forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 24, 2025 3:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:04 pm 
Аватар

Искам некой, дето умее да вкарва головееееееее, по 25-30 на сезон... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:05 pm 
Аватар

То е ясно, че от добрите дни на Гонзо ни трябва такъв. Абстрахираме се от головете на чиликов в първенството

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:08 pm 
Аватар

STALKER написа:

Бабангида. Усещам, че тоя сезон ще е машина!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:12 pm 
Аватар

vale_pika написа:
STALKER написа:

Бабангида. Усещам, че тоя сезон ще е машина!!!

Тоя за да вкара 25 гола, требе да му създадат поне 150 чисти положения от типа сам срешу вратата... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:22 pm 

имам чувството че някои елементарни неща не се разбират тук. Добре, да кажем Мустака развърже кесията и вземем 2ма много добри футболисти, за по 2 милиона. Имате ли идеи колко ще поискат на ръка те за тези си договори? Имате ли идея какви заплати ще искат? Имате ли идея каква може да бъде обстановката в отбор, в който двама взимат колкото всички останали взети заедно?

За мен взимането на такива играчи не е кадрово и финансово обосновано за ситуацията, в която се намира българския футбол. Никой не дава милиони за 10 мача в годината, просто щото след като свършат тея 10-12 мача остава да им плащаш същите милиони за работа, която могат да свършат и футболисти, които вече си имаме. За съжаление Левски се развива в условията на действителността на Българския футбол, а не в условията на действителността на европейските турнири. Селекцията и развитието ни е лимитирано в момента, но не от Батков и Баждеков, а от нивото на българския футбол като цяло, затова и колкото добре да се работи в Левски към настоящия момент просто има едно ниво, което няма да можем да минем, докато поне още 4-5 отбора не започнат да работят на нашето ниво или да започнат да инвестират сериозно и да ни натискат във вътрешното първенство.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:24 pm 
Аватар

Цитат:
Никой не иска Роби Фаулър
02 юли 2007 | 17:07

Бившият нападател на Ливърпул Роби Фаулър се оплака, че в момента няма оферти за него от други отбори. Футболистът бе освободен от ”мърсисайдци” в края на изминалия сезона и в момента е свободен агент. 32-годишният бивш английски национал бе свързван с трансфери в американския Ню Инглънд Революшън и австралийския Сидни ФК, но до този момент няма конкретни предложения.

”Моите резултати говорят за качествата ми, но за сега все още очаквам оферти от отбори. Ливърпул е отборът на сърцето ми и много се радвах, когато се завърнах преди два сезона, но разбирам напълно ръководството, че ме освободиха. За нищо на света не бих разменил последните сезони с червения екип. За сега, чакам предложения”, заяви Фаулър
.

Аз викам да го вземаме :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:26 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
имам чувството че някои елементарни неща не се разбират тук. Добре, да кажем Мустака развърже кесията и вземем 2ма много добри футболисти, за по 2 милиона. Имате ли идеи колко ще поискат на ръка те за тези си договори? Имате ли идея какви заплати ще искат? Имате ли идея каква може да бъде обстановката в отбор, в който двама взимат колкото всички останали взети заедно?

За мен взимането на такива играчи не е кадрово и финансово обосновано за ситуацията, в която се намира българския футбол. Никой не дава милиони за 10 мача в годината, просто щото след като свършат тея 10-12 мача остава да им плащаш същите милиони за работа, която могат да свършат и футболисти, които вече си имаме. За съжаление Левски се развива в условията на действителността на Българския футбол, а не в условията на действителността на европейските турнири. Селекцията и развитието ни е лимитирано в момента, но не от Батков и Баждеков, а от нивото на българския футбол като цяло, затова и колкото добре да се работи в Левски към настоящия момент просто има едно ниво, което няма да можем да минем, докато поне още 4-5 отбора не започнат да работят на нашето ниво или да започнат да инвестират сериозно и да ни натискат във вътрешното първенство.

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:34 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:

"....след като свършат тея 10-12 мача остава да им плащаш същите милиони за работа, която могат да свършат и футболисти които вече си имаме." Работата която свършиха футболистите които вече си имаме е такава, че не успяха да вземат нито един мач извън София,и играха продължения /и дузпи/ за купата на България с отбори от втора дивизия!!!

