forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 1:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:15 pm 
Аватар

Сега Илиян Илиев е в много гадна позиция. Има мач с чорбата и с нас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:17 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Пресконференцията беше неочаквано силна, не знам сега какъв е проблемът?

Важните неща:

1. Батков е формален собственик на Левски към момента, само разписва документите. Въпросните пари, които дължи на Стоилов, са лично негов ангажимент, а не на Левски, затова мАри си ги търси от него. Левски се ръководи от други хора чрез Иво Тонев (вчера в градинката е говорил с тях по телефона).

2. Станимир Стоилов и Наско Сираков са пълни нещастници, които са се пазарили като цигани на гърба на Левски, и оттук-нататък за мен са при черните души ("Решили сме се вече - или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души"). Мъри изрично е поставил условия, които са немислими за човек, който много обича Левски, както той твърди. Все неща, които предполагахме, но от уважение и благодарност не искахме да повярваме.

3. Потвърди се, че Гонзо е единственият достоен човек в ръководството и си е тръгнал в името на клуба, след като неговото напускане е било едно от условията на лайнара мАри.

4. Илиан Илиев е новият треньор от лятото, като има пълната власт (така се твърди, но не може да се има доверие). Няма да има спортно-технически директор на главата си. Договорът е сравнително дългосрочен - за 3 години.

5. Пламен Илиев е новият капитан, като тук повечето тръгвате в грешната посока. Това, освен знак на уважение към Лъвчето, е още повече и сигнал за шут в гъза на "старите кучета" Йовов и Гаджев. Вторият е твърдо аут от Левски заради думите си след мача с Лудогорец.

Каре, как можеш да кажеш, че Илиян ти е втори избор? Как може той да те е помолил да изчакаш лятото, ма ти да го обявиш сега? А това с Пацо е добре, ама на пръв поглед. Да не се окаже само, че е пожар в съблекалнята.

Това, което мен най-много ме тормози е нулевата яснота откъм финансирането и собственоста на отбора. Ние не знаем кой е собственик, ама ще вярваме на Тонев... не.!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:18 pm 
Аватар

7:1 написа:
Тонев сбърка само едно: Гонзо трябваше да остане до края. Гонзо е "подал оставка" с чест. В такива моменти за честта, оставката не се приема.

Пак межеха да управляват отбора с Павлов и Петров.

(казвам горното, като допускам, че годината е нулева и в двата случая; и също със съжаление, че Гонзо няма да води отбора срещу свинете)

Само ЛЕВСКИ

Вие още мислите, че Гонзо е подал оставка :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:19 pm 
Аватар

krasi_blue написа:

с чорбата мина - с нас естествено ще има инсинуации - ако бием -Илиян ни е дал мача, ако паднемммм обратното и така ама какво ни бърка нас това - Само ЛЕВСКИ :smt027

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:21 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
В крайна сметка положителното е, че сега нещата са доста по-ясни, има някаква относително прилична визия за бъдещето и това би трябвало да донесе спокойствие на отбора, а и на нас. Един разгром над Локомотив в неделя е просто задължителен.

Адаш,

За вазгрома не знам, ама трябва да замълчим ВСИЧКИ (дори тези с декларацията, която между другото нещо не знам как точно ще прозвучи на Илян)

100 дни за новото правителство!

(и да се върне Гонзо)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

bg4ever91 написа:
krasi_blue написа:

с чорбата мина - с нас естествено ще има инсинуации - ако бием -Илиян ни е дал мача, ако паднемммм обратното и така ама какво ни бърка нас това - Само ЛЕВСКИ :smt027

Не знаех, че им е минал мача, не им следа театрите на прасетата. Въпреки това ще му е доста тегаво.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

BlueHeart написа:
7:1 написа:
Тонев сбърка само едно: Гонзо трябваше да остане до края. Гонзо е "подал оставка" с чест. В такива моменти за честта, оставката не се приема.

Пак межеха да управляват отбора с Павлов и Петров.

(казвам горното, като допускам, че годината е нулева и в двата случая; и също със съжаление, че Гонзо няма да води отбора срещу свинете)

Само ЛЕВСКИ

Вие още мислите, че Гонзо е подал оставка :blass

аз затова в кавички :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:22 pm 

Момчета, днес нямаше лоши новини.

Иво Тонев чете форума и в резултат на това:
- Пламен Илиев капитан
- Вики Павлов с лиценза на Ясен старши треньор
- Илиян Илиев старши от лятото
- Гонзо на подготовка в Браселона.

