forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 12:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 8:02 pm 
Аватар

Валери си изгради именце малко или много. Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма, Спортинг ... съмнява ме да падне до А група. Все ще се намери някой руски/турски отбор да му мятат пачките за да играе при тях. :wink:

Иначе ми е през кура дали днес ще дойдат новите или утре, ама за друго става въпрос. Защо се излагаме вечно като кифладжии с тия дати и прочее. Поне си трай, като не си сигурен. "Работиме, тия дни, а-у" ок, ама като кажеш дата значи поемаш определен ангажимент и изглежда смешно и жалко от страни като не го изпълниш. Предполага се, че са сериозни хора и са в голям клуб ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 8:03 pm 

Аз лично бих бил ОК с това да дойде Диамутен + един нападател. Не мисля, че е реалистично да разчитаме на нещо повече от това, а ако пък Сержиньо преподпише спокойно можем да го броим за нов трансфер.

Истината е, че за отбор с финансовите възможности (и управлението) на нашия, единствения шанс да вземе полуприличен и полуизвестен играч е да чака до края на трансферния прозорец с надеждата, някой от въпросните играчи да не си е намерил отбор. При този сценарий винаги има рискове от типа на Слори и Матондо (за когото аз все още мисля, че беше читав играч, но не беше дясно крило).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 8:08 pm 

Левски се размина с още една трансферна цел

Защитникът на Черноморец Енис Хайри по всяка вероятност ще продължи кариерата си в чужбина, научи Sportni.bg. Той беше искан от "сините" като решение на проблемите в отбраната. Тунизиецът с германски паспорт ще пътува за Китай до края на седмицата.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2725883

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 8:09 pm 
Аватар

Абе хора хубаво искате да махнем Арс, а някой досеща ли се че оставеме с дядо Цветков и евентуално нов нападател, който евентуално ще дойде на лагера в Турция. Той този нов нападател ще има 1 месец за сработване с доста НЕкреативните ни полузащитници и ще трябва да хвърля боб да знае кога Дарко му е кеф и ще му подаде :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 8:10 pm 
Аватар

Kryten написа:
Значи ако вземем Валери, то Алек ще е доволен, но не и Хидъна :smt003 Поне 50% успеваемост може да преглътнем, а ако дойдат други, тя може да се вдигне до 70-75% евентуално

:bigok :smt005
Ще станем шампиони, май месец, евентуално :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 8:10 pm 

Левски плаща на Черноморец с десен бек

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2725877

Левски намери начин да покрие задълженията си към Черноморец по трансфера на Орлин Старокин. "Сините" ще пратят на "Лазур" десния бек Александър Башлиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 8:11 pm 
Аватар

Сега да им платим за Анеси с Орлин Старокин и нещата заспиват :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 8:12 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Сега да им платим за Анеси с Орлин Старокин и нещата заспиват :bigok

Евентуално, а може ѝ с ИИ5 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 9:04 pm 
Аватар

Поне никой не може да каже, че нямаме играчи с които да се разплащаме- МО, ИИ, АБ, ТХ и т.н. В общи линии сме си измислили нещо нова валута...

Иначе Николери е крайно некомбинативен играч, но си е голмайстор, за А група съм сигурен, че ще е повече от перфектен. А и това е последният му шанс да спре стремглавия устрем надолу на кариерата си :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 9:07 pm 
Аватар

Божинов иска да дойде в Левски...

Нали Арс беше изключително некомбинативен дървосекач? Са обаче тук го направихте ебати футболиста :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 9:19 pm 

Валери Божинов е добър играч, но в Италия има доста отбори, които веднага ще го вземат, няма да дойде в България, това е ясно, а Гонг ми паднаха много в очите с глупостите, които пишат за трансферите в Левски. Новините им приличат на партенки, поне за тях си мислех, че пишат наистина сериозно и не го карат на слухове и измислици...

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=248205

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=248139

"Ръководството на Лече води преговори с Левски за защитника Сюлейман Диамунтен, съобщава La Gazzetta dello Sport, базирайки информацията си на източник от италианския клуб.

Според казаното от човека от Лече, двата клуба преговарят за Диамунтен, но все още няма нищо официално и разговорите са в начална фаза."

А дали изобщо онези знаят за такива преговори и кой ги води- Гонзо, Тонев или някой друг ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 10:08 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Божинов иска да дойде в Левски...

Нали Арс беше изключително некомбинативен дървосекач? Са обаче тук го направихте ебати футболиста :loser2

Аз продължавам да си стоя зад думите че Арш е добър футболист за нашите стандарти и голаджия, но щом г-н Капело е преценил... :smt102
Стига с тоя ВаРели. Има поне 5 отбора в Жабария, Портокалия от серия А и Б дето биха ни надцакали одма.
Но винаги си оставям искрица надежда, този Робин Худ на милионерите от Родопите, който аз наричам Тати да надцака всеки ако реши... :smt035 Той винаги може да викне всичко коз с едно голо вале и да ги направи капо. Винаги. Може да викне и пика без да има и една пика, но после да му влезнат J9A. Може си го... :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 10:21 pm 
Аватар

Insomnia написа:
От сигурно инфо разбрах, че новите ни трансфери наистина ще са 4 на брой - Антонио Вутов, Радослав Цонев, Борислав Цонев и Христо Попадийн. Всичките ще бъдат взети под наем от ДЮШ Левски София. :bigok

Не знам що се шегувате с това. Много хора като мен биха били много по-щастливи от такива "4 трансфера", вместо "трансферите" на Видович, Рисп, Матондо и Башлиев. Ако стават - стават, ако не - все тая. Така или иначе пари за нещо качествено няма.

