forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 24, 2025 4:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:31 pm 
Аватар

targovishte написа:
shalala написа:
STALKER написа:
LSFC написа:
А къде си чул, че Стоилов е казъл, че е искал някой нападател, но не е бил взет ?

:shock:

Само ти май не си го чул? :lol:

Аз май съм вторият с информационно затъмненение. Мъри единствено каза, че е харесал трима мароканци. Двама защитника и нападател. Единият защитник се нави и дойде, за другият уж още се водят преговори. Нападателят просто отказа да дойде в България. Единственото, в което можем да обвиняваме ръководството в случая е, че не е пратило барети да го отвлекат.

или...че не се е навило да дадат 200...300 к отгоре за Рабах... :wink:

По същата логика аз мога да кажа, че пък Рабех е поискал изведнъж 200-300к отгоре, ама нито ти, нито аз можем да го твърдим.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:31 pm 
Аватар

С тия разлики в парите в отбора,т.е да има такава амплитуда един да взима 10 друг 60 к нищо добро няма да доведе ... :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:32 pm 
Аватар

NoNameBoy написа:
Намери на кой да го кажеш с тия провинции :lol: :lol: :lol: :lol:

От 94 съм в "Б". 13 години.

Ще те оставя ти да ги смяташ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:32 pm 
Аватар

Браво кога и къде мога да ти стисна ръката :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:33 pm 
Аватар

vale_pika написа:
Тристан каза: "60 000 и идвам" - това е факт!!!

Мъри каза: "Не го искам" - и това е факт :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

shalala написа:
STALKER написа:
LSFC написа:
А къде си чул, че Стоилов е казъл, че е искал някой нападател, но не е бил взет ?

Аз май съм вторият с информационно затъмненение. Мъри единствено каза, че е харесал трима мароканци. Двама защитника и нападател. Единият защитник се нави и дойде, за другият уж още се водят преговори. Нападателят просто отказа да дойде в България. Единственото, в което можем да обвиняваме ръководството в случая е, че не е пратило барети да го отвлекат.

Имаше и едно друго, по повод на Елтон и Льроа, че не иска играчи на проби, но тези (нападатели), които са били в списъка му, не се били привлечени по една или друга причина ! Което ще рече, че некои не са се навили да играят в БГ, а на тези които са се навили, Батков не се е навил да им даде кинти!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

NoNameBoy написа:
С тия разлики в парите в отбора,т.е да има такава амплитуда един да взима 10 друг 60 к нищо добро няма да доведе ... :!: :!:

Когато Бабангида вкара 25 гола, от които 5 в ШЛ, тогава ще претендира за 60 000!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:34 pm 
Аватар

shalala написа:
STALKER написа:
LSFC написа:

Mъри каза при наште приятели от ГонгоДарик, че е дал списък със 7 (мисля) футболисти, от които нито един не е привлечен. Да си ебат майките тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:35 pm 

vale_pika написа:
И един път завиниги разберете, че аз не критикувам ОТБОРА а РЪКОВАДСТВОТО!!!
Ръководството, което по някаква неясна за мен причина не желае да инвестира в слекция.
Селекция като Бензукан, Рабех и други поднобни преспективни играчи.

ахааа... ясно, значи критикуваш ръководството че не взимало играчи... като Бензукан, Рабех, Дарко и др. подобни... упс... ама я чакай малко... те не взеха ли именно тах? Я кажи колко кила биха те задоволили тебе? Щом трима са малко.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:35 pm 
Аватар

NoNameBoy написа:
Браво кога и къде мога да ти стисна ръката :?:

В "Б" от към "В".
Заповядай!
Казвам се Георги. Приятно ми е.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:37 pm 

vale_pika написа:
shalala написа:
Като имахме пари при Чорни и "опитвахме" пък се ревеше как сме купували на килограм, как Наско нарочно правил много трансфери за да прибира комисионни и т.н... е нема угодия...

Разликата между тогава и сега е Мъри.
Мъри+Чорни= много успехи

Бе братле ти сам си си отговорил защо няма трансфери.... Са чорни си иска парите които е налял, а Батков просто няма :wink:

Мене само това ми се вижда логично, колкото и крайно да звучи....

П.п Не се оплаквам , че не купуваме. Факт е че не може да дойде някоя звезда (макар и свободен агент) , защото ще иска голяма заплата, от там и другите играчи ще искат заплати и ще стане мазало.. По добре си ни е така... само скаутите да ни бяха по добри, повече звезди да намираха.... Иначе тая година си има трансфери, мисля че 2-3 си е добра бройка....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:38 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
vale_pika написа:
Ръководството, което по някаква неясна за мен причина не желае да инвестира в слекция.

ахааа... ясно, значи критикуваш ръководството че не взимало играчи... като Бензукан, Рабех, Дарко и др. подобни... упс... ама я чакай малко... те не взеха ли именно тах? Я кажи колко кила биха те задоволили тебе? Щом трима са малко.

