pe3ucTop написа:
абе препоръчвам ви ей тая тема:
http://site-forum.levski.com/viewtopic.php?t=6677В некви нечовешки филми се вкарвате... от кво ще защитавате момичетата си или децата? Като че ли Б сектор е свърталище на убийци, мутри и изнасилвачи... баси! Аз от 14 годишен си ходя сам в Б сектор и проблеми с хора в сектора никога не съм имал, даже в началото специално ходех при онея "лошите" хора, дето създават най-много проблеми, не за друго ами щото и викаха най-много... Не си ли търсите проблема в сектора, трудно ще намерите такъв(освен в случаите с Ушевите, ама там никой не е застрахован, щото може и в А и във В да си бил и пак след мача да ти направят наказателна акция). Ама да предположим че сега Ушевите липсват... кви проблеми ви гонят?
Колкото до това за "викаческия" сектор - нима сериозно мислите че неколко цифри на личната карта определят колко ще викаш? Може да си на 12 и да оставаш без глас след мач, може да си и на 25 и да не гъгнеш 90 мин.
Всеки да си ходи където иска и където му е най-приятно.
Много късно видях, та затва отговарям със закъснение. Никъде не съм написал, че в тоя сектор се разхождат някакви главорези. За съжаление и при нас, като едно мини общество, си ги има представителите на всички прослойки на обществото. И както в България е тъпкано с клошари, така и същите тия миризливи олигофрени са доста. И кво се получава - хубав почивен ден на стадиона и въздух, ухаещ на... пот, слънчоглед и алкохолни изпарения...

Еми, аз искам моята приятелка да е максимално надалече от такива екземпляри и уханието им. На много места може да се сблъсква с тях, поне на стадиото може да се избегне. Не е принцеса, но е ДАМА. Така го разбирам аз.
За децата е същото. И, Дани, тва, че си тръгнал на 14 сам в "Б" само ми потвърждава думите. И аз на тая възраст тръгнах сам с приятелчета в "Б". И никога не ме е било страх от "лошите", щото тогава, като още по-наивен и от сега, вЕрвах, че те наистина са лоши, но към прасетата и не ми е минавало през ума някой "мой" да ме застрашава.