Не знам за вас, но аз съм щастлив. При Вики павлов и ясен очаквам близнаците, Вутов, Попадиин, а защо не и Чаворски да запишат участия в първия отбор. Комбинацията от тези двамата беше най-оптималния вариант.

Мисля, че и на Илиян Илиев му е дошло времето да води сериозен отбор (Берое е най-сериозния отбор, но в старозагорска област). Ако не нещо друго, трябва поне да му признаете на Илиян факта, че прави всичко в правилния ред. Започна от Морето и Берое за да стигне до Левски.

Последна промяна SZ_FEN на Пет Апр 06, 2012 5:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:24 pm 
Аватар

Тонев § Гонзо станаха доста близки тези 3 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

tprodanov написа:
Morning Glory написа:

Важните неща:

1. Батков е формален собственик на Левски към момента, само разписва документите. Въпросните пари, които дължи на Стоилов, са лично негов ангажимент, а не на Левски, затова мАри си ги търси от него. Левски се ръководи от други хора чрез Иво Тонев (вчера в градинката е говорил с тях по телефона).

2. Станимир Стоилов и Наско Сираков са пълни нещастници, които са се пазарили като цигани на гърба на Левски, и оттук-нататък за мен са при черните души ("Решили сме се вече - или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души"). Мъри изрично е поставил условия, които са немислими за човек, който много обича Левски, както той твърди. Все неща, които предполагахме, но от уважение и благодарност не искахме да повярваме.

3. Потвърди се, че Гонзо е единственият достоен човек в ръководството и си е тръгнал в името на клуба, след като неговото напускане е било едно от условията на лайнара мАри.

4. Илиан Илиев е новият треньор от лятото, като има пълната власт (така се твърди, но не може да се има доверие). Няма да има спортно-технически директор на главата си. Договорът е сравнително дългосрочен - за 3 години.

5. Пламен Илиев е новият капитан, като тук повечето тръгвате в грешната посока. Това, освен знак на уважение към Лъвчето, е още повече и сигнал за шут в гъза на "старите кучета" Йовов и Гаджев. Вторият е твърдо аут от Левски заради думите си след мача с Лудогорец.

Каре, как можеш да кажеш, че Илиян ти е втори избор? Как може той да те е помолил да изчакаш лятото, ма ти да го обявиш сега? А това с Пацо е добре, ама на пръв поглед. Да не се окаже само, че е пожар в съблекалнята.

Това, което мен най-много ме тормози е нулевата яснота откъм финансирането и собственоста на отбора. Ние не знаем кой е собственик, ама ще вярваме на Тонев... не.!

Иво Тонев знаеше мнението на публиката и затова се осра. Тия неща, че мАри му бил фаворит, въобще не са верни. Опитва се да избегне евентуален фенски гняв, че не мАри ще е новият треньор. И според мен е грешка, че каза такова нещо, но неслучайно Иво Тонев е известен тук като "Мазния". А за капитана - кой да е? Да държим Гаджев, който влезе в безпрецедентен конфликт с публиката, какъвто и некой бивш чорбар не си е позволявал. Най-големият фен му бях на Владо Гаджев, някои знаят, но оттука-нататък и той е при черните души.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Там, където няма прозрачност, никога не става нищо хубаво!

При нас кой е кум, кой сват не се знае. Един кара влака, друг е шефа, трети носи отговорността. А ние се радваме на някакви тотални глупости - направиха Пацо Илиев капитан, Илиан идва от лятото и ни се обясни, че Тонев си дава сърцето за Левски, без да получава нищо и ние вече сме е така :chalga . Докато сме овци, така ще е. Другата година, понеже вече е наш ред да станеме шампиони, пък ептен ще сме доволни. И после всичко от начало.

----

А Мъри се е изложил жестоко. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:25 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
tprodanov написа:
Morning Glory написа:

Важните неща:

Иво Тонев знаеше мнението на публиката и затова се осра. Тия неща, че мАри му бил фаворит, въобще не са верни. Опитва се да избегне евентуален фенски гняв, че не мАри ще е новият треньор. И според мен е грешка, че каза такова нещо, но неслучайно Иво Тонев е известен тук като "Мазния". А за капитана - кой да е? Да държим Гаджев, който влезе в безпрецедентен конфликт с публиката, какъвто и некой бивш чорбар не си е позволявал. Най-големият фен му бях на Владо Гаджев, някои знаят, но оттука-нататък и той е при черните души.

