forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Дек 25, 2025 8:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 1:22 am 
Аватар

Ебаси, Проданов, ти поне имаш дете. Не разбираш ли, че няма абсолютно никакво значение дали са го били и дали е имало насилие? Въоръжени полицаи нахлуват сред двеста деца да арестуват опасен престъпник, който също може да е въоръжен. Ами ако някой от нашите прекрасно обучени и подготвени милиционерчета си беше изпуснал без да иска оръжието и то гръмне сред децата? Или пък оня почне да стреля? Ами ако вземе деца за заложници? Не знам слепи ли сте или се правите, но ако това наистина е станало в детския кът на МОЛ-а, хващам бас, че утре ще има уволнени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 1:24 am 

Тоя път и аз гледах малко Сашо Диков. :bigok Бедната женица беше със силиконови джуки за максимум 500 лева, това ли са престъпниците, ебаси. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 1:28 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ебаси, Проданов, ти поне имаш дете. Не разбираш ли, че няма абсолютно никакво значение дали са го били и дали е имало насилие? Въоръжени полицаи нахлуват сред двеста деца да арестуват опасен престъпник, който също може да е въоръжен. Ами ако някой от нашите прекрасно обучени и подготвени милиционерчета си беше изпуснал без да иска оръжието и то гръмне сред децата? Или пък оня почне да стреля? Ами ако вземе деца за заложници? Не знам слепи ли сте или се правите, но ако това наистина е станало в детския кът на МОЛ-а, хващам бас, че утре ще има уволнени.

Аз лично ще изчакам да видя записите - твърде много неща не ми се връзват. Най-малкото няма детски кът за 200 деца. Въоражени, нахлуват, после да не се окаже цивилни, невъоръжени, че са го поканили да излезе възпитано, без никой да разбере. Лично за мен това е просто една пързалка, целяща да обърне общественото мнение. Аз, ако съм полицейски шеф бих го направил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 1:32 am 
Аватар

Не знам кви джуки има и не ме ебе. Не съм защитавал арестувания, но по-малоумно избрано място за арест не мога да си представя. И ако не знаете какво може да причини внезапния уплах на едно 2-3-4 годишно дете, то може да прочетете. И там не са били само деца на престъпници, които като такива ушев има право да избие без проблем, както и жените на престъпниците, особено като са със силиконови устни, а ако са със силиконови цици, може и да ги ебе преди това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 1:35 am 
Аватар

tprodanov написа:
Седем:Едно написа:

Аз лично ще изчакам да видя записите - твърде много неща не ми се връзват. Най-малкото няма детски кът за 200 деца. Въоражени, нахлуват, после да не се окаже цивилни, невъоръжени, че са го поканили да излезе възпитано, без никой да разбере. Лично за мен това е просто една пързалка, целяща да обърне общественото мнение. Аз, ако съм полицейски шеф бих го направил.

Докато чакаш записите, които никога няма да видиш, може да чуеш какво каза шефа на СДВР. На въпроса защо са го арестували в детския кът той каза: Е, къде да го арестуваме? Кажете ми едно място, което според вас е подходящо за арест?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 1:37 am 

Със сигурност утре ще има запис, нищо чудно и да излезе някоя постановка, както казва Проданов. :wink:

Иначе този детски кът го познавам много добре, дори 50 деца трудно ще се съберат там. Ходи се по чорапи и родители не влизат вътре. Направен е с цел децата да играят там, докато родителите са в мола или на кино.

Малко ме съмнява да е размахвано оръжие пред децата и както казахме, най-вероятно записите ще го докажат. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 1:38 am 
Аватар

Ебаси, верно има огромна разлика дали са били 200 деца или 15. Извинявам се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 1:45 am 

Няма разлика и тръгнах да го допълвам, но ти ме изпревари. :lol:
Мисълта ми е, че детския кът е отделно заградено помещение с пързалки, катерушки, всякакви игри и т.н. и единствените възрастни вътре са лелките, които работят там. Заградено е със стени и не се вижда какво става навън. Намира се на етажа с храните.

