forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Яну 12, 2026 10:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1273, 1274, 1275, 1276, 1277, 1278, 1279 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 3:57 pm 
Аватар

Ритат колкото да не заспят чорбата и ни дръпнаха с 6 точки, как да не те е яд. А това, че ще ги размажем в прекия сблъсък го забравете. Кога за последно сме ги размазвали? Надявам се не броите 2-0 за "размазване". По-вероятно ми се струва някое бойко реми с приспивателен футбол и пак почваме да броим мачовете до края като с Ясен Петров миналата година. Само нашите са си виновни. Да паднеш от Миньор на Герена и то с явно нежелание да играеш. Не тениските, ами и аз не знам какво трябва да им връщаме.

А за падане от Лудогорец не ми се и мисли. С оглед как играят двата отбора ще е най-нормалното нещо, но все ми се струва, че ще се насерат насред София особено сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 4:29 pm 
Аватар

Дано изобщо да бием чорбите, като гледам как Ганьо се е изказал срещу играчите:
Цитат:
Сега гледах юношите, които протестираха спрямо съдията, дори се сбиха, въпреки че не одобрявам това нещо. Те играят с хъс. Мъжкият отбор е прекалено академичен, носят скъпите дрешки, качват се на бързите си коли и веднага си тръгват от стадиона след мач или тренировка, отиват на топло при приятелките си или любовниците

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 4:45 pm 
Аватар

Aма е много прав в случая. :smt006 И естествено, кур за Ганьо, де. Това, че е прав не значи, че не трябва да яде кура. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 4:55 pm 
Аватар

Ако мислят да мишкуват срещу свинете, нашите примадони отсега да копат тунели под стадиона, че този път надали ще има прошка :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 4:59 pm 
Аватар

То се е видяло, пак ние трябва да ги вдигаме...
Аз освен Пацо Илиев не виждам на някой да му пука за това което става в отбора...
А момчето е на 19, и дори не ни е юноша! Какво говорим тогава за останалите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 5:21 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Aма е много прав в случая. :smt006 И естествено, к.р за Ганьо, де. Това, че е прав не значи, че не трябва да яде к.р. :losers

За мене проблема е, че Ганьо го е казал, те са така от доста време ама е избрал сегашния момент да го каже :wink: . Ганьо не е толкова прост, колкото ни се иска. Иначе да, много голем кур за него :bigok
Anarion написа:
То се е видяло, пак ние трябва да ги вдигаме...
Аз освен Пацо Илиев не виждам на някой да му пука за това което става в отбора...
А момчето е на 19, и дори не ни е юноша! Какво говорим тогава за останалите...

Лошото е, че и на Пацо "батковците" ще му уредят някоя дето се изрусява и отдолу и тогава :smt006
Или с други думи, като гледам чурбътъ колко са зле, титлата виси буквално на пичи косъм :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 5:32 pm 
Аватар

Адепта, спри се малко, човече. Разбрахме, че ги разбираш нещата, ама земи почини малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 5:46 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Адепта, спри се малко, човече. Разбрахме, че ги разбираш нещата, ама земи почини малко.

Да не сме в розовия форум та да живееме в розови сънища :smt006
Това с безкрайната подкрепата е ок, ама с примиряването не е. Щото сменихме 18 треньора за няколко години, а пък примадоните не са виновни видиш ли. С изключение на разни епизодични призиви да играят за фланелката и за името.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 5:52 pm 
Аватар

Май не си ме разбрал - дреме ми на кура колко разбираш нещата, поспри малко с форумното изживяване. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 5:54 pm 
Аватар

И САМОООО ЛЕВСКИИИ АЛЕЕЕЕ....И САМОООО ЛЕВСКИИИ АЛЕЕЕЕ....И САМОООО ЛЕВСКИИИ АЛЕЕЕЕ....САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ.... :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 6:04 pm 
Аватар

Свинете днес биха с типичния тройчов футбол и още по- типичен резултат 1:0. Лошото е, че и друг път ще бият така. Утрешният мач го вземаме и след тва е лесно ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 6:20 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Май не си ме разбрал - дреме ми на к.р колко разбираш нещата, поспри малко с форумното изживяване. :smt006

Май ти не си разбрал, дреме ми какво ми казваш да спра :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 10:05 pm 
Аватар

Adepta написа:

Това с безкрайната подкрепата е ок, ама с примиряването не е. Щото сменихме 18 треньора за няколко години, а пък примадоните не са виновни видиш ли. С изключение на разни епизодични призиви да играят за фланелката и за името.

Бахти логиката с треньорите, честно... Че нали за това време сменихме неколко пъти повече играчи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 10:07 pm 
Аватар

ами то нормално всеки треньор да си прави неговата си селекция

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 10:13 pm 
Аватар

Не се притеснявайте - за догодина сме с нова селекция. Даже от сега се прави. :bigok

Иначе по темата. Прасетата днес много слаби и безлични...Ако не ги убием просто не знам. И пак хванаха 3те точки. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 11:06 pm 
Аватар

Marvel написа:
Не се притеснявайте - за догодина сме с нова селекция. Даже от сега се прави. :bigok

Иначе по темата. Прасетата днес много слаби и безлични...Ако не ги убием просто не знам. И пак хванаха 3те точки. :ohmygod

те трагични трагични ама ще си станат шампиони... ебал съм го смешното ни първенство

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 11:34 pm 
Аватар

Adepta написа:
0 tolerance написа:

Да не сме в розовия форум та да живееме в розови сънища :smt006

Не си бил в Ловеч явно, така че по-добре не се изказвай :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 12:17 am 
Аватар

ziko написа:
Marvel написа:

те трагични трагични ама ще си станат шампиони... ебал съм го смешното ни първенство

Не съм много сигурен. Един мач им трябва да паднат и смятай, че балона се пука до такава степен, че и 5ти може да станат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 12:19 am 

Ако не бяха Локо Пд да ги реанимират вече щяха да са 5ти .. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 2:04 am 
Аватар

Marvel написа:
Не съм много сигурен. Един мач им трябва да паднат и смятай, че балона се пука до такава степен, че и 5ти може да станат.

