forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Дек 25, 2025 10:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 2:36 am 
Аватар

На тия Начкови групата в ФБ се администрира и от Светослав Пройнов комунягата. Раздвоен съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 2:39 am 
Аватар

sin написа:
На тия Начкови групата в ФБ се администрира и от Светослав Пройнов комунягата. Раздвоен съм.

Я дай линк. Нека да разследваме и да заключим, каква е истината. Къде се вижда, че той е създал групата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 10:30 am 
Аватар

Светослав Пройнов
Бойко Борисов е позор за България!
Колкото по дълго стои на власт, толкова повече позори Родината и повече утежнява своето положение. Никакви ченгесарски номера и заплахи срещу народа няма да му помогнат. Накрая ще отговаря не само той, а и неговите съучастници- активисти на фашистката банда ГЕРБ, доносници, ченгета и прочие сволач, които сега се престарават за да му угодят.
Смърт на фашизма!Свобода на народа!
Харесва ми · · Получаване на известия за публикацията · Сподели · преди 15 часа

Светослав Пройнов добави Krasimir Vasev и Севдалин Колев към групата.

Харесва ми · · Получаване на известия за публикацията · преди 8 часа

Тоест сега е 09.29, прегледайте в групата за времето към 1 часа днес. В тая група други освен администратори не могат да добавят хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 12:25 pm 
Аватар

Не е администратор този :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 2:29 pm 
Аватар

sin написа:
Светослав Пройнов
Бойко Борисов е позор за България!
Колкото по дълго стои на власт, толкова повече позори Родината и повече утежнява своето положение. Никакви ченгесарски номера и заплахи срещу народа няма да му помогнат. Накрая ще отговаря не само той, а и неговите съучастници- активисти на фашистката банда ГЕРБ, доносници, ченгета и прочие сволач, които сега се престарават за да му угодят.
Смърт на фашизма!Свобода на народа!
Харесва ми · · Получаване на известия за публикацията · Сподели · преди 15 часа

Светослав Пройнов добави Krasimir Vasev и Севдалин Колев към групата.

Харесва ми · · Получаване на известия за публикацията · преди 8 часа

Тоест сега е 09.29, прегледайте в групата за времето към 1 часа днес. В тая група други освен администратори не могат да добавят хора.

Е той е просто един обикновен луд. Едва л ие способен на конспирации...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 3:20 pm 
Аватар

Чак за затъмнение не може да се говори, но продробностите са изпуснати, естествено.
http://focus-news.net/?id=n1612637

Според мен куките просто са тъпаци и за пореден път са сбъркали адреса, а онази по случайност се е оказала създател на група. Всяка година поне по 3 пъти правят така и нахлуват където не тярвба. В случаите с интернет 'престъпленията' обикновено се явясва оня накапутник ЯК, от който нищо не чух.

Последна промяна Goviado на Нед Яну 22, 2012 6:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 5:41 pm 
Аватар

Не са сбъркали адреса и явно този чичка е сгафил нещо дребно, но пак казвам, че е недопустимо да се процедира по този гнусен, показен начин. Абсурдно е да пращаш тежко въоръжени мъже срещу 2-3 жени и един възрастен мъж в Мировяне. Най-малкото подобни "операции" струват много пари, тези капути сигурно и премии получават за подобно нещо. Това не си го е позволявала и живковата милиция. Там идваха двама души, звънят ти на вратата, показват си картите, ти се насираш, а те си тарашат. Бил съм свидетел няколко пъти на подобно нещо с мой съсед-разбойник. Нямам никаква идея сегашните жалки нещастници защо го правят по този начин, парите ли искат да си оправдаят или кво? Фактите са, че след всичките им показни акции няма никой в затвора, че даже една от жертвите им се кандидатира за президент. Много бързо забравихте и случая в Кърджали, когато бяха разцепили главата на едно момиче, за да арестуват некви, дето си викнали курви :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 11:38 pm 
Аватар

Няма никой по същата причина - защото са банда абсолютни празноглавци... Не само полицията, ами следствие и прокуратура. Естествено повечето, не всички, но знаем за катрана и меда.

