forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 2:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:37 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
Boyo написа:
В сегашната си конфигурация този отбор няма как пак да мачка - дори и да не е имало насковизми и т.н., много от тези играчи свършиха за Левски изведнъж. Не ми казвай, че един Мечо има психиката след тоя срам отново да играе със самочувствие срещу големите отбори? Повечето от игралите вчера всеки път вече като излезнат срещу подобен отбор ще се насират от страх да не се повтори същото. Точно за това едно време Мъри почна с чистка - не защото беха слаби играчи толкова, колкото защото бяха психически слаби.

На подготовката половината мачове ги обърнахме от 0:1, не е като да нямат психика толкова.

На подготовката, от това , което гледах, играехме ФУТБОЛ. Вчера не играхме футбол, вчера не знаеха какво да правят с топката. И преди ни е било трудно да играем срещу отбор, който играе с 10 отзад - но поне тактически играехме правилно, топката се разиграваше дълго и се чакаше грешка, опитвахме се да ги изтеглим, да ги изнервим, търсеха се атаки през всички флангове. Аз не видях нищо от това вчера, топката я губехме бързо бързо, само центрирания безсмислени. Вагнер и Йовов единствени показаха това, което гледахме от тях последните 2 години. Останалите ... Мен за това ми е кофти, голяма работа , че сме отпаднали, случва се. Тъпото е, че в мачовете дето трябва да играем най-добре ние нямахме мотивацията - ей за това ме е яд толкова и за това и си мисля, че нещо не е както трябва.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:44 pm 
Аватар

Марио написа:
Според мен срещата ще свърши с резултат 0:1, много мъка по терена, много мъка и по трибните...
След мача всички скандираме: "Оставка",
режеме гредите на стадиона и изписваме на пистата със сребрист спрей: "Вън мустаците от Левски" :idea:

:idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:51 pm 
Аватар

ГОНГ.БГ
Цитат:
АБЕ, КЪДЕ Е БАТКОВ!?
Стефан Стоянов 8 август 2007 11:59
Абе, къде е Батков!?

Фред Флинстоун също живее в Каменната ера

Абе, къде е Батков!? Принтирай Абе, къде е Батков!? Изпрати
Провалът на Левски е факт. „Сините” сами се намърдаха в безвремието, поне за следващите 12 месеца.

Левски игра в Шампионската лига! Прекрасно, но е ясно, че отборът от „Герена” не успя да попие нищичко от най-големите. Напротив, шампионите на България се върнаха в Каменната ера.

Единствено публиката на Левски се промени. Снощното държание на „сините” запалянковци бе като за Европа.

Аплодисменти и подкрепа за трагичните и обезверени футболисти на терена. За треньора, който сбъдна огромна част от мечтите на „синята” България. В друго време, на друг стадион вероятно гредите щяха да дадат фира, но явно нещо се е пречупило в мисленето на феновете.

Главен виновник за тоталния гаф е Тодор Батков. Босът на Левски се кипреше и биеше в гърдите, а сега се скри и избяга. Преди това адвокатът мъдро бе разписал молбата за отпуска на Наско Сираков. Къде са парите от Шампионската лига, така и не стана ясно! Те са си ваши г-н Батков, също както и отговорността за конфузното положение на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: :(
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:58 pm 

Нямам думи за разочарованието си... За пръв път се чувствам унижен от отпадане в евротурнирите, а съм бил на мачовете със Олимпия, Слован, Беверен... тогава поне толкова си можехме, нямахме къде късмет, къде манталитет. А вчера? Просто два толкова слаби отбора в един мач не съм виждал, финландците ще паднат сигурно с 6:0 от Розенборг. Толкова грешни отигравания от двата отбора в един мач никога не съм гледал, просто е унизително да отпаднеш от такъв отбор. :?

И както и да е тези са финландци, а наще? Няма ги Пелето и Боримиров и сме дотам в атака така ли? Ебаси нямаше един двоен пас, едно разиграване през центъра, мъка... :( Няма кой до поеме отговорност, първи изтрел към вратата в 30 минута, Йовов се кри от топката цялото първо полувреме, Стойчев и мароканеца с някакво припряно изнасяне на топката, Живко без нито едно свестно центриране, Бардон кошмарно слаб, само Телкийски и Валери се опитваха да правят нещо.