В нашето първенство от кой ще паднат. Един мач им трябваше да го вземат и го взеха - тоя с Локо Пловдив. От тук нататък Видима и Черно Море няма да ни свършат работа. А като гледам как играеме и ние ганкиното на къде сме тръгнали? Съмнява ме от тук нататък само победи да нижем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 3:23 am 
Аватар

Днес ще се разбере дали имаме сили за титлата. :wink:
А те не играят толкова стабилно, че да няма кой да им се упре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 1:15 pm 
Аватар

thegboy написа:
Marvel написа:

В нашето първенство от кой ще паднат. Един мач им трябваше да го вземат и го взеха - тоя с Локо Пловдив. От тук нататък Видима и Черно Море няма да ни свършат работа. А като гледам как играеме и ние ганкиното на къде сме тръгнали? Съмнява ме от тук нататък само победи да нижем.

И вярваш, че са го взели, а не им бе даден?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 3:28 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
thegboy написа:
Marvel написа:

И вярваш, че са го взели, а не им бе даден?

Ами знам ли, то при Тото Динев всичко може да стане. Струва ми се, че просто си се осраха Локото. За нагласен мач прекалено много глупости станаха - дебилна грешка на отбраната още първите минути, опитаха се да изкарат червен картон на тоя Присо (или както там беше) , а и три на нула ... При уреден мач рядко стават подобни неща. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 3:30 pm 
Аватар

То така става, отборът дето бие с клизма Берое и Видима да бие най-силния гост. Просто им дадоха мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 4:09 pm 
Аватар

Kryten написа:
То така става, отборът дето бие с клизма Берое и Видима да бие най-силния гост. Просто им дадоха мача.

Сиреч домакин. Но да, и според мен вони тоя мач. Тото Динев е цар на тия неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 4:10 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:04 pm 

Пичове, няма как с тази игра, с тези играчи и с този треньор, цуцка да бие Локо Пд. като гост. Този мач си беше така уреден, че направо не е смешно.

Ако Локо Пд вземе купата или участието на Латекс или Лудогорец в Европа не е сигурно до 29 кръг, тогава мача на свинете с един въпросните отбори може и да се играе.

Варианта, Локо Пд. да вземе купата е нож с две остриета защото има съвсем реален шанс ние да участваме в турнира Плейстейшън вместо в ЕКТ.

Както вече писах, трябва да разчитаме на Калиакра, Ботев Вр., Светкавица, Морето и на някой от гореописаните варианти за да загубят точки прасетата (с други думи небъдна работа).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:06 pm 
Аватар

В момента имаме доста по-сериозни проблеми от това кой да бие прасетата.....играем зле и къв този момент изглежда абсурдно да си вземем всички мачове до края. Така че няма какво да се озъртаме в прасетата, да си гледаме нашите проблеми. Ако се позакрепим, тогава вече можем да погледнем и там. Но реално прасетата едва ли ще изпуснат подарената им от нас титла. Важното е да ги пребием в директния, а в тоя момент дори това не е сигурно.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:13 pm 

Wildkid написа:
В момента имаме доста по-сериозни проблеми от това кой да бие прасетата.....играем зле и къв този момент изглежда абсурдно да си вземем всички мачове до края. Така че няма какво да се озъртаме в прасетата, да си гледаме нашите проблеми. Ако се позакрепим, тогава вече можем да погледнем и там. Но реално прасетата едва ли ще изпуснат подарената им от нас титла. Важното е да ги пребием в директния, а в тоя момент дори това не е сигурно.....

Аз не съм казвал обратното.

Да. Програмата минимум трябва да е бой над прасетата и участие в ЕКТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2012 5:14 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Пичове, няма как с тази игра, с тези играчи и с този треньор, цуцка да бие Локо Пд. като гост. Този мач си беше така уреден, че направо не е смешно.

Ако Локо Пд вземе купата или участието на Латекс или Лудогорец в Европа не е сигурно до 29 кръг, тогава мача на свинете с един въпросните отбори може и да се играе.

Варианта, Локо Пд. да вземе купата е нож с две остриета защото има съвсем реален шанс ние да участваме в турнира Плейстейшън вместо в ЕКТ.

Както вече писах, трябва да разчитаме на Калиакра, Ботев Вр., Светкавица, Морето и на някой от гореописаните варианти за да загубят точки прасетата (с други думи небъдна работа).

Едва ли чак до там ще го докараме. Черноморец ще се дънят със сигурност. Де са добър отбор, но не са постоянни. Лудогорец играят добре, но нямат манталитета на победител, остават си селско тимче, както и Литекс. В тройката ще сме със сигурност, друг е въпросът в подобно първенство и за отбор като нас дали това е нещо положително.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1273, 1274, 1275, 1276, 1277, 1278, 1279 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]