"......4-5 отбора не започнат да работят на нашето ниво или да започнат да инвестират сериозно и да ни натискат във вътрешното първенство." - Щото в Украйна и в Румъния имат по 4-5 отбора които имат големи бюджети и са на едно ниво!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:39 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Цитат:
Никой не иска Роби Фаулър
02 юли 2007 | 17:07

Бившият нападател на Ливърпул Роби Фаулър се оплака, че в момента няма оферти за него от други отбори. Футболистът бе освободен от ”мърсисайдци” в края на изминалия сезона и в момента е свободен агент. 32-годишният бивш английски национал бе свързван с трансфери в американския Ню Инглънд Революшън и австралийския Сидни ФК, но до този момент няма конкретни предложения.

”Моите резултати говорят за качествата ми, но за сега все още очаквам оферти от отбори. Ливърпул е отборът на сърцето ми и много се радвах, когато се завърнах преди два сезона, но разбирам напълно ръководството, че ме освободиха. За нищо на света не бих разменил последните сезони с червения екип. За сега, чакам предложения”, заяви Фаулър
.

Аз викам да го вземаме :lol: :lol: :lol:

Стига бе, тоя нема да остави белО след себе си в китната ни столица...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:44 pm 
Аватар

vale_pika написа:
"....след като свършат тея 10-12 мача остава да им плащаш същите милиони за работа, която могат да свършат и футболисти които вече си имаме." Работата която свършиха футболистите които вече си имаме е такава, че не успяха да вземат нито един мач извън София,и играха продължения /и дузпи/ за купата на България с отбори от втора дивизия!!!

"......4-5 отбора не започнат да работят на нашето ниво или да започнат да инвестират сериозно и да ни натискат във вътрешното първенство." - Щото в Украйна и в Румъния имат по 4-5 отбора които имат големи бюджети и са на едно ниво!!!

Аз не виждам как могат нашите футболисти да вземат абсолютно всички мачове,не са роботи все пак,пък и да играеш срещу 11 човека в защита не е много лесно... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:48 pm 
Аватар

Сега ще има ама нали спечелихме 5.5 млн къде са .... на майка ви у путката са ..... аз ги взех. ..... купих си кола .... кви ги пиша нз 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:52 pm 

и свършиха ли работата? Свършиха я!

А за Украйна не ми говори, че там е най-голямата аномалия в света. Там има 2 отбора които са ЯКО ФИНАНСИРАНИ от милярдери. Освен ако не мислиш че Батков е такъв, забрави.

А в румъния се работи. Работи се изключително сериозно от първите 6-7 отбора в дивизията. Стяуа станаха шампиони с 7 равни и 4 загуби миналата година, а тая Динамо - с 8 равни и 3 загуби. Когато наш отбор стане шампион с 11 "издънки" тогава може да сравняваш България и Румъния.

Това и казах - две неща трябват - или вливане на сериозни пари в доста отбори от дивизията или сериозна работа в голяма част от отборите и конкуренция във вътрешното първенство.

Последна промяна pe3ucTop на Пон Юли 02, 2007 6:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:56 pm 
Аватар

LSFC написа:
....

по спокойно пич....нали за това е форумът...всеки да си каже болката и мнението....а то за подкрепата е ясно...аз не виждам...някой да е казал нещо против Левски.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:59 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:

Един скъп футболист ще привлече нови рекламодатели, ще вдигне посещаемостта на стадиона, може да се изплати с точно два гола в ШЛ, които да ни донесат точки...Стига с тея консервативни теории!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 5:59 pm 

pe3ucTop написа:

Аз пък имам чувството, че всеки си извъртя нещата така, както на него му изнася!Кой ти говори да се купуват играчи за по 2 милиона евро?Аз такива не искам!Единственото, което искам е на Мъри да му се осигурят играчите, които той иска, а той убеден съм не иска нито много на брой играчи, нито пък скъпоструващи такива!Взеха се над 3,5 милиона евро чиста печалба тая година....е какво пречи да се заделят 1/3 от тях за млади перспективни младежки национали като Бензукан(доколко е такъв ще видим през сезона) и да се купи така нужния нападател, пък и Рабех!Нито са скъпи, нито имат високи финансови изисквания!Ето това искам аз....да се инвестира една част от тия пари за млади играчи нужни на Мъри, друга за базата, пък третата нека си я прибират по джобовете стига да виждам, че се развива клуба!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:00 pm 
Аватар

И ще срине отбора ..... най-добрия ни получава 10 к....идва Тристан взима по 40к .... и ще сме като преди един получава 60 друг 4 тоя протестира оня простира смърт !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:05 pm 
Аватар

възнагражденията на играчите ни не са ли тайна.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:12 pm 
Аватар

LSFC написа:
STALKER написа:
Един скъп футболист ще привлече нови рекламодатели, ще вдигне посещаемостта на стадиона, може да се изплати с точно два гола в ШЛ, които да ни донесат точки...Стига с тея консервативни теории!!!

