forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 2:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:30 pm 
Аватар

Плевнелиев е някой, защото е издигнат от управляващата партия, която все още се ползва с доверието на най-голяма част от гласуващите граждани у нас. Семов е никой, защото е издигнат от партия пълна с идиоти, с ненормален гей-лидер-подложка, който говори глупости и се слага винаги, когато трябва (да не припомняме случаи от миналото НС, че и от сега и търговийките при вотовете на недоверие на Янето). Семов загуби и малкото достойнство, респективно авторитет, който имаше, като се присъедини към тая партия, а след това и влезе в тона на гейчето Янев и изгради "кандидатурата" си на оставката на ББ и новата конституция, които са приказки за шизофреници и той би следвало много добре да го знае.

SZ_FEN написа:
Wildkid написа:
Дебатите са част от кампанията в нормална дъжава с нормални кандидати. В държава с кандидати Болен, Семов, Плевнелиев, Калфин дебатите са излишни. В държава, в която кандидат-президентите дрънкат глупости и самите те не знаят (или се правят, че не знаят) правомощията и функцията на президента, дебатите са излишни. Кандидати, които използват популистки бръщолевеници, за да печелят фалшива популярност, няма смисъл да дебатират. Дебати за магистрали, пенсии, конституции и т.н. при президентски избори - са излишно харчене на пари и губене на време.

Какво е нормална държава е меко казано относително.

Казаното от теб не е контра-аргумент на това което вече ти написах. Просто трябва малко по-внимателно да четеш.

Напротив, ти не четеш. От дебати има смисъл, когато се дебатира нешо смислено. Когато се плещи за магистрали, конституции и пенсии (от кандидат-президенти), това е загуба на време. Със същия успех могат да си говорят за вижданията си за температурата през лятото.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:34 pm 

SZ_FEN написа:
Omraz написа:
Опитвам се да ти обясня, че Семов е г-н Никой, за да дебатират с него, но явно няма да се разберем. :blass

Казах ти го много ясно и отчетливо в началото, но ти избираш да не четеш това което ти пиша. Плевнелиев е някой защото носи номинацията на най-голямата партия и защото социологическите агенции и медиите казват, че е някой? Ако той и Семов си бяха разменили местата, сега щеше да ми разправяш как Плевнелиев е г-н Никой.

На базата на кои негови заслуги към България, лични качества и постижения Плевнелиев е г-н Някой?

Oтегчих се, печелиш. :bigok

Иначе напълно подкрепям написаното от Уайлдкид, със забележката, че считам Плевнелиев, Калфин, Кунева и Каракачанов за нормални кандидати, без значение дали са комунисти, агенти, мошеници и т.н.
Направили са ми впечатление на нормални и сравнително адекватни, за разлика от Болен, Алексей Петров, Семов и т.н.
А десният кандидат Румен Христов не ми е направил никакво впечатление, защото даже не съм го чувал да говори. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:37 pm 
Аватар

Нормални, нормални.....колко да са нормални.... поне не са малоумния за разлика от някои други. За мен са изключително слаби кандидати и фигури, но дефицитът на личности е повсеместен, та не мога да се надявам на повече. Поне не са откровени олигофрени, като някои други кандидати.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 11:18 pm 
Аватар

Старозагорецо,кой го боли кура,че си кореспондираш с един луд,па било и кандитат президент.Иначе ебати ташака,пръмова,калфин и милиционерския представител една квачка ги е снасяла.Изключително важни се оказаха едни не толкова важни избори за президент и много важни за кмет,тоя път наистина е задължително да се гласува,тия трябва да знаят,че това не е тяхната държава,а е нашата,за всички нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 11:31 pm 
Аватар

Я нещо по-ведро да дискутираме :bigok
http://www.manager.bg/news/8-bivshi-sav ... vski-sayuz

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 12:43 am 

Omraz написа:
SZ_FEN написа:
Omraz написа:
Опитвам се да ти обясня, че Семов е г-н Никой, за да дебатират с него, но явно няма да се разберем. :blass

Казах ти го много ясно и отчетливо в началото, но ти избираш да не четеш това което ти пиша. Плевнелиев е някой защото носи номинацията на най-голямата партия и защото социологическите агенции и медиите казват, че е някой? Ако той и Семов си бяха разменили местата, сега щеше да ми разправяш как Плевнелиев е г-н Никой.

На базата на кои негови заслуги към България, лични качества и постижения Плевнелиев е г-н Някой?