Няма никакъв начин Валери Божинов да дойде в Левски. Готов съм да се обзаложа. Даже не очаквах това сериозно да се коментира тук. Спортинг се чудеха как да разкарат тоя безполезник с доста висока заплата и си намериха (случайно?) повод. Но няма да го разкарат към България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 10:26 pm 
Аватар

Въпросът, който повече ме притеснява от това дали има възможност да дойде или не, е дали става за ЛЕВСКИ или не..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 10:39 pm 
Аватар

Цитат:
Валери не коментира ситуацията и варианта да премине в Левски. Гонг има информация, че това не е изключено да се случи, но всичко е въпрос на разговори между засегнатите страни.
Мнозина биха решили, че използването на "засегнати" или е неволна грешка или неуместно използване на думи.....за мен си е точно на място обаче. Всеки отбор, който си има вземане-даване с тоя безкадърник е "засегнат".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 10:40 pm 
Аватар

Николери Божинов е ярък пример за човек с изключително успешна лоботомия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 11:06 pm 

Ще видите как в края на Януари ще направим спешен трансфер на Жуниор от Славия при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 11:17 pm 
Аватар

Само на теб вярвам :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 11:18 pm 
Аватар

Ако вземем тая чернилка от Лече и Анеси в края на трансферния прозорец , мен слабо ме итересува.Малиеца идва от от Серия А и за него, пропуснатата силова подготовка е без значение-той си е във форма.За един тактически научен футболист пропуснатите занимания са без значение-той влиза в час бързо. Но не изиграе ли поне 4-5 контроли с новия си отбор, това е вече проблем. Същта работа е и при Анеси.Научен е тактически и ще влезе бързо в час,ако дойде все пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 11:22 pm 
Аватар

Точно преди около 6 месеца разправях как един специфичен любим отбор може да възроди кариерата на Божинов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 11:26 pm 
Аватар

аз пък тоя анеси точно не го ща. такива мангали тип рабех не ни трябват ... ще има да не му се играе ... да има семейни проблеми ... да мрънка за пари ... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 20, 2012 11:40 pm 
Аватар

бийте ги, бе, закво писахме, бийте ги с лявата ръка, бийте ги с дясната, 450 страници са това, бийте ги нежно, бийте ги злобно, бийте ги на тъмно, бийте ги на светло, има толкова много в нета, бийте ги в банята, бийте ги в парка, бийте ги сами, бийте ги в компания :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2012 1:18 am 
Аватар

Нещо хубаво се случва при нас,а то е че има възможност наши юноши да попаднат в представителния отбор.А много от вас сериозно ме натъжават с мненията си в тази тема

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2012 10:34 am 

Самото им попадане (и то само за момента) нищо не означава. Няма на какво толкова да се радваш. Всяка подготовка е така. Сега заемат местата на търтеи като М.О. и Л.Б. Това не означава, че ще играят. А лично аз смятам, че Вутов, ако наистина е такъв талант, трябва да го пуснат титуляр в няколко мача, дори и в предстоящите контроли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2012 10:39 am 
Аватар

Вутов е 15 години, така че какъвто и талант да е, няма отбор, който да го пуска много-много.

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=248303 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2012 11:06 am 
Аватар

Близнаците и Вутов са твърде малки.От юношите според мен само Попадийн и Коен могат да пробият в първия отбор, другите са много малки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2012 11:19 am 

какво значение имат годините, ако се представя добре на терена?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2012 11:21 am 
Аватар

17 години си е добра възраст за пробив в големия футбол.. Близнаците според мен ще играят роля в отбора, ако не този сезон, то по-нататък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2012 11:23 am 
Аватар

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че лично Николай Костов е искал да бъде привлечен бразилския нападател, който се очаква да се присъедини към „сините“ във вторник по време на лагера на отбора в Анталия.

„Късно снощи финализирахме преговорите с въпросния бразилец. Лично Николай Костов искаше да го привлечем в състава си“, коментира Тонев.

„Чакаме още двама. За всички тях ще бъде платена сума, защото са основни единици в съставите си“, добави изпълнителният директор на Левски.

„Не коментирам темата Божинов. Свършихме половината от работата си", каза още Иво Тонев.

http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=248309

Много е важно да се знае че лично Костов е искал да се привлече... И това ако не е връзване на кюлоти връз гол гъз....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2012 11:27 am 
Аватар

Според Гонзо бразилеца идвал на проби... ( поне в Спортал така пише )

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]