forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 26, 2025 9:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2019 11:10 pm 
Аватар

72 часа макс, не повече :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2019 11:22 pm 
Аватар

Най-късно петък, гарантирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2019 11:26 pm 
Аватар

Споменава се някакъв чужденец сме щели да вземаме,обаче ме притеснява дали не го е гледал К.Вангелов, опааа той чужди футболисти не гледаше. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2019 11:32 pm 
Аватар

Спокойно, първият ни мач е едва на 17-ти. Не разбирам какво толкова се припира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2019 11:35 pm 
Аватар

Да, а с тирето играем само седмица по-късно. А както знаем при нас не се залита в крайности и един епичен провал в този мач няма как да дестабилизира иначе изключително стабилния на всички фронтове син отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2019 11:42 pm 
Аватар

Не играем с тирето, а с преродената чурка. Питай новото шефче, той ги разбира тези неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2019 11:43 pm 
Аватар

Той според мен затова и дойде. Вече има опит с тирета, на УЕФА нема да им се вЕрва сега, след като знаем всички вратички. Както казват мъдрите хора - първият път е най-трудно, след това вече е рутина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2019 11:46 pm 
Аватар

Минавам само да кажа: МЯЯЯУУУУ

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 2:03 am 
Аватар

SB1914 написа:
Нашият живот написа:
Интересна седмица се очертава :bigok
Може би няма да има само "млека" :bigok
Лошото е че май и "череп" няма да има...

А най-лошото за теб е ,че отбора ти умря :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 4:32 am 
Аватар

Спорейки за качествата на Обертан - https://www.youtube.com/watch?time_cont ... K3jkJMXgIg, просто не виждам смисъл пичове. Да може да е имал слаби периоди, но като цяло правеше неща, които отдавна искахме да виждаме на Герена.
Иначе аз като Левскар го преглътнах, щом е за по-добро и не е имало друг начин ... :)
Стига с тази тема, на милиони е болна, тия дни попътувах и се видях с доста приятелчета Левскари от цялата страна, това си е тема №1 и всеки за това отваря дума.
В крайна сметка Генерала явно е сигурен, много се надявам и за Жиката, защото е страхотен, макар и на 34, ще си направим отбор от българчета основно и ще си го подкрепяме.
Чувал съм стотици пъти, как нашенските футболисти не ставали и прочие, но не забравйте - не селектира Верея, селектира Левски, все пак можем да привлечем и качествени Българи в нашия състав :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 5:42 am 

bugs написа:
Айде пак няма спане...

Какво спане бе човек. То сране и ебане няма да има ти за спане говориш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 6:17 am 
Аватар

SZ_FEN говори за себе си :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 9:44 am 
Аватар

1914Левски1914 написа:

Бате, недей, че ше припадна.
Във фейса ме е добавила някаква жена на средна възраст, левскарка, която е маниакално влюбена в Белмонт и Неможо. :lol: Няма няма и ми излезе някоя снимка на французчето с описание "ООО, КОЛКО Е ХУБАВ МЯУ!". И съответно тежки и сърцераздирателни постове на тема "Пак ли Божо ще ви е виновен за всичко, как смеете да го обиждате" и "Нееее, Мяу си тръгва :( :( :("

Жената е отишла даже на лагера, ние се чудим що Белмонт вика "зле ми е, уморен съм. не мога да играя" :lol:

Иначе май мечтата на форона да няма млека, ше се сбъдва. Гласят Илия Димитров за наем във Враца.

Оставаме с Костов, Божи и Буш. По принцип съм окей с тоя вариант, щото хем Илийката ще играе повече, хем Буш остава 3-ти избор. Win win ситуация, браво на ПК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 10:25 am 
Аватар

Гледам, че пореден треньор праща Илийката под наем, но според Беламито, виновен е форона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 10:28 am 
Аватар

Верно, дейба, толкова треньори се изредиха, а юнУшките от школата така и не получават шанс. Еба си конспирацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 10:44 am 
Аватар

Праща го под наем, щото е умен треньор.

При наличието на Костов и Божинов, Илия нема как да хване ръка да играе редовно. А на играч на 20 години, редовната игра му е най-важна.
Праща го под наем, за да може да трупа опит и самочувствие.

Само едно ще ви кажа. Два пъти се опитахме да налагаме юноша. Вутов и Краев. И от двамата изкарахме добри пари. Щото като дадеш на Краев аванта да е слаб 4-5 мача, на 6-тия вкарва 4 гола на Локо и скаутите започват да се оглеждат за него. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 10:49 am 
Аватар

Баце, Илия е на 22! Не е юношка вече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 10:52 am 
Аватар

Ми да, като е станал ученик и Мбапе дори не е бил в предучилищната!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 10:59 am 
Аватар

Илия е на добра възрасти, до година-две, би могъл да започне да се утвърждава в отбора. Ако продадем Костов някъде, за добра сума, би го заместил добре, заедно с Божи86, който няма къде да продаваме. За момента наистина трудно ще "хване ръка". Иначе, във времето, в което изигра минути, на мен много ми хареса. Не става дума за това, че е вкарал гол, а цялостно. Позиционира се добре, ръга се, играе супер с глава, по-добре от Костов. Ако има кой да му доставя, ще ginije зверски. Но засега просто няма как и защо да остане. По-добре Бус-чето да е трети избор, ако няма как да го разкарат.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 11:07 am 

А договорът на Илия Димитров не изтича ли лятото?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 11:16 am 
Аватар

mech0 написа:
Габриел Обертан е новият Сюрд Арш, по който форумът рони сълзи години наред какъв нападател сме изгонили. А той милият вече и с футбола спрял. :smt005

Аааа, Обертан току-що бе сравнен с Арш. :shock: :shock: :shock:

Липсата на мачове макар и мъчителни за нас си казва думата. Да почват мъките та поне да си отклоним енергията от трансферите или липсата на такива към магията на зеления килим.

