С темата за Ицо нека кажем едно - той така е отхвърлен от нашата трибуна, а с него и Фонда, че със сигурност няма да го видим в активна роля поне до изчезването на НКПСЗ. Няма смисъл да го изкарваме след всяка издънка от трибуните от нафталина - момчето е настрани от нещата и има защо - най-малко можеш да си обиден при една такава ситуация.
Другото - Гугутката това, Гугутката онова... аз не познавам човек, който го харесва, освен хората, които имат някакви изгоди около него. Даже имам чувството, че последните също не го харесват, ама не може да не го подкрепят (нещо като Радан към Бойко). Проблема е там, че Гугутката е поддържан със сила, насилие, тирания и най-различни тежки и леки гаври. Оттам всеки, който действа в сектора пряко желанието на поддръжниците на Гугутката бива омаскарен по някакъв начин, да не говорим и за други събития

. Един вид провокациите "действай, нали си активен" стигат до "браво, айде сега ще ти се е*е мамата". Най-малоумното възможно нещо е да се обиждат хора, които не са доволни и вместо да се седне и да се помисли аджеба как може да е по-добре за цялата трибуна и облика й, да се правят иронични подкани към недоволните да изземат дадената функция, от чието изпълнение са недоволни. За мен тва не е лидерство, председателство, нито качествено управление и точно ние - най-демократичната и дисидентска по онова време публика вмомента сме под диктатура на НКПСЗ. Сега естествено някой ще изпълзи да ме хока и да ме кара аз да застана на вишката (5 пъти в последните 3 страници

) като най-успешен начин за потушаване на недоволството, но аз ще кажа така: бях активен и имах желание да помагам за каквито и да е инициативи, които изискват физическа сила. Ходех, редях хореографии, обикалял съм да оглеждам за засади, старал съм се да бъда максимално полезен на трибуната. Само че в един момент виждаш, че не само няма признание, ами и се появява едно лошо отношение, защото не си "техен". Ничий не съм. Аз съм фен на Левски. Затова и много момчета на по 20-24 години се преместват във В и се пишат за "стари" за Б. Защото в Б ходят и се занимават дечицата, които още не са разбрали, че нещата отиват наникъде и естествено хората, които от себеотрицание и дълг към Левски са готови да преглътнат всяка дришня и дори да се опитат да я замият за пред останалите.
truegentleman написа:
А най-голямата гавра е за тези, които са по 40 години и четата форума и виждат за какво се разправяме в момента. Какво ли не са преживяли, какви ли не гаври с тях и едва ли някои са си казвали до тук сме, писна ни, оправяхте се и т.н. Благодарение на левскарщината този отбор го има и до ден днешен. Ако ние не си помогнем и да се оправят проблемите със задружни сили - няма кой. Мисля, че достатъчно ни мразят всички, за да се мразим и ние самите.