forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 9:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 59  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 11, 2012 10:01 pm 
Аватар

Бате е ясно, че бяха дървари, а дали си остават такива не ме вълнува. Ние да си гледаме нашия отбор и дърветата които има за подкастряне и направо за отрязване. Чекаме новиО негър да влиза във форма. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Фев 11, 2012 10:33 pm 
Аватар

С правилно подбран състав очаквам Левски да громи през пролетта.Надиграхме тотално тея дървари,но паднахме.Явно тея са някакво смешно изключение във футбола и не ги приемам за критерии по играта ни. :smt047 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Фев 11, 2012 10:33 pm 

не,не време е за оставки просто ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Фев 11, 2012 11:48 pm 
Аватар

Тасевски с червен картон, а Рамос не играе минута ... някой знае ли защо?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Фев 11, 2012 11:54 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Тасевски с червен картон, а Рамос не играе минута ... някой знае ли защо?

Контузия в петите, а за Тасевски не знам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 12:09 am 
Аватар

[/quote] Контузия в петите...[/quote]

:smt017 сериозно? То тай тренира непрекъснато откакто е дошъл?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 12:10 am 
Аватар

На Левски публиката винаги се е отличавала с това,че може да приеме и загубите,но след красива игра!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 12:30 am 
Аватар

Инсомния,аз нищо не съм казал за развитието им като клуб.Може да са си инвестирали парите по-правилно от нас,сигурно е така,много е хубаво и че използват техни играчи и почти нямат чужденци.Само че аз не говорех за това,а за начина им на игра.
Insomnia написа:
Факт! По-добре грозна победа, отколкото красива загуба. ;)
:lol: Тва е ебати тъпата и безсмислена фраза.Грозно не е =победа и красиво не е =загуба.Днес не загубихме,защото се се опитвахме да играем футбол,а защото направихме повече грешки и си изпуснахме шансовете,а не е като да нямахме такива.Пък и аз не държа да играем като Браса.Тия обаче не просто се защитаваха,а направо се бяха окопали.Първото полувреме беше по-добре,ама второто :ohmygod Толкова защитно може да играе само отбор,който е с ясното съзнание,че съперника е много по-добър от него.Защитната игра може да бъде полезна и в турнирни мачове,където е по-успешна,но това не означава изцяло приемане на играта и контри с трима,които спринтират като откачени.Такава игра често разчита много на късмет.Дали сега някой щеше да е чувал за Бате,ако преди години не се бяхме лигавили,ако нямаха късмета Гонзо да изпусне оная дузпа?Едва ли.Днес Бате има не по-лоши играчи от нас,даже вероятно са по-добри.Днес Бате е редовен участник на майка си в путката,инвестирали са парите си правилно и т.н.Днес Бате излиза срещу нас по...същия начин,както когато бяха никому неизвестни смешници.Ебем ти развитието.И тука някои искат да играем като тия :shock: :ohmygod Не,мерси.За мен само и единствено победа на всяка цена може да е цел на Световно или Европейско първенство,донякъде и в дерби.За останалото си има марката и харизмата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 1:09 am 
Аватар

[az] написа:
:lol: Тва е ебати тъпата и безсмислена фраза.Грозно не е =победа и красиво не е =загуба.Днес не загубихме,защото се се опитвахме да играем футбол,а защото направихме повече грешки и си изпуснахме шансовете,а не е като да нямахме такива.Пък и аз не държа да играем като Браса.Тия обаче не просто се защитаваха,а направо се бяха окопали.Първото полувреме беше по-добре,ама второто :ohmygod Толкова защитно може да играе само отбор,който е с ясното съзнание,че съперника е много по-добър от него.Защитната игра може да бъде полезна и в турнирни мачове,където е по-успешна,но това не означава изцяло приемане на играта и контри с трима,които спринтират като откачени.Такава игра често разчита много на късмет.Дали сега някой щеше да е чувал за Бате,ако преди години не се бяхме лигавили,ако нямаха късмета Гонзо да изпусне оная дузпа?Едва ли.Днес Бате има не по-лоши играчи от нас,даже вероятно са по-добри.Днес Бате е редовен участник на майка си в п..ка,инвестирали са парите си правилно и т.н.Днес Бате излиза срещу нас по...същия начин,както когато бяха никому неизвестни смешници.Ебем ти развитието.И тука някои искат да играем като тия :shock: :ohmygod Не,мерси.За мен само и единствено победа на всяка цена може да е цел на Световно или Европейско първенство,донякъде и в дерби.За останалото си има марката и харизмата.

