forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 12:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 774, 775, 776, 777, 778, 779, 780 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 1:43 pm 
Аватар

На този лагер поне една контрола да бяха направили. Можеха да си пият и в София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 1:48 pm 
Аватар

Иначе и аз съм на мнение, че Илиан Илиев трябваше да поеме Левски още сега, а не през лятото. Слаб управленски ход на Иво Тонев.
Иначе да се очакват изключителни неща от Илиан е пресилено. И мен не е впечатлил като треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 1:49 pm 
Аватар

LSFC написа:
Със сигурност ще изглежда доста по-добре от онова светло синьо, което бе досега, с лопати и т.н.

Май май няма да изглежда изобщо по-добре :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 1:51 pm 
Аватар

Трябваше да назначат треньор, който да започне веднага и да се избегнат цупежите и последвалите загуби. Илиян не може да го виним, тъй като е принципен човек и няма да заебе нещо ей така. Тонев па кво е виновен за тва не разбрах.
А Илиян не може да му се отрече, че хиляда пъти му разпродаваха отбора и все намираше футболисти и правеше конкурентен отбор. Аз ще съм доволен да се направи добра селекция и да има хубав колектив. Не съм максималист. Искам просто за първи път от 3 години да играят като мъже, да се раздават, да няма цупни, пози и пр. Да спрат да ни бият разни села (у дома) само с хъс и борбеност :smt006 Или хайде да не искам много, но да излизат мъжки поне в дербитата и да влагат 100%, не да треперят и да играят за 0-0 или 1-0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 2:06 pm 
Аватар

забележете момчетата дето тренират :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 2:09 pm 
Аватар

И ние ставаме за такива тренировки,давайте да налазваме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 2:18 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Иначе и аз съм на мнение, че Илиан Илиев трябваше да поеме Левски още сега, а не през лятото. Слаб управленски ход на Иво Тонев.
Иначе да се очакват изключителни неща от Илиан е пресилено. И мен не е впечатлил като треньор.

Ако беше поел отбора сега, лятото щяхме да търсим и искаме нов треньор.

П.П.
Кратуна няма пост, в който да не защити Ива Танев от Треска за злато :bigok
Голяма любов, голямо нещо :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 2:20 pm 

SoulFlyTeR написа:
Цитат:
Иво Тонев бесен на играчите на Левски

В лагера на Левски не е спокойно дори и на големия християнски празник Великден. Изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев е останал изключително възмутен от своите играчи в последната вечер от проведения петдневен лагер в Правец. Силният човек на "Герена" е заявил на футболистите, че имат свободна вечер в петък срещу събота без вечерен час и всеки може да прецени до кое време да стои и какво да прави.

Въпреки това играчите са били наясно, че в събота сутринта имат последна за лагера тренировка от 9,15 часа, след което ще бъдат разпуснати за два дни. Голяма част от тях обаче били като отвързани и не са се спрели дори до 6-7 часа на сутринта, като в това число влиза и временният наставник Ясен Петров.

Това нещо е вбесило Тонев, тъй като последната тренировка била пълна пародия поради състоянието на недоспалите футболисти. Бившият шеф на Локомотив (София) не можел да повярва, че толкова голяма част от играчите на Левски, които се представят катастрофално през последния месец, не са се ориентирали към по-ранно прибиране по стаите, с което да покажат професионализъм, предвид ситуацията около отбора и ранната тренировка. Вместо това те сe възползвали на 100% от нощта и логично на следващия ден не са имали сили да ходят.

Според Иво Тонев това било липса на морал от доста голяма част от тима. По тази причина той вече е готов със списък, в който са имената на около десет човека, които ще бъдат разкарани през лятото. Както е известно, един от твърдите титуляри на "сините" през последните две години Сержиньо Грийн вече бе пропъден от "Герена".

Преди злополучната вечер в Правец ръководството на Левски обяви на футболистите, че очаква седем поредни победи до края и гарантирано място в Лига Европа.

Първото изпитание идва още утре срещу Черноморец на стадион "Георги Аспарухов". Мачът се явява директен сблъсък за третото място, даващо право на участие в евротурнирите. "Акулите" имат четири точки преднина пред "сините", които от четири мача насам са завоювали едва една точка и са вкарали само един гол. Съставът на Димитър Димитров-Херо пък има най-добрата защита в първенството с 12 допуснати гола във вратата на Стоян Колев.

