forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 25, 2025 4:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 6:24 pm 
Аватар

Левски търси отбори в Русия на Топузаков, Джайеоба и Емил Ангелов

Цитат:
Ръководството на Левски се е заело със задачата да намери нови отбори на Елин Топузаков, Емил Ангелов и Екундайо Джайеоба. За целта шефовете на сините са се свързали с мениджърска агенция, която трябва да осигури купувачи от Русия. Трансферният пазар в бившия СССР отваря днес и клубовете ще имат право да привличат нови попълнения.

Топузаков и Джайеоба не отдавана бяха предложени на намиращия се на последно място в класирането Ростов. Сделките обаче се провалиха, тъй като цялото ръководство на слабака подаде оставка. Както е известно сините обявиха за продан капитана, за да могат да освободят място за желания от Станимир Стоилов мароканец Юсеф Рабех. Сумата, която от “Герена” ще поискат за бранителя е между 300 и 500 хиляди евро. Емил Ангелов пък бе на крачка от преминаване в Шанхай Шенхуа. Нападателят бе договорен с азиатците за сумата от 350 хиляди евро, но продажбата се разсъхна, тъй като в последния момент цената му бе завишена.

Вчера стана ясно, че Левски ще се откаже от контролата с Арка Гдиния. По програма проверката трябваше да се играе на 21 юли в Австрия, където сините ще проведат втория си подготвителен лагер. Причината е, че треньорския щаб е преценил, че поляците не са достатъчно силен съперник. В последния сезон Арка завърши на 11-то място в първенството на странта си. Треньорът Станимир Стоилов е поискал от организаторите да му осигурят по-качествен противник.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 6:50 pm 

Мароканец за Топчо ? от къв ташак пък тва :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 6:51 pm 
Аватар

Източник?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 6:52 pm 

Не пише ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 6:54 pm 
Аватар

Каза човек от ръководвстотво ... такива статии директно у кофата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 7:01 pm 
Аватар

Само се чудя Мъри защо си мълчи и позволява да го правят на маймуна с тая селекция? Нема ли сме пари?! Сметнете за последните 3-4 години колко кинти дойдоха от продажбите на Гонзо, Коловати, Чиликов, Иванков, от МТел, от УЕФА...Аз твърдя, че Батков не е дал и стотинка от джоба си за този период, напротив доста напред е, както и Баждеков. Мустака по едно време се пъчеше, че щял да даде акциите си на всеки, който успее да осигури бюджета на Левски...Ами нека ги даде на Мъри тогава, благодарение на него влязохме в лигата!Истината е, че Мустака иска само да печели от Левски, а не да влага. Него го устройва идеално вариантът с парите от Мтел да плаща заплатите на отбора и всичко отгоре, което дойде от УЕФА да си го прибира в джоба!

:smt013 :smt013 :smt013

Писна ми да се ядосвам вече с тия мошеници... :( :?

Последна промяна Кока-Кольо на Нед Юли 01, 2007 7:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 7:02 pm 
Morning Glory написа:
Източник?

Тема:Спорт
Кирил Лулев

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 8:23 pm 

Батков, педал въшлив, когато и да умреш все ще е късно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 8:28 pm 

Гледах контролата с Хасково и ме се стори, че тия двамата Льо Роа и Елтон не играха чак толкова зле, та веднага да ги отпращат. Не става въпрос да ги вземаме, но можеше поне да се видят в още някой мач, особено Елтон, който със сигурност е по-качествен от Е. Ангелов. Но, предполагам Стоилов има нещо впредвид. Друго, което ми направи впечатление, е израстването на Веско Минев-дано продължава със същия ентусиазъм. Тва, което ме притеснява обаче е споменатата и от Търговище слаба форма на Бензукан и Тасевски. И ако за Тасевски оправдание е, че дълго време не е играл, то неадекватността на Бензукан е притеснителна. Дано да е само въпрос на аклиматизация и свикване с играта на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 8:48 pm 

Монако били пратили оферта за Курдов за 400К евро и наште май ще я приемат... източник Ринг ТВ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 8:48 pm 

