forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 6:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 7:43 am 

Що пък намесваш Симов и Тодоров? Ти казваше че ако махнат Роси задължително ще назначат на негово място физкултурник. На мястото на Роси назначиха Славиша. Това са фактите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 7:53 am 
Аватар

Не разбирам кое му е смешното на това за Боримиров. Само като се сетя как дебилно се хилеше в ложите след загубата от Враца, нищо няма да ме учуди.

А по темата - мисля, че трябва да вземем негър за треньор, май само такъв не сме пробвали. :smt031 :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 8:11 am 
Аватар

Боримиров бил за ГМО-то , мисля че бях видял всичко в този форум , ама това вече е .. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 8:46 am 

Дайте да говорим по същество - Кое е това девойче и защо се появи няколко страници по-назад в разговор за Путьо vs. Хубчев.

Прикачени файлове:
0B1C0BE0-C90C-47E7-B0DC-11193BCDD0A6.png
0B1C0BE0-C90C-47E7-B0DC-11193BCDD0A6.png [ 345.84 KiB | Прегледано 3520 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 8:47 am 
Аватар

Това не е ли дъщеря му?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 8:58 am 
Аватар

Боримиров не е бил за ГМО-то, а против Левски, заради егото си, защото на такива като него поставят себе си пред Левски. Илиян Илиев не се ли озлоби към Левски, след като го махнахме? Боримиров по-скоро се надявал да се провалим и да се върне като СТД.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 9:16 am 
Аватар

Стига сте ляляли, а намерете точните визитки за негър треньор :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 9:21 am 
Аватар

New Order написа:
Това не е ли дъщеря му?

Баш! Още топла от нивите на Гложене :loser2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 9:24 am 
Аватар

С такава щерка може да стане треньор на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 9:59 am 

levskar_dokrai написа:
Боримиров не е бил за ГМО-то, а против Левски, заради егото си, защото на такива като него поставят себе си пред Левски. Илиян Илиев не се ли озлоби към Левски, след като го махнахме? Боримиров по-скоро се надявал да се провалим и да се върне като СТД.
Илиян Илиев се озлоби към феновете след като спряха автобуса и проведоха разговор с него след равенството с Пирин Гоце Делчев,но и той нагло се държа след този мач.
Други левскари дали много на клуба като играчи правеха подобни действия,които на фона на неуспехите им като треньори и ръководители звучаха не на място.
Глупаво да се псуват играчи и треньори,но да им се спестяват критика ми се вижда още по-глупаво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 10:07 am 

Да се спестява критика е едно, да се псува и да се спира автобуса за да го бият/псуват е съвсем друго - не е като да няма за какво да е сърдит след тоя случай. Ако Илиян беше останал тогава, нещата можеха да се развият по съвсем друг начин, да не забравяме че неговият отбор беше на един Везалов от титлата и един Жоао Силва от Купата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 10:09 am 
Аватар

spurs написа:
Да се спестява критика е едно, да се псува и да се спира автобуса за да го бият/псуват е съвсем друго - не е като да няма за какво да е сърдит след тоя случай. Ако Илиян беше останал тогава, нещата можеха да се развият по съвсем друг начин, да не забравяме че неговият отбор беше на един Везалов от титлата и един Жоао Силва от Купата.

Най-веротно щяхме да сме трети и нямаше да изживеем гадната славия :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 10:23 am 

Разбира се,че има разлика между критика и то аргументирана и псувня ,но и това е разликата между хората,реагират по различен начин.
Ситуацията с автобуса според мен може да приеме по два начина от Илиев:
1.Нещо което правя като треньор не се харесва на феновете,тоест има нещо което мога да променя за да е по-добре.
2.Кои са тези да ми казват какво да правя повече ли знаят от мен.
И двете са доста логични,но са си само мои хипотези.Сигурно има и още възможности.

Едно е сигурно като фенове отношението ни към всички работещи в клуба е от едната крайност до другата,без да е особено обективна.Това е така,защото се е загубила вяра,че ще има промяна и относно неща,които не ни се харесват като публика се действа импулсивно
Не ми се мисли конспиративно,но създалата се ситуация е много удобна за властта в България(oт какъвто и да е цвят) и след някоя и друга годинка без някакви сериозни успехи ще има едно примиренческо мислене,че нищо не може да се промени,което е лошо,особено за публика като тази на Левски,която винаги е имала позиция пък било и то грешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:01 am 
Аватар

Еркебулан Сейдахмет е възстановен от травмата си, но на „Герена“ няма да бързат да го пуснат отново в игра. 19-годишният талант от Казахастан ще бъде пазен за домакинството на Черно море. Крилото получи травма в домакинството на „канарчетата“, което завърши с издънка —1:1. Оказа се, че той излязъл с разтежение срещу „жълто-черните“, което получил преди този мач. Еркебулан обаче не казал за травмата, защото имал голяма желание да помогне на „сините“.