Това дори да е частично вярно е :shock: :shock:

Няма да се учудя ако е напълно вярно, яко метлата да се върти след 30-ти кръг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 2:20 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
П.П.

надушил е няква лукма, ама си трае :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 3:25 pm 
Аватар

Vincenzo написа:

П.П.

ами, сега работата е половинчата и нещата отиват към без евротурнири. Ясен няма стимул да се доказва, играчите нямат стимул да играят. Илиян се чака като месия, който едва ли не от нулата ще започне. Никой не се чувства сигурен. Всеки ще гледа да се спаси и Левски в момента изглежда като потъващ кораб. Благодарение на неадекватната политика на шефовете там. Ди Матео, който е временен вариант начело на Челси, няма обявен наследник (дори да има такъв).
На клуб като Левски не се отказва. Като не иска Илиян да дойде сега, а от лятото, трябва да се вдигне мизата и да го пернат по челото с някоя пачка в повече, за да дойде веднага. Левски има готов отбор и в момента. Трябва му малко допинг (какъвто би бил новия треньор с дълъг договор), за да тръгнат нещата нагоре. Сега обаче нещата са оставени на самотек. Оставаме без евротурнири -> няма приходи -> няма да има качествени попълнения -> ще има селекция на ниво отбор Берое, ЧМ, Локо Пд, Славия. А с такава селекция, ще се превърнем в отбор от нивото на Берое, ЧМ, Локо Пд, Славия.
И ще има много прескоференции на Иво Тонев, който през сълзи ще обяснява как работи без пари за благото на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 3:37 pm 

Оставям на вас да прецените, чия е вината. Аз само информирам, нищо повече.

Цитат:
Бардон: От “Левски” ме излъгаха три пъти
Бившият полузащитник на “Левски” Седрик Бардон, който играеше по времето на Станимир Стоилов, заяви, че е доста обиден на клуба. Французинът призна, че е бесен от отношението на Тодор Батков и Георги Иванов спрямо него, след като цели три пъти е бил излъган от тях.

"Не знам какво се е говорило за мое завръщане в “Левски”. До мен такава информация не е достигала, нямам идея и за какъв пост съм бил спряган. Няколко пъти исках да помогна на клуба, но в крайна сметка не ми обърнаха внимание. така че вече не ми трябва да работя за "Левски". Предложих им френски играчи, след това се уговаряхме и когато нещата трябваше да станат, никой не ми се обаждаше. Така че вече не ме интересуват. Не искам да ги гледам, това е", коментира Бардон пред "Тема Спорт".

Бардон призна, че в момента не се занимава с футбол, тъй като има достатъчно работа по своята фирма. До преди две седмици той ръководеше малък френски тим, но в крайна сметка е взел решение да се откаже от голямата игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 3:43 pm 

Vincenzo написа:
Vincenzo написа:

П.П.

ами, сега работата е половинчата и нещата отиват към без евротурнири. Ясен няма стимул да се доказва, играчите нямат стимул да играят. Илиян се чака като месия, който едва ли не от нулата ще започне. Никой не се чувства сигурен. Всеки ще гледа да се спаси и Левски в момента изглежда като потъващ кораб. Благодарение на неадекватната политика на шефовете там. Ди Матео, който е временен вариант начело на Челси, няма обявен наследник (дори да има такъв).
На клуб като Левски не се отказва. Като не иска Илиян да дойде сега, а от лятото, трябва да се вдигне мизата и да го пернат по челото с някоя пачка в повече, за да дойде веднага. Левски има готов отбор и в момента. Трябва му малко допинг (какъвто би бил новия треньор с дълъг договор), за да тръгнат нещата нагоре. Сега обаче нещата са оставени на самотек. Оставаме без евротурнири -> няма приходи -> няма да има качествени попълнения -> ще има селекция на ниво отбор Берое, ЧМ, Локо Пд, Славия. А с такава селекция, ще се превърнем в отбор от нивото на Берое, ЧМ, Локо Пд, Славия.
И ще има много прескоференции на Иво Тонев, който през сълзи ще обяснява как работи без пари за благото на отбора.