А ако не влезем в ШЛ ? А ако влезем и не вкара тези многомилионни 2 гола ? А ако не дойде нов рекламодател ? Ако... кой ще му плаща заплатата тогава ? Или ти си мислиш, че ще дойде Адриано и сам ще бие всички отбори в ШЛ ? Ще дойде някой по-слаб от Йовов, но ще иска 10 пъти повече.. и какво печелим ние ?

Трябва да се опита, като не стане го продаваме и така, лошо нема! Аз обаче не говоря за Адриано, а за футболист (нападател), който е харесан от Стоилов! Вече 3 години не сме купували нападател. Мъри също каза, че иска такъв играч, но все се примирява с това което има! При положение, че благодарение на него спечелихме милионите от ШЛ, редно е да вземат който играч поиска!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:15 pm 
Аватар

LSFC написа:
+- 1000 евро - не са..

хм...странно...редно е...това да е тайна...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:16 pm 
Аватар

Като имахме пари при Чорни и "опитвахме" пък се ревеше как сме купували на килограм, как Наско нарочно правил много трансфери за да прибира комисионни и т.н... е нема угодия...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:18 pm 
Аватар

Чудя се дали както правят големите отбори имаме скаут на световното до 20 години в Канада :oops: . Или поне дали някой си прави труда да гледа посред нощ мачовете по ТВ. Със сигурност там е пълно с таланти, при това,с оглед екзотичния състав на турнира гаранция,че някои от тях са на достъпни цени.
http://fifa.com/u20worldcup/teams/index.html
Ако на някой му е интересно тук може да поразгледа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:20 pm 

shalala написа:
Като имахме пари при Чорни и "опитвахме" пък се ревеше как сме купували на килограм, как Наско нарочно правил много трансфери за да прибира комисионни и т.н... е нема угодия...

тогава си беше така!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:20 pm 
Аватар

FLAME написа:
Чудя се дали както правят големите отбори имаме скаут на световното до 20 години в Канада :oops: . Или поне дали някой си прави труда да гледа посред нощ мачовете по ТВ. Със сигурност там е пълно с таланти, при това,с оглед екзотичния състав на турнира гаранция,че някои от тях са на достъпни цени.
http://fifa.com/u20worldcup/teams/index.html
Ако на някой му е интересно тук може да поразгледа.

Саид Ибраимов... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:23 pm 
Аватар

LSFC написа:
А къде си чул, че Стоилов е казъл, че е искал някой нападател, но не е бил взет ?

:shock:

Само ти май не си го чул? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:24 pm 
Аватар

LSFC написа:
КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ЛЕВСКИ, ДА НЕ ИДВА НА СТАДИОНИТЕ ! ЕБАЛ СЪМ ВИ В КРИТИЦИТЕ ! ВАШАТА РАБОТА (АКО СЕ СМЯТАТЕ ЗА ФЕНОВЕ) Е ДА ПОДКРЕПЯTE OТБОРА, НЕЗАВИСИМО ОТ ИГРА, ПРОТИВНИК, СЕЛЕКЦИИ И ТЕМ ПОДОБНИ ! СЕДНАЛИ ДА МИ КРИТИКУВАТ ОТБОР ВЛЕЗНАЛ В ШЛ И СПЕЧЕЛИЛ КУПА И ТИТЛА ! МНОГО СТЕ ЗЛЕ ! ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА И ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА, А НЕ ДА КРИТИКУВАТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО ФОРУМИТЕ, ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ПРИ ПЪРВИТЕ ИЗДЪНКИ ПАК ЩЕ МИ СЕ НАРЕДИТЕ ЕДИН СЛЕД ДРУГ ДА ПИШЕТЕ ГНЕВНИ ПОСТЧЕТА.. НО ИМА ЕДНИ ДРУГИ, КОИТО ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ ЗА БИЛЕТИ И НА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ, ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА ВИДЯТ РОНАЛДИНЬО В ЛЕВСКИ, ЗА ДА СА С ОТБОРА ! ТЕ ПРОСТО ОБИЧАТ И ПОДКРЕПЯТ !

Понеже се правиш на голям левскар, аз мога да се обзаложа с теб че мойте "провинции" са колкото твойте домакински мачове. Но не смятам, че трябва да се правим на по-, и най- левскари, още повече в тази тема.

