forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 12:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:40 pm 
Аватар

paulao написа:
Чух оттук оттам, че ако Колев продължава с радикалните мерки и продължава да отслабва Левски има вероятност една група хора да нахлуят на терена мача с Лудогорец или някое от следващите домакинства и да стане страшно. Целта е да изхвърлят Левски от Първа лига и да не се стига до излишен срам в резултатите.

Я пак? Да се предизвика ситуация, която да доведе до изхвърлянето ни от професионалния футбол, като по този начин почти със сигурност ще фалираме? И всичко това само, за да не запишем срамни резултати?
Правилно ли съм те разбрал?
:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:42 pm 
Аватар

Неблагодарници, човекът не стига, че има информация какво evil tounges say по коридорите, ами и ви я споделя, засраНете се!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:44 pm 
Аватар

Някои хора тук са абсолютното доказателство, че тъпотията няма цвят и клубна принадлежност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:45 pm 
Аватар

Ама... Аз иронизирах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:45 pm 
Аватар

Единственото, което ще свикнем, е да ни пердашат селските отбори и да се борим за бараж. :lol:

Аз съм категорично против обявената стратегия да играят основно българи, защото така феновете сме щели да се идентифицираме с отбора. Не знам ПК откъде я измисли и лансира тази простотия, но тя звучи нелепо. Аз мога да се идентифицирам с отбора, ако играе добър футбол, мачка противниците на терена и се бори докрай на всички фронтове, та ако ще и 11 марсианци да играят, а резервите да са от Нептун и Плутон.

Дори към момента не искам почти никакви българи да играят, защото нямат нужните качества за изброените по-горе цели. Показателно е дори, че малоумният ни национален отбор се бори чрез тотален антифутбол да попадне в първите 32 от общо 55 европейски държави, които ще се домогнат поне до бараж за европейско първенство, при положение че останалите 20-ина държави почти всичките са острови, махали и селски провинции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:52 pm 
Аватар

blue heart написа:
Ама... Аз иронизирах.

Знам. Не визирах теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:52 pm 
Аватар

viksis написа:
Имам предвид разговорите с тях. Защо изключваме варианта все пак да е проведен подобен разговор на този, който ти разписа и след това да е обявено публично? Пак се връщам на тезата си, че ако бяха просто извадени от състава и ги нямаше в следващите няколко мача, то щеше да има въпроси към чичо Гошо.

Защото не се прави така "Уведомяваме ви, че тия тримата са извадени от отбора....". Като има въпрос към чичо Гошо, той отговаря, че в момента разчита на тези играчи, защото другите са в слаба форма, а и няма да остават в Левски. Напълно достатъчно беше вчера просто да се обяви, че договорите на тези играчи няма да бъдат продължени (а даже и това не би трябвало).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:53 pm 

Само казвам какво съм чул. На хората им писна. Доколкото дали говоря глупости то няма особено значение. Тук каквото и да си говорим, никой не ни обръща внимание на мненията.
Миналата седмица се оплаквах, че щели да гонят Кабрал, Цветкович и Яблонски. После на конференцията се каза, че не било вярно и това били глупости. След 4-5 дни се случи точно това, което опровергаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:55 pm 

Lachenti написа:
Единственото, което ще свикнем, е да ни пердашат селските отбори и да се борим за бараж. :lol:

Аз съм категорично против обявената стратегия да играят основно българи, защото така феновете сме щели да се идентифицираме с отбора. Не знам ПК откъде я измисли и лансира тази простотия, но тя звучи нелепо. Аз мога да се идентифицирам с отбора, ако играе добър футбол, мачка противниците на терена и се бори докрай на всички фронтове, та ако ще и 11 марсианци да играят, а резервите да са от Нептун и Плутон.

Дори към момента не искам почти никакви българи да играят, защото нямат нужните качества за изброените по-горе цели. Показателно е дори, че малоумният ни национален отбор се бори чрез тотален антифутбол да попадне в първите 32 от общо 55 европейски държави, които ще се домогнат поне до бараж за европейско първенство, при положение че останалите 20-ина държави почти всичките са острови, махали и селски провинции.

Ти много работи може да искаш,ама пари нема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 1:56 pm 
Аватар

paulao написа:
Само казвам какво съм чул. На хората им писна. Доколкото дали говоря глупости то няма особено значение. Тук каквото и да си говорим, никой не ни обръща внимание на мненията.
Миналата седмица се оплаквах, че щели да гонят Кабрал, Цветкович и Яблонски. После на конференцията се каза, че не било вярно и това били глупости. След 4-5 дни се случи точно това, което опровергаха.

