата явно, нито един стикер или клип не е бил напразен. Прояви малко уважение към всички хора, лепили лепенки и неспали с дни покрай дербито !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:53 pm 

bugs написа:
Бащицата казал, че на лято си тръгват от отбора много хора.Дали слага и себеси в това число?
Не и без да му се плати,все пак е давал лични пари от дЖеба си. :ohmygod :rip
Продължават нашите мъки по терена,никаква идея,надиграват ни някакви играчи,които преди две три години трябваше да са свършили с футбола.Да му еба и късмета да сме принудени да играем с ИИ5 ЙМ55 и Маймутен в защита. :ohmygod2 Ясен спокойно можеше да пусне Башлиев,но той избра точно Иво Казанлъшки. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:53 pm 
Аватар

Щото Башлиев става за нещо повече от това да мете улиците :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:55 pm 
Аватар

Young & Reckless написа:
Синя Душа написа:
Young & Reckless написа:
А тия хора, които имат нужда от призиви да подкрепят Левски как трябва да ги наречем?
А ти, ако знаеш, че някой наш мач е уговорен ще отидеш и ще стоиш с гръб към терена за да не го гледаш ли?

Е за какво се правят стикери, за какво се приканва да викаме хора за дербито, за какво се прави клипа. :smt005 Като тези, които се нуждаят от призив са чорбари. Нали това беше една от най-големите победи - пропагандата.
На втория ти въпрос -не, бих си тръгнал.
Просто питам каква е тази потребност, да напишеш във форума аз знам как ще свърши?
Дайте цяла година ще си пишем за схемите, продажните копелета на стадиона и накрая ще направим един клип за дербито.

Ами не знам бате, едно време не е имало клипове, стикери и прочие и хората пак са ходили по стадионите. Аз лично нямам нужда от каквато и да е пропаганда за да отида на мач, както съм сигурен и всички в тоя форум. И мен не ме кефи, да се говори за схеми и уговорки, ама дай пък като има нещо хората да си затварят очите?

Каре, братле, хем казваш да сме си вдигнали гъзовете да отидем на мача, хем и ти като гледам не си ходил? Знаеш, че повечето хора тук гледат да не пропускат мачове... най-вероятно не сме имали възможност да отидем.

А нашите балерини на терена, че са путки и не заслужават фланелката е ясно... да ги гонят всичките, без ясните изключения.

Не съм на мача и една думичка не бях написал, страдам си тихичко в ъгъла като куче, първо, че не мога да подкрепя любимия Левски на стадиона днес, и, второ, че отборът ни всъщност е ужасно слаб и губи пореден важен мач. Тука се изсраха един тон лайна. Научете се да приемате и победите, и загубите като културни хора, а не като ориенталци.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:56 pm 

angysarmy написа:
Как за какво е тая пропаганда бе?!?! Гледаш ли ги Звезда, кевиш ли им се? А те кои бяха преди 10 години, дали си пълнеха стадиона срещу последния в сърбия преди 10 години!?! Еми, не не си го пълнеха, а как сега си го пълнят?!?! Еми с пропаганда как, навсякъде се натиска, по всички фронтове, навсякъде се лепят плакати, лепенки, хората се надъхват и отиват на мач. Еми, ако искаме да сме като тях, мисля че трябва да следваме техния пример. За това тази цялата пропаганда, не е била излишна, след цялата гавра и унижение с чорбата явно, нито един стикер или клип не е бил напразен. Прояви малко уважение към всички хора, лепили лепенки и неспали с дни покрай дербито !!!

М., аз уважение проявявам, аз също съм лепил плакати, така че по-спокойно. Просто се чудя на хората, които имат нужда от подобно нещо, за да отидат на стадиона. И не, не гледам звезда, нито им се кефя, нито ми пука за тях.

Morning Glory написа:
Не съм на мача и една думичка не бях написал, страдам си тихичко в ъгъла като куче, първо, че не мога да подкрепя любимия Левски на стадиона днес, и, второ, че отборът ни всъщност е ужасно слаб и губи пореден важен мач. Тука се изсраха един тон лайна. Научете се да приемате и победите, и загубите като културни хора, а не като ориенталци.

