Личи си, че доста хора са прекалено афектирани след загубата. Между другото, не виждам някаква чак такава драма - никога не сме играли особено успешно в Ловеч, и винаги това са ни били много тежки гостувания. Това, че тук някои си мислят, че само защото Левски играе, това автоматично значи, че и малкото сносни отбори в България ще свалят моментално гащите, и то на техен терен си е техен проблем.
Аз успях да гледам само второто полувреме, в което направо ги смляхме, до около 80-та минута. След това определено се предадохме, което не отива на отбор с нашето име и амбиции, но някои неща очевидно просто се променят - факт!
Огромното желание и хъс, което показахме второто полувреме, и то само няколко дни след фиаското срещу МиньорО ме кара още повече да се замисля - дали пък наистина в крайна сметка футболистите не бойкотираха Костов? Не може кажи-речи същите играчи като домакин на слаб отбор какъвто са перничани да не могат да направят нищо умно цял мач, а в гостуване на корав отбор като Литекс да играят все едно от това зависи живота им. Каквато и да е истината, вече всичко е минало, и се надявам да не загубим още точки до дербито, за да имаме поне теоритични шансове за титлата (между другото не съм особено убеден, че ще победим розовите, защото няма да е прецедент с по-силен отбор от техния да паднем, или завършим наравно).
П.С.> Стига с това "купили титлата", "продали сме титлата". Какво значи това, ебаси? Че в България има уредени мачове, че и първенства мисля не може да има спор. Според мен няма спор, че и Левски участва в уговорки, защото както по-нагоре отбелязах някои неща просто се променят. Обаче какво продадено виждате тук, ебаси?!? Че те лит(*кс-етрополе имаха точно 2 трудни мача дотук и загубиха единия, вие какво сте очаквали? Че големите отбори в Англия, Испания и Италия не си ли вземат понякога трудните гостувания, че едва ли не да се обявява, че Локо Пловдив били легнали? Какво чак толкова ненормално има в това Локо да загуби на собственият си стадион, че едва ли не това да се приема като шокираща сензация?
Днес ако си бяхме вкарали положенията и бяхме били Литекс щяха ли да ни бъдат продали мача, а? Я вижте какъв сценарии само - първото полувреме (поне доколкото разбрах) в най-добрия случай равностойна игра, второто полувреме обаче на Литекс им се дава команда "кръгом" и изведнъж "правилният" отбор побеждава. Познато ви е, нали? Само свирката на Флайшер липсва...
И ако бяхме били Миньор, а тук поне не бяхме загубили първенството пак ли щеше да е продадено? Какво нещо е живота, само до преди 2-3 седмици първенството беше решено с директива в полза на Левски, а сега изведнъж нов обрат - титлата е продадена на отбора от Парка на свободата...
В заключение - смятам, че ако загубим още точки до дербито сме твърдо аут от борбата за титлата, затова се надявам да се мотивират нашите и да спечелят всички мачове дотогава, пък то ако има нещо наистина смрадливо няма начин да не се размирише.