Демек? Да ти се доверяваме повечко имаш в предвид? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:02 pm 

Не. Просто следете действията на ПК и последователността му. Да не се окаже, че парите платени за получаване на лиценз от УЕФА, всъщност не са платени и сега просто ще имитираме некласиране за ЕКТ. То на какво ли не се нагледахме. Е такива неща ми се въртят в главата. Не искам да влизам в конфронтация с никой. Най-лесно се напада и обижда човек, който не познаваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:06 pm 
Аватар

Няма нужда да познаваш лично някого, за да съдиш за умствения му багаж или за възможностите му да мисли и разсъждава, щом въпросния се изказва публично (в частност - форумно).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:07 pm 
Аватар

Абе и аз подочухи едни неща, ама не е за по форумите. :? Ако се видя с някого от вас бих му ги споделил, или пък не...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:13 pm 
Аватар

Тъпо изпълнение от страна на ръководството, освен ако няма да ни флалират и да се приключва. Какво им пречеше да си ги държат на пейката до края и да си казжат чао и всичко хубаво. Току-виж за някой мач, можеше да им потрябва бякой от тримата... Сега хем ще се плащат заплати до края на първенството, хем са им пяли кур и няма да влизат и играят, хем няма да вземем пари от тях, ако бяха преподписали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:15 pm 
Аватар

Най-лошото не е, че Павката Иванов ще се осере злокобно и ще ни остави на 6-то място, когато бъде уволнен ноември - декември. Най-лошото е, че няма да му бъде потърсена отговорност. Същото, което се случи с Батков, Тонев, Гонзо, Спас, Краси и т.н. Всеки идва, изсира ни се могъщо в устите и си бега, бате :smt006 а ние отваряме уста за следващия и се усмихваме. Това е Славизация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:21 pm 
Аватар

В тоя ред на мисли ми е интересно как така според мнозинството хора тука вече "не се борим за нищо", а само преди 2 мача се скачаше възмутено, когато се намекнеше, че е доста пресилено да се говори как сме "в борбата за титлата" и как трябвало винаги да се борим докрай, ако има и минимален шанс да я вземем.... Та, не трябва ли, докато има шанс, да се борим и за титлата, а и барем за второто място, което ни спасява от бараж?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:26 pm 
Аватар

Като ви чета и се отчайвам. Явно нещо трябва да се промени радикално не в клуба, а в държавата, за да си говорим само и единствено за футбол, а не за Павки Колевци, Черепи, заплати, фалити, лицензи, путки майни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:27 pm 

Wildkid написа:
viksis написа:
Имам предвид разговорите с тях. Защо изключваме варианта все пак да е проведен подобен разговор на този, който ти разписа и след това да е обявено публично? Пак се връщам на тезата си, че ако бяха просто извадени от състава и ги нямаше в следващите няколко мача, то щеше да има въпроси към чичо Гошо.

Защото не се прави така "Уведомяваме ви, че тия тримата са извадени от отбора....". Като има въпрос към чичо Гошо, той отговаря, че в момента разчита на тези играчи, защото другите са в слаба форма, а и няма да остават в Левски. Напълно достатъчно беше вчера просто да се обяви, че договорите на тези играчи няма да бъдат продължени (а даже и това не би трябвало).

Ако не се обяви ще се мрънка защо не е обявено :D А и при първото следващо интервю на ПК като му бъде зададен директно въпроса какво ще каже? "Още преговаряме" или "предстоят разговори"? От там пак недоволни защо се бавят, а не действат.
Имайки предвид големия интерес по темата просто нямаха правилен ход.
Приключвам с дискусията от моя страна. Може би можеше да изберат друг, по-добър, подход, но избраха този. Ще видим какво ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

БялоСини написа:
Lachenti написа:

Ти много работи може да искаш,ама пари нема.

Хубаво де, ама нещо не схващам как точно стратегията с българи и млека ще върне дълговете и ще генерира приходи. Ще продадем някого за милиони ли, ще пробиваме в Европа ли, или ще почнат да ходят по 30К на мачовете, за да гледат един посредствен отбор?

Не става въпрос да се отива в другата крайност с Обертановци с огромни заплати и маймуни на килограм, но според мен трябва да има някакъв баланс в цялата политика на клуба. Щото досега нещата ми изглеждат на това, че просто новият собственик също няма желание да дава някакви сериозни средства за клуба, а на нас отново ни се подхвърля "стратегията", че ще градим отбор с наши момчета, които са евтини и знаят какво е Левски - просто този филм го гледахме вече няколко пъти и не виждам сега с какво ще е по-различен.

