forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 27, 2025 9:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 11:38 am 
Аватар

Да идва!

А за форонния отбор, мога да съм плеймейкър. Хвърлям могъщи пасове по конец, само да имаме един Пипо Костов отпред и ще порим. :bigok :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 11:41 am 
Аватар

Надявам се да не се разсейват нашите ръководни фактори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 11:43 am 
Аватар

И аз ставам за плеймейкър, НО не спринтирам никога, панирам се ако трябва да мина някой един на един и губя топката в 90% от случаите, a и физиката ми е като на нашите таланти. :bigok За сметка на това пасовете ми на всякакво разстояние са точни, дузпаджия съм и ударите ми от далеч винаги влизат с рикошети. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 11:51 am 
CGY написа:
За мен е покъртително как хора, които се интересуват от футбол повече от 2 часа седмично, изразяват оптимизъм за Коремчо, Божинов или Галин. Та те са тотално приключили с футбола :shock: И тук въобще не говорим за това дали можем да вземем по-добри от тях или че другият избор е тире. Това са напълно безперспективни футболисти. Ако няма да се бориш за нещо, искаш да режеш разходи и бягаш от фалит, вземи футболисти, чиято кариера е пред тях, мотивирани да се развият и ще се развиеш с тях. Иначе не е избягване на тире, а само отлагане.

Няма как да вземеш перспективни футболисти за без пари посред зима :bigok Отделно, че цяла Европа знае, че имаме финансови проблеми и сме некоректен платец. Вариантите са менте чужденци, които ще искат големи заплати и пари на ръка заради същата финансова нестабилност или българи плюс чужденци тип Педро Еуженио. Умрелите си избраха вариант едно и си направиха харакири :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 12:15 pm 
Аватар

Хич няма как да се вземат качествени чужденци зимата да... и щото някой е казал, че трябва да се вземат само чужденци нали? Паулиньо, Яблонски, Тиам все лятото дойдоха и при цветущо финансово положение. Това дали ще вземеш качествени ИГРАЧИ без значение финансовото ти състояние зависи изцяло от професионализма и желанието на тия дето ги привличат! Без трансферна сума е изключително трудно и затова се прави много внимателно и постепенно след проби, а не на пожар след като си изгонил незаменими играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 12:36 pm 

K-1 написа:
CGY написа:
За мен е покъртително как хора, които се интересуват от футбол повече от 2 часа седмично, изразяват оптимизъм за Коремчо, Божинов или Галин. Та те са тотално приключили с футбола :shock: И тук въобще не говорим за това дали можем да вземем по-добри от тях или че другият избор е тире. Това са напълно безперспективни футболисти. Ако няма да се бориш за нещо, искаш да режеш разходи и бягаш от фалит, вземи футболисти, чиято кариера е пред тях, мотивирани да се развият и ще се развиеш с тях. Иначе не е избягване на тире, а само отлагане.

Няма как да вземеш перспективни футболисти за без пари посред зима :bigok Отделно, че цяла Европа знае, че имаме финансови проблеми и сме некоректен платец. Вариантите са менте чужденци, които ще искат големи заплати и пари на ръка заради същата финансова нестабилност или българи плюс чужденци тип Педро Еуженио. Умрелите си избраха вариант едно и си направиха харакири :bigok

По-скоро имам предвид втория вариант, но футболистите да се подбират много внимателно, така че да са такива с мотивация и хоризонт пред тях. Не съм съгласен, че няма как зимата да се намерят такива играчи - и от България (Райнов), и от чужбина. Не съм съгласен и че изборът е едва ли не Галин или Ст. Иванов (това Стаси е ужасно :loser2 ). Въпрос на желание и управленски възможности, каквито уж Колев заявява.
Въпреки че школата е леш, сега е моментът да се изберат един-двама от по-адекватните и най-важното - силно мотивирани, които да се налагат (не в контроли или срещу Бистрица на Герена). Така и по-малките ще видят, че ако работят здраво, може да ги огрее. Видяхме какво стана с Вутов, дано да не стане и с Краев, но каквито и да са, те са едни от малкото, за които взехме някакви пари през последните години. На мен Мартин Петков ми допада, Юруков също не го отписвам напълно. Мятаме ги на дълбокото за сезон-два и ако не си покажат главата над водата - Селско царство и Илиянци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 1:32 pm 
Аватар

Турците били платили вече 30% от трансфера вече - над 500 000 евро според БТВ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 1:36 pm 
Абсолютно съм съгласен с втория параграф от мнението ти. Без добри школи няма начин да има силен футбол в България, защото първо тези школи ще зареждат клубовете с играчи за малко пари и второ, че могат да носят приходи. Единственото, за което правя евала на джуджето е инвестицията в базите на ГМО-то. Тепърва ще наливат още там. Знам, че сега търсят да назначат специалисти от чужбина и определено ще дръпнат.
Иначе Мартин Петков има зверски потенциал, но още е малък за налагане според мен. Лятото прави 17. Сега можем да го пускаме в края на решените мачове, а другия сезон да играе повече време срещу по-слабите отборчета. Тепърва ще налива още физика и си мисля, че ще мачка яко в ръгаческото ни първенство.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 1:39 pm 
Аватар

