forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 12:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 11:46 pm 
Аватар

Песимист съм за бъдещето, но това с агенцията на Бекали е интересно. Той докара на покойниците играчи като Петре, Зику и Мораиш.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 11:49 pm 
Аватар

New Order написа:
Kriviq написа:
- намаляне на заплати - Кабрал не би ми липсвал изобщо, а Милош и Яблонски като не са в форма (а последния и с дела и евентуално спиране на права), защо се правят драми не ми е ясно.
Как може да продължиш да им плащаш заплатите до изтичането на договорите, и едновременно с това да намалиш заплатите. Моля, разясни този революционен подход.

Е те тези заплати така или иначе ще се плащат още 2 месеца и нещо. По-добре ли е да ги "правим мъже" с неустойки ? Ясно е, че без пари няма да разтрогнат тия същите. Или дай да им удължим договорите и да им даваме заплатите, дето искат, нали аз и ти не плащаме, а клуба ? И после пак почват драми с фалити, привиждат ни се тирета и прочее. :smt115

Относно размера на заплатите - много бих желал да знам откъде е тази информация за заплатите в клуба. Щото аз лично на журналистите не им се връзвам особено. Примерно Хубчев задължително щеше да ни е треньор вече, а май не се получиха така нещата, защо ли ? :roll: А за Дерменджиев клуба си решава дали ще е треньор. Според мен засега не се представя блестящо, но с оглед на продажбата на звездата на отбора, спада на формата на двама основни играчи + Кабрал, и липсата на време за аклиматизация на новите, можеше и да е по-зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 12:16 am 
Аватар

Аз наистина продължавам да не разбирам идеята.

Пак ще си кажа за вратарчето на папагалите, което ги класира на 1/2 финала срещу тирето. 4 пъти вече се срещат да преговарят и той договор не иска и няма и да поиска. Вместо да го изритат да гледа видеЛо, докато дойде лятото, той си седи на вратата им и грам не изглежда да е демотивиран.

Ние така или иначе ще си платим парите и на тримата от които само 1 последно време става за нещо, втори в 1 на 3 мача и последния още зимата трябваше да си е заминал, което е все тая, но въпроса е какво пестим ние? :smt017 Защо при папагалите може, а при нас - не може. Нито сме по-специални нещо, нито нищо. Тъпо е. И това е факт, колкото и да се овърта вече 2ри ден.

Знам какви пари иска папагалския вратар и ми е ясно, че ние няма да си го позволим никога на този етап, но ЗАЩО по дяволите той играе и наистина играе, докато нашите са демотивирани? :smt017

Ситуацията е 1 към 1.

И стигаме точно до това, което казах вчера, като не искаш да си повече в даден клуб, даваш всичко от себе си докрая за да те харесат в по-добър. Или ние привличаме само интелигентно достатъчни хора или и ние като клуб сме такива. И, след като истината е винаги някъде по средата, то май отговора е ясен. (произволен брой махащи човечета)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:12 am 
Аватар

@jordanofff като го напишеш още един път може и да ти светне да ти кажа. Не те не искат да преподписват, а ние с тях! По нататък какво има да се обяснява ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:15 am 
Аватар

Еми добре. Събират се и се разделят хората. Изиграват си докрай времето и живи и здрави. Кому е нужна тази ситуация? Два месеца гледане на видео за такива кинти. Дай Боже всекиму :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:33 am 
Аватар

Еми да го беше написал. Имало е тропане по масата - ей, шубиньо, да хващаш да налагаш тия младите, виж го тоя ГНОМ от къде го намери тоя То(ту?!)рицов или нещо подобно. За по-сигурно - тия аут, да не се изкушаваш, ще правим отбор от млека, че тия милиони няма аз да ги давам.
Ако слушаш ще ти купя жълтурчето. И после ще го продам.
ГНОМ е с главни букви, защото там е имало повишаване на глас, не беше ирония.
Цялото е написано с ИРОНИЯ, но нещо подобно е и истината. Надявам се от юни наистина да един читав треньор, който ще знае какво да прави с тези футболисти.
Отделно - малко сложно ни се нареждат звездите, ние сме трети и с тия концепции втори още по-малко Щампиони няма да станем. Шанса ни беше да хванем квота от трето с бараж/без бараж или четвърто място, но Кралев изтегли папагалите, които са мене са бетон минимум четвърти с припоците, а щеше да е добре, те да са на финала. Така нямаше да има значение къде ще завършим - или играем бараж или не. А и се радваме на известен комфорт от не спортно-техническо естество в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:39 am 
Аватар

goshogolem написа:
С оглед на последните събития за жалост установих, че болшинството тука не са с по-различен манталитет от средностатистически чорбар!

Прав ти път тогава. Аз пък за теб имам много хубаво мнение. Идеален си за фен на някой селски отбор където президента удря по масата и им показва кой е шефа, когато не слушат, а при единствената победа за сезона събира играчите на чеверме и ракия до зори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:24 am 
Аватар

Goviado написа:
goshogolem написа:
С оглед на последните събития за жалост установих, че болшинството тука не са с по-различен манталитет от средностатистически чорбар!

Прав ти път тогава. Аз пък за теб имам много хубаво мнение. Идеален си за фен на някой селски отбор където президента удря по масата и им показва кой е шефа, когато не слушат, а при единствената победа за сезона събира играчите на чеверме и ракия до зори.

