forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 25, 2025 4:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:28 pm 
Аватар

Имат месец да отговорят на доста въпроси, след това идва домакинството от втория кръг и могат да се получат неприятни неща... напълно заслужени впрочем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:30 pm 
Аватар

ТерзО написа:
Имат месец да отговорят на доста въпроси, след това идва домакинството от втория кръг и могат да се получат неприятни неща... напълно заслужени впрочем.
И после отбора да играе пред празни трибуни. Това за първите 2 домакинства от първенството хич не ми се нрави, сигурно не само на мен

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:31 pm 

Смирнов, имаше си годишен и сезонен отчет на баждека-мен не ме интересува,
който иска да си го потърси да си види :wink:
Аз съм доволен от работата в отбора. Ти говориш наизуст, защото от
всички клубове в България Левски е с най-големия прогрес, както в
дюш, така и в други насоки. Сайта на Левски може да не се харесва на
всеки, но питай феновете на някои други отбори дали могат да си купуват
такива разнообразни артикули от 5940 магазина, от интернет. За картите
го казаха хората в темата за картите ако си прочел, разбира се. Новата
сграда за децата е нищо за теб, новото табло не ти харесва предполагам,
бензукан без пари го взехме казваш :?:
И едва ли е само това...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:32 pm 
Аватар

Всичко беше тенденциозно, прасетата на миналия финал да не би да се галиха с моряците... при това там имаше много по тежки последици, нахлуване и т.н.

Аз си мисля ,че с входящата селекция приключихме...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:36 pm 
Аватар

ТерзО написа:
Всичко беше тенденциозно, прасетата на миналия финал да не би да се галиха с моряците... при това там имаше много по тежки последици, нахлуване и т.н.
Просто ги толерират, както и нас. Имаше много случаи на проблеми и не наказаха. А сега за някаква бомба-фантом дето уж ударила ушев. Ясно че е несправедливо, но е факт и то неприятен

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:46 pm 

Kryten написа:
Добре де, нима искаш батков да ги стовари в центъра на Герена и да каже - ето ги! Или пък да бъде купено нещо с тях веднага. Парите седят в банки, манки докато не им се намери приложение. Публични финансови отчети сигурно би могъл да си издействаш ако толкова те дере

Е какво сега-не можем да си намерим приложение за парите ли? Хахахахаха, а после се оплакваме от безпаричие! Айде моля ти се, парите от участието ни за Купата на УЕФА и те ли са в банки? Леле, леле, тия изказвания ме убиват... Осигурили сме си били следващите пет години! Интересно какво ли ще говорите, ако тая година пак влезем в ШЛ (парите пак ще потънат, не се съмнявам). Нека позная-"осигурили сме си бъдещето за следващите 10 години"! Стига с тез петилетки, бре, пари сега не са ли ни нужни? И накрая Батков ще ни се изсмее изпод мустак:"Аз давам от джоба си по 2млн. евро на година за Левски!"...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:47 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: Големи клоуни има в тоя форум. Дрънкат-дрънкат като латерни за некой талант у школата, дето бил страшен, велик, гениален, да си го налагеме него, за кво са ни "наемници" и като се случи тоя същия "талант" да ни ебе майката и да запраши на некъде (най-често в чужбина), веднага се почва "ма той си беше леке", "нищо немаше да излезе от него", "прав му път, не ни трябва" и веднага фокуса на възхвала се пренася върху следващия... :lol: "Курдов е провал, да живее Боян Табаков" :lol:
Некой спомня ли си колко "млади надежси" избягаха през последните няколко години... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:49 pm 

еми бегат.. все пак шефа на БФС е само един... не може да е баща на всички :lol:

едит: как пък един от тия избягалите не стана нещо от него :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 11:06 pm 

Южноамериканският футболист, заради когото според Едуард Ераносян България е щяла да ахне, почти сигурно е перуански национал, съобщава "Тема Спорт".