Хехе, как се самонавивате утре и бунт може да дигнете :wink:
Финансовата политика на клуба не е тайна и всичко по финансите бе
публично достояние. Човека си е собственик и е нормално да иска ако
не да печели поне да не е на загуба от Левски, а разходи има бол.
Некой каза тука и е напълно прав-с тези пари от шл Левски си осигури
няколко години безоблачно бъдеще. Има бол случаи в България /а и не само/,
когато някой бизнесмен само налива пари /бих казал пере пари, защото никой не е такъв фен да фърля милиони навятъра/ без да
печели, но максимум до 5 години оставя клуба съсипан и после всичко
започва отначало. Аз не искам с Левски да се случи така, а вие го искате виждам...
В България нема такъв потенциал за печалба, за да се
мерим с който и да е от клубовете грандове. Освен това всичко се строи от
долу на горе. Не може да почнеш с луди трансфери, а да имаш 10000 на
мач, които плащат средно по 5-6 лева и още и още и 100 човека дет
си купуват по 1 шал на 5-10 години. Но виждам за вас това не е важно-
важно е да ви замажат като в чорбаспор очите с 2-3 трансфера за по
1 милион лева, а после да плювате защо футболистите не ставали за нищо.
Дерзайте...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 8:50 pm 

pe3ucTop написа:
Монако били пратили оферта за Курдов за 400К евро и наште май ще я приемат... източник Ринг ТВ

ако го направят май ще трябва да наемаме снайперисти...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 8:52 pm 
Аватар

Бая ляб има да пояде тва детенце :lol: :lol: :lol: за да играй у франция ...... тоя дали има 50 кила :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:12 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:

Мениджърът му е потвърдил пред Канал3, че има нещо такова.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:15 pm 

все си мисля че може да поиграе 1-2 сезона за нас преди да го отпратим. Верно е хърбав, ама той и Валери в началото не беше с кой знае каква физика.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:20 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
все си мисля че може да поиграе 1-2 сезона за нас преди да го отпратим. Верно е хърбав, ама той и Валери в началото не беше с кой знае каква физика.... :roll:
Той Валери и в момента не е нищо особено като физика. А Курдов не виждам да има изгледи да играе в А отбора, може да запише няколко мача в Б отбора ако не го продадат, но ме притеснява на не би да си повярва прекалено много и да се изложи яко. Не че Монако е чак такъв голям клуб де, може би наистина е добре да поиграе малко в Б отбора да го видим па да вкара някое друго голче за Левски (вече има в контрола де). А бе не знам, като го видех оня ден на мача на децата ич не ми хареса. Някакъв много лежерно го раздаваше и дори се правИ на интересен нещо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:25 pm 

Не съм го наблюдавал в игра но е морално престъпление спрямо феновете и ценностите на Левски да се продават млади таланти без минута игра за първия отбор и за смешни пари. Ако тази сделка се осъществи мисля че и за най-пацифистки настроените би трябвало да стане ясно, че Левски се е превърнал в средство за печалба на един човек, който напоследък започна да злоупотребява супер безочливо и това е точно заради факта, че голяма част от феновете все още са объркани и и не надигат открито глас срещу него. Дано все пак и това да е някаква партенка, а не истина защото на мен ще ми дойде малко в повечко тоя горчив хап

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:28 pm 
Аватар

Трябат ми две години във фитнеса и може да почва да играе в официални мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:33 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Не съм го наблюдавал в игра но е морално престъпление спрямо феновете и ценностите на Левски да се продават млади таланти без минута игра за първия отбор и за смешни пари.

?

P.S. да вземем да се уточним също, последно искаш да купим 3-ма нападатели за по 12 милиона евро всеки, или искаш да налагаме млади таланти? Да не говорим, че всека година школата завършват 30 момчета, нема как всички да играят за мъжете

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:34 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Не съм го наблюдавал в игра но е морално престъпление спрямо феновете и ценностите на Левски да се продават млади таланти без минута игра за първия отбор и за смешни пари. Ако тази сделка се осъществи мисля че и за най-пацифистки настроените би трябвало да стане ясно, че Левски се е превърнал в средство за печалба на един човек, който напоследък започна да злоупотребява супер безочливо и това е точно заради факта, че голяма част от феновете все още са объркани и и не надигат открито глас срещу него. Дано все пак и това да е някаква партенка, а не истина защото на мен ще ми дойде малко в повечко тоя горчив хап
Я коментирай случая с Ники Михайлов и това, че няма професионален договор с нас. Тук май педалчето лъчо танев се е облажило, а не татков