Всъщност това което "goshogolem" може би недовижда е, че тук има истински чорбари регистрирани основно през последната 1 година и те разиграват част от форума като панаирна мечка. Пускат се провокативни мнения, подават си един на друг реплики и отговори, ударно трупат мнения и си мислят, че като се хванат на въдицата им 10-на лековерни форумци, ще вдигнат революция. Този въпрос го повдигам многократно, но явно на никой не му се занимава или сме много либерални.

Последна промяна Vladislav на Пет Апр 05, 2019 11:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:29 am 
Аватар

Е то няма как да знаеш кой е чорбар и нечорбар. Просто хора с друго мнения, макар и нелогични и дори тъпи.

И на стадиона като отидиеш го виждаш. Синьо шалче (е може и на Челси или с лопатата, че да спЕсти некой лев), кълне се че е левскар, ама и кълне всеки де що види на терена и сменя треньора след 1-2 мача, разкрива някой нов играч след 45 минути игра и те така.

А Гошоголем дойде и веднага скочи на амбразурата да защитава ПК като направи някой гаф. Всички които критикуват и им пука за Левски са чорбари според него.

Последна промяна Goviado на Пет Апр 05, 2019 11:12 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:36 am 
Аватар

Признавам, че доста "нахраних" П.К., но отсраняването на Яблонски, Цветкович и Кабрал не е идея на Павел Колев и е взето през неговата глава. Във форума има хора, които се познават с настоящия и с предишния председател на Тръста, може да ги попитате, защото и те трябва да имат същата информация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:41 am 

Да го пишем на Китин освен? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:41 am 
Аватар

Искаш да кажеш, че Колев е в ролята на безгласна буква....oh, wait....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:42 am 
Аватар

Нищо, де. Важното е да се храни за спорта. В темата му даже го разкриха вече :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:44 am 
Аватар

Стига сте мрънкали. :loser2 Всичко е както си беше досега. Ние не обичаме нови неща. :bigok :bigok :bigok

Ние сме Левски БААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!! Всички се насират още на табелата "София". :bigok

Последна промяна jordanofff на Пет Апр 05, 2019 10:47 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:47 am 

Ние пък се насираме като видим табелка "Варна". :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:54 am 
Аватар

Мъничета, чичо Спас ми прие заявката за следване в Инстаграм. Вие тук си коментирайте маловажни неща като безгласна буква или потъмнена гласна е Павел Колев. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 10:55 am 

И на мен ми прие поканата за следване. :smt005 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 11:04 am 
Аватар

Goviado написа:
И на стадиона като отидиеш го виждат. Синьо шалче (е може и ня Челси или с лопатата, че да спЕсти некой лев)...

Чакай, чакай И аз имам шалче с “лопатата” и ми един от най-ценните, ама не сменям ръководства и футболисти през едно полувреме

А иначе според мен Павел Колев (без Ицака) е единствената гласна буква, както вие се изразихте в момента в отбора, докато другите дремат за пореден път...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 11:14 am 
Аватар

БялоСини написа:
И на мен ми прие поканата за следване. :smt005 :loser2

Значи сме трима. Но аз му пях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 11:30 am 
Аватар

Даже съм го блокирал. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 12:15 pm 

И на мен ми прие. Спасе на кого ни остави... Обридане и ти :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 12:54 pm 
Аватар

На мен също. За цели 2 години и половина няма нито един пост свързан с Левски :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 12:58 pm 
Аватар

Имаше един пост! И естествено на английски от сорта на “Come on Levski” или “We are Levski Sofia” на изчистен син фон. След като се махна го отследвах и чакам поне щерка му да ме приеме да я видя що за стока е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:01 pm 
Аватар

Аа сега видях че има един при обръщалката над Микре с Жадното. По-конкретно надъхвация с някакви арт стихове за синия цвят :bigok :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:04 pm 
Аватар

Абе, май имаше и клиБ като отстранихме тирето за Купата с Джерард Бътлър :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:10 pm 
Аватар

Не ви ли стигат резултатите от действията му за това време, че търсите какво бил казал в шибания инстаграм? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:44 pm 

:bii_chorbata аз съм в инстаграмата на 4и4о спас отпреди да го заключи заради такива малоумници като вас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:47 pm 
Аватар

Мъничета :loser2
От както е в Левски ме в приел и качваше доста повече неща свързани с клуба, чат-пат и сторита. Вече няма желание човека.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 1:54 pm 
Site Admin
Аватар

:bigok :bigok :bigok
Цитат:
Медиите в Румъния отделиха подобаващо място на новината, че сънародникът им Богдан Патрашку бе назначен за главен скаут на Левски. Ексцентричният Джовани Бекали и агенцията на неговите братовчеди пък получи ексклузивното право да се занимават със спортния мениджмънт на "сините".

Северните ни съседи са на мнение, че ангажирането на гореспоменатите дошло лично от боса Васил Божков.

Според gsp.ro милиардерът е предоставил частен самолет на братята Бекали и им е поверил спортното управление на клуба. Според други публикации в Румъния, "Бекали Мениджмънт Консултинг" освен, че ще поеме спортния мениджмънт на Левски, ще има правото и да посредничи за всички трансфери на "сините" - входящи и изходящи.

Колегите от "Спортлайв" пък допълват, че за тази сделка е спомогнало голямото приятелство между Божков и Джовани Бекали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 2:05 pm 
Аватар

Тик е момента за гифчето с пачките. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]