forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Дек 25, 2025 8:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 3:38 pm 
Всяка нормална, човечна и европейска държава се извинява официално за откровени безобразия, геноциди и престъпления, които е извършвала нейната предходница в миналото. България направи това и заслужава уважение. Това, че турците са гнусна, античовешка, неевропейска пасмина и никога няма да направят същото, да се извинят на българи, арменци и гърци за геноцида и безобразията, е друга тема. Да си ебат майката. Стига сте разсъждавали "щом те не, еми и ние няма".

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 3:39 pm 

И е добре да се вглеждаме в положителните, а не в отрицателните примери. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 3:59 pm 
Аватар

Голяма част от турското население в България живее в страха от нов възродителен процес, като това му се втълпява от 20 години. И съответно ДПС се изживява като гарант това да не се случи. Приемането на такава декларация дава някаква сигурност на това население и прави ДПС леко излишна за него, което е път към по-нормална политическа ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 4:10 pm 
Аватар

Тези хора трябва сами да се почувстват българи. Това, че са мюсюлмани, не ги прави небългари, но това им се втълпява още от комунистите и продължава и до ден-днешен. Ако някой си мисли, че тези въпроси се решават с агресия, да прати много поздрави на шумадийските свинепаси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 4:31 pm 

Morning Glory написа:
Мустафа Шарков написа:
Костов се чуди с какво да си посъживи политическата кариера. Директно сваляне на гащи, без дори да е искано.Толкова е преекспониран тоя Възродителен процес, чак етническо прочистване ... Едно от малкото читави неща на комунизма.

Ти помисли как да се посъживи отиващата към справедливия си край руска партийка Атака, ведно с всеобичания фюрер Волен. Другото не го мисли.

Пък тия размислия за Възродителния процес да ги пише някой пубер е простимо. Ама ти си с години по-възрастен от мен, да кажем. Като сърбоманите в Скопие бият и арестуват хора, които твърдят, че са българи, опищявате света.

Антитурските настроения сред българите датират много преди Бате Болен да влезе в политиката. Той няма монопол върху тях, нито пък върху национализма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 4:52 pm 

Morning Glory написа:
Тези хора трябва сами да се почувстват българи. Това, че са мюсюлмани, не ги прави небългари, но това им се втълпява още от комунистите и продължава и до ден-днешен. Ако някой си мисли, че тези въпроси се решават с агресия, да прати много поздрави на шумадийските свинепаси.

Сред мюсюлманите е традиционно религията да се поставя над етноса. Това можеш и сам да го провериш като се допиташ до мюсюлмански клерици (казват, че волжките българи били изключение, ама кой знае, дано да е така).
Относно настроенията на мюсюлманите в България неотдавна публикувах една статия в блога си (http://ikonomikazamasite.blog.bg) с резултати от научни проучвания по темата.
Cъщо така хвърли едно око на форума pomak.eu.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 4:55 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:
Мустафа Шарков написа:
Костов се чуди с какво да си посъживи политическата кариера. Директно сваляне на гащи, без дори да е искано.Толкова е преекспониран тоя Възродителен процес, чак етническо прочистване ... Едно от малкото читави неща на комунизма.

Ти помисли как да се посъживи отиващата към справедливия си край руска партийка Атака, ведно с всеобичания фюрер Волен. Другото не го мисли.

Пък тия размислия за Възродителния процес да ги пише някой пубер е простимо. Ама ти си с години по-възрастен от мен, да кажем. Като сърбоманите в Скопие бият и арестуват хора, които твърдят, че са българи, опищявате света.

Антитурските настроения сред българите датират много преди Бате Болен да влезе в политиката. Той няма монопол върху тях, нито пък върху национализма.

