forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 2:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:46 pm 
Аватар

http://www.donbalon.bg/article.php?artid=5883

Тръгнаха си за сбогом с: Обичаме те

Благодарим ти, Левски

Сините слязоха от сцената, както подобава – под аплодисментите на публиката. Тя не забрави какво направиха те

Левски слезе от сцената. Направи го по начин, по който никой не очакваше. В мекия хлад на августовската вечер - под аплодисментите на феновете, изпращащи сините за сбогом с “Левски, обичаме те”. Картината бе трогателна, величествена, сантиментална, романтична, красива, благородна, възхитителна. И все пак тъжна и противоречива. За някои това бе изживяване, което си заслужаваше всеки миг, за други – кошмар. Както се случва, когато нещо е завинаги и няма обратен път назад.

Този Левски излезе за бис и никога повече няма да се върне. И феновете го разбраха и го изпратиха като воин в последната му битка...

Сякаш в тези минути пред публиката на Левски се нижеха стотиците мигове на радост, еуфория и щастие, щедро изсипали се върху сините през последните две години. Доминация в България и незабравими рейдове в Европа, родени от усилията на сегашните бойци, които в този миг се намираха в отчайваща ситуация срещу Тампере...

Хората благодариха на Мъри Стоилов, който, в зората на кариерата си, се бореше за място под слънцето и така написа една от най-славните страници в историята на сините. На Йовов, който възкръсна от пепелта и с изкуството си върна удоволствието на публиката. На Бардон, който преобрази Левски и показа, че и един французин може да милее за синята идея. На техниката на Телкийски, непримиростта на Ричард, усърдието на Топузаков, финеса на Вагнер, спокойствието на Томашич, желанието и таланта на Домовчийски, бързината на Емил Ангелов, класата на Георги Петков. Това бе последният голям мач и на сърцето на отбора Даниел Боримиров.

И още... На Наско Сираков, който започна проекта, вдъхна му автентичност и наложи Станимир Стоилов. На Тодор Батков, който повярва в силите и възможностите на тандема и канализира ресурсите и потенциала на клуба.

За всички тях бяха аплодисментите на феновете. Тези, които са останали изненадани от реакцията на синьото море, не познават синята психология, синята ценностна система. Няма как да усетят повея на вятъра, лъхащ от публиката. Много по-различен е от цинизма на опростения успех на терена. Сините като с магическа пръчка превърнаха от една загуба на терена победа и извън терена. Намериха сили да останат с отбора и да кажат “Сбогом” на точно този Левски. Те не забравиха къде, как и защо бяха заедно.

Разбира се, че нищо преди това не е било случайно и загубата от Тампере по никакъв начин не може да дискредитира Киево, Удинезе, Артмедия, Марсилия, Динамо Букурещ, Оксер. Тогава бяха пиковите моменти в таланта и качествата на гореизброените личности, които заедно преследваха една кауза. Неизбежно последва пропадане в низината. Да отдадем заслуженото и на Тампере, когато някой те е победил – значи е притежавал стойност. Но за причините, грешките, последствията ще се говори достатъчно в следващите месеци. Сега не е времето за присъди, оценки и преоценки. Борето, Топузаков, вероятно и доста други напускат сцената завинаги. Този Левски си отиде. Но все пак краят на приказката не е дошъл. Приказката все още се пише, но в нея има и тъжни моменти. Настъпи този миг, но той така и ще отмине. Духът е жив в синята публика и тя привнася нотката на вечния оптимизъм. Публика пълна с гордост, любов и признание, публика, която превръща унизителната ситуация в триумф на честта...

Приказката на Левски е приказка без край. Съвсем скоро на сцената ще излязат следващите герои...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:48 pm 
ТуристО написа:
doctordre написа:
ДипломатО написа:
doctordre написа:
а кой е Г.А. и какви са тия статии :oops:

:lol: :lol: :lol: Едно бегло подобие на хомо-сапиенс,известно още като внукът на Сталин.