Някак се съмнявам Ушев да е нахлул с автомати между децата, докато престъпника е по чорапи и спуска детето по пързалката. :wink: Сигурно са го хванали в някое кафе, а това не се вижда от детския кът.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 1:50 am 
Аватар

Ами казаха, че са празнували рд на детето му там. Явно са наели детския кът за целта. А и шефа на СДВР не отрече това, а само каза, че не са го пердашили. Никой не може да ме убеди, че арестуването на опасен престъпник в място, пълно с хора, е най-удачния и единствено възможен избор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 2:02 am 
Аватар

Седем:Едно а не може ли нещата да са постановка на арестувания да се измъкне :wink: Всеки престъпник би искал да се измъкне, какво по-добро да използваш семейството си и хора на оживено место като щит или да се надяваш, че там няма да те арестуват :wink: Тоя 100% е бил наясно какви са рисковете, знаел е и че го търсят :wink:
Гледах какво каза жена му (май била вече бивша), не и вярвам на приказките :wink:
Цитат:
Кленовски бил забелязан още при влизането му в търговския център. Криминалистите го спрели, легитимирали се и му поискали документ за самоличност. Личната карта, която той представил, се оказала фалшива - с негова снимка и данните от самоличността на 44-годишния му брат. Последвало задържането му, мъжът не е оказал съпротива
:wink:
Цитат:
Съпругата му обаче разказва пред БНР - видях мъжа ми проснат на земята, шест-седем мъже го блъскаха. По-малкото ми дете отиде при него и искаше да го целуне. Те избутаха него, напсуваха по-голямото ми дете. След което дойде по-големият син на моя мъж и каза „Добър вечер, какво става тук?", разказа тя. Но по думите й, един от полицаите блъснал младежа и му ударил шамар.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://news.ibox.bg/news/id_1650890542#clist :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 2:04 am 
Аватар

записите излязоха...ушев го изведе по възможно най-културния и приятелски начин...без "карате в бъбреците".....а ако тоя наистина е престъпник обявен за общонационално издирване има ли значение че е бил хванат точно на входа на детския клуб.....и както отбеляза Омраз, децата играят на поне 20 метра от входа, има некви мрежи, джунгли и изобщо не са разбрали кво става най-вероятно....само жената на престъпника се е развикала и разпсувала по полицаите, факт който ме навежда на мисълта че на тоя работите са му мътни...ако един човек е невинен и арестуван по погрешка едва ли жена му ще си позволи поведение на мутреса... :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 2:16 am 

Дайте да ги видим тия записи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 2:44 am 

http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite ... oniya.html
тия дали не са си ебали майката :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 10:08 am 
Аватар

Все си мислех, че няма каква по-голяма идиотщина да измислят, ама това с царя и царицата от Пакистан ме довърши :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod2

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 6:00 pm 
Аватар

Гледате ли кадрите по Канал 3 от ареста? Хич не му бият шамари на този, докато е с белезници. И хич няма деца наоколо, ама хич. И въобще не е в детския кът. Да не говорим как са дали изрязан запис.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 6:10 pm 
Аватар

Цитат:

Мнението :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 6:32 pm 
Аватар

"Това само в България може да стане".
http://www.youtube.com/watch?v=tgaEaLXbhVk
http://www.youtube.com/watch?v=VDbdhv_c ... re=related

Би трябвало точно тук, в този форум, да знаем, че ACAB по целия свят. Не само тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 6:36 pm 
Аватар

Мен целия свят не ме интересува. Искам тук ушев да не може да прави каквото си пожелае, при това абсолютно безнаказано. И точно ние, които от толкова години ходим по стадионите, трябва да го знаем най-добре, защото сме най-честите потърпевши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 7:49 pm 
Аватар