А Мъри се изложи наистина - Миро Иванов заместник на Боримиров срещу здравите физически финландци при наличието на Сърмов и Тасевски? Йовов го гледах за Суперкупата беше слаб, предполагам е бил слаб и на първия мач във Финландия, що не пусна Ники Димитров?
Срещу Литекс ясно се видя се че само с Валери напред не става, защо не пусна и Джейобата? :( Защо не тропна по масата да не пускат Емил Ангелов на проби в най критичния момент за отбора?

Неузнаваемо слабо... :cry: спирам да пиша, че пак почвам да се паля. :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:02 pm 
Аватар

Вчера също нямахме късмет.
Сега ще ни залее цунами от помия, нека поне тук не си го причиняваме.

На доста хора ще им се кали любовта към Левски, това помга много по-нататък и в живота.

Докато не станем собственици на клуба е наивно да мислим велики решения за излизане от ситуацията.

Лято е, има доста неща, с които да се занимаваме и да не го мислим много.
САМО ЛЕВСКИ! :beerch

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:04 pm 

Жалко че си отива Топчо,може би най-сърцатия заедно с Борето в ЛЕВСКИ(макар че все още имам надежди че може да остане) .Също така не мога да разбера защо продадоха Курдов.Той човека хиляда пъти каза че детската му мечта винаги е била да играе в ЛЕВСКИ.А сега в Леверкузен в дубъла.Трябва да се дава малко повече шанс на Хичо,Балтанов и Огнянов и въобще на юношите(плюс тва те дебютираха в ЛЕВСКИ преди около 3 години,а още не са ги наложили

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:15 pm 
Аватар

Boyo написа:
Не съм привърженик на конспирациите, но не за първи път се случва Наско да го няма и отборът да се срива. После Наско се връща и изведнъж пак мачкаме, само че вече я треньор си е отишъл я нещо друго. Какво работи Наско в Левски вече 10 години? Какви са му задълженията? И Батков не знае според мен. Май само да намира клиенти за Танев Сираков и ко... Абсурдното е, че вече 10 години Наско има по-голямо влияние върху играчите от треньора на отбора! Според мен и този път скандалът е за трансферите (гочето например си доведе жужо да му реди трансферите и веднага хоп родопа). Помислете малко - в началото на лятото танев сираков и ко идват с оферта от Енерги за пелето за 400 хиляди евро (факт!). Вероятно и с подобни оферти за още няколко играчи. Мъри казва, че не иска да ги продават, защото няма качествени заместници (каза го и пред медиите преди да се знае за пелето - “пелето и мечо не ги давам“). Батков се е съгласил, защото офертите не са били за много пари така или иначе. Наско се ядосва и подшушва на Енерги за клаузата му (договора по факс от клуба!), за да натрие носа на Батков. Нещата обаче стават още по-зле - след две години почти никакви пари похарчени за играчи, изведнъж Батков отпуска пари, но Наско е изолиран. Батков възлага селекцията на негови приближени като Заберски и Воркапич (факт). Двамата мароканци за общо над милион евро минават не през танев и сираков - това е сериозна пропусната комисионна. И изведнъж Наско си бие камшика и отборът се срива. Този филм съм го гледал.

Изходът е - Наско вън веднъж и завинаги, а заедно с него и приближените му играчи и да почнем на чисто. Мъри набързо ще изгради отбор, даже по-силен от този, който вчера умря.

Тъжната истина е, че отбора предаде Левски. Предадоха НАС - ПУБЛИКАТА, а НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ ! Това е! Такова предателство трудно се прощава! Не знам кой кум, кой сват, но скоро и това ще се разбере! Този клуб има и винаги е имал една велика публика на гол тумбак! А в такива моменти трябва да им бъде ясно, че не ни заслужават! Какви са тия Тампере бе?!?! Отборчето от Сан Марино им вкара гол, а наште звезделини да не могат! Къде отиваш ти, може би...3 гола вкарахме на шампиона на Израел преди 15 дена! Защо не пожелаха да играят? Който не иска да се раздава докрай за този отбор, няма място в него! Някои хора изглежда решиха, че могат за си избират мачове в които да играят и други, в които да разхождат синята фланелка! Еми КУР за тях тогава! ТЕ НЕ СЕ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:41 pm 
Аватар

STALKER написа:
Защо не пожелаха да играят? Който не иска да се раздава докрай за този отбор, няма място в него! Някои хора изглежда решиха, че могат за си избират мачове в които да играят и други, в които да разхождат синята фланелка! Еми КУР за тях тогава! ТЕ НЕ СЕ ЛЕВСКИ!

