Понеже без да искам се набърках в продължението на тая тема в Антифутбол, Марто ме препрати да погледна кво става тука.
А тука си е ебало майката... Има малко трезв разум и много простотии. Почвам един по един:
1/ Блек Джек, без да те обиждам, само ще ти поясня, че очевидно незнаеш за много неща, които се случиха наскоро, които промениха нещата в тая (новата) насока. Има един фенклуб, който е може би най-хубавото нещо, което се е случвало на Левски от години, който фенклуб въобще не закача клуба за каквито и да е пари. Заслугата за новата ситуация е именно на тях, защото те инициираха всичките договорки, които се случиха. Така че знай, че много не си прав, просто щото нямаш инфо, което аз по Божия воля разбрах, макар че не съм "вътрешен". Затова спри се, щото е обидно за това, което тези момчета свършиха.
2/ Драга Бубле, без да се обиждаш, ще ти напомня, че тая публика и всичко около нея не започва от 2003-2004, а бааааая преди това. Моля те, не излизай с тези примери на кой са му измръзнали ръцете и на кой мъдете в сектора, защото със сърцераздирателността си са по-достойни за някой лексикон на 2-рокласничка. Казвам го това, защото знам че си на 20-на години, но когато аз или още хиляди като мен са яли от най-дебелите палки, 97-98 примерно, ти още си гледала Лавината само по ТВ. И също защото когато съм ревал с глас след мача с Антверпен ти верно си се учила на А и Б. Та нека не съдим кой какъв е според това какво е направил за сектора - Левски е клуб на милиони, не на десетки и затова всеки има право поне на мнение. Без да се заяждам - само напомням.
3/ Змея незнам дали да го коментирам. Просто му е вродено да е опозиция, независимо дали мненията му са с или без смисъл.
4/ Тия с латинските имена да оставят стадиона на мира. Ако са толкова бунтари, нека последват предложението на Багатур и да влязат в първото РПУ, за да раздадат Божествена справедливост - успех им желая! Проблема е, че си ги представям пред некое Ушенце, което заман блъска в залата, как им преобръща земята на 180 градуса и после следват 2 седмици на тъмно с повече течности. Ако просто си имат енергия за изливане или комплекси за избиване да дойдат в Спартак на боксче да побият некое и друго от тия момчета с маските - и те са куки нали?
5/ Андриян тоя път добре го е казал - кусурджии винаги ще се намерят дееба.
И последно - евала, Багатуре, за търпението да обясняваш, бате! Ти си единствения, който разясни нещо на незнаещите и подигра многознаещите! Евала и на СД, щото те случиха много неща. Евала на Резистор, Мартин (много палиш ей

) и цялата група, която върши истинска работа за добро на всички фенове - от децата до родителите.
P.S. Станьо

:
Доказателства
Чл. 104. Доказателства в наказателното производство могат да бъдат фактическите данни, които са свързани с обстоятелствата по делото, допринасят за тяхното изясняване и са установени по реда, предвиден в този кодекс.
Доказателствени средства
Чл. 105. (1)
Доказателствените средства служат за възпроизвеждане в наказателното производство на доказателства или на други доказателствени средства. (2) Не се допускат доказателствени средства, които не са събрани или изготвени при условията и по реда, предвидени в този кодекс.
Чл. 109. Като веществени доказателства се събират и проверяват предметите, които са били предназначени или са послужили за извършване на престъплението, върху които има следи от престъплението или са били предмет на престъплението, както и
всички други предмети, които могат да послужат за изясняване на обстоятелствата по делото.
Чл. 114. Доказателствата се установяват чрез гласни, веществени и писмени доказателствени средства.
Изготвяне и прилагане към делото на веществени доказателствени средства
Чл. 125. (1) Когато веществените доказателства не могат да се отделят от мястото, където са намерени,
както и в други предвидени в този кодекс случаи, се изготвят фотоснимки, диапозитиви, кинозаписи, видеозаписи, звукозаписи, записи върху носител на компютърни информационни данни, планове, схеми, отливки или отпечатъци.
Не лежи на тва уше, казваше баба.