Случайно да я има някъде първата част от филма Горяни, давана е вчера по БНТ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 7:52 pm 
Аватар

Аз днес гледах Горяни по БНТ, но не пишеше да е втора част. Иначе виж в сайта им. Стефан Цанев е писал книга за тях, родът му е тясно свързан с горянството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2012 2:42 am 
Аватар

В сайта на БНТ ги няма, ама в тубата ги има:

1 част - http://www.youtube.com/watch?v=sw5FbEOGFJ4

2 част - http://www.youtube.com/watch?v=v15div852Go

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2012 11:10 am 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2012 5:38 pm 
Аватар

Вярно ли, че дупетатите приели някакъв документ, в който се оповестявало, че имало геноцид над турците през 80-те години?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2012 5:52 pm 
Аватар

гил галад написа:
Вярно ли, че дупетатите приели някакъв документ, в който се оповестявало, че имало геноцид над турците през 80-те години?

Цитат:
Парламентът прие декларация, с която осъди опита за насилствена асимилация на българските мюсюлмани. Предложеният проект на съпредседателя на ПГ на Синята коалиция Иван Костов беше подкрепен от 112 народни представители. Трима депутати се въздържаха при гласуването в пленарна зала. В документа е посочено, че депутатите осъждат категорично асимилационната политика на тоталитарния комунистически режим спрямо мюсюлманското малцинство в България, включително и т. нар. Възродителен процес. Според документа прогонването на над 360 000 български граждани от турски произход през 1989 г. е форма на етническо прочистване, извършено от тоталитарния режим. Те призовават българското правосъдие и главния прокурор да направят всичко необходимо да бъде приключено делото срещу виновниците за т. нар. Възродителен процес. Опитът той да се покрие с давност прехвърля вината от конкретните виновници върху целия български народ, е записано в документа. В преамбюла на декларацията е посочено, че народните представители изразяват огромното си съжаление за това, че в продължение на 20 години българската правосъдна система не е съумяла да накаже виновниците за опита за насилствена асимилация на българските мюсюлмани.

http://www.parliament.bg/bg/news/ID/2348

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2012 6:19 pm 
Аватар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1207764 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2012 6:29 pm 
Аватар

Хипнотика да си купува телефон с ТВ тунер ако иска да гледа някой мач занапред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 2:33 pm 
Аватар

Костов се чуди с какво да си посъживи политическата кариера. Директно сваляне на гащи, без дори да е искано.Толкова е преекспониран тоя Възродителен процес, чак етническо прочистване ... Едно от малкото читави неща на комунизма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 3:09 pm 

Tи нали беше с гръцки произход. Предполагам, че името ти има гръцко окончание.
Надали, щеше да ти е приятно да те прекръстят тогава, но след като казваш, че това е читаво нещо на комунизма, считам че е излишно дори да спорим. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 3:16 pm 
Аватар

Мустафа Шарков написа:
Костов се чуди с какво да си посъживи политическата кариера. Директно сваляне на гащи, без дори да е искано.Толкова е преекспониран тоя Възродителен процес, чак етническо прочистване ... Едно от малкото читави неща на комунизма.

Ти помисли как да се посъживи отиващата към справедливия си край руска партийка Атака, ведно с всеобичания фюрер Волен. Другото не го мисли.

Пък тия размислия за Възродителния процес да ги пише някой пубер е простимо. Ама ти си с години по-възрастен от мен, да кажем. Като сърбоманите в Скопие бият и арестуват хора, които твърдят, че са българи, опищявате света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 3:28 pm 
Аватар

Ако целта е точно да се определят виновниците и да се избегне, вината да падне върху българския народ е добре! Ама все ми се струва, че ефекта ще е обратен! Пък и досега световната практика, показва, че никой не си признава официално направените щуротии, справка турция за арменците! Пък и не мога да разбера това самоволно сваляне на гащи, не стига, че между войните все нас не таковат, ами, и все се изкарваме виновни!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]