Oтегчих се, печелиш. :bigok

Иначе напълно подкрепям написаното от Уайлдкид, със забележката, че считам Плевнелиев, Калфин, Кунева и Каракачанов за нормални кандидати, без значение дали са комунисти, агенти, мошеници и т.н.
Направили са ми впечатление на нормални и сравнително адекватни, за разлика от Болен, Алексей Петров, Семов и т.н.
А десният кандидат Румен Христов не ми е направил никакво впечатление, защото даже не съм го чувал да говори. :lol:

Предлагам другия път ти и Wildkid направо да кажете кой е нормален и после с жребий да изберете новия президент на България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 12:58 am 
Аватар

Цитат:
Светльо Витков за Президент
БНТ Форевър! Малка неточност от БНТ! От БНТ са се обадили на човек от екипа ми в 17,15 за да ме поканят на диспут от 18.30 срещу сумата от 1400 лв. Стигнах в БНТ в 19.15, а не в 19.30! Посрещнаха ни хора от БНТ и директор на продукцията с думите: "Дайте някакви пари, за да ви пуснем!" В момента, в който събрахме парите, и тръгнах към студиото се почуствах като човек, който си плаща за 5 минути слава и удоволствие! Сякаш отивах в публичен дом! Тръгнах си и не съжалявам! Не мога да си го позволя! А и не искам!

:bigok
Аз все по-сериозно се замислям дали верно да не гласувам за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 1:18 am 

1. дпс ще подкрепи бойко
2. рзс не се водят парламентарна партия щото нямат група
3. за яне преди време гласуваха доста наивници. 180 хиляди гласа не се изкарват ей така
4. само с купени гласове не става, но те са сериозен фактор. щото бойко излъга ндсв и ковачки през 2009 и купените гласове отидоха за него. тази схема ще се прави на много места по страната, а гласове ще се шиткат САМО където герб позволи
5. стига с мита за тия безплатни почивки за миро севлиевски :bigok споменал ти ги е някой малоумник от трите офиса на хора свързани с тях. да - те отидоха, ама не са събирали никви други :) иначе аз ходя на посоченото място всяка година на безплатна седмица, ама то е по заслуги :bigok
6. всички купуват, но герб ще определят в коя кошничка точно да паднат наредените гласове :)
7. на лидер не бяха само купени, защото на евроизборите емил имаше 80 хиляди лични. но после натриха носа на ковачки :wink:
8. хубаво, че съм аз да раздвижа дискусията :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:53 am 
Аватар

който обича София има два избора: или няма да гласува, или ще пусне вот за тая коза фандъкова. Докато поБойко управлява държавата, друг кмет извън герб ще получи един голям среден сочен хур вместо някакъв бюджет и подкрепа по проекти.

Мен ме касае най-доброто за София, политическите игри да си ги навират дълбоко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 9:00 am 
Аватар

Който обича София трябва да гласува за Прошко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 9:11 am 
Аватар

breed,би трябвало доста да се срамуваш от мнението,което си написал,мирна главица сабя не я сече нали и цялата власт в съветите е спокойна работа,а :roll: София дали стана по-европейски град и по-спокойно място за живеене откакто града се управлява от милиционери,как мислиш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 9:25 am 
Аватар

Ivan63 написа:
breed,би трябвало доста да се срамуваш от мнението,което си написал,мирна главица сабя не я сече нали и цялата власт в съветите е спокойна работа,а :roll: София дали стана по-европейски град и по-спокойно място за живеене откакто града се управлява от милиционери,как мислиш

Како цяло е прав обаче. Не казвам, че трябва за учителката да гласуаме, но нещата наистина са навързани и друг не би вирял. Освен всичко друго и не виждам читави кандидати изобщо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 9:36 am 
Аватар

Я ми дефинирай читав кандидат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 10:06 am 
Аватар

koikoi? написа:
Я ми дефинирай читав кандидат!

Да не е противен, да не е анонимник, да не е некадърник. Този Прошко ли е, Бяеднячко ли е, не ми говори нищо, а и откакто направиха тази цигания на вътрешните избори съвсем се погнусих от т. нар. десни, които и преди това бяха десета глуха. Сега съвсем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 10:27 am 
Аватар

Незнам каква цигания са направили, тъй като по-чесно избиране от предварителния избор незнам.
Ок да приемем че са зле тия "бедняци" :bigok тогава да си теглим въжето, защото няма читави и все ще ни чукат люто.
Това с "всички са мизерници" ме дразни, защото в крайна сметка от тях зависи ти как ще живееш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 10:30 am 
Аватар

Аз не знаех кой е Прошко, докато не участва в "Черешката на тортата". С готвенето се оправя, но цялата столица да му поверя- НЕ! :smt012
Фактът, че е ерген е показателен. Видяхме ергенчето на БСП какви ги свърши :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 10:41 am 
Аватар