По предварителна информация Едо е разговарял с двама играчи от тима, който тресна Уругвай с 3:0 преди дни на Копа Америка, а един от играчите е въпросният, подписал предварителен договор с Берое.

После някой да ми каже, че играч от Копа Америка няма да иска да дойде :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 11:32 pm 

parvanof написа:
Смирнов, имаше си годишен и сезонен отчет на баждека-мен не ме интересува,
който иска да си го потърси да си види :wink:
Аз съм доволен от работата в отбора. Ти говориш наизуст, защото от
всички клубове в България Левски е с най-големия прогрес, както в
дюш, така и в други насоки. Сайта на Левски може да не се харесва на
всеки, но питай феновете на някои други отбори дали могат да си купуват
такива разнообразни артикули от 5940 магазина, от интернет. За картите
го казаха хората в темата за картите ако си прочел, разбира се. Новата
сграда за децата е нищо за теб, новото табло не ти харесва предполагам,
бензукан без пари го взехме казваш :?:
И едва ли е само това...

Да, да, страшен прогрес в ДЮШ, затва мине се не мине и там избухва някой страховит скандал. И затва всяка година изпускаме юноши (друг е въпросът колко прокопсват те от тая работа). Може да сме най-добрите в България (макар че тая година, както е тръгнало само набор '88 ще вземат отличие), но сме много далеч от Европа. Тва че лит(*кс-етрополе били по-зле и нямали душове слабо ме интересува. Ако сме тръгнали да градим сериозен отбор само с юноши, имаме бая работа да свършим, а нещо не виждам желаещи да се захващат. За другото:

1. Общежитията са хубава идея, но ми прави впечатление, че за тях два пъти "заделяхме" пари-след участието в УЕФА и след ШЛ. Май единия път са отишли другаде?

2. Таблото е хубаво, но си е ненужен кич на фона на окаяното състояние на триубуните. Ама сега сигурно в твой стил ще заявиш, че на Берое са им по-скапани, та да съм спокоен...

3. За сайта казах, че е полуаматьорски, не става въпрос дали ми се харесва или не. Факт е, че неколко ентусиастчета направиха много по-хубав без да "заделят" 150 000 евро.

4. За Бензукан вече почти избихме парите с продажбата на Лекето и на Пелето. Демек за селекция още не сме дали и стотинка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 11:35 pm 

Boyo написа:
hidden767 написа:
Не съм го наблюдавал в игра но е морално престъпление спрямо феновете и ценностите на Левски да се продават млади таланти без минута игра за първия отбор и за смешни пари.

?

П.С. да вземем да се уточним също, последно искаш да купим 3-ма нападатели за по 12 милиона евро всеки, или искаш да налагаме млади таланти? Да не говорим, че всека година школата завършват 30 момчета, нема как всички да играят за мъжете

Какъв ти е проблема? Само малоумниците не разбраха какво искам досега ти явно си от тях. Искам тези футболисти които Мъри е преценил че му трябват да бъдат привлечени или поне част от тях. Тои поне не се изхвърля в мераците си като треньорите на чорбата и играчите са достъпни трансферни цели. Искам да не се продават млади футболисти които явно имат качества и не се хващай за сламката че не съм ги гледал, щото това означава че търсиш заяждане и си сбъркал човека. След като всички и отвсякъде , включително и във форума повтарят че в Курдов има много хляб аз какво, да не вярвам ли? И трето, ако няма да бъде привлечен друг от футболистите, които иска Мъри, искам да се налагат младите играчи и ако за целта трябва да се продаде някое откровено дърво като "Копи" или Бабангида - ами ок!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 12:34 am 

А, да! Сайта за 1053713у0951у3 евро съвсем го бях забравил... Та нема ли Баждека да даде един отчет за кой аспект на сайта е платил 198281925 евро, щото аз в първите си опити в уеб дизайна правех толкова некадърни сайтове?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 1:02 am 

Този сайт определено не струва 50 000 евро и ако някой не е разбрал 90% от тая сума е отклонена или присвоена в нечия лична полза!По подобен начин се източват и пари за други неща....затова и не се чудете къде са парите за селекция! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 3:43 am 

