forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 10, 2025 2:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 7:34 pm 
Аватар

Вземаме всеки, който е свободен агент и поне малко му се знае името. Галин е следващия ;) .
Това при положение, че нямаме един лев за селекция е нормално и не бива да ни изненадва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 7:36 pm 
Аватар

Пълна глупост е това, по-добре да вземем млади момчета отколкото пияници с 7-8 бона заплата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 7:41 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Вземаме всеки, който е свободен агент и поне малко му се знае името. Галин е следващия ;) .
Това при положение, че нямаме един лев за селекция е нормално и не бива да ни изненадва.

Галин е при азерите вече. Искахме го ама ни отказа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 8:02 pm 

Zlostar_1111 написа:
SZ_FEN написа:
Докато някои се притесняваха от теоретичната само възможност Чавдар Янков да се отзове при нас, на сутринта взехме Стефано Кунчев. Това е пълно потвърждение на думите ми, че при нас всичко е като във филм на Дейвид Линч.

Първата ми реакция за този трансфер беше, че Кунчев го вземаме само за бройка, макар, че не виждам логиката в това да разкараш Мишо Иванов преди няколко дена за да вземеш Кунчев след това. Много е вероятно той да се състезава с този Николай Кръстев за позицията трети вратар.

После като се поразмислих малко се сетих, че Пламен Илиев и Кунчев са единствените ни вратари, които имат официални мачове в А група, макар и в случая на твория те да са 10 за 2 години.

Чавдар та Чавдар. Чета те и се старая да не обръщам много много внимание на това, което пишеш щото все пак си доста далеч от БГ, обаче нямаш спирка. Та...
Миналото лято докато бях на море в Бургас реших като един истински фен на марката А група да посетя мега дербито Черноморец - Славия. Помня, че завършиха 0-0 или 1-1 и Наско Курдов ме счупи от смях с кой от кой по идотски пропуски. Другото което се сещам е, че имаше един шкембар от Славия дето загряваше второто полувреме и бая подигравки му се сипаха. Та същият тоя шкембар по едно време тръгна да влиза и диктора като обяви смяната и каза че бил Чавдар Янков бях е така :shock: . Изкара около 10мин на терена за които не пипна веднъж топка, а в първият случай в който се затича и взе че се контузи и го смениха. Пропусна още около месец след това. Върна се, но така и не направи нещо с което да го запомня. На времето действително беше талант, но последният сезон не успя даже в Славия да блесне и през почвечето време беше резерва, а шкембето така и не го свали. Силно се съмнявам, че и средняк в Б група би го взел в това си състояние дето е в момента.
Отмосно Кунчев повече от ясно е, че го взимаме за 2-3 мача резерва докато Сашко Любенов е в Унгария с юношите. После си става 3ти вратар и не виждам никаква драма в този трансфер. Йети N2...

Приказки катo тези са по-изтъркани от халката на гъза на Спас Делев.

Освен ако не си пиеш ракията с лекаря на Славия (което не е невъзможно), не виждам ти какво повече би могъл да знаеш от мен за Чавдар Янков.

Не си ли чувал за TV7, NEWS7, Youtube, Wikipedia, Transfermarkt, БНТ, Гонг и Спортал?

Божи в каква форма беше като дойде при нас? Ради Димитров, също като Янков го освободиха от Славия защото им е ненужен и не могат и да го продадат даже. Както виждаш това не беше проблем да го вземем.

B този форум се правят опити да се търсят всякакви обяснения, освен най-очевадното, че някой може да има различно мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 8:45 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Приказки катo тези са по-изтъркани от халката на гъза на Спас Делев.

Освен ако не си пиеш ракията с лекаря на Славия (което не е невъзможно), не виждам ти какво повече би могъл да знаеш от мен за Чавдар Янков.

Не си ли чувал за TV7, NEWS7, Youtube, Wikipedia, Transfermarkt, БНТ, Гонг и Спортал?

Божи в каква форма беше като дойде при нас? Ради Димитров, също като Янков го освободиха от Славия защото им е ненужен и не могат и да го продадат даже. Както виждаш това не беше проблем да го вземем.

B този форум се правят опити да се търсят всякакви обяснения, освен най-очевадното, че някой може да има различно мнение.