А за пред хората, които хал-хабер си нямат - виновен е съдът.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 1:23 am 
Аватар

Е, то и в съда има достатъчно лайна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 2:00 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Е, то и в съда има достатъчно лайна.

Има, но често дори и да не са, нямат доказателства, на които да се опрат за евентуална присъда. Да не говорим за ефективна такава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 3:24 pm 
Аватар

А точно в съда дори не трябва да се говори за лайна :wink: Едно е да отидеш при някой бездарник автомайстор, той да изсере върху колата ти, а после да му плескаш курове по челото и да отидеш при друг да оправи мизериите, друго е някой, който се разпорежда с човешки съдби, да пусне някой убиец или да осъди невинен, или пък да ти вземе всичко за което си работил цял живот :wink: Същото се отнася за прокурори, следователи, дознатели и т.н., щом си некадърен на борсата, щом уронваш престижа на системата - вън и бабонго, всичките педали, които бяха свързани по някакъв начин с Красьо Черния трябваше да бъдат дисцплинарно уволнени и да им се забрани до живот да работят в системата :wink: Ако трябва да им дават по 20-30 бона заплата на месец, но да бъдат най-добрите и който се издъни край, отива да вдига бариерата на някой денонощен паркинг :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 4:02 pm 
Аватар

Да, ама у нас не става така, щото примерно Цецко трябва да назначи цяло Симеоново на постчета :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 6:03 pm 

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/01/ ... slanicite/
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 6:16 pm 

Не знам на какви договори се назначават посланниците, но съм почти убеден всеки уволнен заради принадлежност към ДС ще бъде възстановяван от съда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 6:17 pm 
Аватар

При тях май е различно, а и той няма да ги уволнява, а ще ги отзовава. Мисля, че има право да си ги врътка. После ще ги сложат на сладка службица във Външно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 2:34 pm 
Аватар

Не са сбъркали адреса и явно този чичка е сгафил нещо дребно, но ........

Хич не е дребна на Пешо работата, от много, много години се занимава с само с това - цигари и алкохол без бандерол, при това в повечето случаи са бесни, ама наистина бесни ментета.... Контрабандист си е на едро.... Половин София зарежда :!:
Аз съм последния човек, който ще защити куки, знаете това, но... тоя да ми се прави на света вода ненапита и да ми изкарват нещата политически, ФБ групи, ала-бала, свободата ни отиде на кино, айде моля-моля...
Кога да го арестуваш тоя все ще го е заслужил.... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 3:09 pm 
Аватар

Omraz написа:
Не знам на какви договори се назначават посланниците, но съм почти убеден всеки уволнен заради принадлежност към ДС ще бъде възстановяван от съда.

3-ма са спечелили на първа инстанция :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 3:10 pm 
Аватар

Каква изненада :bigok :bigok :bigok

Пак съдът е виновен, естествено :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 3:14 pm 
Аватар

Възможно е не всички да си търсят правата в съда, може и да има хора забатачили и с други далавери, но засега толкова пишеше в медиите - 3 от 3 :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 3:15 pm 
Аватар

А, със сигурност няма да са всички. Честно казано и аз да съм - и аз няма да си ги търся, да си посланик е въпрос на престиж и доверие от самата държава, в тоя смисъл - ако не ме искат, няма да съм. Въпросът е принципен :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 4:31 pm 

Еx-Запознат написа:

Хич не е дребна на Пешо работата, от много, много години се занимава с само с това - цигари и алкохол без бандерол, при това в повечето случаи са бесни, ама наистина бесни ментета.... Контрабандист си е на едро.... Половин София зарежда :!:
Аз съм последния човек, който ще защити куки, знаете това, но... тоя да ми се прави на света вода ненапита и да ми изкарват нещата политически, ФБ групи, ала-бала, свободата ни отиде на кино, айде моля-моля...

Е значи не съм се излъгал, че тоя и жена му ми приличат на лъжци и измамници, а не на несправедливо бити и политически репресирани хорица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 4:40 pm 
Аватар

Omraz написа:
Еx-Запознат написа:

Е значи не съм се излъгал, че тоя и жена му ми приличат на лъжци и измамници, а не на несправедливо бити и политически репресирани хорица.