Цитат:
Шахиб Бензукан: От шестима братя само аз заиграх футбол

В Маракеш бях изцяло с червен екип, тук ще съм срещу този цвят, смее се мароканецът

"Здравей". С изненадващ поздрав на български и почти без акцент ме посреща от другата страна на телефона новото попълнение на Левски Шахиб Бензукан. Той е на лагер-сбора със "сините" в Правец. С него имаме да си говорим за много неща. Разговорът тече на френски език точно по арабски - бавно и с доста подробности. Като стандартно начало се започна с "Роден съм на 7 август 1986 година в Маракеш. Висок съм 1,83 см и тежа 73 кг."

- Шахиб, освен "здравей", какво друго си научил на български?
- (започва да изрежда) Ами..."как си", "горе-долу","подай топката". Разбира се и "добър ден".

- Сигурно са те научили и на някои мръсни думи?
- (избухва в смях) Е, хайде сега. Не са за пред вестниците. Достатъчно ще е, че трябва да се въздържам на терена, за да не получавам жълти или червени картони.

- Разбра ли какво е шопска салата вече и българско кисело мляко?
- Сигурно съм ги ял, ама още не знам имената на салатите и ястията.

- Знаеш, ли че в София има марокански ресторант и кускусът е много сполучлив?
- Така ли?! Ще разбера къде се намира и ще го опитам, за да видя колко е истински.

- Кажи сега как се стигна до договора ти с Левски?
- Казаха ми, че за първи път съм бил наблюдаван на мач на младежките национални отбори между Мароко и Холандия. Но нали знаеш, че в такива моменти изобщо не забелязваш кой те гледа. После разбираш.

- Какво беше първото нещо, което поиска да разбереш за бъдещия си отбор?
- Знаех разбира се къде се намира България. Че София е столицата. Но исках повече подробности за Левски. След като разбрах, че отборът е играл успешно в турнира за Купата на УЕФА, както и в Шампионската лига, реших, че си заслужава това предизвикателство. Ще се радвам, ако в отбора пристигне и Юсуф Рабе.
Той е страхотен футболист.

- Познаваш ли сънародника си Мурад Хидиуед?
- Разбира се. Той е отличен марокански национал. Възползвах се да го попитам как е в България, какъв е шампионатът.

- Той какво ти каза?
- Че е играл първо за Литекс, а после в лит(*кс-етрополе, който е съперник на Левски. Но след като ме викат при "сините", си заслужава да отида, защото това са трите най-класни отбора в България. Смятам, че не съм сбъркал. Седрик Бардон, с когото си приказваме на френски език, също ме окуражи.

- В Интернет видях какви са цветовете на бившия ти отбор от Маракеш. Нещо да кажеш?
- (усмихва се) Знам вече каква закачка си правиш с мен. Там екипът на тима беше изцяло в червено. Тук ще трябва да печеля победи срещу този цвят, защото Левски и лит(*кс-етрополе са исторически съперници.

- Трябва да те попитам и за треньора ти в бившия ти тим Баду Заки?
- Да, той е световноизвестно име. Легендарен вратар на моята родина. Когато е правил фурори на Мондиал'86 в Мексико, аз съм бил на път да се родя. Разказвал ни е за подвизите си. Биографията му е невероятна. Може да научиш много неща от него - само дори когато е близо до теб.

- Ти бил ли си някога вратар?
- Не, никога. Но ако сега почвах кариерата си, заради Заки сигурно щях да стана.

- Кои са любимите ти играчи в Мароко и в Европа?
- В Мароко - Юсеф Рабе. Той е страхотен и като съотборник, и като футболист. В чужбина съм от Реал (Мадрид) и докато там беше Роналдо, много му се възхищавах. За мен в кралския клуб направиха грешка, като махнаха малко по-рано отколкото трябваше моя кумир Фернандо Йеро.

