UL написа:
Това име едва ли говори нещо на повечето хора в този форум...
Защо си мислиш така

От доста време чета форума и рядко пиша но такива изказвания са присъщи точно за неосведомените 14-15 годишни пубери, който чули някъв факт и тичат да кажат : аз знам еди какво си, вие не!... Освен това надали има човек влизащ във футболен форум който да не е чувал за най-резултатния футболист във футболната история. Още повече че същия такъв има титли купи и награди каквито и роналдиньо заедно с половината отбор на барса няма да има за цялата си кариера. Това че знаеш нещо ( при това същото нещо не е никак уникално) не значи че другите са необразовани на тема футбол.
UL написа:
Иначе Деко не е лош играч, но според мен не може да си намери мястото в отбора.....плеймейкър ли ще играе, на крило ли ще се прави...

За Деко лично аз смятам че има някакви качества но спада в графата неразвити таланти... Спокойно може да е звезда в отбор от ранга на Берое, Ботев или Славия, но за ЛЕВСКИ е посредствен футболист, поне що се отнася до другите вариянти в средата на терена с който Мъри разполага. В мача с Литекс той и Йовов определено бяха най-слабите първото полувреме с тази разлика че Миро наистина игра с ОГРОМНО желание. Лично аз смятам че дори Дайо бил играл по-добре на неговата позиция.
Не ми се занимава да търся статистики но определено този сезон Миро изигра доста мачове и в повечето не оправда довериято.
За Боби Стойчев мога да кажа че е преследван от уникален карък и има съвсем малко минути на терена за да може да се дават оценки. Аз лично си спомням колко неориентиран беше в началото Томашич и какъв прогрес направи за година и половина. Боби е млад и заслужава шанс....
п.п. Дарко Тасевски мисля че играе точно на позицията на Деко и си мисля че ще го налагат титиляр а Деко ще си е резерва и догодина...