На всички ни е болно... Наистина се изсипаха доста лайна, но може би на хората им е трудно да повярват, че отбора не участва в разни уговорки, след като начело му са хора като Батков, Тонев и прочие.

Последна промяна ultima frontiera на Нед Май 06, 2012 7:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:56 pm 

Димов и Прасокин поне ги видях че са на терена колкото и да не знаеха за какво са на терена , заразлика от мегазвездата Гаджев ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:57 pm 
Аватар

BlueHeart написа:
Morning Glory написа:
Нашите момчета и момичета по трибуните цяло второ полувреме не са оставиха майните да се чуят, че и те са на мача. И това при този Левски на терена. Вместо да се правите на капацитети с тия врътки и това тото, да си бяхте вдигнали гъза до Пловдив.

Оф, Каре... Просто един от любимите ми коментари :smt005

Радвам се, че ти е любим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:57 pm 
Аватар

Щото ние не сме се научили да приемаме загубите. Не :smt005 Изобщо :smt005
И мен ме е яд, че не отидох. Втори мач изпускам за тоя сезон, ама така се случи. Това значи, че не мога да пиша и да изразявам мнение явно .. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 7:58 pm 
Аватар

Отново пълна комедия на терена. Поведохме от нищото с 2 (два) гола и позволихме по най-балъшкия начин да ни бият. Истината е,че като игра бяхме пълна нула през цялото време. Благодарности към сините на трибуните, за пореден път победители. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Young & Reckless написа:
Синя Душа написа:
Е има го и обратния въпрос. Много ли си готин, като знаеш всяка врътка?
И както вече казах освен 2500 абонаменти карти + 500 редовни, останалите хора се отказват да ходят по стадионите, като четат тези неща. Пък нека после правим клипове с призиви да идват хората.
Който ги знае врътките да залага и твай. Аз лично не бих гледал мач, на който му знам врътката.

[/quote]

Значи спадаш към тези 500 редовни, които написах горе.
Едно време е имало и само бнт и ефир 2. Едно време не е имало фен клубове на реал, барса, ман юн, челси и арсенал от по 100 човека всеки в София + още 5000 неща.
Просто пак не разбирам, как аджеба си отваряш очите като го напишеш във форума?
Иначе за балерините съм съгласен. Гаджев е най-голямото разочарование. Още след мача с прасетата дори му се видя "радостта". Да си ходи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Пребройте първо до 10 преди да се хапете един -друг виртуално :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:00 pm 
Аватар

Не се хапем, а спорим. :blass Случва се понякога. То иначе няма да е весело :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:01 pm 
Аватар

Райков беше страшно добър. Много ми хареса, даже коментатора му спомена името веднъж като вкара гола. Наистина е време Калво да си почине и даваме повече шанс на това момче. Предполагам, че и Башлиев ще е толкова добър, но тъпите треньори нищо не разбират :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:02 pm 
Аватар

Ясно е, ама нещо се поизнервихме този сезон повечко :roll: Май и днес няма да спирам цигарите :smt017
Бачи, стига се пени и ти, Райков игар само и единствено щото Калво е наказан :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:03 pm 
Аватар

Да, но ако зависеше от форумните експерти, трябваше Калво да играе само ако богът Райков умре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:04 pm 
Аватар

КУР ЗА ВСИЧКИ,САМО СИНИТЕ !!!! ЕЙ ЧОРБАРИ ЩЕ ВИ ЕБЕМ МАЙКИТЕ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:04 pm 

Mr. Smith написа:
Пребройте първо до 10 преди да се хапете един -друг виртуално :wink:

Не съм искал да нападам никой, по никакъв начин.

Синя душа, аз не съм написал, че знам как ще свърши мача. Но това е просто форум и не виждам защо да не е нормално да се дискутират подобни неща...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]