- Случайно ли избра в Левски номер 15?
- Да. Просто ми предложиха този номер и аз го взех. Не съм фаталист и капризен по отношение на номерата. Важното е какво показваш на терена, а не с кой номер си.

- Колко братя и сестри имаш?
- Имам шестима братя и три сестри, но само аз играя футбол.

- Дори и баща ти ли не е бил футболист?
- Не, нито татко ми, нито вуйчовците и чичовците. Само аз.

- И как се пръкна само ти да играеш футбол?
- Ами като повечето деца играех на улицата. Видя ме един от треньорите на отбора Каукаб (Маракеш). Той стана и първият ми наставник. Винаги ще съм благодарен на този човек. Казва се Мохамед Мурачи. Смятам, че в днешно време, където все повече има затворени пространства, е най-добре да си изучил футбола на улицата.
Така стилът става по-естествен. Не робуваш на схеми. Разбира се в големия футбол тактиката е от съществено значение за победата. Но тя трябва да бъде придружена с непосредственост. Тъкмо заради това зрителите пълнят стадионите. Дори и на световни първенства, където зарядът е огромен, когато някой като Зидан направи страхотен финт, публиката изпада в екстаз.

- В историята на Каукаб те поставят редом до национални легенди като Кримо, който игра в Бастия, като сегашния клубен президент Тахар ел Калеж, подвизавал се в Саутхямптън и Чарлтън?
- Смущавам се само при произнасянето на тези имена. Те са велики фигури, които са докосвали тревата на нашия стадион "Ел Харти". Мога само да се уча от тях и да се развивам нагоре. Участието ми на младежкото световно първенство през 2005 година ми даде още повече самочувствие. Но сам знам, че трябва да бъде покрито.

- В свободното си време какво правиш?
- Взел съм със себе си дискове на любимите ми певци Шарги и Суад.Харесва ми да гледам тенис. Мачовете между Федерер и Надал имат винаги голям заряд. Ще се радвам да опозная София и изобщо България. А с отбора на Левски се надявам да имаме взаимни прекрасни шампионски моменти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 4:39 am 

Тия в топспорт на кафево ли са ... с алкохола ли прекляват... на чашка с батко ли ги разбират новините... не нам... ама трябва да си нечовек да пуснеш в 4 часа през ноща такава статия

Цитат:
Пламен Стоянов гласен да води атаката на дубъла на "сините"

Левски изненадващо си осигуриха нападателя на аматьорския ни национален отбор Пламен Стоянов, научи Топспорт.бг.

Роденият през 1985 година нисичък нападател (176 см) игра на висота за "трикольорите" по време на европейското първенство за аматьори, на което тимът воден от Ангел Станков завърши на престижното второ място.

Стоянов дори се разписа във финала, когато реализира за 1:0 във вратата на Полша, но това не бе достатъчно за българите да спечелят отличието. Нашите паднаха с 1:2 след продължения пред близо 5000 зрители, а Стоянов бе най-добрият от състава на България.

През миналия сезон Пламен Стоянов носи екипа на Левски-Хюндай (Стара Загора) и отбеляза доста попадения в Източната "В" група.

Идеята на "сините" босове е той да се подвизава в дублиращия отбор през следващия сезон. Ако покаже качества, ще му се даде и шанс за изява в първия състав. Дубълът най-вероятно ще бъде воден от Саид Ибраимов.

това момче и да го вземем... доста зор ще види докато "поведе" атаката..... поне с оглед на конкуренцията :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 6:13 am 