:arrow: http://www.sport1.bg/sport1/node/60524

сега чета какви ги пише :shock: ебати помияра, дано изгние в кофите

Хубав аватар......ега и той изгние :!:

кво ми има на аватара :?:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:49 pm 
Аватар

doctordre написа:
ТуристО написа:
doctordre написа:
ДипломатО написа:
doctordre написа:
а кой е Г.А. и какви са тия статии :oops:

:lol: :lol: :lol: Едно бегло подобие на хомо-сапиенс,известно още като внукът на Сталин.

:arrow: http://www.sport1.bg/sport1/node/60524

сега чета какви ги пише :shock: ебати помияра, дано изгние в кофите

Хубав аватар......ега и той изгние :!:

кво ми има на аватара :?:

Сети се сам

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:49 pm 

Тоя дето си метна вчера шала на пистата ми идеше да му извадя грълянчето... адски се радвам, че всякакви гурбетчии временно ще изчезнат, че вече ми идваше в повече.

Последна промяна aquadark на Сря Авг 08, 2007 4:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:51 pm 
е добре де, сега ще си намеря някой аватар на Левски ако така ще сте по-спокойн, просто съм си сложил един от любимите отбори :roll:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:52 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Единствения начин по който можем да сме полезни в момента е да подкрепяме действията на Мъри и ръководството безрезервно независимо какво мислим или знаем за тях.

Точно така. Когато бием аз критикувам, когато падаме подкрепям.
Лично аз спирам всякакви упреци и критики към ръкводството отнсно трансферите. Вече няма смисъл. Не че преди е имало кой знае какъв, но поне се даваше гласност. На зимната подготовка ги подновявам отново

Някой по-горе спомена Лафчис. Стотици пъти съм казвал, че тандема Жужо Лафчис е със светлинни години пред Б&Б !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:52 pm 
Аватар

doctordre написа:
е добре де, сега ще си намеря някой аватар на Левски ако така ще сте по-спокойн, просто съм си сложил един от любимите отбори :roll:

Какво ще рече "един от любимите"????Ти на колко отбора си фен?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:57 pm 

ТуристО написа:
doctordre написа:

Аре да не почваме с глупостите "ти на колко отбора си фен" - ходи по сектора гони тия с фланелките и шаловете на челси, хем, милоу, интер, рейнджърс, юнайтед, англия, реал и т.н. като се нервираш толкова :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

ТуристО написа:
doctordre написа:

хахахаха явно са доста....колебае се момчето оставете го :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

doctordre написа:

:shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:58 pm 
ТуристО написа:
doctordre написа:

е имам впредвид от чуждестранните, на които симпатизирам. не ми казвайте че като гледате европейски футбол не сте за някой отбор. но това няма нищо общо с Левски :wink: а и стига толко че ще ме баннат че флудя форума :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:59 pm 
Аватар

aquadark написа:
ТуристО написа:
doctordre написа:

Аре да не почваме с глупостите "ти на колко отбора си фен" - ходи по сектора гони тия с фланелките и шаловете на челси, хем, милоу, интер, рейнджърс, юнайтед, англия, реал и т.н. като се нервираш толкова :!:

За какво да ги гоня?Боли ме кура за тех.Кур за Лацио,кур за челси,кур за англия и всички дето спомена.Има само ЛЕВСКИ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

не знам за другите ама когато не играе Левски или България ми е толкова през кура кой ше бие че идея си нямаш :shock: :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

aquadark написа:
Тоя дето си метна вчера шала на пистата ми идеше да му извадя грълянчето... адски се радвам, че всякакви гурбетчии временно ще изчезнат, че вече ми идваше в повече.