Еми за Божинов никой не знаеше в каква форма ще дойде, нито как ще играе.Защото никога не беше играл в България.Докато Янков в последните 2 години показа, че не е нищо особенно за родните стандарти.Докато разликата между Р.Димитров и Янков в момента е огромна.Единият е бил титуляр в отбора си през последните 4 години, докато в същото време другият е бил резерва.Единият е 5 години по-млад и много хора се чудеха защо е освободен.С Янков ще изпаднем в същата ситуация като с Макриев и Генков, преди няколко години щеше да бъде супер трансфер, но в момента е ненужен. :lsfc1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 9:06 pm 
Аватар

Поредната малоумщина в любимия ни клуб е този трансфер......да благодарим на замесените...... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 9:09 pm 
Аватар

Гонзо е забравил явно какво е Левски :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 9:12 pm 

Цитат:
Левски със сигурност ще се раздели с Горан Блажевич. Агентът на футболиста – Владан Лазич се е нагърбил със задачата да намери нов тим на вратаря, който е с голяма заплата, което не е по вкуса на „сините“ от София.
На практика двете страни са се разбрали Левски да не търси много пари на Блажевич, а той от своя страна е готов да си замине и с по-тънка неустойка, ако не се стигне до трансфер. На този етап диалогът между двете страни е добър.

поне оферта да имаше ...дано поне очакваните 3-4 чужденци са на прилично ниво , защото нищо чудно при един слаб старт,вяла игра,публика под 1000 на домакински мач...и на Наско даже бомба няма да му трябва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 9:40 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Ами нещо ме съмнява да се събуждаш събота сутрин в 7:00 и първото нещо което да направиш е да си пуснеш стрийм от Бюрек ТВ за да гледаш мач на Славия и анализираш играта на Чавдар Янков, а ако тоя има клипчета в тубата ще са поне от преди 7-8 години. Трансферташак, бонг, спиратал... не може да си сериозен :smt005 .
Божинов с много желание след 6 месеца влезе в някаква що годе нормална форма за БГ отбор, докато Чибурашка цяла година даже шкембето не свали.
Ради Димитров защо го освободиха от Славия за мен е загадка.
Нямам нищо против да взимаме БГ играчи с изтекли договори ако можем. Има достатъчно добри играчи дето биха ни свършили работа. Един Диего например все още е без отбор, но нека все пак да не се изпада в крайности тип Чибурашка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 9:43 pm 
Аватар

Цитат:
Кой не знай Чавдар войвода,
кой не е слушал за него?
Чорбаджия ли изедник,
или турските сердари?
Овчар ли по планината,
или пък клети сюрмаси!
Водил бе Чавдар дружина
тъкмо до двайсет години
и страшен беше хайдутин
за чорбаджии и турци;
ала за клети сюрмаси
крило бе Чавдар войвода!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 9:43 pm 
Аватар

Aз се чудя с какво тоя Стефано е по-добър от Мишо Иванов?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 9:50 pm 
Аватар

Чавдар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 9:56 pm 
Аватар

Росен написа:

Михаил Иванов не беше доволен от факта, че не играе, и сам си тръгна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 9:57 pm 
Аватар

Aми може би тряваше да му се дават повече шансове. Вярно, че Ботев Враца не е критерии, ама там пазеше доста прилично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 10:01 pm 
Аватар

Демек тоя Стефано ще може на спокойствие да си пие ракията и без това няма да играе :bigok И аз искам така, Гонзо вземи мА срещу 4-4500 лева на месец ще тренирам като животно, а може да ме пускаш само срещу свинете :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 10:03 pm 

Zlostar_1111 написа:
SZ_FEN написа:

Ами нещо ме съмнява да се събуждаш събота сутрин в 7:00 и първото нещо което да направиш е да си пуснеш стрийм от Бюрек ТВ за да гледаш мач на Славия и анализираш играта на Чавдар Янков, а ако тоя има клипчета в тубата ще са поне от преди 7-8 години. Трансферташак, бонг, спиратал... не може да си сериозен :smt005 .
Божинов с много желание след 6 месеца влезе в някаква що годе нормална форма за БГ отбор, докато Чибурашка цяла година даже шкембето не свали.
Нямам нищо против да взимаме БГ играчи с изтекли договори ако можем. Има достатъчно добри играчи дето биха ни свършили работа. Един Диего например все още е без отбор, но нека все пак да не се изпада в крайности тип Чибурашка.