Последна промяна Lachenti на Чет Апр 04, 2019 2:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Wildkid написа:
В тоя ред на мисли ми е интересно как така според мнозинството хора тука вече "не се борим за нищо", а само преди 2 мача се скачаше възмутено, когато се намекнеше, че е доста пресилено да се говори как сме "в борбата за титлата" и как трябвало винаги да се борим докрай, ако има и минимален шанс да я вземем.... Та, не трябва ли, докато има шанс, да се борим и за титлата, а и барем за второто място, което ни спасява от бараж?

Тоя път и третото ни спасява поне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:28 pm 
Аватар

Не. Цецо каза, че не се бориме за нищо и нямаме нужда от футболисти. Твай!Ще събираме отбор на квартален принцип (на база колко не си пил/преял снощи и ако жената те пусне).

Поне ще са мотивирани момчетата! К'во като тиретата ни шибнат една 3ка гарнитура. Важното е да има твърда ръка!

Последна промяна Niki4a на Чет Апр 04, 2019 2:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:28 pm 
Аватар

Ми ако я вземат Сопот или еклерите...не ни спасява.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:29 pm 
Аватар

Аз не разбирам тия клети левскари, които твърдят, че за нищо не играем, как спят, когато гмо-то ни бие. А имаме два мача с тях.

Това, което направи Павел Колев от идването си, е да разбие готов отбор и силен отбор, които имаше периоди, в които мачкаше.
Добра работа, Павка, все пак не е малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:30 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ми ако я вземат Сопот или еклерите...не ни спасява.

Тва не го и коментираме, няма как отбор, различен от Литекс, да спечели Купата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:34 pm 
Аватар

1914 Докрай написа:
Ти нещо много се активизира последно време, и май само глупости говориш

Абсолютно точно с тази разлика, че не са глупости а добре премислени мнения целящи предизвикването на максимално недоволство към Колев и собствениците.
Аз отдавна казвам, че трябва да се изчисти форума от оранжеви калинки, но очевидно няма кой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:35 pm 
Аватар

blue heart, винаги можем да се осерем още повече и да се класираме четвърти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:36 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:
Аз не разбирам тия клети левскари, които твърдят, че за нищо не играем, как спят, когато гмо-то ни бие. А имаме два мача с тях.

Това, което направи Павел Колев от идването си, е да разбие готов отбор и силен отбор, които имаше периоди, в които мачкаше.
С теб сме гледали различни отбори явно. Нито сме били силен отбор, нито сме мачкали нещо различно от кура :bigok. Сбирщина от средняци и един Обертан не е силен отбор, а комедия и гротеска, която не постигна нищо освен отпадане от Вадуц и загуба от юношите на Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:41 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:

Какъв точно отбор разби? Този, който беше спрял да играе силно и да мачка от два месеца и половин подготовка, преди да дойде Колев? Период, в който нито един от "разбитите" не играеше "силно" и "мачкащо", като се продаде един Обертан, който, за жалост, нямаше как да го задържим, с оглед финансовото ни състояние.
Хубаво е, че си левскар_докрай, ама нека да не е до края на "Левски", а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:42 pm 
Аватар

Пичове, докато не проявим търпение към отбор и ръководство, ние ще сме част от омагьосания кръг и абсолютни съучастници. Няма да защитавам действие, с което не съм съгласен. Но да се нахвърляте по такъв начин като се знае, че няма алтернатива и това ни е последният шанс, също не мога да го одобря.

Тук винаги е имало трезвомислещи хора, които умеят да си правят реална сметка кое е най-доброто за Левски. Моля ви, не изпадайте в крайности както така осмивания Бай Ганя/обикновения левскар/расовия левскар от фейсбук и т.н.

Надявам се също си давате сметка, че цялата тази истерия беше силно засилена от победата на тиретата снощи, което попринцип би трябвало да ни засяга по-малко. Бъдете малко по-търпеливи и спокойни. Всички ни боли за състоянието на Левски, но с раздаване на присъди след 2 месеца работа не си помагаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 2:42 pm 
Аватар

Тоя отбор направи ебати мачовете - рецитала срещу Тирето миналата година, 0-4 в Стара загора, баража срещу Черно море, 4-1 с Ботев на Герена, 7-0 срещу едно отборче, което не можахме да бием миналата седмица, надигравахме досокоро Лудогорец..
В момента върнахме нивото от времето на Сухия и Митов. Същата мъка е, а и ще става по-зле.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]