В неделя ще го обсъдим на мача. Стадиона на ШкеНбето предразполага за размисли и страсти :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:29 pm 
Тва с декларацията за Мъри наистина не знам как ще подейства на Илиан. :? Най-малкото грам не го заслужава. Имаше един друг треньор, който го емнахме от първата секунда за това, че не се казва Мъри Стоилов и не прокопсахме де.
Забравяйте го тоя Мъри, Левски трябва да върви напред, а не назад или в средата. Щом Мъри не може да си изтрие гъза без Насо, тва определено говори някакви неща за него :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:29 pm 
Аватар

thegboy написа:
Там, където няма прозрачност, никога не става нищо хубаво!

При нас кой е кум, кой сват не се знае. Един кара влака, друг е шефа, трети носи отговорността. А ние се радваме на някакви тотални глупости - направиха Пацо Илиев капитан, Илиан идва от лятото и ни се обясни, че Тонев си дава сърцето за Левски, без да получава нищо и ние вече сме е така :chalga . Докато сме овци, така ще е. Другата година, понеже вече е наш ред да станеме шампиони, пък ептен ще сме доволни. И после всичко от начало.

----

А Мъри се е изложил жестоко. :smt006

Ама кое още не ти е ясно бе, пич? Левски се командва от други хора. Ние даже отдавна знаем кои са - кръгът около Бойко Борисов, за съжаление. Това се каза на тая пресконферения. Даже Мазния каза, че Батков "все пак се водел собственик", нямало как да не го информира. Информира бе, братле.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:30 pm 
Аватар

Македония написа:
Тва с декларацията за Мъри наистина не знам как ще подейства на Илиан. :? Най-малкото грам не го заслужава. Имаше един друг треньор, който го емнахме от първата секунда за това, че не се казва Мъри Стоилов и не прокопсахме де.
Забравяйте го тоя Мъри, Левски трябва да върви напред, а не назад или в средата. Щом Мъри не може да си изтрие гъза без Насо, тва определено говори някакви неща за него :smt006

Няма Мъри, няма Станимир Стоилов. Има мАри. Кой си ти бе, викат те да помагаш на Левски, не безплатно, срещу доста пари, а ти се пазариш две седмици?! Моментално при черните души бе!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:31 pm 
Аватар

Нулев сезон, но поне малко оптимизъм за новия се очертава. :smt023 Най-много се зарадвах, че най-сетне ще имаме капитан дето поне го заслужава. Видя се кой е лайно и не става за капитан и кой има по-големи шансове да бъде истински такъв.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:31 pm 

Не мисля,че Мъри щеше да постгине нещо,ако се беше върнал

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:32 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ако не нещо друго, трябва поне да му признаете на Илиян факта, че прави всичко в правилния ред. Започна от Морето и Берое за да стигне до Левски.

Не само това. Прави правилно и медийните си изяви, и добре разделя нещата на публично пространство/вътрешни работи.

100 дни за новото "правителство"!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:32 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Момчета, днес нямаше лоши новини.

Иво Тонев чете форума и в резултат на това:
- Пламен Илиев капитан
- Вики Павлов с лиценза на Ясен старши треньор
- Илиян Илиев старши от лятото
- Гонзо на подготовка в Браселона.

Не знам за вас, но аз съм щастлив. При Вики павлов и ясен очаквам близнаците, Вутов, Попадиин, а защо не и Чаворски да запишат участия в първия отбор. Комбинацията от тези двамата беше най-оптималния вариант.

Мисля, че и на Илиян Илиев му е дошло времето да води сериозен отбор (Берое е най-сериозния отбор, но в старозагорска област). Ако не нещо друго, трябва поне да му признаете на Илиян факта, че прави всичко в правилния ред. Започна от Морето и Берое за да стигне до Левски.

Тонев два пъти каза, че Викторио Павлов е записан като треньор. Явно има лиценза.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:33 pm 
Аватар

За капитана е ужасно точно, и реално това е направено точно за натриване на носа на Гаджев (основно) и Йовов (косвено). Честно казано си мисля, че Гаджев е много вероятно повече изобщо да не играе. Ицето също, макар че той може и да помирише терен.

Дано само тия двамата да не решат да саботират колкото могат повече и да дооплескат сезона (не, че може много да се оплеска повече де). Ще е хубаво да видим нещо ново в мачовете, откъм хора, ще се радвам и някой от малките да се появи, макар да ме съмнява (освен при добър резултат в даден мач за по няколко минути). Най-важното е някак да бъдат нахъсани и вдигнати за дербито, което да вземем! Другото ни интересува дотолкова, доколкото за се класираме за Европа, за да го използваме като коз за лятна селекция. Лятото очевидно ще има здрава чистка, дано е за добро. Дано и назначаването на Илиян да е за добро, макар аз да съм откровено скептичен за качествата му на треньор - СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА БЪДА МОШШШШНО ОПРОВЕРГАН :bigok :bigok :bigok !