Не само, че се събуждам преди 7, но когато има мач в работен ден, който ме интересува се разболявам и от много лоши болести.

Янков не е толкова интересен. Аз лично мисля, че освен ако здравето му не е разклатено (във футболния смисъл на думата), привличането му би било инвестиция в близкото бъдеще. Да. Прав си. В последните години играе така все едно, че го няма, а и както каза Баранника, беше и контузен доста време. Не виждам обаче защо би бил бездарен, особено на фона на футболистите, които бяха титуляри в нашия отбор през последните няколко години.

Очевидно на Гонзо му трябват хора, които да са на линия веднага и поради това не отправи оферта към останалтие ненужни в Славия, а не към него (в което няма нищо странно).

Темата Чавдар Янков беше от темите "абе как ми се искаше да го привлечем този" и не е реална, така че няма смисъл повече да я дъвчем.

Аз много исках да вземем и Аласан Н'Диайе ама .... Яд ме е още повече, че Бирой го взеха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 10:07 pm 
Аватар

Росен написа:

:bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 10:20 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Не само, че се събуждам преди 7, но когато има мач в работен ден, който ме интересува се разболявам и от много лоши болести.

Янков не е толкова интересен. Аз лично мисля, че освен ако здравето му не е разклатено (във футболния смисъл на думата), привличането му би било инвестиция в близкото бъдеще. Да. Прав си. В последните години играе така все едно, че го няма, а и както каза Баранника, беше и контузен доста време. Не виждам обаче защо би бил бездарен, особено на фона на футболистите, които бяха титуляри в нашия отбор през последните няколко години.

Очевидно на Гонзо му трябват хора, които да са на линия веднага и поради това не отправи оферта към останалтие ненужни в Славия, а не към него (в което няма нищо странно).

Темата Чавдар Янков беше от темите "абе как ми се искаше да го привлечем този" и не е реална, така че няма смисъл повече да я дъвчем.

Аз много исках да вземем и Аласан Н'Диайе ама .... Яд ме е още повече, че Бирой го взеха.

Чуек, спри се с тоя Чавдар бре..... :bii_chorbata
С какво може да ни е полезен 31-годишен свършил с футбола човек, от две години със сериозно наднормено тегло?
Ето ти малка част от истината.....

Цитат:
Халфът на Славия Чавдар Янков пропада – смесва дрогата с алкохол!

В „Славия“ са сериозно притеснени заради клюките, които обхождат стадиона последните дни. Асът на „белите“ Чавдар Янков се е поддал на инкриминализирани опиати и високоградусови напитки, които са напът да провалят окончателно кариерата му.

А тя забуксува наистина сериозно в последно време. Бившият национал, който е и юноша на най-стария столичен клуб, пропусна есенния полусезон заради тежка контузия в коляното, която наложи операция в края на ноември.

Янков получи травмата преди 3 месеца в двубоя с „Локомотив“ (София) и оттогава не е играл за Славия. Заради постоянно съпътстващи го контузии иначе талантливият футболист не успя да направи запомняща се кариера в чужбина, където игра последователно за „Хановер“, „Дуисбург“, „Ростов“ и „Металург“ (Донецк), и бе приютен на „Овча купел“ от Венци Стефанов.

Именно преследващият го карък тласнал футболиста към двата най-големи порока.

Залитнал по чашката още докато играеше в германския “Хановер” покрай съотборници, често беседващи с алкохола. Заради пристрастеността си към твърдите напитки Янков дори имал вземане-даване с местната полиция, след като бил заловен да шофира в нетрезво състояние непосредствено след победата над „Рот-Вайс“ (Аален) в първия кръг от турнира за Купата на Германия. В малките часове ченгетата забелязали мерцедес А класа, неспрял на червен светофар. При проверката зад волана се оказал наш Чавдар, който предната вечер изиграл страхотен мач и дори асистирал за един от головете. Дрегерьт отчел над един промил алкохол в кръвта на футболиста, заради което веднага му била отнета шофьорската книжка.