Те от своя страна са категорични, че няма да му простят втора подобна изява, която може да доведе до по-сериозна травма. Георги Тодоров няма да може да разчита отново и на Седрик Унтонджи, чието рамо все още не му позволява да играе.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:21 am 
Аватар

Как не ви е срам, вас от църквата не знам... Айде стига вече, дейба! Колко време мина?

Да сме играели както миналата година на полуфинала... Добре, че чича ви Спас тогава звънна на професора да му каже да пусне Обертанията от десно, че и тогава бяхме заминали срещу резервите на тирето.

По другата тема, която вече е наистина важна - срам "Левски" и за публиката на "Левски" са всички, които си позволяват да обиждат легенди, доказани футболисти и шампиони. Никой не може да ми промени мнението, тотална излагация.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Последна промяна tzvetan_22 на Чет Май 02, 2019 11:25 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:22 am 

Левски няма друга Легенда освен Георги Аспарухов. По Гунди никой не псува. :smt006 Приятен ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:24 am 
Аватар

Бе хора, дори и Боримиров да е по-голем чорбар от чорбарите, не виждам що това требва да се обсъжда на 3 страници.
Чета тука, некой казва - ония по времето на Гунди били левскари, а тия сега не им пука...
Понеже съм стар, да ви кажа нещо - когато тръгвах по мачове (началото на 80-те), част от по-старото поколение (като баща ми и чичо ми) се беше поотдръпнало - в смисъл, гледаха по телевизията, ма на нач да ги закараш - никъв шанс.
Казваха така - бе аз съм гледАл Кукуша, Патрата, Гунди и Соколето, кво да ги гледам сега тия - те за нищо не стават и само за пари мислят.
Ташака е, че "тия" бяха поколението на Гибона, Руси, Емо Спасов, Насо и Ники Илиев, дето пък мойто поколение се кълне у тех :bigok
Сега гледам, някои обявяват за времена на истинско левскарство 60-те години, когато дори не са били родени.
Вижте, има един синдром у хората - по старото поколение да назидателства и морализаторства - ние навремето кви бехме, а вижте се вие кви сте сега.
Бъдете сигурни, че през 60-те години е имало и такива, които са казвали - кво да го гледам тоя ваш Гунди, аз съм гледал Божин Ласков, бе ей :bigok
Айде стегнете се малко :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:31 am 
Аватар

Intruder написа:
Казваха така - бе аз съм гледАл Кукуша, Патрата, Гунди и Соколето, кво да ги гледам сега тия - те за нищо не стават и само за пари мислят.
Ташака е, че "тия" бяха поколението на Гибона, Руси, Емо Спасов, Насо и Ники Илиев, дето пък мойто поколение се кълне у тех :bigok
Сега гледам, някои обявяват за времена на истинско левскарство 60-те години, когато дори не са били родени.
Вижте, има един синдром у хората - по старото поколение да назидателства и морализаторства - ние навремето кви бехме, а вижте се вие кви сте сега.

Мое лично мнение: вика му се синдромът на "Не ми се ходи на стадиона повече, ама понеже съм ходил доста преди време, всички трябва да ме уважавате". Малко е дълъг като наименование :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:32 am 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Да сме играели както миналата година на полуфинала... Добре, че чича ви Спас тогава звънна на професора да му каже да пусне Обертанията от десно, че и тогава бяхме заминали срещу резервите на тирето...
Добре де, ние защо търсим треньор под дърво и камък, когато имаме такъв специалист под носа си? Г-н Божков веднага да се обажда на г-н Русев. Г-н Тодоров о г-н Еким ще водят тренировки, г-н Русев ще им звъни преди мач за състава и тактиката, и всичко ще е ток и жица :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:37 am 
Аватар

