forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 12:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 9:14 pm 
Аватар

Пълна глупост е това, че не се "раздавали". Това, че са слаби играчи, не значи, че не се "раздават", а конкретно Яблонски никога не се е скатавал - да, формата му падна, но това е нещо съвсем друго. Въпроса тук, обаче, не е в това какви играчи са, а какво показваш като отношение. Гониш позорно тоя, който не е навит на новите ти условия? Действа страхотно на колектива. Действа страхотно и на тия, които искаш да привличаш...

Никой не ти пречи да ги държиш резерви, да ги вадиш и т.н. Що трябва да "обявяваш" подобна глупост, която по никакъв начин не кореспондира с нормален клуб....

За съжаление и крехката ми надежда, че нещо се променя към добро в тоя клуб, започва да се изпарява....а още не са минали и 3 месеца...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 9:43 pm 
Аватар

Мен някои неща не са ми съвсем ясни в новата стратегия.

Хубаво, орязваме бюджета и спираме да харчим много, но не виждам и приходи как ще се генерират.
С "млека" и свободни агенти самото класиране за Европа би било трудно постижимо, какво остава да чакаме приходи оттам.

От настоящите титуляри не можем да продадем никого за някакви сериозни пари.
Юношите ни в идните 4-5 години можем да ги продадем само ако ги пласираме на някакъв черен пазар за органи, след като в контролна игра падат от настоящите титуляри с 10:0. По-добри можем да изкараме след 6-7 години, ако в тази школа веднага започне да се работи по съвсем друг начин, което силно ме съмнява, че ще се случи толкова бързо.

Отделно не вярвам и най-търпеливите и сдържани хора да приемат да се превърнем в някакъв тотален спаринг на двата силни селски отбора и да си играем ей така за здраве и оздравяване.

За мен интересно и показателно ще бъде лятото какви трансфери ще се направят, какъв бюджет ще се определи и какви хора ще се назначат на отговорни постове в клуба. Дотогава не знам, но за мен некласиране за Европа все още е съвсем реална възможност, която ще е тотален провал (независимо от всички условия, фалити, смени на собственоста, оздравания и тн.).

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 9:48 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Омраз, за мен е много просто. Не ги маха защото има нещо лично. Има и други играчи дето са аут лятото, но те си стоят. Само че махне ли тези, играят неговите привлечени. Не случайно точно на постовете, на които взе играчи, се освободиха места.

Moneyball !! Отново дългата ръка на Краси Иванов :loser2
:octo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:16 pm 
Аватар

Не знам дали осъзнавате, че това вече се случи преди 2 години и резултатът е две тройки от Тирето. Толкова ли ги мързи да мислят хората дето пишат, че за нищо не играем и сезона се доигравал. Не е ли позорно най-противното нещо в бг футбола - уродливото ГМО да те бие и да те разнася като брашнян чувал. Как ще спите после? А ако ги направим шампиони? Как ще се оправдаем тогава?
Аз лично не виждам никаква разлика между това, което се върши в Левски към днешна дата и това, което беше преди 2 години при БориМитов. Лятото идват новите божомитревци. Вече нямам нерви и ми преля от тая помия.

Последна промяна levskar_dokrai на Сря Апр 03, 2019 10:38 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:17 pm 
Аватар

Сериозно ли не очаквахте подобен развой на ситуацията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:21 pm 
Аватар

Да, но поне ги остави резерви като трети централен ти е Деян Иванов, а резерва на Живко дори не знам кой е. Сега във Варна освен Сейдахмет кой ще е на другото крило? Сигурно Павката ще бродира :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:23 pm 
Аватар

Павката не е ли наказан?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:24 pm 
Аватар

Не и Колев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:24 pm 

Мартин Петков може би,или кюфтето Божо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:26 pm 
Аватар

celeronhater написа:
Да, но поне ги остави резерви като трети централен ти е Деян Иванов, а резерва на Живко дори не знам кой е. Сега във Варна освен Сейдахмет кой ще е на другото крило? Сигурно Павката ще бродира :bigok.