Чеки сега, като вземем 3-4-ма такива, започва епизод 2: "Мъри, къде са юношите Мърииии"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:39 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
vale_pika написа:

Знаеш, че винаги съм ти уважавал мнението по всеки въпрос, свързан с Левски, но ти гаратнтирам, че Бензукан мач няма "да види", а македончето има малко по-големи шансове - може би ще смени Деко като първа резерва в средата на терена.

ЕДИТ
Тая селекция вече съм я гледал. А ако греша - нема нищо по-хубаво от това.

Последна промяна Morning Glory на Пон Юли 02, 2007 6:40 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:39 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
vale_pika написа:

Рабех...кога го взехме... :shock:

п.п. продължавам да твърдя...че след цялата сага....Дарко ще е голямото ни разочарование....дано да бъркам...но много се съмнявам....цяла година го "следя" и събирам мнения....нищо особено не е..... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:42 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
vale_pika написа:

Само с тях няма да стане.
Трябва нападател,и то не един. Някой трябва да замества и Лусио и Живко, защото освен В.Минев /за мен със спорни качества/ друг няма. А да не забравяме че и Мечо обича да си поспива от време, на време.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:43 pm 

Morning Glory написа:
pe3ucTop написа:
vale_pika написа:

Знаеш, че винаги съм ти уважавал мнението по всеки въпрос, свързан с Левски, но ти гаратнтирам, че Бензукан мач няма "да види", а македончето има малко по-големи шансове - може би ще смени Деко като първа резерва в средата на терена.

ЕДИТ
Тая селекция вече съм я гледал. А ако греша - нема нищо по-хубаво от това.

тая селекция е с поглед в бъдещето. Никъде не съм казал че тея веднага ще влезнат и титуляри ще станат. Кой ти сменява национална двойка защитници? Абсурд! Освен ако верно не продадат Топчо... За Дарко не знам... ще го погледаме в контролите и ще видим. Според мен постепенно той или Сърмов ще почнат да заместват Боримиров...

едит: а и не забравяйте, прокламираното от Мъри вкарване на малко напрежение и конкуренция за титулярните места... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:45 pm 
Аватар

Сега гледам Видолов е напуснал Ботев, да го взимат наште :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:46 pm 
NoNameBoy написа:
И ще срине отбора ..... най-добрия ни получава 10 к....идва Тристан взима по 40к .... и ще сме като преди един получава 60 друг 4 тоя протестира оня простира смърт !

Може ли и аз, като икономист да се изразя по тази тема? Значи недоволство от това един футболист да получава повече от друг, може да има само когато двамата въпроси футболисти играят на едно и също ниво и имат еднакъв принос за спортния и финансов просперитет на отбора. Именно за това видяхме свадата между В. Илиев и Фуртадо в лит(*кс-етрополе, защото последния не е с нищо по-добър от останалите, но получаваше много по-високва заплата.
Нека сега се вгледаме в нашия лагер. Нека приемем, че Джими Флойд Хейзълбанк беше дошъл при нас и че заплатата му беше 3 пъти колкото средната в отбора. Единствените футболисти които би трябвало да бъдат недоволни от това са тези които имат по-ниски заплати от неговата, но имат равен принос за спортните (еднаква ефективност на терена) и финансови (името и репутацията им докарва същия брой хора на стадиона и рекламни контракти за отбора) успехи на отбора.
Няма нищо несправедливо в това хората да получават възнаграждение отговарящо на приноса им. На Мъри и на останалите тази истина им е ясна, само че им е ясно и невежеството на хората. Някои футболисти ще завиждат на играчи като Хейзълбанк (използвам името му само хипотетично) нищо, че личния им принос е по-малък от този на холандеца. Има решения на този проблем, само че те са от мениджърски тип и не зависят пряко от Мъри.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:46 pm 
Аватар

shalala написа:
pe3ucTop написа:
vale_pika написа:

Чеки сега, като вземем 3-4-ма такива, започва епизод 2: "Мъри, къде са юношите Мърииии"

Юношите ни не стават /поне на този етап/.
Вече съм го писал/ама ви мързи да четете/, че те са прехвалени. Ако можеха Мъри щеше да ги пуска по-често.

И като стана въпрос за юноши. Нали не си мислите, че ако на Хичо му се отвори възможност като на Пелето, няма де си бие камшика?
Всички са наемници! И малки и големи, и юноши и чужденци!
Всички играят за пари и слава!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:50 pm 

Цитат:
И като стана въпрос за юноши. Нали не си мислите, че ако на Хичо му се отвори възможност като на Пелето, няма де си бие камшика?

на Хичо му се удаде такава възможност и отказа на далеч по-сериозен отбор от Миньор Котбус за да подпише с Левски.