Сега е момента, "г-н Тонев" да каже на Ясен и Викторио, че ако се справят остават в клуба и то на позиции по-важни от скаут и треньор на дубъла. Ако трябва да връщат позицията технически директор и да я предложат на Ясен, a Вики още от сега да му обещаят пом. треньорска позиция и т.н.
Същото важи и за играчите. Тези, които се изявят до края на първенството да им бъде гарантирано оставането в Левски, а не като сега медиите да ги заливат с новини от типа на "Илиян чисти хората на Гонзо" или "Райков, Старокин и Димов са пътници" (последните двама съвсем случайно, вие да не си помислите нещо, са ни и единствените останали дефанзивни халфове за предстоящия мач с Черноморец).

Имам чувството, че аз бих могъл да изпълнявам по-добре задълженията на Иво Тонев.

До този момент, Тонев убеждава всички, че е абсолютен некадърник.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Апр 17, 2012 3:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 3:44 pm 
Аватар

Вината е твоя, че вярваш и четеш лайна като Тема:Спорт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 3:46 pm 

Вината е твоя, че вярваш и четеш лайна като Тема:Спорт

Нека да е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 7:36 pm 

Alek написа:
Стига с тоя Илиан бе човек, какво толко видяхте в Берое, че да сте очаровани от тактическия му гении? Един път ни победи на Герена и един път би чорбата за 3 години, почти всички отбори могат да се похвалят с тия неща за последните години. Да, спечели Купата на България като от 5 мача игра с 4 от "Б" и "В" група. Не ви ли омръзна едно и също всеки път... този ще дойде и с 3-4 попълнения ще закърпи отбора и после зимата ни трябват не повече от 4 трансфера и аре 8 нови, 2 читави - вижте каква златна селекция... Писна ми да слушам простотии за сменяне постове, падане на форма и тем подобни, Литекс влизат с играчите и треньор стават шампиони, Лудогорец с тотален малшанс срещу Славия и Черно море, но с уникална игра дори когато падат, като нищо могат да станат шампиони, никой там не говори простотии... Нямам представа какво толкова очаквате от Илиан... невероятно треньорско светило... направо вече не знам от къде идва проблема, но не е нормално Петорчо и Херо с футболисти от кол и въже ( пък и Лудогорец, всичките им българи са изгонени от """грандовете""" ) играят футбол, ние не сме играли хубаво години...

Ето защо харесвам Илиян Илиев.
Защото си спомням едно интервю с него от преди няколко години на което той каза, че най-бързия начин един играч да подобри играта си е подобри физическата си форма и тактическата си грамотност.

На нас ни липсва второто и то много. Представете си дали щяхме да завършим на капо последните няколко мача ако бяхме вкарали поне още 1-2 от 185-те статични полжения които получаваме всеки мач.
С оглед на това предполагам, че при Илиян Илиев няма да играем по-добър или красив футбол, но почти съм сигурен, че ще играем по-ефикасно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 8:43 pm 

Всъщност съм гледал доста мачове на Берое откакто Илиян Илиев им е треньор и честно казано рядко съм виждал толкова кадърен тактически футбол в България. Наистина едва ли можем да се надяваме на красива игра и крайно офанзивна игра, но честно казано май се нагледахме на красиво спечелени "титли" или по- точно се наслушахме на приказки за такива. Оптимист съм, но и реалист. Може на Илиян да му се получи, може и да не. Със сигурност няма да му е лесно. Ако нещата се наредят по- добър начин обаче, очаквам добре подреден тактически отбор, леко по- дефанзивна игра и изчакване на удобните моменти.
Абе с други думи- дано всичко да върви по добър начин, да няма много нерви и да му дадат време да поработи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 10:57 pm 
Аватар