Един искаше да разкараме Мъри, на негово място да вземем Вили Вуцов и той да направи адекватна селекция... направо :smt010 / :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:00 pm 
Аватар

От криза се излиза само като се реже живо месо, трябва да се предизвика ШОК, оздравяващ шок...Ако се окаже, че има нещо мътно около Наско, да зачезва с 200 заедно с всички футболисти, които имат договори с Танев, ако ще и половината отбор да е...После официално се забранява на всички футболисти на Левски да имат каквито и да е отношения с Танев и КО, направо към договорите им да го включат тва! А Батков да се ориентира към приключване (както обичат да казват даскалките) в тоя клуб! Да пусне акциите си на борсата ли, каквото иска да прави, но да се оттегли, а междувременно да потърси някой по-кадърен от него, който да управлва временно клуба! Мъри да започне да си движи селекцията сам, по английски модел! Това е! Иначе вечно ше си караме една напред и два назад!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:02 pm 
Аватар

Пускайте Гонг - Мустака и Мъри в студиото...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:02 pm 
Аватар

Пускайте Дарик радио.БаткО и Мъри при Томислав в "Спортно шоу Гонг" :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:03 pm 

aquadark написа:
адски се радвам, че всякакви гурбетчии временно ще изчезнат, че вече ми идваше в повече.

То тва е като че ли единственото хубаво в цялата работа... Туризмът ще намалее :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:05 pm 
Аватар

Все туристите са ни виновни...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:06 pm 
Аватар

L.O.V.E. Machine написа:
Пускайте Гонг - Мустака и Мъри в студиото...

:!: Сега Томето, ако е мъж, ще пусне телефона за слушатели :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:08 pm 

абе, я се стегнете всички. тука е станало като чорбарския форум преди година. всеки е с някво много яко, адекватно, разбиращо и подсилено с неоспорими факти мнение за бъдещето на отбора и как трябва да се махне еди кой си за да стане едикво си. Мъри трябвало да махне тоя и ония, трябвали ни нови собственици достойни за отбора, сираков бил селянин да ядял курове... аре стига глупости :roll:

да, отпаднахме. да, боли.
в събота има мач в сандански.
кво има да се обсъжда, кой няма да идва вече на стадиона и колко яко ще е сега? отиваш без да обсъждаш.

тва квичене срещу сираков, батков и баждеков по форумите не прави нищо друго освен да носи радост на свинете. ако искате да разлепим плакати из града против тея тримата и да отидем да срежем нещо я на стадиона я в някой от офисите им ? свинска история :lol:

я се осъзнайте от кой отбор сте (тея дето много знаете) и понесете загубата мъжки с високо вдигнати глави, колкото и да е трудно. на когото не му изнася - шсе видим при следващия ни пробив в европа или титла в България, когато пак всичко ще е перфектно.. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:12 pm 

Евала на Мъри за думите :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:27 pm 
Аватар

Батков пак говори глупости! Имали сме 3 турдни мача в първенството, щели сме да станем шампиони и с децата! Тоя е за лудницата! Са ако се издъним в Сандански, пак ще станем за смях!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:28 pm 
Аватар

AC/DC написа:
Евала на Мъри за думите :идеа:

цитирайй дусловно, някои сме на работа.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:29 pm 
Аватар

Обикновено в България, при такава ситуация го отнасят треньора и неговите помощници :!: Този филм сме го гледали, дано не се повтори пак :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:30 pm 
Аватар

$ашо написа:
AC/DC написа:
Евала на Мъри за думите :идеа:

цитирайй дусловно, някои сме на работа.. :?

" Публиката на ЛЕВСКИ остава в Шампионската Лига.Ние отпаднахме." :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:38 pm 
Аватар

-Абе баджанак къде е Батков?
-Пере!
-Къде пере?
-ТАМ ПЕРЕ :smt116 :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:43 pm 
Аватар

Мъри: Тази любов, която получихме от публиката вчера беше уникална. Трябва футболистите да се отплатят с игра." и т.н.

:fgod :fgod :fgod :fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:43 pm 

Батков май трябва да намали циагрите0съдра се да кашля :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 5:44 pm 

Батко яко е настинал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]