ЕДНАЛЮБОВ написа:
Koi si dava jivota za Sektora be?Toq narkoman, deto se misli za velik i nekuv shef, kato e s mikrofona, a ne znae edna pesen kato horata li?DA, LSFC I IRR BIHA UMRQLI, no toq invalid ne.Smetaite kolko akul ima toq, shtom bie momiche i shtom svinete biqt korner, a toi dava ton za "sinite v ataka"?!?!?!KUDE E SMIULA, CHE MI SE GUBI?
Evala na momchetata deto se postaraha!EVALA NA MARTO, CHE ZA 20 MINUTI S MIKA SI RAZDRA GLASA!EVALA NA IRR, KOITO NI RAZPQ MNOO DOBRE!S takiva hora, Sektora shte vyrvi nagore, a ne s onq tatuiraniq.

От 2 часа случки на стадиона, вие коментирате една, която се случи след края на мача.Тя не ме интересува!Не може постоянно да се излива помия по Сектора.Самоизяждаме се отвътре.Свинете вече знаят всяка дребна случка от кухнята на Сектора и това ни прави уязвими!Много хора от вас не познават "татуирания", който вие така яко псувате.Да, той наистина би Умрял за Левски.Правил е много неща за сектора, но не се е хвалил с тях и затова не ги знаете

Само ще ви кажа, че хореографията в този си вид, нямаше да се получи, ако не бяха едни момчета от София-Запад, които разграфиха сектора, седмица преди мача.Нямаше да бъде възможна и без голямата помощ на всички останали момчета и момичета от, Синя Хунта, Дивизията, Хаджи Димитър и всичко нечленуващи, които боядисваха тапети, знамена, лепиха пръчки на найлоните, 3 дни поред.Само с подобни прояви може да се сплотим и да бутаме нагоре.Доста хора помогнаха за реденето на хореографията, а след това и за изпълнението и, за което мога само да им се поклоня.
Пеенето не беше това, което трябваше да бъде.И може би отсега нататък хореогафията ни ще бъде пеене, докато не се научим да ги удряме в земята.
Вместо да се разкъсваме сами отвътре, трябва да се обединяваме.Особено след случки като вчерашната, която беше планувана и беше ясно какво ще се случи.Ние буквално сме Сами срещу всички и точно заради това трябва да сме заедно!Мачове и дербита ще има още много, но след всеки такъв, вместо постоянно да наблягаме на негативното, е по-добре да се опитваме да бутаме нещата в положителна посока.
Пак ви казвам, не ме интересува някаква си случка с момиче, още повече че не знам дали е било с повод или без.
И престанете да пишете лсфк, мсфк,мирр, татуирания.Личи си че сте предубедени!Всички се едно цяло, всички сме в кюпа и трябва да се борим "новия ред" в България да не ни закрие
П.С. гелетос, най-нелепото нещо да ми говориш за книгата, която ще излезе.Ти ако ми кажеш, че сектора е по-неорганизиран от преди 20 години, ще си пълен ташак.Сектора върви надолу само в твоята главица.С такова мислене ти пожелавам успех