Стига смешки, Илиян идва да се учи на треньор в голям отбор. Иво кадаифа искаше Мъри и обяви го публично, но в крайна сметка получи Илиян. На ЛЕВСКИ бе нужен треньор, който с идването и името си да вдигне класата на отбора поне два пъти. Такъв не би приел да работи с Батков, Матков, Баждеков и другите 4-5 малоумника, които от 10 г. си тешат чашаците и кротко живуркат покрай сегашните момичета :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 11:16 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Alek написа:
Стига с тоя Илиан бе човек, какво толко видяхте в Берое, че да сте очаровани от тактическия му гении? Един път ни победи на Герена и един път би чорбата за 3 години, почти всички отбори могат да се похвалят с тия неща за последните години. Да, спечели Купата на България като от 5 мача игра с 4 от "Б" и "В" група. Не ви ли омръзна едно и също всеки път... този ще дойде и с 3-4 попълнения ще закърпи отбора и после зимата ни трябват не повече от 4 трансфера и аре 8 нови, 2 читави - вижте каква златна селекция... Писна ми да слушам простотии за сменяне постове, падане на форма и тем подобни, Литекс влизат с играчите и треньор стават шампиони, Лудогорец с тотален малшанс срещу Славия и Черно море, но с уникална игра дори когато падат, като нищо могат да станат шампиони, никой там не говори простотии... Нямам представа какво толкова очаквате от Илиан... невероятно треньорско светило... направо вече не знам от къде идва проблема, но не е нормално Петорчо и Херо с футболисти от кол и въже ( пък и Лудогорец, всичките им българи са изгонени от """грандовете""" ) играят футбол, ние не сме играли хубаво години...

Ето защо харесвам Илиян Илиев.
Защото си спомням едно интервю с него от преди няколко години на което той каза, че най-бързия начин един играч да подобри играта си е подобри физическата си форма и тактическата си грамотност.

На нас ни липсва второто и то много. Представете си дали щяхме да завършим на капо последните няколко мача ако бяхме вкарали поне още 1-2 от 185-те статични полжения които получаваме всеки мач.
С оглед на това предполагам, че при Илиян Илиев няма да играем по-добър или красив футбол, но почти съм сигурен, че ще играем по-ефикасно.

Не че нещо, ама в общи линии почти всички нови треньори казват такива фрази които на мен вече ми звучат еднакво и не им обръщам внимание. Действия и само действия, респективно - резултати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 11:48 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Стига смешки, Илиян идва да се учи на треньор в голям отбор. Иво кадаифа искаше Мъри и обяви го публично, но в крайна сметка получи Илиян. На ЛЕВСКИ бе нужен треньор, който с идването и името си да вдигне класата на отбора поне два пъти. Такъв не би приел да работи с Батков, Матков, Баждеков и другите 4-5 малоумника, които от 10 г. си тешат чашаците и кротко живуркат покрай сегашните момичета :?

Стига с тоя Мъри, човек :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 1:35 am 
Аватар

Нищо не казвам за Мъри, просто на пресконференцията на която кадаифа обяви Илиян, на два пъти каза пред журналистите "...и аз исках Мъри, ама..." :bigok ей това е положението с новия малоумен "силен човек" и новия треньор :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 9:46 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Нищо не казвам за Мъри, просто на пресконференцията на която кадаифа обяви Илиян, на два пъти каза пред журналистите "...и аз исках Мъри, ама..." :bigok ей това е положението с новия малоумен "силен човек" и новия треньор :oops:

Точно тук Иво Тонев показа, че чеп за зеле не става от него. На пресконференцията искаше да угоди на всички. И на Насо, и на Мъри, и на Илиян, и на фенове, и на журналисти и на кой ли още не. Дучето да му се беше обадил, и за него само добри неща би казал. Човек, който се опитва да се хареса на всеки, и да се слага на всеки, накрая всички му се качват на главата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 1:56 pm 
Аватар