Форумния Жавер за пореден път се изсра в Остите на заблудените. :bigok Този скромен човечец с евтинко пОловерче явно не е толкова хрисим и бръмчи с фактурианците и другата криминална сган из Илиенци. :loser2

Все пак, положителният ефект за мен е, че милицайчетата малко се посдухаха, защото независимо какъв е тоя, не трябва така да се процедира. Вианги тярвба да са държани в напрежение от общественото мнение и да внимават какво правят.

Последна промяна Goviado на Вто Яну 24, 2012 4:52 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 4:49 pm 
Аватар

Omraz написа:
Еx-Запознат написа:

Дъщеря им оставя впечатление за проста чалга фурия с чара на бъчва.

Тоя път Змея и приятелчетата му от зеленетите, пембените и т.н., дето се изживяват като гърци-революционери из Фейсбук, бяха насрани жестоко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 4:54 pm 
Аватар

И въпреки всичко,без значение дали тоя е миризливо говно,не може акция на ушевите да се извършва по такъв начин.Ако е за съд,да го осъдят,направо да му скъсат гъза,но някакви филмови сцени от екшън филм на улицата,потрошена къща,е също престъпление,при това не е никак несериозно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 5:03 pm 
Аватар

Точно това се опитвам и аз да кажа, бай Иване, но защитниците на закона и методите на Цв. Цв. ме изядоха :bigok Няма значение дали е престъпник, дали дъщеря му е грозна и слуша чалга (къде ли пък ходи Карето всяка вечер и кво ли слуша там :lol: ), дали жена му е дебела, не може да им потрошат имуществото и главите, да пращат цяла армия и да се държат като терористи. Законите са за всички, включително и за ушев, а точно полицията трябва да е пример за спазването им. Цветанов каза 100 пъти, че срещу този имало досъдебно производство от 2009 година, но някак си пропусна да спомене, че това досъдебно производство не е открило нищо нередно. Както и да, аз няма да пиша повече по този въпрос. Който иска да се възхищава от методите на полицията, моля. Всеки с мнението и убеждението си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 5:14 pm 
Аватар

Не че нещо, ма тоя конкретно (поне на снимката в нюза) не ми прилича много на брутално пребит от хиляди барети.....

Естествено не значи, че получовеците на цвъки трябва да влизат всеки път, когато им скимне, със стените и вратите по къщите на хората, заподозрени за неправилно паркиране! Просто тоя случай бе раздухан като един (за някаква фесбоклук група), а се оказа доста по-друга работата (пак казвам, НЕ оправдавам ушеФ, ако наистина е направил това, което се твърди, а той сега-засега не отрича, че е малоумен и некадърен.....)

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 5:15 pm 
Аватар

Така е, к.у.р за ушев и неговото насилие, но и к.у.р за тариката, продаващ вместо Боро лайна, а вместо уиски - спиртак с есенция!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 5:26 pm 

Точно това се опитвам и аз да кажа, бай Иване, но защитниците на закона и методите на Цв. Цв. ме изядоха :bigok Няма значение дали е престъпник, дали дъщеря му е грозна и слуша чалга (къде ли пък ходи Карето всяка вечер и кво ли слуша там :lol: ), дали жена му е дебела, не може да им потрошат имуществото и главите, да пращат цяла армия и да се държат като терористи. Законите са за всички, включително и за ушев, а точно полицията трябва да е пример за спазването им. Цветанов каза 100 пъти, че срещу този имало досъдебно производство от 2009 година, но някак си пропусна да спомене, че това досъдебно производство не е открило нищо нередно. Както и да, аз няма да пиша повече по този въпрос. Който иска да се възхищава от методите на полицията, моля. Всеки с мнението и убеждението си.