Луи-то ще е десен бек, а Живко крило и форона най-накрая ще се върне на заветната тема, а именно - кой ще играе от ляво? :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:32 pm 
Аватар

И все пак , Ябло ще ми липсва .. успех занапред :levski

Последна промяна Chris12 на Сря Апр 03, 2019 11:19 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:34 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:
уродливото ГМО да те бие и да те разнася като брашлян чувал.

Това ще да е някакъв доста екзотичен и нечуван досега чувал. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:34 pm 
Аватар

Значи Нганиони няма да почне отдясно и Унтонджи в средата :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:35 pm 
Аватар

:smt005

Последна промяна celeronhater на Сря Апр 03, 2019 11:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:36 pm 

Чрез коя медия е това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:38 pm 
Аватар

Яблонски обяснява накратко за светлото ни бъдеще. Напълно сериозно очаквам Гауин от лятото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:38 pm 
Аватар

Сори за поста , моя грешка. :smt006

Последна промяна Chris12 на Сря Апр 03, 2019 10:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:39 pm 
Аватар

Кажи верно че е от тоя сайт...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:41 pm 

T.e. пълен фейк, което личи от 100 километра и без да видиш медията. Изтрий си сам поста и линка, след малко ще го направя аз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 10:43 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Ето това е новина. 100% от текста в пряка реч :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 11:15 pm 
Аватар

Правилно решение!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2019 11:22 pm 
Аватар

Няма отърване от членовете на Фейсбук групата. плъзнали са и тук. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 12:05 am 
Аватар

Плашещо е колко малко хора осъзнават каква глупост е сътворил ПК днес. И пак доволните са първите дето искаха Гомес вън, Роси вън, Славиша вън. Как още никой не е написал "никой не е по-голям от Левски"? А да...смейте се и на Ае Сините Баааааааа като напише, че друг реди състава на Чичо Гошо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 12:09 am 
Аватар

Тук мнозинството написаха очевидното - че това е аматьорщина и пълна глупост. Тези, които подкрепят решението са двама мАже и половина, нека бъдем обективни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 12:29 am 
Аватар

Нека изчакаме и видим как ще се развият нещата.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 12:38 am 
Аватар

Де да са само 2ма мъже и половина...

viksis написа:
Абсолютно подкрепям това решение. Съвсем нормално е да бъдат извадени от състава при положение, че не искат да преподпишат.
Ако бяха добри и съвестни футболисти - окей, нека разчитаме на тях до края на договорите им, но това, което виждаме от тримата в последните месеци е отвратителна игра и нежелание.
Друг е въпроса защо се е стигнало до там, че 2 месеца преди да им изтекат договорите никой не е преговарял с тях. Тези неща се правят не сега, не декември месец, а още лятото на предходната година.

20th century написа:
Яблонски, с делата и 15к евро заплата, и тая продукция, и иска увеличение :lol: ... не, мерси. Кабрал със 17к заплата :smt005 също не, мерси. Цветко за резерва и да запълва дупки е ок и би свършил работа. Като цяло не виждам особена драма, че няма да ги има догодина.

Smash написа:
Абсолютно правилно решение е да НЕ ИГРАЯТ до края на сезона, без значение дали им се плаща заплата или не, последните мачове тия БЯХА СКАНДАЛ. Цветко и Кабрал дразнят жестоко тая година, а последния мач с майните Яблонски дори няма да го коментирам. Така че като не искат да преподписват и ВИДИМО нямат мотивация да играят да си ебават путката, радвам се че повече няма да ги гледам как се пичкосват.

И разбира се остава въпросът защо това НЕ БЕШЕ ЯСНО още на великата ни зимна путко-товка, защо бяха титуляри толкова мачове и защо след всичко това СЕГА не ги оставят поне да запълват дупки при контузии?!???!

Кур за мишките!

Kalitarq написа:
Екстра, правилно решение.