Anarion написа:
Месианството, няма какво да се лъжем си е част от масовата култура и народопсихология.
След като ние самите помежду си години наред не можем да се разберем трябва ли на Ганя, или трябва да си ходи; има ли заслуги Насо или няма, трябваше ли да си ходи Мъри/ да махат Кокала или не и като така малко или много, бяхме пасивни наблюдатели на всичко ставащо в клуба катастрофата неизбежно дойде. А с нея - и обезверяването, че нещо може да се промени по еволюционен, нормален начин.
А тогава какво идва? Ами идва вярата в месиите. Иде наивната и нелепа надежда, че някак по чудо ще дойде някой като Гарата или двама като него и треньор, дето само с едно пренареждане на състава някак ще открие Светия граал и пак ще има походи из Европа. Със същите марди, дето зорлем ни крепят на пето място в момента. Стана веднъж нещо подобно (а вероятността да се повтори е нищожна) и оттам извода "е що пък да не стане отново".
Илиян може и да не е за нас, може и да е гений и бъдещ Моуриньо. Какъвто и да е, не очаквам сценарий как идва на бял кон и месец по - късно благодарната тълпа го качва на щит и го носи на раменете си. Изключително много зависи с какъв състав ще работи, кой ще остане, кой ще дойде, с какъв бюджет ще излезем на пазара. Това, което зависи от нас е да бъдем по - търпеливи и да му дадем кредит на доверие. Да се чакат чудеса и месии винаги е приказка с щастлив край, но нека не забравяме че чудесата се случват там, където хората са готови за тях.

От случилото се през последните седмици далеч по-важният момент е не идването на Илиан (който и бил провал ако няма коренна промяна в отбора), а в смяната на начина на работа в клуба. От времето на последните години на Наско и Мъри се беше наложила практиката играчите да се галят с перца защото всеки играч е бъдещ трансфер (от който падат комисионни за всички). Това доведе до тотално безчинстване на играчите, които ако бяха в пловдив или чорбата щяха да са яли зверски бой от феновете на няколко пъти за последните години. Това очевидно приключи - Иво Прическата ми напомня на Жужо, вече става ясно , че ще има зверска метла, а всички "звездички" вече са закотвени на пейката. Съвсем скоро на играчите ще им стане ясно , че през просото повече нема да минават и ще трябва или да се захващат за работа или да заминават по провинциалните отбори за една пета по-малки заплати. При досегашната атмосфера на пиене, чалга и мързел , който и треньор да беше дошъл нямаше да има ефект. Ако промяната се случи на 100% и има и нормален бюджет за селекция, ИИ ще може с лекота да сглоби много силен отбор. Друга важна промяна е, че вече не сме на нож с всички други отбори от А група, което означава, че няма да има проблем да взимаме играчи, което последните 5 години ни беше голям проблем - само Дембеле от по-качествените играчи в А група успяхме да привлечем, всички други ни отказаха и отидоха при конкурентите ни, което е абсурдно , половината младежки национален трябва да е при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 2:48 pm 
:smt023
Все пак нека изчакаме да видим дали наистина ще е така. Защото както някой написа в момента Треска за злато се опитва да угоди на всички страни, а тва може да е пагубно...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 2:58 pm 
Аватар

По-скоро ми се струва, че не му се вЕрва къде е попаднАл :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 3:25 pm 
Аватар

Ти да не го разлюби, бе? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 3:32 pm 
Аватар

Прави се сега пред нас. Усети ни, че надушихме лукмата и сега се прави, та да се разубедим и да има само за него :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 3:35 pm 
Аватар

От теб нищо не може да се скрие, особено лукма :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 4:32 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
UGLYBLUE написа:

Точно тук Иво Тонев показа, че чеп за зеле не става от него. На пресконференцията искаше да угоди на всички. И на Насо, и на Мъри, и на Илиян, и на фенове, и на журналисти и на кой ли още не. Дучето да му се беше обадил, и за него само добри неща би казал. Човек, който се опитва да се хареса на всеки, и да се слага на всеки, накрая всички му се качват на главата.

А най-голямата простотия беше, че обявиха Илиян още на тази прословута пресконференция :smt005 мислех си, че Бащицата е малоумник №1, но се оказва Иво кадаифа не му отстъпва по нищо.
Илиян обаче няма нищо против да го ползват в аванс за параван, а и явно не го бърка, че не е избор №1. Важното за него сигурно е Гонзо да го няма, сбъднала се е детска му мечта, сега ще се учи да е треньор на голям клуб!
Дано Хората, които също сигурно са разбрали къде са попаднАли ... са наясно с последствията за клуба от безумията в последните 6 месеца :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 11:18 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=45345 :bigok Поне са махнали гадната лопата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2012 11:19 pm 
Аватар

Жалка работа, ебаси

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 774, 775, 776, 777, 778, 779, 780 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]