Грозно не е победа,Красиво не е загуба :smt005 ГоУем си бе братле :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Значи днеска Челси игра красиво срещу Евертън,обаче паднаха 2 на 0...ебем им победата на Челси значи :smt005 :bigok Говориш за марка и харизма.Италия не е марка значи,а Испания да речем понеже играе много красиво е марка :bigok Милан не е марка,а Барцилоната е марка.Само дето Милан имат повече успехи.Това са примери само.Мисълта ми е,че на всеки се случва.Всеки уикенд има такива случаи.Гранд в някое първенство да сбърка срещу някой по-слаб отбор след като му се затвори.Та ние да се присмиваме на БАТЕ-то е меко казано смешно.Отбор,който последните пет години сигурно вече играе постоянно в групите на ЕКТ,а ние я пръткаме тука с Монтана и разни такива селски тимчета.Нека почнем да постигаме резултати пък играта ше се изчисти с времето,а и все пак това са само контроли,така че да не правим политически въпроси.Според мен най-важното на тоя етап е Пинто да се оправи бързо и да е готов,както и да пристигне нападател,ама класен нападател не някой като Арс.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 1:14 am 
Аватар

Явно е,че не си разбрал и дума от това,което съм написал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 1:33 am 
Аватар

За какъв хуй им беше ад правят контрола с Бате :smt102

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 1:50 am 
Аватар

http://www.лъжеспорт.bg/Ivo-Tonev-pred- ... nen-(VIDEO)-54708

Интервю на Иво Тонев от днес преди мача

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 2:00 am 
Аватар

Mr. Smith написа:

Бате е турнирен отбор. Играе защитно и на контраатаки. 90% от отборите в нашия шампионат ще играят по подобен начин срещу нас. Наситена, сгъстена защита, но с тази разлика, че ще са много по неорганизирани от Бате. Според мен тази контрола е най полезната за отбора ни от всички до този момент.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 2:07 am 
Аватар

Бате играха защитно и на контри с нас през 2008-ма, когато бяха никой , сега 4 години след това са с 2 участия в ШЛ и 2 в ЛЕ и са доста над нашето ниво, за какъв чеп им е да играят на контри :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 2:11 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Бате играха защитно и на контри с нас през 2008-ма, когато бяха никой , сега 4 години след това са с 2 участия в ШЛ и 2 в ЛЕ и са доста над нашето ниво, за какъв чеп им е да играят на контри :wink:

Това е техния стил на игра. Явно така играят и в първенството си. В няколкото техни мача които съм гледал, играха по същия начин. Стегнат и наситен защитен вал и бързи контраатаки. Разчитат на атлетичните си играчи с добри физически показатели. Не спират да пресират и да тичат. Може би това им е печелившата стратегия...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 2:31 am 
hixxtam написа:
Mr. Smith написа:

Бате е турнирен отбор. Играе защитно и на контраатаки. 90% от отборите в нашия шампионат ще играят по подобен начин срещу нас. Наситена, сгъстена защита, но с тази разлика, че ще са много по неорганизирани от Бате. Според мен тази контрола е най полезната за отбора ни от всички до този момент.

Абсолютно съгласен със стариО вълк. Всички, с изключение на Лудогорец и Латексо ще ни играят по тоя начин. :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 10:49 am 
Аватар

[az] написа:
Инсомния,аз нищо не съм казал за развитието им като клуб.Може да са си инвестирали парите по-правилно от нас,сигурно е така,много е хубаво и че използват техни играчи и почти нямат чужденци.Само че аз не говорех за това,а за начина им на игра.
Insomnia написа:
Факт! По-добре грозна победа, отколкото красива загуба. ;)
:lol: Тва е ебати тъпата и безсмислена фраза.Грозно не е =победа и красиво не е =загуба.Днес не загубихме,защото се се опитвахме да играем футбол,а защото направихме повече грешки и си изпуснахме шансовете,а не е като да нямахме такива.Пък и аз не държа да играем като Браса.Тия обаче не просто се защитаваха,а направо се бяха окопали.Първото полувреме беше по-добре,ама второто :ohmygod Толкова защитно може да играе само отбор,който е с ясното съзнание,че съперника е много по-добър от него.Защитната игра може да бъде полезна и в турнирни мачове,където е по-успешна,но това не означава изцяло приемане на играта и контри с трима,които спринтират като откачени.Такава игра често разчита много на късмет.Дали сега някой щеше да е чувал за Бате,ако преди години не се бяхме лигавили,ако нямаха късмета Гонзо да изпусне оная дузпа?Едва ли.Днес Бате има не по-лоши играчи от нас,даже вероятно са по-добри.Днес Бате е редовен участник на майка си в п..ка,инвестирали са парите си правилно и т.н.Днес Бате излиза срещу нас по...същия начин,както когато бяха никому неизвестни смешници.Ебем ти развитието.И тука някои искат да играем като тия :shock: :ohmygod Не,мерси.За мен само и единствено победа на всяка цена може да е цел на Световно или Европейско първенство,донякъде и в дерби.За останалото си има марката и харизмата.

Да играеш 90 мин затворен ,това е най-трудния начин на игра според мен.За да може даден отбор да играе така означава ,че дадения отбор е много добре научен тктически и разполага с много добър тренер.Винаги ще помня играта на Интер на Ноу Камп...90 минути в защита и зверски контри.

