Ако се гледа от медийна гледна точка,вчера играха:Ботев-фаворит за титлата,с окомплектован състав,със стабилен треньор,финансово подплатен отбор,с вярна публика и домакин,срещу:Левски-раздиран от противоречия,с недоказани и необиграни играчи,без треньор,без публика и гост!!! Е питам-къде се видя гореописаното до червения картон на Гари Родригес???Точно никъде,дори коментаторите бяха изненадани!!! Левски си играеше повече от приятно,комбинираха,вкарахме и гол,а после...В.Минев изигра Родригес и макар и трудно,загубихме.Къде е драмата,точно вчера!!! Да,не сме това,което искаме,но вчера играхме доста прилично.Смените бяха грешни,защото Лопез не е сработен още,а Силва по принцип си е дърво.Но докато беше Генков на терена,яко ги тормозеше и ангажираше по 2-ма да го пазят,а играта вървеше.Вутов беше блестящ,макар и крехък...разигравахме много добре,най-вече благодарение на Пинто,Вутов и Родригес...И аз,както мнозина бях отписал този мач,но когато тръгна играта,започнах тайничко да се надявам!!! Повтарям-деля играта ни до червения картон и след това!!! В крайна сметка в тази ситуация,този резултат си е идеален "турнирен резултат",нали има още 3 мача с този "голям фаворит"!!! И да питам-може да ни смятат за слаби,или поне не сме това,което искаме,но кога за последно Левски е падал с пълен състав,кога??? Категоричен съм,че дори само с двама централни защитници,със спокойна атмосфера около отбора,с нашата подкрепа и с нормална треньорска работа,ще играем добре и ще станем шампиони без проблем,а по натам нека надграждат!!! Две думи за Пинто и Неделев:Първия гол си беше чист малшанс-веднъж,че топката мина съвсем случайно хвашайки в крачка защитниците,и второ,че не му се получи фалца на Неделев и вместо да я прати в ляво,където искаше,тя малко му избяга и отиде в дясно-във вратата.Затова и Пацо скочи напред,вместо да си пази ъгъла.Втория гол на Неделев беше майсторски,но вратарски!!!За цял мач Пинто допусна само тази грешка-малшанс,което е крайно недостатъчно за да бъде оплюван,при отличната му игра през целия останал мач,и то по целия ляв фронт на атаката ни.Тук ще добавя,че ако Мюлдер беше наполовина толкова техничен и добър,колкото Пинто в атака,цена нямаше да има. Това е мнението ми за мача,и очаквам от днес бързо развитие по възходяща линия!!! Само Левски-Обичам те!!!
_________________ САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ !!! " СМЪРТ НА ЧОРБАТА, ВРАГ НА ЗЕМЯТА, УНИЩОЖИЛА ФУТБОЛА У НАС " !!! САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ !!!
|