Смирнов смятам знаеш, че човек ако тръгне да търси кусури винаги ще
намери-знаеш вица за песимиста, оптимиста и полупълната
/полупразната / чаша. Сайта определено не струва толкова, но на него
има телевизия, разходите по която може и да са даже повече на година.
Относно стадиона-ми хората си казаха, че нема да правят сериозни
инвестиции преди да са им дали базите-това го повториха сто пъти.
Относно бензукан и другите-бензукан си е разход независимо, че сме
продали футболисти-това е ясно.
Далеч съм от мисълта, че хората от ръководството са безгрешни,
а и не съм им адвокат и също така е верно,
че изгубихме таланти без да вземем и стотинка, но 300 хиляди евро за
михайлов, когото публиката никога нямаше да приеме и 400 хиляди ?
евро за курдов не са малко пари за футболисти на такава възраст. За
тези футболисти ръководството си преценява-и по-нагоре писаха за
другите, които са избягали от Левски-нищо не стана от тях, което означава,
че ръководството и треньорския щаб правилно са ги преценили. Защо
ли валери не си тръгна със скандал да речем :?: или пък цигането,
което направи гол срещу челси и апетит към него трябва да има по-голям,
отколкото към курдов.
Както започнах човек ако търси кусури, винаги може да ги намери...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 8:29 am 

Smirnoff написа:
2. Таблото е хубаво, но си е ненужен кич на фона на окаяното състояние на триубуните. Ама сега сигурно в твой стил ще заявиш, че на Берое са им по-скапани, та да съм спокоен...

само по тая точка - според архитекта на стадиона основата на старото табло е билa на косъм да поддаде и като нищо да си падне на некой мач. Недай си боже па да има хора в сектора по това време. Същото се отнася и за козирката и затова всяко лято правят укрепления на нея за да бъде безопасно всичко. Така че, не е съвсем "ненужен кич"...

Последна промяна pe3ucTop на Пон Юли 02, 2007 9:47 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 9:29 am 
Аватар

Левски изненадващо си осигуриха нападателя на аматьорския ни национален отбор Пламен Стоянов, научи Топспорт.бг.

Роденият през 1985 година нисичък нападател (176 см) игра на висота за "трикольорите" по време на европейското първенство за аматьори, на което тимът воден от Ангел Станков завърши на престижното второ място.

Стоянов дори се разписа във финала, когато реализира за 1:0 във вратата на Полша, но това не бе достатъчно за българите да спечелят отличието. Нашите паднаха с 1:2 след продължения пред близо 5000 зрители, а Стоянов бе най-добрият от състава на България.

През миналия сезон Пламен Стоянов носи екипа на Левски-Хюндай (Стара Загора) и отбеляза доста попадения в Източната "В" група.

Идеята на "сините" босове е той да се подвизава в дублиращия отбор през следващия сезон. Ако покаже качества, ще му се даде и шанс за изява в първия състав. Дубълът най-вероятно ще бъде воден от Саид Ибраимов.

Хмммм....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 9:31 am 
Аватар

Trent написа:
Дубълът най-вероятно ще бъде воден от Саид Ибраимов.

Не не не ... леле край с дубъла ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 9:40 am 
Аватар

Нападателя-аматьор все ще го прижвеем някакси, ама ако това се окаже верно (че Саид ще води "Б" отбора) много грубо ша се получи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 10:29 am 

Левски прави зимна чистка

Ръководството на Левски е взело решение да направи чистка с продажбата на пет – шест футболисти през зимната пауза. Сините шефове имаха намерение още през летния трансферен прозорец да се освободят от част от опитните играчи. До сделки обаче не се стигна, а новия сезон вече чука на вратата. На “Герена” преценили, че е по – добре да запазят състава, за да не нарушат баланса преди важните квалификации за Шампионската лига. Както се знае Левски предложи на руския пазар трима от своите футболисти – Емил Ангелов, Елин Топузаков и Екундайо Джайеоба. Според запознати бразилецът Лусио Вагнер също ще бъде продаден. Ръководството на сините е подело инициатива още отсега, за да може до януари следваща година на намери клубове на своите състезатели.