Еми, аз преди доста време бях писал, че най-много да има два-трима души от мъжкия отбор и юношите, на които наистина да им пука за клуба. Просто ги интересуват парите, а след 1/4-финала и влизането в Шампионската лига някои хора наистина литнаха в облаците. Защото не е нормално при завръщането от Финландия Ицо Йовов да се хили и да обяснява как са подценили Тампере и не са имали шанс да отбележат гол. Дисциплина си трябва.

Има ги и такива моменти като загубите. Гадното бе, че не беше лош късмет или да са ни надиграли тотално, просто не заслужавахме да продължим. Наистина, резултатът е жалък на фона на подотовката и изиграните контроли. Още повече, че имахме и защита, която за първи път играе заедно, а и втори официален мач за Бензукан.

На някои футболисти няма да им се отрази зле да се подстрижат. 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:45 pm 
Аватар

На някои от футблистите ще им се отрази много, ама много добре да присъстват на един такъв мач, обаче от другата страна, за да видят ние как го изживяваме, и че след такъв мач после се чувстваме като,даже думата не мога да нямеря. За да разберат, че ако за тях Левски е една добре платен месторабота, то за нас думата ЛЕВСКИ се нарежда непосредствено след БЪЛГАРИЯ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:51 pm 
Аватар

Boyo написа:
STALKER написа:
В Австрия играем добри, победихме силни отбори, прибраха се и изведнъж всичко се обърна!!! Някой може ли да ми обясни какво стана! Наско, какво стане бе? Мустак, какво стана бе? Некой знае ли?

:arrow: Не знам защо, но аз се сетих за оня мач със Славия, който загубихме на Герена и уволниха Муслин! Тогава Ганьо и Наско май пак се бяха скарали нещо...Как беше? :roll:

:!: :!: :!:
Наско е уволнил поне трима треньори на Левски (грозни, гочето, муслин). Тоя мач вчера на мен ми смърди яко, не знам за вас. Няма как иначе да забравят за няколко седмици как се играе футбол, щото с няколко изключения футболистите беха тотално неадекватни... При всички провали 90те играхме по-добре - имаше повече мотивация тогава, просто немаше играчи. В Евромачовете би трябвало отборът да е най-мотивиран от цялата година, би трябвало обаче, при нас мотивацията беше 0. Да не вкараме гол в Европа аз не помня.... Ей сега проверих - само 79та, когато в първия кръг ни се пада Реал Мадрид. А Тампере са на нивото на Берое някъде. И не става въпрос за липсата на нападател, щото ние дори до положения не стигнахме. Не проумявам

Абсолютно смърди! Вони! Някак е невъзможно Сираков да не е тук. Няма начин. Ако го няма - значи е сигурно, че има врътка. Сигурен съм.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:55 pm 
Аватар

Ръководството на Левски благодари на феновете

Спортно-техническият щаб и футболистите на ПФК Левски изразиха искрената си благодарност към своите привърженици за тяхната безрезервна и всеотдайна подкрепа по време на срещата с Тампере. „Въпреки негативния развой на събитията нашите фенове за пореден път показаха на цяла Европа, че те са едно цяло с отбора, а действията и подкрепата им по време на мача и след последния съдийски сигнал ще остане в съзнанието ни завинаги”, се казва в комюнике на синия клуб.