Краставичаров е пуснал новина, че сме се споразумяли с Живко, дано е вярно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 1:39 pm 

Дано почнем и ние да развиваме школата,че виждате до къде се докарахме,от толкова "класни" играчи последните години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 1:54 pm 

Коприваров дали е свободен? :strkstrk :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 1:55 pm 
Аватар

Жиката, впрочем, изглежда подходящ вариант за запълване на дупка - наясно е с обстановката, а като качества би могъл да е полезен (ако не е тотално извън форма) в сегашната ситуация, а вероятно ще е и с ниски разходи. Ще се радвам да дойде. Но е добре отсега да мислим за алтернатива, особено ако Цветкович се маха.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:00 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Коприваров дали е свободен? :strkstrk :smt005

Треньор е при Пелето в "Раковски" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:00 pm 
Аватар

БялоСини написа:
Дано почнем и ние да развиваме школата,че виждате до къде се докарахме,от толкова "класни" играчи последните години.

Реално успяхме да извадим едно качествено момче - Божидар Краев. Но това стана с налагане. Не знам как решиха да му дадат шанс, но се видя че когато си способен да изтърпиш няколко слаби мача и да дадеш шанс на някой малък да натрупа практика и самочувствие, нещата се получават.

Че трябва да оправим школата, е видно. Но също така не можем да разкриваме юноши от 3-4 мача, което го правим редовно..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:02 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Ай, правим ли отбор Форон-Левски-Ком? Аз ще съм гладен скаут за печки :strkstrk

Имаш ли фобия от пътуване? Ако нямаш, не си желан!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:05 pm 
Аватар

Не знам в какво състояние е в момента Живко, сигурен съм, че ще е в добро поне за нивото на нашето първенство. Но бих бил доволен ако се върне защото е боец и лидер. Имаме крещяща нужда точно от такава фигура в момента.
Ако всички слухове по селекцията се окажат верни ще ми е супер любопитно да видя отбора в този вид. Без да имам грам идея дали да бъда оптимист или песимист :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:08 pm 
Аватар

Жиката, Божи 86 и Никито са левскари и лидери, точно такива ни трябваха в отбора. Ще се радвам да вземем и Райнов. За Гауин съм скептично настроен. Ако вземем и защитника от Ботев селекцията няма да е хич лоша :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:08 pm 
Аватар

Ники- юношка, Жиката- юношка, Галин- юношка, Валери и Мартинчо Райнов- левскари от малки... Какво може да искаме повече :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:09 pm 
Аватар

Мартин П. Петков може да започнат да го налагат в отбора. От това, което съм виждал има талант. След време и онова русото момче Дани Начев, ако не го отмъкне някой отбор. Други не виждам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:09 pm 
Аватар

А от тези всичките сме взели само Малката Перука. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:12 pm 
Аватар

20th century написа:
Ники- юношка, Жиката- юношка, Галин- юношка, Валери и Мартинчо Райнов- левскари от малки... Какво може да искаме повече :bigok

Ники - син, Жиката - зет, Валери - баджанак на сина, Галин - баджанак на доста хора :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:13 pm 
Аватар

Niki4a написа:
А от тези всичките сме взели само Малката Перука. :bigok

Факт, но вероятно другите спрягани чинно чакат Павел Колев да финализира изходящите трансфери. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:15 pm 
Аватар

То трансферния прозорец навсякъде почти затвори, съмнявам се да успеем да продадем още играчи. Май само в Русия и Китай е отворен ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:18 pm 

С Жиката се разминахме около нова година в гаража, все същия щиглец си е. Поне няма да има проблемите на Коремчо :strkstrk :strkstrk :strkstrk
И всеки път като ги видя с жена му, се убеждавам, че той е по-хубавата част от двойката :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:21 pm 
Аватар

TRASNFER WINDOW все още е отворен в:

Русия, Румъния, Хърватска, Сърбия, Унгария, Чехия, Азербайджан, Китай, Полша, Австрия и др...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:28 pm 

Дочух че имаме интерес и към Стефан Велков. Явно нещата с Кристиан Димитров са се поразмили :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:28 pm 
Аватар

Ебавате се за Гауин и Божи86 и не че не сте прави, че са ташак, но реално все още сме с отбора от есента, който пълнеше стадиона. Не мисля, че някой ще спре да ходи заради Обертан. И на мен ще ми липсва, но вече е в Турция. Не сме богати като Ливърпул и Рома, за да задържим звездата си 20 години. Ако пуснат Мартин Петков или Юруков на неговото място, никой няма да ги съди. По-зле са със сигурност, но и няма всеки пас да бъде към тях.

За мен сегашният гръбнак е Холмар-Тиам-Костов :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:42 pm 
Site Admin
Аватар

Толкова позитивни мнения, явно е пиян петък :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 2:54 pm 
Аватар

Няма по-кафеви медии от нашите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2019 3:07 pm 
Аватар

Аз дочух за О.С.

Форона отново ще е разделен.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]