acrimonious написа:
krivia написа:
Едно коментарче относно розовите, изглежда освен малоумното им ръководство, доста и от феновете на Левски не са си направили изводите от точно ТАКАВА политика като тяхната: вечната продавалница, всеки полусезон да се сменя почти целия отбор. Такова чудо няма в нито един свестен, стабилен и нормален футболен клуб, Никъде освен в харизмата. Те затова в последните 20 години стават шампиони на високосна. И убийствата на еврогиганти ги хвана липсата.
Аз съм спокоен относно този съперник за титлата, по-голямата заплаха са Лудогорец, защото си съхраниха състава и го подсилват на някои позиции. Картината в чорбата през пролетта е ясна още от сега: скандали българи - чужденци, завист и липса на всякакъв колектив, несработен отбор съставен много разнородни футболисти, чиято основна цел е да си прибират заплатите навреме, което там не става много често. Позната картинка, плюс това, че загубят ли точки в първите кръгове някъде драмите ще са още по-големи.
За толкова години поне и малките деца трябваше да им стане ясно, че така отбор силен и побеждаващ не се гради.
Далеч по-доволен ще бъда да се привлекат трима играчи, които да се впишат в досегашния отбор, който не е никак лош, отколкото да разкараме половината играчи, другата половина да стоя наказани за допинг и да събираме играчи от кол и въже за нов отбор.
Все още имам търпение и очакване, че трима играчи ще дойдат и с това нивото на отбора ще се вдигне значително.
Сългасен съм с всяка твоя дума, само се притеснявам за тримата играчи дето ще дойдат при нас

И аз също съм напълно съгласен с Krivia, така отбор не се прави, това е повече от ясно и нито за секунда не съм го твърдял. Но, когато ние търсим защитник, а прасетата взимат Карлос Диого, каквато и да е врътката там, не вижда логиката защо ние да не си позволим ЕДИН такъв футболист, който да дойде, да играе и да го продадем. Твърдо против съм разпродажби като тази която направиха сега, със сигурност ще е цирк при тях, 5-6 нови титуляри, обиграване и т.н. НО, Жуниор Мораеш лятото и този сега, като нищо можеше да си ги вземем, ние вместо тях - доказани футболисти. Най-малкото виждате, че Мораеш не е преритал да си ходи. Със сигурност плащат огромни заплати на тези, но не вярвам да са по-големи от на Калво. ( добър и доказан футболист! без ирония, факта че не играе е някъде друга причината ) Но още веднъж казвам има идея, да вземеш ЕДИН голям играч с цел продажба, защото той играе хубаво през сезона и накрая взимаш процент от едни добри пари продажбата му.
Четвъртък стана, няма пристигащи на аерогарата

Едит:
PhilipLS, със сигурност взимат доста пари, но там работата е на парче, Диого подписва за 6 месеца и си заминава лятото, идват 4ма от Удинезе ( няма да идва Паскуале между другото, голям кеф

) и лятото също си заминават, само че тогава, няма да има кой да продават вече, за да финансират трансфери като на Диого, Мораеш и Зику, просто завъртат колелото още малко, но ме е яд, че ние като уж сериозен отбор, не изваждаме едни пари за заплата и мениджъри и не взимаме подобни играчи, а очевидно вече искат да идват, преди ни се обясняваше как големите играчи не искат.