„Сега е моментът да поднесем своите извинения и огромно сжаление за тазгодишното ни разочароващо представяне в Шампионската лига. Осъзнаваме, че вината за негативното начало на сезона е изцяло наша. В следващите месеци ще работим и ще се борим да възвърнем познатото високо ниво в изявите ни с двойно по-големи усилия, както и да оправдаем доверието, което ни гласувахте през годините”, пише още в прессъобщението.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:56 pm 
Аватар

разбиха ми сърцето, майната им на причините

задължително е неква част от отбора да се обнови :arrow:

Йовов снощи беше толкова бавен, аз мисля че Хичо е напълно готов да го замени...
Телкийски, Боримиров, Бардон - никакво движение, тръгваха да играят 1:1 през цялото време и водките ги поваляха веднага :smt090
Джаейоба също е много бавен. Никви шансове за Домовчийски
Стойчев не може да изнася топката куца му техника, поглед, плах е, в защита е на добро ниво, не може да го виним за гола
Шакиб ме изнерви с некви лоши пасове по едно време, но в сравнение с останалите беше добре
Вагнер и Живко трябваше много повече да влизат в предни позиции
Ричард и М.Иванов ми харесаха, играха си точно както могат
Коприваров - зле

Велик сектор Б, има хубави мнения в темата, но не искам да повярвам, че има игри в нашия отбор, макар да е напълно възможно :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:57 pm 

Абе да го еба тамън тръгна на добре и тъпото ръководство направи скандал. Б&Б заедно с Наско да се махат. Хора който създават скандали нямат място в ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:05 pm 

без бомби нестава явно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:06 pm 
Аватар

Недей да иронизираш, има неща дето не се връзват в цялата работа. Наистина странен момент да замине Сираков камо ли на сафари. Още повече, че дълго време се тиражираше, дори на официалния сайт, че бил някъде по бизнес, дори по клубни дела. Ситуацията наистина навява спомени и големият въпрос сега е кой трябва да бъде махнат. Надали целят да махнат Мъри

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:10 pm 
Аватар

Ако махнат Мъри,загазват!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:12 pm 
Аватар

Вчера Борето Касабов обяви, че сафарито на Наско било планувано още преди 1-2 години :roll: :roll:
От неофициален източник, който е близък до делата в Левски разбрах следното: че имало скандал с Наско около трансферите, и най-вече около тия на мароканците, щото са минали не през мениджърската агенция на Танев. Но пак повтарям, нищо официално и не го твърдя ,че 100% истина.
А иначе има резон в това твърдение - Наско е предложил на Мъри футболиста Х, на който правата се държат от Танев, обаче Мъри си е държал на набелязаните от него играчи, Батков е заел позицията на Мъри и айде - ето го скандала. И са Наско дърпа конците на играчите, над които има влияние. Но каква е целта - дали цели да махне Мъри или да настрои феновете още пове4е срещу Батков. Ама ако се опитва да махне Мъри не е познал, защото Мъри може и да е играл в лит(*кс-етрополе, но е показал че уважава публиката на Левски, милее за отбора и работи усърдно, отделно че за малък период постигна доста. За разлика от Сираков, който го знаем що за стока е и какъв е интесчия. Та ако са решили да подливат вода на Мъри, ние сме зад него и тоя път няма да стане като с предишните изгърмяли треньори на ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:31 pm 

За да има и втори варянт на конспирацията - Патков тръгва да връща на Чорни парите, Наско като верен левскар се опъва и си тръгва, заявявайки "Щом парите отиват в Израел, тая година кур пари и ШЛ" 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:31 pm 
Аватар

Ще ги еба и в щастливите копеленца... с удоволствие ще следя развитието им по натам, да им станат дупенцата като на мара сточната ! Мамицата им руса и щастлива пак да еба!

Радвам се че има боклуци по стадионите които си метат шаловете.. и няма да стъпят повече на мач. Такива идиоти не се торелират! Какво ви става бе?! Как никой не видя тая пумия! Ще изгориш! Писна ми от недоволни "фенчета" които освиркват и псуват повече отколкото запяват любимия отбор! Марш пред телевизора и бъди щастлив, че не си ми съсед, боклук!