Boyo написа:
P.S. да вземем да се уточним също, последно искаш да купим 3-ма нападатели за по 12 милиона евро всеки, или искаш да налагаме млади таланти? Да не говорим, че всека година школата завършват 30 момчета, нема как всички да играят за мъжете
Викам да направим В, Г, Д, Е и Ж отбор, да играят всичките :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:44 pm 
Аватар

Според мен, ако тая сделка стане ще е повече от добре за нас. Щом тоя е в старшата, а Мъри не го е викал досега в първия отбор, значи не му трябва особено => дори и да остане едва ли ще му дава много шанс за сметка на Мариян или Лъчо например. От друга страна, ако наистина е талант и франсетата са го харесали да си го взимат, а пък ако излезе нещо от него супер :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:47 pm 
Аватар

Слушах Атанас Узунов, който каза,че Локо София били платили 48 000 лева (четиридесет и осем хиляди лева) за Балдовалиев и Златински в комплект. Това вървеше като някакъв слух, но сега е от официален източник.
Е Батко и Баждека как така дремаха и изпуснаха далаверата - взимат ги, играят/не играят и после като ги продадат ще има и за фадрома и за дирижабъл ако искат. Вярно,че трябваше да дадат под масата и на Наков,ама все щяха да клъвнат.

Последна промяна FLAME на Нед Юли 01, 2007 9:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:48 pm 

абе Курдов дръпна страшно много последните 2 години. Направо не е истина. В момента като класа е някъде на нивото на Балтанов и Мариян например, поне по моя преценка. Според мен трябва да му се даде шанс в А отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:50 pm 

FLAME написа:
Слушах Атанас Узунов, който каза,че Локо София били платили 48 000 лева (четиридесет и осем хиляди лева) за Балдовалиев и Златински в комплект. Това вървеше като някакъв слух, но сега е от официален източник.
Е Батко и Баждека как така дремаха и изпуснаха далаверата - взимат ги, играят/не играят и после като ги продадат ще има и за фадрома и за дирижабъл ако искат.

това че са постъпили в Локо Пд 48 000(ЧЕТИРИДЕСЕТ И ОСЕМ ХИЛЯДИ) лева за Балдовалиев и Златински не значи че Локо Сф са дали толкова... ако ме разбираш какво искам да кажа... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 9:52 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
FLAME написа:
Е Батко и Баждека как така дремаха и изпуснаха далаверата - взимат ги, играят/не играят и после като ги продадат ще има и за фадрома и за дирижабъл ако искат.

това че са постъпили в Локо Пд 48 000(ЧЕТИРИДЕСЕТ И ОСЕМ ХИЛЯДИ) лева за Балдовалиев и Златински не значи че Локо Сф са дали толкова... ако ме разбираш какво искам да кажа... :wink:

Ясно ми е,аз го допълних и в горното мнение, но все пак къде на майтап,къде на истина си е далаверка според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:07 pm 

Ще е огромна грешка, ако продадем най-обещаващият си нападател от школата. Това момче има огромно бъдеще и в близките 1-2 години спокойно може да се превърне в основен нападател за отбора ни 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:14 pm 
Аватар

Монако купува Атанас Курдов

След трансфера на Ники Михайлов в Ливърпул втори левскар е на път да напусне "Герена", разкри "Дон Балон".

Офертата идва от френския клуб Монако и е за тарана Атанас Курдов, който в момента играе за юношите старша-възраст на "сините" с треньор Бисер Хаздай.

За преминаването на Наско при "монегаските" е настоял лично наставникът на тима бразилеца Рикардо Гомеш, който очаква българина на медицински прегледи на 23 юли.

Курдов-младши е 18-годишен и е отбелязал над 40 гола в първенството на своите връстници. Той от три месеца е следен от емисар на френския гранд, като според запознати скаутът на тима от княжеството лично е изгледал 4 мача на нападателя, без да знанието на хората от синята школа.