Егати довода, ерген бил :lol: Иначе на кметските определено няма да гласувам, Данчето е добра жена, но с едни градинки не става, трябва и бездомните кучета да почнат да ги прибират, канализацията на крайните квартали също я няма никаква. Прошко да ме прощава, ама по-разбити улици от тея в Лозенец трудно се намират, както и липсващото осветление на много места.
За президент моШно за Светльо и останалите толерасти да ги бОли гъза :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 11:14 am 

Аз за кмет ше гласувам за Ангел Джамбазки. Поне е млад. А и благодарение на него бутнаха циганските бараки в моя квартал, дължа му го :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 12:48 pm 

Слушайки Прошко имам чувството че слушам човек, който ме убеждава да ми продаде нещо, да вляза в някаква далавера, респективно да ме преебе по някакъв начин. :lol: Но ще гласувам за него, изглежда умен. :wink: Не че има шанс, но поне да е на балотаж вместо червения урод.
За общински съвет вероятно ще пусна за ВМРО, за да влезе Джамбазки.
За президент - не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 1:14 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Прошко да ме прощава, ама по-разбити улици от тея в Лозенец трудно се намират, както и липсващото осветление на много места.

Докато общинската власт е силно централизирана така ще е ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 1:43 pm 
Аватар

Ми на него функцията му е да ходи да ги ръчка да правят нещо. А не да ни събира да обсъждаме спортна площадка..... :ohmygod

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 1:56 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Егати довода, ерген бил :lol: Иначе на кметските определено няма да гласувам, Данчето е добра жена, но с едни градинки не става, т:smt023

Данчето не прави само градинки. Одобрява и проекти на to4nite хора.
За ергени и учители НЕ гласувам :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 2:13 pm 
Аватар

Изображение

:smt109

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 2:28 pm 
Аватар

Майко милааа... :ohmygod2 мутра с икона :ohmygod2
Ама какво ли се учудвам, все едно не е било...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 2:37 pm 

Че те мутрите параклисчета строят и са доста набожни уж, не знам какво те учудва :lol:
За тези, които ще гласуват за Витков: http://www.youtube.com/watch?v=-AqLg8F4SRE

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 2:49 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Че те мутрите параклисчета строят и са доста набожни уж, не знам какво те учудва :lol:
За тези, които ще гласуват за Витков: http://www.youtube.com/watch?v=-AqLg8F4SRE

Те нема ли да гласуваш за него? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 2:55 pm 
Аватар

Ще го изгласувам аз...с една тояга по празната тиква, само да ми падне :boisw Впрочем Витков ли имаш предвид, макар че отговора ми пак е отрицателен.
Иначе Инчето е права, но както отбелязах грам не се учудвам.
У нас от Покръстването насам така е прието просто - най - големите бандити най - набожно се кланят и кръстят в черквата и пред иконите. Народът, вярвам помни как на първата Коледа след 10.11.1989 г. един куп видни членове на Политбюро с телешки набожен поглед и свещи в ръце се бяха курдисали на службата в "Св. Александър Невски", сякаш нищо не е било. Айде бай Добри Джуров барем бивш семинарист :mrgreen: да кажем, получил е просветление :lol:
Иначе още грам не съм решил да гласувам ли и за кого, то от година на година кандидатите са все по - нелепи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 2:59 pm 
Аватар

Абе работата е, че трябва да се гласува, иначе избраният е избран от мега малко хора....ама пусто за кого, мамка му....

Още ще го мисля, видяло се е, но няма да си кривя душата и ще кажа, че сериозно обмислям наказателен вот, за някой като Светльо Витков. Впрочем това е решението, ако решите да гласувате, но просто не виждате за кого - гласувате за човек, който със сигурност няма да вземе много гласове....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:03 pm 
Аватар

Абе и това с наказателният вот е бошлав работа, дреме му на когото и да било че напук отивам да пусна я за Йоло Денев, я за Светльо Витков.
Иначе сам по себе си той кой е, че да гласувам за него? Освен с два малоумни албума с какво е известен, какво е направил? Да сме му чули гласа по нещо наистина важно?
Наказателен вот разбирам изобщо да не гласува човек, ако не намира достоен кандидат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:05 pm 
Аватар

Момчета, ако ще и Иисус Христос да стане в момента кмет на София, като отгоре му изливат говната ще направи точно едно голямо нищо.

Прошко, Прашко и сие, колкото и да се пънат, каквито и желания да имат и прочие добри намерения, просто няма как да се реализират в момента и при това управление.

2013 г. ако се смени правителството може да се мисли вече за друг поглед върху София.

Пак казвам, ако се абстрахираме от политическите игрички и доводи и погледнем реалността - в момента най-малкото зло е учителката, дори и да е защото няма да я режат по всички възможни начини и ще и се реализират проектите.

П.П. естествено има алтернатива - Точният кандидат печели президентските избори, уволнява поБойко и след 2 години ги праща у дома! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]