Последна промяна $ашо на Сря Авг 08, 2007 2:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:37 pm 
Аватар

БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА. Играчите не показаха това свое лице и резултата е налице.
Има още мачове,в които трябва да се мачка наред,защото НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ СОФИЯ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:38 pm 
Аватар

Kryten написа:
BLUE YOUTH написа:
Аз пък ще ви кажа друго-липсва ни Емо Ангелов... Защото от толкова бутаници в наказателното, които бяха вчера той щеше да се ориентира най-добре :!:
Тук съм съгласен

Да,да сигорно е така.До вчера се тръбеше,че трябва да се махне ,а сега той е проблема.И ако беше тук, като се заредят едни победи в Европа и така до финала.Аз нестрадам, че го няма.На който му липства можи да му гледа мачовете в Китай.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:41 pm 
Аватар

Вчера публиката ни наистина бе на ниво.Но има още какво да се желае.Доста хора си тръгнаха преди края(говоря само за Б), 2-рото полувреме някои съвсем се бяха умълчали, а някои и си псуваха.Дано се изчистят тези неща.Може би фактът, че вчера ги подкрепихме до края ми помогна да преглътна по-леко загубата и да се зарадвам, че хората са обединени около магията Левски. И само Левски обичаме те :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:41 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:
Розенборг ще ги разбие тия. В Норвегия сигурно вече пят шампанско:)

Те Розенборг добре пият, ма накрая да не изпият последната чаша от мъка. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:42 pm 
Аватар

Исторически провал, който няма да тежи ден до пладне, а ще тежи и ще бъде срамен завинаги. Цяла нощ не съм спал. Жал ми е за Мъри - може и да не е най-великият треньор на света, но е пич. А Батков се скри като обидена госпожица. След като цяла година броеше трансферите на свинете, пращаше ги в индийската шампионска лига, обвиняваше латекса, че са се назобили с допинг и въобще говореше глупости, с които дърпаше дявола за опашката и заради които сега свинската част от България С ПРАВО ни се смее. Че сме слаби, то е видно още от втория полусезон на миналия шампионат, даже още от групите, където се видя, че държим топката, но не можем да атакуваме. Йовов пък лежи само на бижутерския си гол - какво пък толкова било станало, че Левски е паднал от едни фински селяни, едва ли не журналята му били виновни, защото сега ще сринат отбора... Глупости!
Идва тежка криза, ще го духаме и в първенството! Просто ме е яд, защото вместо да използваме психологическия и финансовия стимул от ШЛ, ние се самоубихме и зорлем ще направим чорбата шампиони. Поне 1-2 години ще се мъчим сега, това е моята прогноза.

И те умираха.

Последна промяна Majdak на Сря Авг 08, 2007 2:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:43 pm 

Като гледам на таблото има и нещо положително.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:45 pm 
Аватар

$ашо написа:
Ще ги еба и в щастливите копеленца... с удоволствие ще следя развитието им по натам, да им станат дупенцата като на мара сточната ! Мамицата им руса и щастлива пак да еба!

Радвам се че има боклуци по стадионите които си метат шаловете.. и няма да стъпят повече на мач. Такива идиоти не се торелират! Какво ви става бе?! Как никой не видя тая пумия! Ще изгориш! Писна ми от недоволни "фенчета" които освиркват и псуват повече отколкото запяват любимия отбор! Марш пред телевизора и бъди щастлив, че не си ми съсед, боклук!

Наистина ли някой си е метнал шала с тия думи :shock: ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:49 pm 

К*р за всички които си тръгнаха по рано и обиждаха отбора! :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:50 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
За да има и втори варянт на конспирацията - Патков тръгва да връща на Чорни парите, Наско като верен левскар се опъва и си тръгва, заявявайки "Щом парите отиват в Израел, тая година кур пари и ШЛ" 8)

Че то сега така и така няма да има пари, не е ли по-добре да се играе в ШЛ и парите да отиват наззнайно на къде, отколкото да не се играе и пак да няма пари. По-скоро сираков е недоволен от неговия пай.

$ашо написа:

Само не знам с какво са ни виновни финладците - момчетата с каквито можаха средства ни отсраниха и сега ще играя поне още 4 мача в Европа. А и аз съм на противолоположен принцит - винаги стискам палци на отбора, който ни е отстранил да продължи възможно най-напред, за да не ме е яд, че ни е отсранил отбор, който отпада в следващия кръг, а и ония смръдльовци да не злобеят толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:52 pm 
Аватар

Аз не чух никой да обижда отбора (бях в сектор Б, до С-Запад - случайно!), но наистина видях едно шалче, което някой идиот си захвърли на пистата. Непростимо! Иначе видях младежи ва по 25 години да плачат...

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:56 pm 

Е, около мен имаше, и особено един така ме издразни, че ми трябваше още малко и щях да му вкарам някоя левачка в кофата!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]