New Order написа:
tzvetan_22 написа:
Да сме играели както миналата година на полуфинала... Добре, че чича ви Спас тогава звънна на професора да му каже да пусне Обертанията от десно, че и тогава бяхме заминали срещу резервите на тирето...
Добре де, ние защо търсим треньор под дърво и камък, когато имаме такъв специалист под носа си? Г-н Божков веднага да се обажда на г-н Русев. Г-н Тодоров о г-н Еким ще водят тренировки, г-н Русев ще им звъни преди мач за състава и тактиката, и всичко ще е ток и жица :bigok

Като чета тук коментарите по време на мач, няма нужда да звъни на Русев.. може да пусне едно допитване във форума :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:43 am 
Аватар

Тук се води и т.н. "потенциална статистика", което може да бъде от решаващо значение.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 12:23 pm 

Gesha91 написа:
Левски няма друга Легенда освен Георги Аспарухов. По Гунди никой не псува. :smt006 Приятен ден.

С цялото ми уважение, това е страшна глупост, която не знам кой "форумен авторитет" първи е казал но масово се повтаря тук. Левски има страшно много легенди и това е част от величието му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 12:24 pm 
Аватар

Intruder написа:
Бе хора, дори и Боримиров да е по-голем чорбар от чорбарите, не виждам що това требва да се обсъжда на 3 страници.
Чета тука, некой казва - ония по времето на Гунди били левскари, а тия сега не им пука...
Понеже съм стар, да ви кажа нещо - когато тръгвах по мачове (началото на 80-те), част от по-старото поколение (като баща ми и чичо ми) се беше поотдръпнало - в смисъл, гледаха по телевизията, ма на нач да ги закараш - никъв шанс.
Бъдете сигурни, че през 60-те години е имало и такива, които са казвали - кво да го гледам тоя ваш Гунди, аз съм гледал Божин Ласков, бе ей :bigok
Айде стегнете се малко :lsclapp

Не съм много съгласен с теб. Аз съм от поколението, което е гледало Патрата(малко), Соколето, Гунди, Сашо Костов и останалите от този велик отбор. Баща ми споменаваше за Божин Ласков, но не пропускаше мач на Левски през този и до много по късен период. И аз много рядко пропусках мачове след като започнах работа въпреки, че живеехме в провинцията. Сега е различно, можеш да гледаш по ТВ всички мачове, а тогава даваха един, най-много 2 мача. Спомням си че за един мач между Дунав и Левски ходихме с камион "молотовка" и няколко пейки наредени в каросерията от Плевен до Русе и обратното. Камионът нямаше брезент и на връщане ни валя дъжд. Прибрахме се през нощта мокри и измръзнали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 12:25 pm 
Аватар

+1, Павел Панов не е ли легенда? Наско Сираков не е ли легенда? Ивков? Меци? Сашо Костов? Или там 300-400 мача за Левски не стигат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 12:31 pm 
Аватар

Не, давайте да мислим прякори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 12:33 pm 
Аватар

Гунди е единствен, икона, идол и т.н., но Левски е велик клуб, защото е имал и продължава да има много велики и легендарни футболисти и ръководители. Всеки, който плюе по тях, плюе по клуба и по себе си като привърженик на този клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 12:44 pm 
Аватар

Тук можеш да отнесеш бан ако наречеш някоя "спяща клетка" "чорбар", но спокойно можеш да си "храниш" всеки който ти падне, само трябва да си избереш кой да подхванеш или да караш наред. Единственото условие е да е поне косвено свързан с "Левски". След това си ТИ, или както казват "sky's the limit", а решението е много просто и всички го знаем кое е, въпрос на желание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 1:08 pm 
Аватар

Intruder написа:
кво да ги гледам сега тия - те за нищо не стават и само за пари мислят.

Иронията е че за част от тях са се оказали прави хората. Не казвам, че човек трябва да играе за Левски за безпари.

Последна промяна Goviado на Чет Май 02, 2019 1:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 1:11 pm 
Аватар

Май това е решението, да.
Аз периодично пускам по некое мнение да се спре с това, ма вече сам на себе си писнах да морализаторствам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 1:17 pm 
Аватар

Гунди е икона за Левски, дори не легенда. Легенди са всички други големи футболисти, които сме имали, живи или не, които винаги са показвали Левскарщина, чест, морал и мъжество. И те не са чак толкова много и не мисля, че някой от играчите ни от последните 30 години могат да се нарекат така. Освен Бисер Иванов. :loser2

Имаме и велики играчи, десетки. И като такива имат право да коментират и да критикуват. Начинът, по който го правят ще реши дали ще станат легенди или ще с останат велики играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]