Талантът не успя да се отърве от порока си и в Русия, а престоят му в местния „Ростов“ приключи с пиянски скандал. Заобиколен от донските казаци, известни с това, че носят на зверско надпиване, халфьт дори засилил влечението си към алкохола.

От руския клуб Янков бе наритан заради нарушаване на спортната дисциплина. Лично генералният директор Юрий Белоус взе решението след разкритието, че българинът се е запил с бира в лоби бара на хотел „Краун Плаза“ в Минск след срамната загуба на националния ни отбор от Беларус с 0:1 в контролен мач. „В „Ростов“ искаме здрав колектив, а с пиянски скандали не се прави команда“, рече и отсече тогава Белоус, за чийто тим Чавдар изигра общо 25 мача и вкара два гола.

Завръщането в „Славия“ окончателно изиграло фатална роля за деградацията на бившия национал. Последните месеци Чавдар Янков редовно осъмвал в „Царско село“, известен като място за плътски прегрешения и оргии.

Редовно ползващи комплекса столичани се кълнат как футболистът напускал мястото мъртвопиян или подкрепян от свои приятели, или зад волана на колата си, като е цяло чудо, че още не е повторил инцидента от Хановер и из столичните улици.

В къщичките, които футболистът и компанията му наемали, камериерките на комплекса редовно откривали следи от леки наркотични вещества.

„Ако Чавдар продължава в същия дух, най-много скоро да сложи преждевременно край на спортната си кариера. То не може да къркаш като смок и да имаш претенции, че си професионален футболист“, коментират от най-стария столичен клуб.

Заради тези клюки, които достигнали и до ушите на Велислав Вуцов, бъдещето на Янков в „Славия“ е под сериозна въпросителна. Треньорът на „белите“ се е заел да прочисти отбора. На 90% е сигурно, че метлата ще достигне и до Чавдар, който бил обявен от Вили за дебел и ненужен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 2:03 am 
Аватар

Росен написа:

С това, че Мишо си тръгна, защото иска да играе. :wink: А Стефано Кунчев го познавам лично доста добре. Имаше уникален талант и качества. Всичко това много отдавна липсва. След заминаването на Орлин за Иртиш Плаза няма да останат без наш представител. Като за капак се замеси в Славия в голям скандал. Имаше и съмнения за уредени мачове, залози... Абе, специално за този трансфер съм доста отрицателно настроен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 2:42 am 
Аватар

Екстра трансфер, аз съм доволен. :bigok Засега стягаме добър състав, трябват ни само ляв бек, някакво крило и АМС, по възможност с инициалите ВГ. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 2:53 am 
Аватар

Валентин Грънчаров?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 3:15 am 

targovishte написа:
SZ_FEN написа:

Чуек, спри се с тоя Чавдар бре..... :bii_chorbata
С какво може да ни е полезен 31-годишен свършил с футбола човек, от две години със сериозно наднормено тегло?
Ето ти малка част от истината.....

Цитат:
Халфът на Славия Чавдар Янков пропада – смесва дрогата с алкохол!

В „Славия“ са сериозно притеснени заради клюките, които обхождат стадиона последните дни. Асът на „белите“ Чавдар Янков се е поддал на инкриминализирани опиати и високоградусови напитки, които са напът да провалят окончателно кариерата му.

А тя забуксува наистина сериозно в последно време. Бившият национал, който е и юноша на най-стария столичен клуб, пропусна есенния полусезон заради тежка контузия в коляното, която наложи операция в края на ноември.

Янков получи травмата преди 3 месеца в двубоя с „Локомотив“ (София) и оттогава не е играл за Славия. Заради постоянно съпътстващи го контузии иначе талантливият футболист не успя да направи запомняща се кариера в чужбина, където игра последователно за „Хановер“, „Дуисбург“, „Ростов“ и „Металург“ (Донецк), и бе приютен на „Овча купел“ от Венци Стефанов.

Именно преследващият го карък тласнал футболиста към двата най-големи порока.