Обърнах се конкретно към Фисас, щото той доста време агитираше тук за Атака. Ти също, макар и не толкова кресливо :bigok Това си е твой грях. А антитурските настроения само пречат на българската държава, особено когато са изначално замислени с идеята да подхранват съществуването на една етническа партия като ДПС, която има нужда от "сплотен от страх от националистите" електорат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 4:59 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:

Сред мюсюлманите е традиционно религията да се поставя над етноса. Това можеш и сам да го провериш като се допиташ до мюсюлмански клерици (казват, че волжките българи били изключение, ама кой знае, дано да е така).
Относно настроенията на мюсюлманите в България неотдавна публикувах една статия в блога си (http://ikonomikazamasite.blog.bg) с резултати от научни проучвания по темата.
Cъщо така хвърли едно око на форума pomak.eu.

Нищо не се променя. Тези хора са жертви на манипулация. Разни хора, опиращи се на разни немалки средства, им мътят главите. Държавата, ако е държава, която има целенасочена стратегия, се справя с манипулаторите и, ако е нужно, почва свой вид манипулация. Не съм политик, глобалист или стратег, затова не мога да развивам по-големи теории от тия 3-4 изречения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:01 pm 
Аватар

Все ми се струва, че не са само турците, дето не си признават подобни престъпления!
Много ми се иска да сте прави, ама надали!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:04 pm 

Morning Glory написа:
Обърнах се конкретно към Фисас, щото той доста време агитираше тук за Атака. Ти също, макар и не толкова кресливо :bigok Това си е твой грях. А антитурските настроения само пречат на българската държава, особено когато са изначално замислени с идеята да подхранват съществуването на една етническа партия като ДПС, която има нужда от "сплотен от страх от националистите" електорат.

Само в твоите представи съм те агитирал за АТАКА. Начина по който реагираш легитимира болния атаман като лице и лидер на национализма в България. Не може един полуобразован човек с неясна за самия него сексуална ориентация да бъде символа на българския национализъм.

Заиграването с възродителния процес може да изгърми в ръцете на този който го прави. Нека ти задам един въпрос. Според теб, какво мислят в Турция? Дали мислят, че комунистите са извършили възродителния процес или мислят, че българите са го направили? Умишлено ти задавам този въпрос защото вече знам отговора му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:10 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:

Само в твоите представи съм те агитирал за АТАКА. Начина по който реагираш легитимира болния атаман като лице и лидер на национализма в България. Не може един полуобразован човек с неясна за самия него сексуална ориентация да бъде символа на българския национализъм.

Заиграването с възродителния процес може да изгърми в ръцете на този който го прави. Нека ти задам един въпрос. Според теб, какво мислят в Турция? Дали мислят, че комунистите са извършили възродителния процес или мислят, че българите са го направили? Умишлено ти задавам този въпрос защото вече знам отговора му.

Нали точно защото си мислят, че българите са го направили, затова се извиняваме :bigok . Ако не, щяхме да пуснем към Истанбул прогнилия труп на правешкия селянин, влачен от магаре. И честно казано не мисля, че Възродителният процес много вълнува Турция като държавна машина. Едва ли променя външната й политика към България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:14 pm 
Аватар

Този сайт pomak.eu е много як. Дали ще има и www.nepomak.tb? Това би било прекрасно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:28 pm 
Аватар

Ако идеята е чрез тази декларация ли какво е, да се свали умишлено нагнетяваната вина в българския народ, че са виновни за асимилация, геноцид или както всеки иска да го разбира и да се посочат конкретните виновници съм твърдо ЗА, но ако пак само си чешем езиците наистина се губи смисъла, най-малкото щото поне няколко пъти до сега им се извинявахме на турците и т.н. :wink: Път и смяната на имената им не е еднократен процес, всъщност и преди 9.09.44-та са правени опити, веднъж са сменяни с български, после им се връщат турските и това се е повтаряло няколко пъти :wink: Пък и дайте да не се лъжем много от тях нарочно си останаха с българските имена :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:31 pm 

