Хаха, Исус Христос... Няма да се хабя да ти обяснявам дали летя аз по други планети, още съм на тази, макар и да съм на друг континент в момента. Пожелавам ти да имаш възможността като мен понякога да виждаш живота си и себе си отстрани - ще ти бъде от полза - тъкмо може да се досетиш кой от двама ни се е вмъкнал в ролята на пророка и се опитва да вдъхновява масите...
Аз изразявам мнението си, което не се е променило от много години масам - дори, забележи, още от времето, когато ти едва ли си имал такова, касаещо синия отбор. Не съм и искал да ангажирам когото и да било с него, затова и съм го написал на друго място и то по определен повод, в някакв даден контекст. Тук си позволявам да пиша само, защото не ми е приятно да ме окачествяват като написалия най-тъпото мнение човек и да си мълча.
Да не се впускам в подробности, но относно слизането на земята, аз съм стъпил доста здраво на нея и в момента се занимавам с неща, които ти дори не знаеш, че съществуват. Иначе съм съгласен - определено се движим в различни измерения. Моето е малко по-светло като че ли: не се кълна във футболисти, живеещи в миманса на големия футбол, които отнасят по 10-20 гола, когато се появят в него; не прекарвам вечерите си в задимените гаражи на софийските кооперации; не дружа с приятели, които се чудят в коя тъмна уличка да свият при поредния си героичен подвиг и най-сетне не вегетирам в нечия чужда сянка или да се овия около някого, когато отида на мач или се опитвам да организирам нещо, свързано с такъв...
Имаш сега на разположение цял един безсмислен сезон, през който да си дадеш сметка (ако можеш) кой от двама ни е тъпакът (или поне кой пише по-тъпите постове). Аз за себе си съм отделил достатъчно време, за да мога да ти кажа само, че мнения като твоето не струват за мен особено много и предпочитам да прочета някоя книга, наместо да водя глупав и непродуктивен спор с теб или когото и да било...
Има хора, които са на стадиона, защото няма къде другаде да бъдат и няма къде другаде да се реализират, има и такива, които са на стадиона, защото са се посветили на нещо и не обичат, когато върху това нещо се хвърлят петна от срам и позор! Не обичам и когато съм работил по 16 часа на ден и съм си спестил пари за мачове в Европа, да гледам как падаме от... Как се казваше тоя отбор, че не се сещам?
К'во пък толкова има и да се обяснявам - както е написал един приятел:
Къде съм аз, къде сте вий...
LSFC написа:
МЪКА
Приятно изкарване в Сандански и да викаш много по мегафончето!
Досега избягвах да влизам в пререкания с теб единствено и само, защото те уважавах въпреки всичките подмятания по наш адрес!Честно казано това злобеене по нас преди ме дразнеше, а вече почва да ме забавлява и радва, защото това е косвено признание за реални действия, такива каквито при вас имаше само на приказки....
Колкото до мнението ти....чел съм далеч по-добри и стойностни твои коментари от този дето цитира Змея!Наистина тъпо написан коментар, даже отначало се изненадах, че е писан от теб, имайки впредвид преди какво сме си говорили на по няколко бири!Без лоши чувства, но този коментар отива доста повече на някоя свиня, отколкото на теб!
Е това тука пък е най-голямата глупост....да плюеш по същите тези играчи, които миналите две години ти дадоха предостатъчно "поле за изява" и от която ти не направи нищо, а се дуеше като пуяк ние това, ние онова и накрая кур нищо....пу майка му да еба....язък за великиО шанс!