колкото до Минев, моите впечатления от него са изключително положителни. Виж за десния бек си право донякъде...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:52 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
Цитат:

на Хичо му се удаде такава възможност и отказа на далеч по-сериозен отбор от Миньор Котбус за да подпише с Левски.

колкото до Минев, моите впечатления от него са изключително положителни. Виж за десния бек си право донякъде...

Изрично казах "като на Пелето". Тоест да има същата клауза и да го иска подобен отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:54 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
Цитат:

на Хичо му се удаде такава възможност и отказа на далеч по-сериозен отбор от Миньор Котбус.

десен бек си е задължителен.....Жиката е млад...борбен...но нищо повече....Стоичев г пробваха...той взе..че се преби...ако не дай си боже стане нещо...кой ще играе....може би и Мечо затова го пуснаха десен бек срещу Хасково.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 5:58 pm 
Аватар

Батката се похвали преди малко по "Спортен свят", че преговарял с няколко играчи вместо Рабех, явно по-евтини...Със сигурност сме щели да вземем некой от тех...Единия играел в Серия А :roll: , а другия бил австралийски национал от холандското първенство...По мои наблюдения, озито би требвало да е тоя --->http://en.wikipedia.org/wiki/Luke_Wilkshire
Изображение

Характеристиката му съвпада с тази на Пелето и Рабех, играе бек и вътрешен халф...Освен тва е в Твенте, където си спомням около мачовте с Хееренвеен, Батков твърдеше, че имал некви връзки...

Пускам това, просто за да регистрирам поредното обещание :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 5:59 pm 
Аватар

А играещия в Серия "А" трябва да национал. ( и тримата които сме гледали са национали )

Дай милиона за Рабе бе мустакат!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 6:10 pm 
Аватар

STALKER написа:
Батката се похвали преди малко по "Спортен свят", че преговарял с няколко играчи вместо Рабех, явно по-евтини...Със сигурност сме щели да вземем некой от тех...Единия играел в Серия А :roll: , а другия бил австралийски национал от холандското първенство...По мои наблюдения, озито би требвало да е тоя --->http://en.wikipedia.org/wiki/Luke_Wilkshire
Изображение

Характеристиката му съвпада с тази на Пелето и Рабех, играе бек и вътрешен халф...Освен тва е в Твенте, където си спомням около мачовте с Хееренвеен, Батков твърдеше, че имал некви връзки...

Пускам това, просто за да регистрирам поредното обещание :roll:

Общо възможностите включвали и марокански мъжки национал, както и... Рабех.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 6:21 pm 
Аватар

Рабех го пишете бегал, арабелите искат за него милион, а Мустака дава само половин...Нема да стане тая... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 6:24 pm 
Аватар

STALKER написа:
Батката се похвали преди малко по "Спортен свят", че преговарял с няколко играчи вместо Рабех, явно по-евтини...Със сигурност сме щели да вземем некой от тех...Единия играел в Серия А :ролл: , а другия бил австралийски национал от холандското първенство...По мои наблюдения, озито би требвало да е тоя --->http://en.wikipedia.org/wiki/Luke_Wilkshire
Изображение

Пускам това, просто за да регистрирам поредното обещание :ролл:

А има и друго австралийски национали в Ередивизие :
Двеййсън Кулина (ПСВ Айдховен)
Брет Холман (Нек Ниймеген)

Мисля си , че Холман е човека , за когото Батков говори.
Просто и Кулина и горепосочения от теб играят като халфове , а такива просто не търсим в момента.
Докато Холман е нападател

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 6:28 pm 
Аватар

Въпросния Холман в предния сезон е вкарал 7 гола в 32 мача за НЕК Ниймеген.
Преди това е играл в Екселсиор и Фейенорд. Има 10 мача и един гол за националния отбор на кенгурутата.

На 23 години е , висок е 1.77. А освен нападател може да играе и като халф.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 6:32 pm 
Аватар

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 6:36 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
STALKER написа:
Батката се похвали преди малко по "Спортен свят", че преговарял с няколко играчи вместо Рабех, явно по-евтини...Със сигурност сме щели да вземем некой от тех...Единия играел в Серия А :ролл: , а другия бил австралийски национал от холандското първенство...По мои наблюдения, озито би требвало да е тоя --->http://en.wikipedia.org/wiki/Luke_Wilkshire
Изображение

Пускам това, просто за да регистрирам поредното обещание :ролл:

А има и друго австралийски национали в Ередивизие :
Двеййсън Кулина (ПСВ Айдховен)
Брет Холман (Нек Ниймеген)

Мисля си , че Холман е човека , за когото Батков говори.
Просто и Кулина и горепосочения от теб играят като халфове , а такива просто не търсим в момента.
Докато Холман е нападател

Проблема е, че Батков не търси нападатели (ако въобще търси нещо), а играч от типа на Пелето (не мога да го нарека и защитник директно)...Този Уилкшир единствен се доближава до профила...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]