Roshko написа:
Ябло и Цветко активно си опитваха да си вкарат автоголове предните мачове. Няма да ми липсват, даже няма да ми е тъжно, ако някои мои клетви ги застигнат. :smt059 На Анорексал също всичко хубаво.

gosh написа:
Вие сте невменяеми да мислите че нямаме алтернатива на тия три дупки. С два силни мача на сезон и се помислиха за много значими.

Росен написа:
Подкрепям отвсякъде това решение. И тримата не показват никакво желание за игра, не виждам смисъл да играят.

Само СИНИТЕ написа:

Аз не разбирам, наистина. Какво точно те гложди в момента? Казваш, че не е махането на ТОЧНО тия тримцата, които бяха на разходка последните няколко мача, но пък сме нямали алтернатива на същите ТИЯ тримцата за останалите 9 мача, които с тях и без тях ще завършат по един и същи начин?! Левски има не знам си колко формации, алтернативи има хиляди и то не по-слаби от това, което демонстрираха въпросните! :smt023

ПП: Крайно време е да разберете, че тоя сезон се ДОИГРАВА! Грам не ме интересува кой ще е шампион, щом няма да сме ние! Имаме друга работа за вършене и не е сериозно да се разкриват тоя и оня след 2 месеца работа, при положение, че около един милион пъти казаха, че им трябва ВРЕМЕ!!!!!!!

БялоСини написа:
Какво щеше да направиш ти,ако беше на мястото на Колев?

dogbeer написа:
Е какво има да го разбираш махат те от работа и според българското законодателство имаш да взимаш една заплата и отпуските. Горе долу 2 заплати, колкото ще вземат и те, договорите са им до 30 юни, все тая е дали ще играят или не. Тия 2 заплати така или иначе ще си им ги платят. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 12:54 am 
Аватар

Чакам да минат тези, които говореха за "тенекета" или иначе "нема да им стъпим". Мързи ме да ги търся кои бяха, защото не ме ебе.

Факт е, че Левски ще спре да съществува, ако СЕГА не се случи нещо, което да промени случващото се през последните 12 годин и то в ПОЛОЖИТЕЛНА посока. Дали ще е чистене на дългове, чрез млека, които не стават и за Каменица фен купа, или наливане на мЕлЕони от бездънен джЕб е все тая, но ако не стане едно от двете, то следващо "спасение" в последните минути няма да мине и Левски ще изчезне завинаги в тази си форма.

Пожелавам вечни мъки на отговорните за това положение. Мерси. :smt006 (само едно махащо човече, което много засилва експресивността)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 8:32 am 
Аватар

Реално аз си обяснявам това решение с това, че не са мотивирани никак и освен това не искат да преподпишат и няма смисъл да играят при това положение. И аз като доста хора тук съм на мнение, че би било по-добре да стоят дори за резерви. Явно някой си мисли, че с млека ще ни се получат нещата. Ако, разбира се, разтрогнат и спестим пари, окей. Иначе не изглежда много адекватно.
Яблонски доста ми харесва, доста читав защитник, оставяме дали е във форма или не. Ама това е, каквото е. За жалост, срамните резултати не са изключени. Както знаем, дъно няма.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 8:45 am 

В решението има резон, но в нашата ситуация ще има кофти последствия, които разбира се ще са за нас - феновете. То дори май няма да може да запълваме групата. Някой контузи ли се веднага става огромна дупка, а вчера за тирето на пейката е джеси дет е по-добър от всичките ни титулярни крила. За моралните щети по отношение на другите играчи - въобще да не говорим. Очаквам мърдосване и непукизъм до края на всички мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2019 8:47 am 
Аватар

Omraz написа:
Аз лично не съм чувал за някой нормален клуб, в който да е прави това - който не иска да си поднови договора да спира да играе.
Интересно що Арсенал все още пускат Рамзи, Ливърпул що до последно пускаха Емре Джан и т.н.
Пълна тъпотия и ориенталщина, плащаш на някой 15000 евро и не му ползваш труда.
Да не говорим, че много от другите играчи са им приятели и това ще повлияе зле на атмосферата.
Рабио харесва това :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]