Монако е напът да изпревари английския Тотнъм за подписа на младия талант, както се случи и при трансфера на Ники Михайлов в Ливърпул.

Преди по-малко от седмица мърсисайдци надцакаха Фиорентина, след като италианците смятаха Ники за сигурно свое попълнение.

По подобен начин Курдов-младши преди месец бе на проби на "Уайт Харт Лейн", но до договор не се стигна и след дълго умуване той парафира първи професионален контракт с родния си клуб Левски.

Около 400 хиляди евро ще влязат в касата на родния шампион, тъй като Наско Курдов за разлика от Ники Михайлов вече се е обвързал със синия клуб.

http://www.sport1.bg/sport1/node/56985

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:19 pm 

parvanof написа:
Хехе, как се самонавивате утре и бунт може да дигнете :wink:
Финансовата политика на клуба не е тайна и всичко по финансите бе
публично достояние. Човека си е собственик и е нормално да иска ако
не да печели поне да не е на загуба от Левски, а разходи има бол.
Некой каза тука и е напълно прав-с тези пари от шл Левски си осигури
няколко години безоблачно бъдеще. Има бол случаи в България /а и не само/,
когато някой бизнесмен само налива пари /бих казал пере пари, защото никой не е такъв фен да фърля милиони навятъра/ без да
печели, но максимум до 5 години оставя клуба съсипан и после всичко
започва отначало. Аз не искам с Левски да се случи така, а вие го искате виждам...
В България нема такъв потенциал за печалба, за да се
мерим с който и да е от клубовете грандове. Освен това всичко се строи от
долу на горе. Не може да почнеш с луди трансфери, а да имаш 10000 на
мач, които плащат средно по 5-6 лева и още и още и 100 човека дет
си купуват по 1 шал на 5-10 години. Но виждам за вас това не е важно-
важно е да ви замажат като в чорбаспор очите с 2-3 трансфера за по
1 милион лева, а после да плювате защо футболистите не ставали за нищо.
Дерзайте...

Недей да говориш наизуст. Не става въпрос за правене на трансфери непременно и на всяка цена. Става въпрос за правене на разумни инвестиции-дали ще се купуват футболисти, дали ще се развива ДЮШ, дали ще се подобрява инфраструктурата, за мен поне е все едно, защото все е прогрес. В Левски дори и малкото, което се инвестира се инвестира в някакви пълни измишльотини-автобус, камион и полуаматьорски сайт! А можеше примерно да се вземат добри футболисти, искани от Мъри, можеше да се направи още някой и друг изкуствен терен (във Франция примерно дори втородивизионните тимове разполагат с десетина такива), можеше да се постегнат трибуните на Герена, които са в окаяно състояние, а на едно място (при Сектор А) са пропаднали... Можеше много работи да се направят, но не би. И затова ще им дишаме праха на разните румънци, гърци и турци и ще се утешаваме, че на Армията работят същите цигани, каквито и при нас (там са расови :) ).

Идиотщина е да се вдигат бунтове срещу собственика на едно АД. Още по-идиотско е обаче да гледаш с кравешко добродушие как някакъв долен мошеник разграбва любимия ти клуб. Да ти казва Патков "1,5 милиона евро заминаха в кипърска офшорка" и ти да му свещенодействаш по разни форуми. Не го разбирам това, честно-ШЛ да вземем пак не бих го разбрал.

Между другото, понеже били публично достояние финансите на клуба-би ли ме светнал все пак какво стана с 5-те милиона евро, че нещо тоя въпрос нем и дава мира.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:23 pm 
Аватар

Добре де, нима искаш батков да ги стовари в центъра на Герена и да каже - ето ги! Или пък да бъде купено нещо с тях веднага. Парите седят в банки, манки докато не им се намери приложение. Публични финансови отчети сигурно би могъл да си издействаш ако толкова те дере

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:24 pm 
Аватар

После Татков ще се ухили под мустак , ще се почеше за тумбака и ще каже " Можем да купим всеки играч, който треньора поиска " :evil:
:arrow: Да ти е.а майката тлъста :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]