Ние играхме с подобен стил на игра при Люпко Петрович.За това на мен футбола на Люпко Петривич ми харесваше най-много.Левси на Люпко играеше почтия същия футбол като БАТ3.Затворени отзад и на контри. Тогава не играехме толкова атрактивно, но можехме да вземем точки от почти всеки отбор в Европа...По същия начин по който Бате играе вчера и преди няколко години когато взе точки от топ отборите...с подреден и грамотен футбол.На Мъри главнта му грешк беше ,че тръгна да се надиграва с всички съшерници в ШЛ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:16 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
за какъв чеп им е да играят на контри :wink:

За да ни чукат люто :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:36 am 
Аватар

Торе-Андре Фло написа:
Да играеш 90 мин затворен ,това е най-трудния начин на игра според мен.За да може даден отбор да играе така означава ,че дадения отбор е много добре научен тктически и разполага с много добър тренер.

Значи Видима, Светкавица, Калиакра, Монтана са все много добре научени тактически и разполагат с много добри тренери :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:55 am 
Аватар

Просто отбори, които не могат да си позволят уникално силни, талантливи и технични футболисти, залагат на неща като организирана защита, дисцплинирана игра и тактика, както и физика...Това е единствения им шанс да компенсират донякъде липсата на чисто футболни качества.. Стратегията на Бате по отншения на ШЛ е абсолютно правилна - ако те тръгнат да се надиграват, всеки ще ги бие там

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 1:41 pm 
Аватар

Контраатаката е тактически прийом, също както изкуствените засади, пресата, пакетното придвижване, сухия футбол и т.н.
Как може един отбор да има "стил да играе на контри" или нещо такова? :smt102
Та нали ако се срещне в мач с друг такъв отбор, то мача трябва да е двата отбора да не минават в половината на другия ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 1:41 pm 

Kryten написа:
Значи Видима, Светкавица, Калиакра, Монтана са все много добре научени тактически и разполагат с много добри тренери :lol:

Не им виждам успехите :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 2:30 pm 
Аватар

Psychosocial написа:
Kryten написа:

Не им виждам успехите :smt017

Не ги виждаш, защото не са научени, а играят по този начин доброзорно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 6:17 pm 
Аватар

Обаче ми е кеф, как още си въобразяваме, че бате-то са някакви мърши и трябва да ги бием с от 3 до 6 голам къде ги хванем, щото нашият футбол е уникален и силните ни отбори са с класи над беларуското тимче. :lol:

Бате Борисов, преди да отстрани нас, отстрани Андерлехт :smt006 . През 2010/11 , когато ние приехме за уникален успех 7-те точки в групата, "трактористите от нивата" излязоха от група с Динамо Киев и Аз Алкмаар. Като на нивата победиха холандците с 4-1. На 16-на финалите отпаднаха от PSG след 2-2 и 0-0. Ако това го направи ХаризмЪтЪ ще слушаме с години какъв отбор-чудо са. :smt006

А предишната година, като ние и чорбарите се радвахме на спечелените точки в ЛЕ и че няма да сме на 0, то жалките беларуси са със 7 точки от група с АЕК, Бенфика и Евертън. Съответно пред АЕК и само на две точици от Евертън.

За да влязат тази година в ШЛ отстраниха Щурм Грац. Че ги и биха с 2-0 на "нивата", дето им се примивахме, че ток нямат и ще празнуват с вафли.

Иначе, ако питате ГА това е един отбор, съставен от полуаматьори - вероятно келнери и градинари, които ритат на ниво 7б и е огромен, ТИТАНИЧЕН резил, че са били Левски. И така Левски само срами България. Пък, ако бяха чорбата, щяха великодушно да им треснат една тройка тук и там с 20% игра и това е.

Последна промяна thegboy на Нед Фев 12, 2012 6:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 6:19 pm 
Аватар

Впрочем БАТЕ биха Щурм като гост, след като бяха хиксирали у дома, ако не ме лъже паметта...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 6:29 pm 
Аватар

rkk написа:
Впрочем БАТЕ биха Щурм като гост, след като бяха хиксирали у дома, ако не ме лъже паметта...

Може и така да е. Още по трактористки и аматьорско звучи :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 7:07 pm 
Аватар

Абе като типични трактористи, имаха физика която българските футболисти нямат - здрави, не са рахитични и за капак - бягат като коне. Ако не ги знаеш кои са, спокойно могат да минат за шваби. А нашите тука са тип или Дани Младенов - Сина на вятъра без грам физика само търчи кат муа без главЪ или тип Иво/Данчо - як, ама бавен и муден.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 7:07 pm 

БАТЕ биха като гост и при 2:0 за тях на няколко пъти да стане 3:0 Щурм играха точно като нас вчера а БАТЕ ги разбиха на няколко контри.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 8:33 pm 
Аватар

Ще играем срещу Сливнишки герой преди старта на шампионата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 9:09 pm 
Аватар

Да спестя на бачи антонататататан едно питане :smt003

На помощното, нали :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 59  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]