forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 12:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:51 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=332298

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:52 pm 
Аватар

Къв велик Сектор Б :ohmygod2 Онея селяци идват само на дербито и евро мачовете и ни провалят.Един трансперант немогат да държът като хората :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:57 pm 

Момчета не е зле да погледате малко усмивки от старите ленти, за да видите какво означава думичката "Велик".
Че така се замозалъгвате пък не е хубаво.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:58 pm 
Аватар

Момчетата,които бяха отгоре бяха объркали Сектор Б с А. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:58 pm 
Site Admin
Аватар

Kryten написа:
hidden767 написа:
Fozzy написа:
Аз не знам какво ревете пак против Гонзо, не видяхте ли че надигра треньора на 20 век ДимитЪр Пенев ?

:( Не... това съм го пропуснал... :(

Извинявай но свинете днес бяха слаби и имаха едно положение и 2 шута във вратата.

Кратуне излагаш се.Прасетата имаха едно 10000% положение на Зику още при 0:0 и едно перфектно спасяване на Пламен след удара на Мораеш пак при 0:0.Отделно сега се сещам второто Педерас Зелев излезе сам срещу Пацо ми добре,че е некадърен та изтърва чистото положение.
Ние какво имахме?Удара на Мюлдер чисто положение ли е ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:59 pm 
Аватар

Като цяло нашите не бяха толкова насрани,както на дербито на Герена.Просто в момента ни липсва нападател...не може тоя Арс да е на аут-а,Цветков да е сам на дузпата,и той я дава на крилото...иначе тотално неадекватна намеса на Пламенчо при гола,както и на цялата защита.А падането на Цветков и волейболното отиграване на Крачунов едно 90% от съдиите биха свирили дузпа...ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:01 pm 

трийте трийте истината боли, путки !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:04 pm 
Аватар

Ех, Гара...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:04 pm 

ПРЕЗИДЕНТ, Треньор, ИГРАЧИ - никой не заслужава тая публика! Лека вечер...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:05 pm 
Аватар

Кратуне, що не прасна прасето дето вбесяваше Сектора на полувремето? Ебати лайното. Трябваше да отнесе шамарите долу.
Иначе, как може да казвате на това "велик сектор"? За първи път ли ходите на мач? Всички предпоставки бяха създадени да стане ВЕЛИК СЕКТОР, но за съжаление... И хореографията беше на ниво подготвена, всичко. Но... малко хора, доста от които просто гледащи. Днес бях като в "А" сектор, така се чувствах.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:05 pm 

БЕЗДУШНИЦИ.. ДРЕБНИ ДУШИЧКИ.. не ни заслужавате..

Секторът също доста посредствен, най-горе не се пя сякаш, колкото пъти и да им беше повторено, ама кво да се прави. И все пак бяхме май по-моШни от ония боклуци отсреща.

и все пак САМО СИНИТЕ, ВЕЧНО СИНИТЕ :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:07 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Кратуне, що не прасна прасето дето вбесяваше Сектора на полувремето? Ебати лайното. Трябваше да отнесе шамарите долу.

Те беха три хомо-ретардчета, беха се насрали тотално.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:07 pm 
Аватар

24051914 написа:
хората които защитават Гонзо, защитават правото да имаш кредит на доверие за да се докажеш! Вие как ще се почуствате ако ви назначат на нова работа и на 2-та седмица ви кажат, че не ставате?

