Снощи не ми се пишеше, за това ще го направя сега! Съгласен съм, че на този етап от жребия ни се падна здрав отбор, съгласен съм, че са в по-добра кондиция от нас, защото са в разгара на първенството си ( това си пролича най-добре в края на двете полувремена )! Но в този кръг играят най-големите слабаци бе хора, мен ме е срам, че сме сред тях!

А този отбор е на шесто място в Казахстан и ние не можем да му вкараме гол на ГЕРЕНА!

Кой да ни се падне, че да го бием?

Някой от Люксембург и Фарьорите ли? От резила с Търнава ви пиша едно и също: Всеки трансферен прозорец сменяме слаби чужденци с още по-слаби чужденци, в резултат, на което отбора ни става още по-слаб! " Дълбаеме дъното " се превърна вече в клише! Но за нас май няма дъно и ние никога няма да го достигнем, защото летим към безкрайната бездна със скоростта на светлината! На практика вчера играхме със стария си отбор плюс Бру! Цяла година този отбор ни показва, че има големи проблеми в защита, но и трудно отбелязва гол! Кое ни кара да си мислим, че месец по-късно това ще се промени? Треньора ли, който се учи? Наско ли, който сигурно още не познава футболистите? Или Бру, който е играл само в слаби френски отбори от лига 2 и за цяла година, никой освен нас не го поиска! Още миналото лято, след като изгледах клипа, с неговата игра, написах, че той се върти, като пумпал, около оста си с цел да контролира топката само с десния крак, от което се губи време при изнасянето на топката! Прословутите му центрирания от корнер пък, нито ведъж не намериха целта си! За мача: Контролирахме добре топката, разигравахме я добре, упражнихме натиск, който доведе до много корнери ( от години не сме постигали нищо от тях, както и от статични положения изобщо ), но в завършващата фаза грешахме и нямахме никаква идея, как да вкараме гол! Според мен и Митов също сгреши! Трябваше в този мач да играем с двама нападатели, можеше да го направи и по време на мача! При първата смяна не трябваше да вади Силва, а при последната трвбваше да остави Рамос ( който може да е непостоянен, но вчера беше най-добрия на терена ), да извади Бру, Рамос да минеше зад Циганина, а Лопес по крилото! Мангальо също ме ядоса, не заради дузпата, а защото накрая извършваше безумни фалове в нападение и се разправяще с рефера, от което се губеше време! Най-добри от нашите бяха Рамос, Велев и Вутов, най слаби цялата ни защита плюс двамата централни нападатели! Трябва да отстраним този отбор, защото този срам ще е много голям! Сега нещата са 60/40% в тяхна полза, но очаквам мача в Павлодар да се развива по същия начин! Ние да атакуваме непрекъснато, а те да дебнат на контри! На Герена при техните контри направо се измъкнахме!

Ако бяха вкарали поне веднъж, сега нещата щяха да са невъзможни! Притеснява ме факта, че ние рядко печелим на вън в Европа, стигаме най-много до равен, но пък сме го правили в Казахстан срещу атирау!

Пълна мобилизция, концентрация и себераздаване във втория мач от нашите играчи, защото ще станем за боза! САМО ЛЕВСКИ!