Залитнал по чашката още докато играеше в германския “Хановер” покрай съотборници, често беседващи с алкохола. Заради пристрастеността си към твърдите напитки Янков дори имал вземане-даване с местната полиция, след като бил заловен да шофира в нетрезво състояние непосредствено след победата над „Рот-Вайс“ (Аален) в първия кръг от турнира за Купата на Германия. В малките часове ченгетата забелязали мерцедес А класа, неспрял на червен светофар. При проверката зад волана се оказал наш Чавдар, който предната вечер изиграл страхотен мач и дори асистирал за един от головете. Дрегерьт отчел над един промил алкохол в кръвта на футболиста, заради което веднага му била отнета шофьорската книжка.

Талантът не успя да се отърве от порока си и в Русия, а престоят му в местния „Ростов“ приключи с пиянски скандал. Заобиколен от донските казаци, известни с това, че носят на зверско надпиване, халфьт дори засилил влечението си към алкохола.

От руския клуб Янков бе наритан заради нарушаване на спортната дисциплина. Лично генералният директор Юрий Белоус взе решението след разкритието, че българинът се е запил с бира в лоби бара на хотел „Краун Плаза“ в Минск след срамната загуба на националния ни отбор от Беларус с 0:1 в контролен мач. „В „Ростов“ искаме здрав колектив, а с пиянски скандали не се прави команда“, рече и отсече тогава Белоус, за чийто тим Чавдар изигра общо 25 мача и вкара два гола.

Завръщането в „Славия“ окончателно изиграло фатална роля за деградацията на бившия национал. Последните месеци Чавдар Янков редовно осъмвал в „Царско село“, известен като място за плътски прегрешения и оргии.

Редовно ползващи комплекса столичани се кълнат как футболистът напускал мястото мъртвопиян или подкрепян от свои приятели, или зад волана на колата си, като е цяло чудо, че още не е повторил инцидента от Хановер и из столичните улици.

В къщичките, които футболистът и компанията му наемали, камериерките на комплекса редовно откривали следи от леки наркотични вещества.

„Ако Чавдар продължава в същия дух, най-много скоро да сложи преждевременно край на спортната си кариера. То не може да къркаш като смок и да имаш претенции, че си професионален футболист“, коментират от най-стария столичен клуб.

Заради тези клюки, които достигнали и до ушите на Велислав Вуцов, бъдещето на Янков в „Славия“ е под сериозна въпросителна. Треньорът на „белите“ се е заел да прочисти отбора. На 90% е сигурно, че метлата ще достигне и до Чавдар, който бил обявен от Вили за дебел и ненужен.

Каква драма. Непоканения Чавдар Янков щял да дойде насила и да ни преебе отбора от трезвеници.

Статии от в-к "Шоу" не чета :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 12:19 pm 
Аватар

Цитат:
Левски очаква днес или утре към отбора да се присъедини Владимир Гаджев. Националът държеше да продължи кариерата си в чужбина, но не е получил оферта, която да го удовлетворява. До снощи той се надяваше да получи изгодно предложение от европейски отбор, но това не стана. Интерес към полузащитника има от клубове от Белгия, Франция и Италия, но конкретна оферта липсва.

Само още малко... :smt006 :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 1:17 pm 
Аватар

Нищо ново... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 2:00 pm 
SZ_FEN написа:
Zlostar_1111 написа:
SZ_FEN написа:

Приятел, Чаво има един мноооого сериозен проблем и той се нарича комар. Обича да залага, прави го на всичко, но най любими са му машинките. Не става! Не мисли за футбол, а за казина само. И това не е от вчера. От дете си е така! До едно време талантът го покриваше, както се забелязва - вече не!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 3:03 pm 
Аватар

Цитат:
Цветан Генков стана поредният скъпоплатен футболист на Левски, който си тръгва от тима. Нападателят и ръководството постигнаха днес споразумение за разтрогване на договора по взаимно съгласие и от утре (1 юли) той ще може да премине в друг отбор като свободен агент.

sportal

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 4:29 pm 

Пожелавам успех на Стефано Кунчев! Дано да ни даде много поводи за радост. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 4:36 pm 
Аватар

Със сигурност ще ни даде повод да се радваме, когато разтрогне/бъде изритан или изобщо както там се отървем от него.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 4:41 pm 

Чакай поне да изиграе един мач бе брато :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2014 5:44 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Чакай поне да изиграе един мач бе брато :) .

Изключително силно се надявам да не се налага да го гледаме в мач и да се отървем от него преди това. Ако не може - нека поне да е наистина само един....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]