И един път завиниги разберете, че аз не критикувам ОТБОРА а РЪКОВАДСТВОТО!!!
Ръководството, което по някаква неясна за мен причина не желае да инвестира в слекция.
Селекция като Бензукан, Рабех и други поднобни преспективни играчи.
Селекция която може да ни изтрелея с 10 обиколки пред останалите БГ отбори.
Селекция която мже да ни доближи до голямите балкански отбори.
Селекция която НЕ НИ ГАРАНТИРА УЧАСТИЕТО в груповата фаза на ШЛ, но значително повишава ШАНСА за класиране.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:26 pm 
Аватар

STALKER написа:
LSFC написа:
А къде си чул, че Стоилов е казъл, че е искал някой нападател, но не е бил взет ?

конкретно име наистина не е споменавал...но винаги е казвал..че иска нападател...който да повдигне качеството и конкуренцията в отбора....лошото е...че искаме да го намерим без пари...а такива просто няма.....добрите все пак струват нещо....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:26 pm 
Аватар

STALKER написа:
LSFC написа:

Аз май съм вторият с информационно затъмненение. Мъри единствено каза, че е харесал трима мароканци. Двама защитника и нападател. Единият защитник се нави и дойде, за другият уж още се водят преговори. Нападателят просто отказа да дойде в България. Единственото, в което можем да обвиняваме ръководството в случая е, че не е пратило барети да го отвлекат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:28 pm 
Аватар

vale_pika написа:
LSFC написа:
КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ЛЕВСКИ, ДА НЕ ИДВА НА СТАДИОНИТЕ ! ЕБАЛ СЪМ ВИ В КРИТИЦИТЕ ! ВАШАТА РАБОТА (АКО СЕ СМЯТАТЕ ЗА ФЕНОВЕ) Е ДА ПОДКРЕПЯTE OТБОРА, НЕЗАВИСИМО ОТ ИГРА, ПРОТИВНИК, СЕЛЕКЦИИ И ТЕМ ПОДОБНИ ! СЕДНАЛИ ДА МИ КРИТИКУВАТ ОТБОР ВЛЕЗНАЛ В ШЛ И СПЕЧЕЛИЛ КУПА И ТИТЛА ! МНОГО СТЕ ЗЛЕ ! ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА И ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА, А НЕ ДА КРИТИКУВАТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО ФОРУМИТЕ, ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ПРИ ПЪРВИТЕ ИЗДЪНКИ ПАК ЩЕ МИ СЕ НАРЕДИТЕ ЕДИН СЛЕД ДРУГ ДА ПИШЕТЕ ГНЕВНИ ПОСТЧЕТА.. НО ИМА ЕДНИ ДРУГИ, КОИТО ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ ЗА БИЛЕТИ И НА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ, ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА ВИДЯТ РОНАЛДИНЬО В ЛЕВСКИ, ЗА ДА СА С ОТБОРА ! ТЕ ПРОСТО ОБИЧАТ И ПОДКРЕПЯТ !

Понеже се правиш на голям левскар, аз мога да се обзаложа с теб че мойте "провинции" са колкото твойте домакински мачове. Но не смятам, че трябва да се правим на по-, и най- левскари, още повече в тази тема.

И един път завиниги разберете, че аз не критикувам ОТБОРА а РЪКОВАДСТВОТО!!!
Ръководството, което по някаква неясна за мен причина не желае да инвестира в слекция.
Селекция като Бензукан, Рабех и други поднобни преспективни играчи.
Селекция която може да ни изтрелея с 10 обиколки пред останалите БГ отбори.
Селекция която мже да ни доближи до голямите балкански отбори.
Селекция която НЕ НИ ГАРАНТИРА УЧАСТИЕТО в груповата фаза на ШЛ, но значително повишава ШАНСА за класиране.

Намери на кой да го кажеш с тия провинции :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:29 pm 
Аватар

shalala написа:
STALKER написа:
LSFC написа:

Аз май съм вторият с информационно затъмненение. Мъри единствено каза, че е харесал трима мароканци. Двама защитника и нападател. Единият защитник се нави и дойде, за другият уж още се водят преговори. Нападателят просто отказа да дойде в България. Единственото, в което можем да обвиняваме ръководството в случая е, че не е пратило барети да го отвлекат.

или...че не се е навило да дадат 200...300 к отгоре за Рабах... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:30 pm 
Аватар

shalala написа:

Разликата между тогава и сега е Мъри.
Мъри+Чорни= много успехи

Тристан каза: "60 000 и идвам" - това е факт!!!
2 годишен договор=1 440 000 - това голяма сума ли е?
Ако купим някой анонимник ще дадем 700 000 за трансфер и още толкова за заплата за две години.

Сега вие преценете кое е по-добре!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]