Мазния обаче се поосра и този път. Първо поредните мотолевеници около дати и часове, ха днес, ха утре.... И най-вече бръщолевенето за Мъри - тва просто нямаш право да го говориш официално, просто нямаш :ohmygod Честно казано точно ей такива ходове и изцепки ме влудяват и ме карат яко да се съмнявам в способностите на тоя човек да бъде читав ръководител. Иначе повечето днешни решения са сарвнително адекватни, предвид ситуацията. Но като се изакаш така, просто лъха мощно на непрофесионализъм....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Вече поне знаем, че Батков ще е практически безгласна буква. Принципно споделям мнението, че той е неподходящ за Левски, но не заради управленските му издънки, а главно заради комунистическото му минало. Факт е, че от следващият сезон той няма има никаква власт в отбора.

Озадачен съм от решението за Пламен Илиев. Дано да е готов да носи кръста, защото да си капитан на Левски на тази възраст е наистина нещо много, много голямо. Гаджев и Грийн почти сигурно се махат, а вероятно и Калво. Не изключвам и Тасевски да бъде продаден, защото може да е класа за "А" група, но вече няма мотивация и разхожда фланелката. Като прибавим и поне един централен защитник ще сме с изцяло прекроен състав. Много е важно да се класираме за Европа, така че нека се обединим в оставащите мачове. В момента всички виждат как от основен фаворит за титлата до съвсем скоро вече дори не можем да си помислим за нея, а свинете от нищото изведнъж се оказаха с 6 точки начело. Една победа в дербито ще е безценна, защото ще постави начало на нашето възраждане и почти сигурно ще ги лиши от титлата.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Между другото, с интерес ще очаквам реакцията на Станимир Стоилов, защото сега много едностранчиво така се коментира без да се чуе неговото мнение. Изкарва се по-черен от дявола - дали пък не е отмъщение, защото не се е отказал от парите си (това, че ще поиска да работи със Сираков беше ясно и на децата от детската градина, странно че този факт минава за едва ли не скандален във форум, пълен с доста интелигентни хора), и защото отказа да стане поредната пионка в ръцете на Тодор Батков, с която да тушира гнева на феновете?
Също ми е интересно дали Наско Сираков ще разкрие какво точно са си говорили с Иво Тонев, защото г-н Тонев отказа да го направи, и каза ако Сираков иска да каже, ако ли не си остава между тях.
И не на последно място - тук едва ли не Наско Сираков е обявяван от почти всички за най-голямото зло, случвало се на Левски ако не в цялата история, то поне в последните 20 години, обаче само аз ли чух думите на Иво Тонев, че той се възхищава, и се е учил от него? Да не стане малко "гласуваш за Тонев, получаваш Сираков"... :bigok То не че е изключено лятото ако Батков си замине наистина Сираков да се върне на бял кон в Левски, ама това е съвсем друга тема. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:34 pm 
Качествата на Илиан като треньор мисля че са неуспорими, лошото е, че има едно нещо, което го няма нито в Берое, нито при ряците, а то е ЧУДОВИЩНО напрежение и атака 24/7. Много добри специалисти като Николай Костов не можаха да го издържат. Дано той успее.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:35 pm 
Аватар

Много педерастка постъпка от страна на Мъри. Явно е попил всичко негативно от Сираков и нищо от добрите му качества. Прогнозирам продължителна безработица и за двамата. Сигурната им хранилка в Левски вече няма да я има. А Гонзо си е тръгнал точно за да дойде Мъри. Нали това му е било едно от условията според Иво Танев? Обаче в последния момент е вмъкнал в играта и своя господар.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:37 pm 
Аватар

Wildkid написа:
За капитана е ужасно точно, и реално това е направено точно за натриване на носа на Гаджев (основно) и Йовов (косвено). Честно казано си мисля, че Гаджев е много вероятно повече изобщо да не играе. Ицето също, макар че той може и да помирише терен.