Ушевата малоумщина е ясна, аз се присмивам на категоричната политическа репресия заради група във фейсбук, за която много хора опищаха виртуалното и извънвиртуално пространство. :lol: Май и ти в началото застъпваше тази теория, но после се усети и спря. :blass

Явно това, че не вярвам в повечето теории на конспирацията, не виждам рогата на дявола във всяка случка и се винаги се опитвам първо да помисля, ме прави защитник на Ушев, ББ, Цв Цв и ГЕРБ. :lol: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 6:43 pm 
Аватар

Аз написах това, което излъчиха по Канал 3. Фактите са такива и никога не съм давал задна на думите си. Написах, че 30 маскирани са нахлули, трошили и били в дома на родителите на създателката на фесбукгрупата и че са търсили акцизни стоки без бандерол. Това са фактите, които са потвърдени от ББ, Цв и оня анус от СДВР, а ти почна да разправяш, че може и да не са били 30 души, а трима, че може да не са били въоръжени и не са трошили. Аз пък гледах Диков да снима къщата и хората, строшените врати и големите отпечатъци от калните крака на ушев по тях. Никога не съм казвал, че е било заради тъпата група, нито съм си го мислил. Нямам против дъртия чичка да го опандизят след като е сгафил, но имам силно против методите, по които това става. На всичкото отгоре намерените 5 кутии цигари не са без бандерол, а с изтекъл такъв. Ти най-добре може да кажеш какво престъпление е това. Не може при ареста на Цар Киро да се ходи с лимузини, да го закарат в луксозен хотел в Боровец и да му оказват всякакви почести като на истински монарх, а това семейство да бъде третирано като родата на Осама Бин Ладен. И самия шеф на СДВР каза, че 40 дни са следени и наблюдавани. Демек са си извадили изводите колко са опасни и каква съпротива могат да окажат. Ако отидат на Женския пазар, всеки втори мангал ще им предложи цигари без бандерол, ама нещо не искат да го правят. А тези цигари без бандерол кой ли ги внася и защо не са му пратени барети още? Надали е тоя чичак Начков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 7:06 pm 
Аватар

Цитат:
Еничари и флашки, удавени в бира

В какво се превръщат МВР и прокуратурата?
Напоследък нямате ли странното усещане, че някой се опитва да направи от МВР еничарски корпус? Министърът на вътрешните работи Цветанов, синдикати от МВР и високопоставени депутати-гербери насъскват полицаите колко недобронамерени са медиите, колко е силен общественият натиск, как, видите ли, разни искат да им отнемат привилегиите за работата, която е тежка и сурова, как никой не ги обича...

Всъщност не никой. Министърът ги обича, властта ги разбира и приласкава. Нещо като казана, символизиращ в еничарския корпус подчинеността на султана, който изхранва еничарите.

Премиерът Бойко Борисов поиска вчера оставки заради акцията в Мировяне, при която маскирани спецполицаи замаскираха полицейски произвол под спецакция. Цветанов подаде нещо като наказания - порицания, мъмрения, временни понижения. (По същия начин действа при случая с битото семейство в Кърджали през лятото на 2010 г.)

Гарнирано с такава мотивировка, от която разбираме, че той не е особено убеден във вината, ама "времето е такова, братлета, нали разбирате, гледат ни под лупа, малко трябва да ви отупаме за пред хората..." И повече да не правите така!

Думата на премиера вече не тежи - или Цветанов има думата за МВР, как да го разбираме?

Във всички други случаи, когато е искал оставки, Борисов ги е получавал. Било от министри, зам.-министри, заместници на митниците, шефове на комисии, депутати с партийни постове, шеф на СОС. Тук - ядец!

Голямо облюбване на МеВеРето пада. "Ние Ви пазим, ама и вие - Нас..." А нас кой ще пази? Съдът в Страсбург - ако ни стигнат силите, смелостта и парите да съдим държавата за допуснатия полицейски произвол.

Колко "надеждна" информация получава МВР, за да прати 20 спецполицаи и неколцина тежки шефове в акция срещу хора, у които е открит наченат стек цигари без бандерол? Или е по-лесно да сплашиш потребителите, тъй като не можеш да пипнеш доставчиците? Също като при дрогата. Нищо чудно сигналът да е бил и най-обикновен донос - съседски или изфабрикуван.

Ако конспектираме работата на Министерството на вътрешните работи от последните няколко месеца, лесно ще констатираме едно:

1. Продължава ваденето на трупове, макар и не с "багери" (реплика на премиера Борисов в реч пред фондация "Конрад Аденауер" преди 2 години...).

2. Продължават палежите на коли.

3. Продължава терорът на телефонните измамници над обикновените хора.