Два отбора от кипърската първа дивизия пък имали желание да привлекат нападателя на шампионите Емил Ангелов. Според агенция “Фокус” това са Олимпиакос Никозия и Етникос Ахна. Очаква се в началото на следващата седмица да започнат официални преговори за купуването на Бабангида. Островитяните са се насочили към него, след като пропадна възможността да вземат Стойко Сакалиев от вечния съперник лит(*кс-етрополе.

sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 10:41 am 
Аватар

hidden767 написа:
Boyo написа:
hidden767 написа:
Не съм го наблюдавал в игра но е морално престъпление спрямо феновете и ценностите на Левски да се продават млади таланти без минута игра за първия отбор и за смешни пари.

?

П.С. да вземем да се уточним също, последно искаш да купим 3-ма нападатели за по 12 милиона евро всеки, или искаш да налагаме млади таланти? Да не говорим, че всека година школата завършват 30 момчета, нема как всички да играят за мъжете

Какъв ти е проблема? Само малоумниците не разбраха какво искам досега ти явно си от тях. Искам тези футболисти които Мъри е преценил че му трябват да бъдат привлечени или поне част от тях. Тои поне не се изхвърля в мераците си като треньорите на чорбата и играчите са достъпни трансферни цели. Искам да не се продават млади футболисти които явно имат качества и не се хващай за сламката че не съм ги гледал, щото това означава че търсиш заяждане и си сбъркал човека. След като всички и отвсякъде , включително и във форума повтарят че в Курдов има много хляб аз какво, да не вярвам ли? И трето, ако няма да бъде привлечен друг от футболистите, които иска Мъри, искам да се налагат младите играчи и ако за целта трябва да се продаде някое откровено дърво като "Копи" или Бабангида - ами ок!

Ми явно съм малоумник, но не разбирам какво искаш - имаш тотални противоречия в думите си, а половината неща дето си ги написал са толкова нереалистични , че нема накъде. Кой повтарял за Курдов? Напротив мненията са предимно, че "няма качества за първия отбор". Ама кой да чете, важното е да се плюе по всичко. Като си такъв специалист купи си акции и стани шеф на Левски. Колко фирми си управлявал през живота си, че си такъв "авторитет". Колко отбора си трениръл, колко селекции си направил? Аман от разбирачи. Левски е на такава позиция в европейския клубен футбол в момента, в каквато НИКОГА не е бил, мачкаме всички освен най-най-големите, а некой хора като теб... ако им четеш постовете без да знаеш за кво става дума ще решиш, че сме в Б група и пред изпадане във В. Други им все бомби в главата, големи левскари нема що, Гунди ще се обърне в гроба ако ги прочете тея изказвания тука.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 12:25 pm 
Аватар

Батков, Стоев, Ботев, Kryten, Boyo и сие :smt117
:smt116

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 12:26 pm 
Аватар

Тази новина за чистката ми се струва като поредната журналистическа чикия......не им ли омръзна да "гонят" Топчо на всеки трансферен прозорец, баси и малоумниците... :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 12:36 pm 
Аватар

Не разбрах защо точно сме на кафево :lol:

пс. поне Бардон не го гони жена та вече :smt043

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 12:39 pm 
Аватар

Kryten написа:
Не разбрах защо точно сме на кафево :lol:

Кой е казал, че сте на кафево...Вие сте видни столични (форумни) адвокати..."Батков, Стоев, Ботев, Kryten, Boyo и сие" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 12:44 pm 
Аватар

Boyo написа:
.Други им все бомби в главата, големи левскари нема що, Гунди ще се обърне в гроба ако ги прочете тея изказвания тука.

Ти не си човека, който ще казва кой какъв левскар е...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 12:45 pm 
Аватар

Що па стигна до заключението че много се обичаме с татков. Просто станаха много форОмните спецове по селекция, финанси, треньорство и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 12:49 pm 
Аватар

Kryten написа:
Що па стигна до заключението че много се обичаме с татков. Просто станаха много форОмните спецове по селекция, финанси, треньорство и т.н.

Тва, че защитаваш позицията на Батков и Баждеков не те прави повече от форОмен спец и теб... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2007 12:52 pm 
Аватар

Не си спомням да съм го защитавал директно, но твърденията на някои хора като вале_пика и хидън достигаха абсурда.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]