Първо: Освен кУмУнистите, опити за ВП прави и Царска България. Исторически факт е, че има негласно споразумение м/у България и турция за естественото премахване на имената на мюсюлманското население ( в края на XIX век ). Само резаните по нашите земи, продължават да си кръщават децата с турски имена, да ги обрязват, да ги възпитават в мюсюлманските семейни традиции и тн.
Второ: р. турция подхожда адски лицемерно към днешното "турско" население в България. От една страна им казва, че са турци и че е зад тях във всички случаи, от друга не ги иска в анадола.
Трето: т.нар. Възродителен п-с е вследствие на засилената по това време, от анкара, анти-българска диверсионна акция. Не забравяйте, че ние сме били част от Варшавския договор, а те на НАТО, т.е врагове. ДС се е опитала по-скоро да отвърне на огъня с огън, въпреки гнусния подход с имената. За мен по-добре би било да се атакува религията. Макар, че и това е доста тъпо, но да сменяш имената. Ами ако някой българин е носил западно име, да го вкарат в Белене ли?
Четвърто: кур за бкп!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:35 pm 
Аватар

А дали пък ДС не си е осигурявала гарантиран страх върху една част от нацията, за да бъде тя после лесно манипулируема?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

През Балканската война, когато завладяваме Родопите, още тогава има насилствено покръстване на местното население.

Върнете се в началото
 Профил  

tprodanov написа:
А дали пък ДС не си е осигурявала гарантиран страх върху една част от нацията, за да бъде тя после лесно манипулируема?

С каква цел?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:36 pm 
Аватар

С цел подмяна и управление на избори?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:42 pm 

tprodanov написа:
С цел подмяна и управление на избори?

Прилича ми на страшна конспирация, това което пишеш. Едва ли са имали info, че след 10-ина години ще им трябва балансьор, макар че като се замисля, ако не бяха дпс, нямаше да има нито Гоце нито Тройна коалиция. Ако наистина е така, в ДС са работили кадри на нивото на ЦРУ :bigok смърт за дс!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:44 pm 
Аватар

Чак пък. Че е конспирация - определено. Дали е истина - идея си нямам. Но е напълно възможно. ДПС ако не бъркам е партията с най-много ченгета в нея. Нищо чудно, ако е създадена от ДС. Какво по-нормално от това да ти трябва страх върху някаква група, за да можеш да я управляваш лесно?
Това, в което съм сигурен е, че подготовката за прехода е много преди 89та година, и не бих се учудил, ако подобен сценарий е бил разглеждан в една или друга степен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:46 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:

Нали точно защото си мислят, че българите са го направили, затова се извиняваме :bigok . Ако не, щяхме да пуснем към Истанбул прогнилия труп на правешкия селянин, влачен от магаре. И честно казано не мисля, че Възродителният процес много вълнува Турция като държавна машина. Едва ли променя външната й политика към България.

Ако се извиняваш за нещо което не си направил само подклаждаш съмненията, че си виновен.

България не беше ЮАР. Българите не живееха добре за сметка на турците. Всички бяхме еднакво угнетени и унизени от комунистическите изроди. Защо тогава Турция обвинява България? Защо аз трябва да се извинявам за възродителния процес?
Аз ли съм го инициирал, участвал ли съм в него или може би съм одобрявал това което комунистите направиха? Имах пряка придобивка от това, че се случи възродителния процес?
Единственото чувство което изпитвам на тема възродителния процес е съжаление към хората, които пострадаха по негово време. Рабира се, че бих подкрепил всички усилия виновниците да бъдат наказани, но не и с цената на някаква цялостна общобългарска вина или извинение на България към Турция. България може да осъди извращенията по времето на възродителния процес, но само комунистите трябва да си извинят за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:48 pm 

Седем:Едно написа:
Този сайт pomak.eu е много як. Дали ще има и http://www.nepomak.tb? Това би било прекрасно :bigok

Виж сега, това което предлагаш звучи много неясно и мъгляво. Ако кажеш rodopskinepomak.tb, това вече е друго нещо. На всички им е ясно за кой точно непомак става въпрос :bigok .