Това, за оставащият сезон просто е най-позитивната новина. :smt023 Дано наистина не са празни приказки, ами се сложи край на връзкарството и се развърти голямата метла. :lsclapp

Наиситна не мога да ги разбера някои хора с този Мърко. Точно 3 пъти му се молеха да дойде. Айде да се поебва вече и той и всичко най-хубаво. :smt006 Че и с декларации чак го възпяваме. Успех на Илиан, въпреки че нямам никаква идея какво умее като треньор. Изглежда интелигентен футболен човек.

Последна промяна Goviado на Пет Апр 06, 2012 5:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:40 pm 
Аватар

Много педерастка постъпка от страна на Мъри. Явно е попил всичко негативно от Сираков и нищо от добрите му качества. Прогнозирам продължителна безработица и за двамата. Сигурната им хранилка в Левски вече няма да я има. А Гонзо си е тръгнал точно за да дойде Мъри. Нали това му е било едно от условията според Иво Танев? Обаче в последния момент е вмъкнал в играта и своя господар.

И аз съм разочарован от постъпката на Мъри. Не крия,че много исках да се върне в Левски, но явно няма да стане. Повече няма да коментирам темата, уважавам го, под негово ръководство изживяхме уникални радости, за което винаги ще съм му благодарен.
Успех на Илиан- пожелавам му да надмине успехите на Мъри!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:40 pm 
Аватар

bg4ever91 написа:
Как пък един от малоумните лайнари-журналя не му хрумна да го пита как са реагирали балеринките на Пламен Илиев - Капитан? Само мега тъпи и безсмислени въпроси.

да тоя въпрос и мен много ме е яд, че не бе зададен - това значи ли , че оттук до края ще наблюдаваме Гаджев , който да се прави на сърдит и да играе като мърда - поне дано да играе за себе си да се продаде , а не да се мърдосва ...

питаха го
отговора беше че това е негово решение и вс.футболисти са професионалисти и трябва да приемат нормално взетите решения..от тях се искало единствено да играят на терена

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:41 pm 
Аватар

air_J написа:
Между другото, с интерес ще очаквам реакцията на Станимир Стоилов, защото сега много едностранчиво така се коментира без да се чуе неговото мнение. Изкарва се по-черен от дявола - дали пък не е отмъщение, защото не се е отказал от парите си (това, че ще поиска да работи със Сираков беше ясно и на децата от детската градина, странно че този факт минава за едва ли не скандален във форум, пълен с доста интелигентни хора), и защото отказа да стане поредната пионка в ръцете на Тодор Батков, с която да тушира гнева на феновете?
Също ми е интересно дали Наско Сираков ще разкрие какво точно са си говорили с Иво Тонев, защото г-н Тонев отказа да го направи, и каза ако Сираков иска да каже, ако ли не си остава между тях.
И не на последно място - тук едва ли не Наско Сираков е обявяван от почти всички за най-голямото зло, случвало се на Левски ако не в цялата история, то поне в последните 20 години, обаче само аз ли чух думите на Иво Тонев, че той се възхищава, и се е учил от него? Да не стане малко "гласуваш за Тонев, получаваш Сираков"... :bigok То не че е изключено лятото ако Батков си замине наистина Сираков да се върне на бял кон в Левски, ама това е съвсем друга тема. :smt031

Сектата на мАри не знам откъде намира смелост да продължава да пише :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:43 pm 
Аватар

Защо всички казвате, че Ганьо е безгласна буква?! Това отдавна трябваше да е така - управленски решения да са прерогатив на специално назначен за целта управител. Още от първото назначаване на Гонзо трябваше да е така (друг трябваше да е още тогава, де, не Гонзо :) ).

Дори утре да се окаже, че Ганьо остава "собственик", пак ще е правилно да си има истински Изпълнителен Директор, който освен Левски, да няма нищо друго като задължение и отговорност.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:43 pm 
Аватар

danesa написа:
bg4ever91 написа:
Как пък един от малоумните лайнари-журналя не му хрумна да го пита как са реагирали балеринките на Пламен Илиев - Капитан? Само мега тъпи и безсмислени въпроси.

да тоя въпрос и мен много ме е яд, че не бе зададен - това значи ли , че оттук до края ще наблюдаваме Гаджев , който да се прави на сърдит и да играе като мърда - поне дано да играе за себе си да се продаде , а не да се мърдосва ...

питаха го
отговора беше че това е негово решение и вс.футболисти са професионалисти и трябва да приемат нормално взетите решения..от тях се искало единствено да играят на терена

Питаха го общо, за всички решения, а не конкретно за Пацо. Интересно ми е там каква е била реакцията, дали са го поздравили, подкрепили и т.н. или ще почнат да му играят курвачката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]