Bellamy написа:
1914Левски1914 написа:

Бате, недей, че ше припадна.
Във фейса ме е добавила някаква жена на средна възраст, левскарка, която е маниакално влюбена в Белмонт и Неможо. :lol: Няма няма и ми излезе някоя снимка на французчето с описание "ООО, КОЛКО Е ХУБАВ МЯУ!". И съответно тежки и сърцераздирателни постове на тема "Пак ли Божо ще ви е виновен за всичко, как смеете да го обиждате" и "Нееее, Мяу си тръгва :( :( :("

Жената е отишла даже на лагера, ние се чудим що Белмонт вика "зле ми е, уморен съм. не мога да играя" :lol:

Липса на малшанс за женицата, защото дори и да е привлекателна, шансът ѝ клони към 0. Белот жени не ебе. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 11:30 am 
Аватар

Да припомним:
Изображение

А това с Буш и Илия е ясно. Единият затъва, докато Илийката има шанс да израстне. Жалко, че никой не го иска автобуса.

Последна промяна ZeppeR на Пон Фев 04, 2019 11:31 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 11:30 am 

Буш колко договор му остана още бе деба?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 11:43 am 
Аватар

Нашият живот написа:
100 пъти предпочитам Илия да остане вместо Буш :smt006

Е и аз го предпочитам, ама ако Бус-чето има договор-чен-це за още около 982492894382 години, няма как. Около, да не назовавам точна цифра.
На Илия нямам идея до кога му е договорът.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 11:45 am 
Аватар

Въпреки всички простотии в последните години, Левски все още се води клуб който гони високи цели. А това изключва масовото налагане на юноши. Невъзможно е хем да се бориш за трофей хем да го правиш с юноши. И не ми давайте за пример Славия защото ако ще се превръщаме в Славия по-добре да спускаме кепенците.
Само тук битува мнението, че Левски е длъжен да дава шансове на юношките понеже били в клуба от 5-6-7 години. Нищо такова. Като навършат 18 години, тези които са читави трябва да бъдат обвързани с договори и след това веднага изритани с шут в гъза в други отбори да трупат опит. Ако имат воля, ако имат амбиции ще се развиват и ще бъдат върнати в Левски.
Разбира се тук има два проблема - първия е, че никой друг клуб не е длъжен да ни развива юношите. За да се развива той трябва да играе и да бъде налаган. Ако не е готов, всеки един треньор би предпочел да пуска по-опитен футболист. Ето защо от Левски трябва да гарантират на другия клуб някакъв финансов стимул за това, че ще налагат нашето момче. Има ги вариантите, не е нужно да откриваме топлата вода.
Другият проблем е, че в Левски няма човек който да е в постоянен контакт с тези момчета когато не са в Левски. А това е много важно - да ги следи отблизо, да ги мотивира, да контактува с треньорите им с шефовете им трябва и т.н. Всеки един от тези момчета трябва да има гаранциите, че ако се труди, ако работи и се развива ще получи шанс да се върне в Левски. Самите те трябва да са убедени, че ако искат да стават професионални футболисти, по-добре да отидат във Враца или Русе за година две и да ритат футбол отколкото да тренират за здраве при мъжете на Левски и само да носят конусите и вратите по време на тренировките.
Сори за дългия коментар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 11:47 am 
Аватар

Към днешна дата високата цел пред Левски, е изобщо да съществува и да не стане Левски-София с лиценза на Септември.
Други цели няма.
Класиране за Европа е бонус към оцеляването.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 12:00 pm 
Аватар

Nqma_bira написа:
....

Има едно нещо наречено втори отбор. Големите отбори го имат и играят в първенство на вторите отбори. При нас няма такова първенство, обаче може да стигне до Б група такъв отбор. Само рязаните май имат лайногорец 2, който играе в Б група и там играят всички които не влизат в групата за даден мач или юноши.
Вместо да се издържат 30 отбора в т.нар. ни школа, по-добре да се направи един Левски 2, който да стигне до ВПЛ или както там се казва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 12:02 pm 
Аватар

Изведнъж, както беше "споко, има кинти, споко, няма задължения", минахме на "за да няма тире - млека".
Някой има ли информация реално дали е така или само си предполагаме? Ч=20, ама тире... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 12:03 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Към днешна дата високата цел пред Левски, е изобщо да съществува и да не стане Левски-София с лиценза на Септември.
Други цели няма.
Класиране за Европа е бонус към оцеляването.

Не виждам какво общо има това със съществуването ни или лиценза на Септември. Коментарът ми беше насочен към опиянените хора които си мислят, че ей сега ще наложим 5-6 млека. Както виждаш Павел Колев се е насочил към футболисти на по 33-35 години за да свие разходите, не към млеката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2019 12:05 pm 
Аватар

Това е щото юношките са с моята физика и на моето ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]