forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 9:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 374  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 7:02 pm 
Случват се и такива неща :bigok Наско Милев да ми върне парите.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 7:10 pm 
Аватар

Бачи толеранс да излиза от профила на К1, че го хванахме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 9:46 pm 
Коце Маца написа:
Тегав дроп на Локо - Септември...
Очертавасе цирк.

Класици :bigok Утре г-н Венцислав дали няма да измисли нещо от сорта на 4:6 - хем да му излезе оувърчето, хем да цъка с Враца, а не с Йетър :smt005 :bigok

Прикачени файлове:
5803A6D6-0007-4C0C-8873-2FFA80434446.jpeg
5803A6D6-0007-4C0C-8873-2FFA80434446.jpeg [ 339.86 KiB | Прегледано 3451 пъти ]
Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 9:49 pm 

Тестват VAR вече в долните дивизии. Браво, Боби !
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 9:54 pm 
Аватар

Ми да, утре Славия сигурно ще е двойка. Сега е 3.50, ама след днешния резултат в Пловдив очаквам сериозен срив на двойката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 10:16 pm 
Да, вече е масово 3.00.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2019 11:54 pm 
Аватар

Славия чистиха картони предния кръг. Имат 5 или 6 наказани играча за тоя мач. Не че това е пречило някога на Корема, но все пак...По-скоро ми се струва, че 2ката се натиска по инерция предвид това, че Дунав вече няма шанс и се очаква Славия да искат мач с Враца.
Не съм много убеден обаче, че Славия толкова искат Враца, по скоро им е без значение иначе нямаше да чистят картони. С тая падаща 2ка ако ще се прави тото по-изгодно за Корема ще е Х.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 12:00 am 

Бирсент Карагерен на чик чирик ли е играл. Направо си го остави Глишич да центрира за втория гол на Септември. Даже коментатора лоботомик се усети. Да го закриват това първенство, че ще ни се смеят и кучетата. Няма по-гнусна измет от Домуса, Ганчо и подлогите им Венци и Крушара.
Тъпите коментатори на Агата продължават да твърдят че Глишик' се чете с К, а македонците така пишат Ч.
Отвсякъде ни заобикалят аматьори.

Последна промяна paulao на Пет Май 03, 2019 12:06 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 12:03 am 
Аватар

Е това беше ясно още след жребия за купата. Тая врътка не е само днес. Просто днес беше най-явно. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 12:05 am 

И после УЕФА ще разследва Верея, Марек и Черноморец Бургас София..... и всякакви изпаднали в долните групи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 7:06 am 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Славия чистиха картони предния кръг. Имат 5 или 6 наказани играча за тоя мач. Не че това е пречило някога на Корема, но все пак...По-скоро ми се струва, че 2ката се натиска по инерция предвид това, че Дунав вече няма шанс и се очаква Славия да искат мач с Враца.
Не съм много убеден обаче, че Славия толкова искат Враца, по скоро им е без значение иначе нямаше да чистят картони. С тая падаща 2ка ако ще се прави тото по-изгодно за Корема ще е Х.
Най-нормалното е да чистят картони за мач, в който 3те точки са им сигурни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 9:42 am 
Аватар

Късно се включвам, но и аз да кажа за Дерменджиев.
Естествено, не го помня като футболист, но много добре като треньор. Беше топ треньор. Правеше впечатление на скромен и кадърен човек. Тогава, като че ли, хората оценяваха способните и дори да са от отсрещната страна, нямаше омраза, а респект (аз не помня и за Паро Никодимов някой да е казал лоша дума).
В началото на 80-те беше направил страшен отбор на Ботев. Имаше много разнообразни и много добри играчи - аз дори ги помня повечето от тях. Беше ги изградил сам и ядрото игра там чак до края на 80-те. Бяха известни с контрите си, но стилът им беше много агресивен.
В Пловдив беше страшна мъка да отскубнем поне точка по онова време. Гостуването в Пловдив беше по-трудно от мач с цесека.
Помня само една победа там. Ма какъв мач беше!
При 0:0 Славков (и тоя човек си отиде) и Пламен Николов се сдърпаха нещо на тъча и Пацо му наби една тупаница. Ествствено, съдията го изгони и останахме с десет човека. Малко след това Славков с глава вкара на Боби за 1:0 и работата стана съвсем да си ебе майката.
Накрая на мача, Жечев пусна в игра Емо Спасов (не знам защо беше резерва тогава - по онова време състава почваше с него) и чудото стана - първо центрира и Грънчаров с глава изравни, а малко след това, при една контра набута и втори гол. Ако щете вервайте, ама така не сме се радвали и след мач с цесека.
После (не след тоя мач), Динко го смениха (нямам идея защо) и той някъде изчезна.
Години по-късно, ненадейно се появи при нас. Публиката го прие (не бехме злопаметни). Беше ни треньор мисля че за последните щест мача есента. Сезонът до тоя момент беше некъв тотален провал (Шпайдела го смениха веднага след мача с Ференварош и после май временно ни водеше... не помня кой, ма някой като Гошо Тодоров ще да е бил). Та Динко дойде да доизкара сезона и с уговорката след Нова година да се разберат евентуално за по-нататък.
Направи наистина чудо - до края записа само един равен, включително онзи велик мач с цесека (с гола на Илиян Илиев) и ни върна в играта.
След това не се разбраха за парите. Така и не стана ясно какво е поискал, но Лафчис каза след това, че бил шокиран от цифрата (какво ще да е било толкова шокиращото идея нямам. Той беше броил преди това 1 млн. на Черно море за Илиян.)