Последна промяна SZ_FEN на Вто Яну 31, 2012 5:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:48 pm 

tprodanov написа:
Чак пък. Че е конспирация - определено. Дали е истина - идея си нямам. Но е напълно възможно. ДПС ако не бъркам е партията с най-много ченгета в нея. Нищо чудно, ако е създадена от ДС. Какво по-нормално от това да ти трябва страх върху някаква група, за да можеш да я управляваш лесно?
Това, в което съм сигурен е, че подготовката за прехода е много преди 89та година, и не бих се учудил, ако подобен сценарий е бил разглеждан в една или друга степен.

Истината е, че вместо сегашния дебат - "ти имаш апартаменти! ; а ти па си педер*с!", трябва да се говори и да се дебатира именно покрай тези събитията. Най-малкото са по интересни и по-важни от жената на Волен, любовницата на Гоце, кучетата на Боко и бирите в Мездра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 6:00 pm 

Властта в България няма никакъв интерес да се човъркат наболели теми. Естествено, че не е случайно, че ни заливат отвсякъде с глупости и "скандали". А на мнозинството им дай сеир...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 6:05 pm 
Аватар

Турция някога извинила ли се е или осъдила ли е "османското нашествие" ? Питам без да се заяждам, защото не съм запознат по темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 6:20 pm 
Аватар

Турция и османците нямат много общо, само да вметна :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 6:42 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Първо: Освен кУмУнистите, опити за ВП прави и Царска България. Исторически факт е, че има негласно споразумение м/у България и турция за естественото премахване на имената на мюсюлманското население ( в края на XIX век ). Само резаните по нашите земи, продължават да си кръщават децата с турски имена, да ги обрязват, да ги възпитават в мюсюлманските семейни традиции и тн.
Второ: р. турция подхожда адски лицемерно към днешното "турско" население в България. От една страна им казва, че са турци и че е зад тях във всички случаи, от друга не ги иска в анадола.
Трето: т.нар. Възродителен п-с е вследствие на засилената по това време, от анкара, анти-българска диверсионна акция. Не забравяйте, че ние сме били част от Варшавския договор, а те на НАТО, т.е врагове. ДС се е опитала по-скоро да отвърне на огъня с огън, въпреки гнусния подход с имената. За мен по-добре би било да се атакува религията. Макар, че и това е доста тъпо, но да сменяш имената. Ами ако някой българин е носил западно име, да го вкарат в Белене ли?
Четвърто: кур за бкп!

Пич, тва некъв пример за обосновка на база тези-антитеза ли е, или просто демонстрираш знания? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 7:53 pm 

Morning Glory написа:
Gesha91 написа:
Четвърто: к.р за бкп!

Пич, тва некъв пример за обосновка на база тези-антитеза ли е, или просто демонстрираш знания? :bigok

Исках да сЪ искажа по темата, че ми е интересна,но ти ме затапи, за това отивам да се Облея публично. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 8:15 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Турция и османците нямат много общо, само да вметна :smt006

Османската империя се разпада и се създава република Турция, която се явява неин пряк наследник, това че днешните турци нямат много общо с османците от преди 6 века няма никакво значение, след като са техни наследници.

Чакам отговор на въпроса си, а имам и друг. Ако предложението бе внесено от Доган или Станишев, дали в този форум пак щеше да бъде толкова добре прието, както сега, когато е от Костов? Не се заяждам, просто ми е интересно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 9:34 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Morning Glory написа:
Gesha91 написа:
Четвърто: к.р за бкп!

Исках да сЪ искажа по темата, че ми е интересна,но ти ме затапи, за това отивам да се Облея публично. :bigok

Ни та иронизирам уа, чуйек :bigok

Ако повече от твоя набор можеха да размишляват и да опишат така размишленията си без правописни и пунктуационни грешки, на всички нас щеше да ни е много по-спокойно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]