Добре бе всеки истински Левскар обича Гозно според мене ама кажи на тебе не ти ли писна да гледаш отбора ни как се влачи и как свине, селяндури и какви ли не боклуци ни преебават и след всеки мач си говориме едно и също и се заблуждаваме ... Айде стига вече с тоя толеранс. То на тая логика Гонзо като се насере както трябва ще дойде някоя друга звезда дай да чакаме и той да си прави експерименти да си падаме от лудогорци, черноморци, селяндури и прочие гадове защото видиш ли трябва да влезе в ритъм. Е аз не искам Левски да се превръща в отбор където някои хора се упражняват в дадена професия пък дори те да са живи легенди както в случая с Гозно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:10 pm 

имаше един дето се възмущаваше защо се скандира "левски или смърт" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Не можах да гледам мача, но от прочетеното във форума, и във всички по-популярни спортни сайтове оставам с впечатлението, че методите на Чичо Митко може да са примитивни, и предизвикващи иронични усмивки, но... е надхитрил и победил Гонзо в този мач. И дето има една приказка - който се смее последен се смее най-добре, така че някои хора, които подценяваха Пенев вероятно сега преживяват още по-тежко загубата. В крайна сметка било какво било - свършва полусезона, Гонзо напуска треньорският пост (а за да е сигурно, че няма да се меси и на новия треньор май трябва да напусне изобщо Левски, или да отиде да работи в школата, или като скаут, или на някоя по-неотговорна длъжност), вторият полусезон се обиграва отбор за евротурнирите и догодина повече. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Престанете с това скандиране "Елате при нас"!!! Тия путки сами трябва да се сещат, ако имат поне малко мозък, защото като им гледам качествата и желанието.. ми се плаче. НАПАДАТЕЛ ДА СЕ НАМЕРИ или да се вземе някой ЮНОША, който поне да натрупа опит. Очаквам коментари за "човека със сериозна визитка" - Арш, който усилено защитавахте допреди 2 кръга. На трибуните пееха 35% от хората. Жалко. Хубаво хорео.

Последна промяна Admirer на Пет Окт 28, 2011 9:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:11 pm 
Аватар

Не мога да разбера само СЕКТОР Б ли е мястото в което да си говорим по телефона , да се лигавиме и да се щракаме с телефончета ? Да почнат да се пускат хора само с абонаментни карти , писна ми на кура от дебили дето с един тапет не могат да се оправят

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

air_J написа:
Не можах да гледам мача, но от прочетеното във форума, и във всички по-популярни спортни сайтове оставам с впечатлението, че методите на Чичо Митко може да са примитивни, и предизвикващи иронични усмивки, но... е надхитрил и победил Гонзо в този мач. И дето има една приказка - който се смее последен се смее най-добре, така че някои хора, които подценяваха Пенев вероятно сега преживяват още по-тежко загубата. В крайна сметка било какво било - свършва полусезона, Гонзо напуска треньорският пост (а за да е сигурно, че няма да се меси и на новия треньор май трябва да напусне изобщо Левски, или да отиде да работи в школата, или като скаут, или на някоя по-неотговорна длъжност), вторият полусезон се обиграва отбор за евротурнирите и догодина повече. :levski

Нищо не е надрихтрил, а последните 20 минути играха глуха защита.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Нямам думи, които да опишат как се чувствам в момента... Както и да е, Вечно Сините! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:12 pm 
Аватар

Искам да питам тези, които са гледали мача по телевизията дали свинете ни надиграха и как се чувахме в сравнение с тях. На стадиона останах с впечатление, че беше равностоен мач, дори всякаш ние бяхме с една много, много малка идея по-добре, но споредн коментара на Гонг все едно те са си играли на котка и мишка с нас. И другото - имаше ли дузпа или правилно Цветков получи картон?

Не съм доволен от смените на Гонзо. Трябваше да извади Младенов вместо Тасевски и Цветков да влезе много по-рано.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:13 pm 

Kryten написа:
air_J написа:

Нищо не е надрихтрил, а последните 20 минути играха глуха защита.

Щом са вкарали повече голове от нас, значи ни е надхитрил.Всичко останало е чесане на езици :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:14 pm 
Аватар

http://dox.bg/files/dw?a=f85afee7da

Кадрите с боя от канал 1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:14 pm 
Аватар

24051914 написа:
хората които защитават Гонзо, защитават правото да имаш кредит на доверие за да се докажеш! Вие как ще се почуствате ако ви назначат на нова работа и на 2-та седмица ви кажат, че не ставате?