Да почива в мир човека! Само добро за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 9:48 am 
Site Admin
Аватар

Коце Маца написа:
Ми да, утре Славия сигурно ще е двойка. Сега е 3.50, ама след днешния резултат в Пловдив очаквам сериозен срив на двойката.

2.10 вече :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 9:51 am 
Аватар

Intruder написа:
След това не се разбраха за парите. Така и не стана ясно какво е поискал, но Лафчис каза след това, че бил шокиран от цифрата (какво ще да е било толкова шокиращото идея нямам. Той беше броил преди това 1 млн. на Черно море за Илиян.)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 9:58 am 
Аватар

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 10:10 am 
Аватар

Intruder написа:
Естествено, не го помня като футболист, но много добре като треньор. Беше топ треньор. Правеше впечатление на скромен и кадърен човек. Тогава, като че ли, хората оценяваха способните и дори да са от отсрещната страна, нямаше омраза, а респект (аз не помня и за Паро Никодимов някой да е казал лоша дума).
В началото на 80-те беше направил страшен отбор на Ботев. Имаше много разнообразни и много добри играчи - аз дори ги помня повечето от тях. Беше ги изградил сам и ядрото игра там чак до края на 80-те. Бяха известни с контрите си, но стилът им беше много агресивен.
В Пловдив беше страшна мъка да отскубнем поне точка по онова време. Гостуването в Пловдив беше по-трудно от мач с цесека.
При 0:0 Славков (и тоя човек си отиде) и Пламен Николов се сдърпаха нещо на тъча и Пацо му наби една тупаница. Ествствено, съдията го изгони и останахме с десет човека. Малко след това Славков с глава вкара на Боби за 1:0 и работата стана съвсем да си ебе майката.
Накрая на мача, Жечев пусна в игра Емо Спасов (не знам защо беше резерва тогава - по онова време състава почваше с него) и чудото стана - първо центрира и Грънчаров с глава изравни, а малко след това, при една контра набута и втори гол. Ако щете вервайте, ама така не сме се радвали и след мач с цесека.
После (не след тоя мач), Динко го смениха (нямам идея защо) и той някъде изчезна.
Години по-късно, ненадейно се появи при нас. Публиката го прие (не бехме злопаметни). Беше ни треньор мисля че за последните щест мача есента. Сезонът до тоя момент беше некъв тотален провал (Шпайдела го смениха веднага след мача с Ференварош и после май временно ни водеше... не помня кой, ма някой като Гошо Тодоров ще да е бил). Та Динко дойде да доизкара сезона и с уговорката след Нова година да се разберат евентуално за по-нататък.
Направи наистина чудо - до края записа само един равен, включително онзи велик мач с цесека (с гола на Илиян Илиев) и ни върна в играта.

За Илиян платихме 2 милиона лева. Паро (ако не бъркам) беше коментирал нещо от сорта “Какъв играч е тоя, че чак и да струва 2 милиона”. ИлИл се беше нахъсал и ги попиля. След мача имаше подхвърляния, че показал струва ли 2 милиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 10:28 am 
Аватар

Мерси за уточненията.
Е, тя Паровата беше лесна тогава. Караха му който си поиска за без пари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 11:28 am 
Аватар

Той Ил.Ил. за жалост е все така злопаметен и в момента по същия начин е нахъсан срещу нас всеки мач. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 11:42 am 

New Order написа:
Intruder написа:

За Илиян платихме 2 милиона лева. Паро (ако не бъркам) беше коментирал нещо от сорта “Какъв играч е тоя, че чак и да струва 2 милиона”. ИлИл се беше нахъсал и ги попиля. След мача имаше подхвърляния, че показал струва ли 2 милиона.
Може и да бъркам, ама моя спомен е че Кирил Метков беше казал какъв е тоя че да струва два милиона и след гола Илиян му беше казал "ето го първия милион".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 11:54 am 
Аватар

Може. Имам някакъв спомен по-скоро за Паро, но не споря. Почти 28 години минаха, дейба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 12:31 pm 
Аватар

А УноМадо май е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 12:49 pm 
Аватар

Сега като им цъфне Мъри с помощник Белчо и ще оцапаме гащите. :strkstrk :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 12:52 pm 

Гонг:

Цитат:
Любо Пенев отказал да пътува за Варна

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 12:54 pm 
Аватар

Мъри с помощник Кокала

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 12:55 pm 
Аватар

Да, Гонзо с г-н Сираков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 1:02 pm 
Аватар

Брата от Велика Брусница ще е ... ако е така, то това е лошо дейба :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 1:06 pm 
Аватар

Чудя се, ако верно излезнат със Сръбската пияница срещу нас на 21ви, дали вече ще е православно да го кълнем или още няма да е :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 1:07 pm 
Аватар

Пак ще върнат Христо Янев до края на сезона и лятото ще търсят нов. Естествено, ако това за Пенев е истина въобще...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 1:07 pm 
Site Admin
Аватар

Дано е някой тип джуджето Янев....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2019 1:08 pm 
Аватар

Чичо Люпко, чичо Люпко, да ти еба ...
Готова песен при подобно стечение на обстоятелствата

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 374  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]