В същото това време почти всяко доказателство, събрано за арест, се оказва негодно за постоянен арест. Пример: случая с убийството на Яна, със задържаните за палежи на автомобили в София и др. За присъди да не говорим.

По делото "Наглите" например - гордостта на Цветанов и Борисов, вчера се оказа, че няколко поемни лица, присъствали на обиските в т.нар. "къщи на ужасите", където са държали отвлечените, са били тогава курсантки в Академията на МВР, електротехник и чистачка в ГДБОП, както и един надзирател от Перник.

Според член 137, алинея 2 от Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) "поемните лица се избират от органа, извършващ съответното действие по разследването, между лица, които нямат друго процесуално качество и не са заинтересовани от изхода на делото". Макар че текстът се влачи още от времето на соца в НПК, така или иначе не е променен и може да създаде проблеми за изхода от делото...

Покрай МВР, и прокуратурата се радва на същата нездрава страст

Наред с МВР, и прокуратурата се радва на същата нездрава страст от страна на властта. Досущ като МВР и държавното обвинение харчи на широка нога и - несъпоставимо с ефективността, която показва.

Наскоро Георги Стоев от "Отворено общество" съобщи, че България е абсолютен шампион по най-високи разходи за прокуратурата в ЕС като процент от БВП - девет пъти повече разходи от Финландия и Ирландия, пет пъти повече от Швеция, три пъти повече от Англия и Чехия, два пъти повече от Холандия. И това е дори преди вливането на следствието (и неговия бюджет) в прокуратурата, тъй като данните са от 2008 г. А като брой прокурори на човек от населението България е в топ 3 на Европа, обяви икономистът.

Издънката с акцията над семейството от Мировяне е била проведена "под наблюдението" на прокуратурата. При издънката с битото в Кърджали семейство прокуратурата още не е предявила обвинения, дори удължи разследването до средата на март - случаят е от юли 2010 г.!

А вчера стана ясно, че Софийската градска прокуратура е спряла разследването за изтеклите записи на телефонни разговори на директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов със заместника му Антони Странджев, премиера Бойко Борисов, финансовия министър Симеон Дянков и заместника му Владислав Горанов. Помните ли - онези записи, в които Дянков и Танов си говореха, и беше намесен и Мишо Бирата, вече мъртъв, и колко "премиерът е умен, за разлика от Цветанов..."

Защо е спряно? Според официалното съобщение, защото прокуратурата не може да открие неизвестния извършител.

Прокуратурата бе назначила експертиза на записите. Вещи лица от БАН трябваше да я извършат, но не е ясно какво е тяхното заключение, припомни сп. "Правен свят". Eкспертизата имаше за цел да установи дали репликата на премиера, че е обещал да не закача Мишо Бирата, е автентична или сглобена, както Борисов твърдеше. Там ставаше въпрос за покровителство за производство на бира, без да са платени акцизите. Хиляди литри бира, не някакви си пет кутии ментолови цигари без бандерол.

"По едно време се появи информацията, че има двама заподозрени за изтичането на записите - служител на СДОТО-МВР и служител на ДАНС. Но и тяхната съдба остана неизвестна. Не стана ясно и защо Ваньо Танов е бил подслушван, след като дори не е бил заподозрян в извършване на престъпление" (сп. Правен свят).

Защо тогава подаде оставка шефът на ДАНС Цветлин Йовчев, понастоящем шеф на кабинета на президента Росен Плевнелиев, след като на практика прокуратурата не разкри нищо... Не е ли редно сега премиерът да му се извини, че го натовари с недоверието си?

Разбира се, от главния прокурор Борис Велчев не може да се очаква какъвто и да било конкретен коментар. Принцип в изявленията му е да не коментира нищо по същество, а уклончиво.

А с експертизите на прокуратурата и МВР нещо става. Или не се случват, или се бавят подозрително дълго, като с експертизата за Яна, която вече е има-няма 5 месеца.

Прекалено скъпо ни излиза това "облюбване" като данъкоплатци. Ако ГЕРБ иска, да си плаща на МВР и прокуратурата от партийната субсидия. Така поне и казанът, и султанът ще са публично ясни.

webcafe.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]