Седем:Едно написа:
bu12tras написа:
G0nzi написа:
Сега видях, че някакъв папагал се изцвъкал в тая тема! По-гнусна паплач на Герена е само червената! Половината им песни бяха точно против Левски и София?!?!? а тоя тука се прави че не викали кзл?!?!?
Досега във всеки един от трите мача, които сме имали от както се завърнахме не сме пяли подобни еничарщини и преди началото на всеки един от тях хората с мегафоните изрично казват, че името Левски няма да се споменава никъде. А че лятото имаше една издънка - имаше, но важното е, че се спря още на десетата секунда, а и не е и като да не сте имали и вие(визирам мачът от преди няколко години, когато си направихте хореото със сините знаменца и се споменаваше ебане в гз и Ботев, тези които са били на него би трябвало да се сетят). Никога няма да толерираме подобни гнусотии, а скандиранията по оста говеда - жълти кочини са си напълно в реда на нещата, не виждам нещо странно.
ПС Това в спиртал нито е декларация, нито го е писал някой от нас. По скоро някое пишман журналистче се е опитало да прави интриги и сензации, като си е правило изводи на база форуми. Смърт.
А като викате "Цецоооу Василев" не ви ли горчи?
За мен лично родината е над отбора и докато десетки българи са по улиците няма как да са ми приятни подобни скандирания. И понеже говориш за мача в Бургас с Жрински - това се е скандирало само един единствен път и никой не е давал тон за него, а се започна самосиндикално от една групичка хора. И няма как да е другояче - колкото и предполагаемо черно да е името му, инвестира пари в база, направи приличен отбор, предстои да се вдигне и стадион. Ако ще говорим за принципи, по същата логика можете да попитате и shnitzela(здрасти, Игиславе!

) защо всяка година почитат паметта на Жоро Илиев при положение, че е разплаквал не една или две майки... не е като да не ми горчи, но така стоят нещата у нас, няма кво да се лъжем.
Ivan63 написа:
Птичко,защо толкова се обичате с чорбарите,заради комунистическото армейско минало,или са си просто сексуални чувства и необходимости
Понеже, защото толкова много се обичаме с тях на последното ни гостуване малките им глупаци скачаха на наши обикновени фенове, гърбиха им знаме, храним се цял мач... дееба тая обич. Кур за прасетата и Иги.