Кога пък се е казвало за някого от няколко семици, че не става? Това да не е ЦУЦКА. Ние сме една от най-търпеливите публики в това отношение. Доказахме го и през последните 3 години, но формулата с Гонзо явно не се получава. Той обаче е един добър скаут за мен и намира добри играчи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:17 pm 

Момчета левскар съм като всички вас. Прибрах се току-що от мача и искам да задам два въпроса.
Защо не се обединим като левскари и българи и да обявим не бойкот, ами война на този доносник?
Защо плюете Гонзо и играчите, след като всичко идва отгоре?
И аз се молех да стане чудо. В началото бях в еуфория, защото бяхме повече от тях и до края на мача ги надпявахме. Уви доносникът така реши и според мен пак направи врътка. Ако не се организираме ще станем като Славия.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:18 pm 
Аватар

thegboy написа:

Кадрите с боя от канал 1

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=LcIjk ... NeQ1013706
http://vbox7.com/play:22e9bf5e53
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:19 pm 
Аватар

Много слаб мач, между два безумно слаби отбора.В друго време(1994, 1995 г. да речем), ако срещнехме такъв свински отбор ги отнасяхме с поне 10 гола, но сега без треньор - толкоз.
Вече не виждам смисъл от смяната на Гонзо :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Той вече провали всичко, което можеше да се провали за първенството :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Дали ще сме 6-ти, 7-ми или 9-ти примерно, това в края няма да има никакво значение - курец ЕКТ :smt089 :smt089 :smt089 Гонзо трябваше да бъде сменен още след загубата от Черно Море, най-късно след тази от Лудогорец.Който и да дойде сега, вече е твърде късно за някакво наваксване в шампионата......за съжаление :!:Пък и откъде накъде да търпи негативите надробени от Гонзо.Само тотален безумец би се съгласил да е треньор на Левски сега.
НЕКА ДА ОСТАВИМ ГОНЗО И ГОНЗОВИСТИТЕ НА МИРА :!: НЕКА НИ НАКАРАТ ДА ИЗПИЕМ ГОРЧИВАТА ЧАША ДО ДЪНО :smt089 :smt089 :smt089
ОТ ЛЯТОТО ДА ЗАПОЧНЕМ НАНОВО И НАЙ-ВАЖНОТО - БЕЗ ГОНЗО В ЛЕВСКИ :lsfc1 Той трябва да си остане в сърцата ни с головете си, с мъжката си игра, със себераздаването си на терена КАТО ФУТБОЛИСТ :ls-cup :lsfc1 :lsfc1 :smt023

САМО ЛЕВСКИ :levski :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:21 pm 
Аватар

thegboy написа:

Кадрите с боя от канал 1

Мен ли така ми се привижда или на 01:32 и 01:41 единия има синьо шалче вързано на обувката? :smt017 извинявам се ако не съм ITK с нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:25 pm 
Аватар

Залепила му се е листовка на крака.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:25 pm 
Аватар

Не, това е от флаерчетата за мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:26 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
Искам да питам тези, които са гледали мача по телевизията дали свинете ни надиграха и как се чувахме в сравнение с тях. На стадиона останах с впечатление, че беше равностоен мач, дори всякаш ние бяхме с една много, много малка идея по-добре, но споредн коментара на Гонг все едно те са си играли на котка и мишка с нас. И другото - имаше ли дузпа или правилно Цветков получи картон?

Не съм доволен от смените на Гонзо. Трябваше да извади Младенов вместо Тасевски и Цветков да влезе много по-рано.

За мене лично равностоен мач с по-чисти положение за прасетата. Относно имаше ли или не дузпа с/у Цветков-да,според мен имаше дузпа, Диков е на същото мнение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]