Де да са само 2ма мъже и половина...
viksis написа:
Абсолютно подкрепям това решение. Съвсем нормално е да бъдат извадени от състава при положение, че не искат да преподпишат.
Ако бяха добри и съвестни футболисти - окей, нека разчитаме на тях до края на договорите им, но това, което виждаме от тримата в последните месеци е отвратителна игра и нежелание.
Друг е въпроса защо се е стигнало до там, че 2 месеца преди да им изтекат договорите никой не е преговарял с тях. Тези неща се правят не сега, не декември месец, а още лятото на предходната година.
20th century написа:
Яблонски, с делата и 15к евро заплата, и тая продукция, и иска увеличение

... не, мерси. Кабрал със 17к заплата

също не, мерси. Цветко за резерва и да запълва дупки е ок и би свършил работа. Като цяло не виждам особена драма, че няма да ги има догодина.
Smash написа:
Абсолютно правилно решение е да НЕ ИГРАЯТ до края на сезона, без значение дали им се плаща заплата или не, последните мачове тия БЯХА СКАНДАЛ. Цветко и Кабрал дразнят жестоко тая година, а последния мач с майните Яблонски дори няма да го коментирам. Така че като не искат да преподписват и ВИДИМО нямат мотивация да играят да си ебават путката, радвам се че повече няма да ги гледам как се пичкосват.
И разбира се остава въпросът защо това НЕ БЕШЕ ЯСНО още на великата ни зимна путко-товка, защо бяха титуляри толкова мачове и защо след всичко това СЕГА не ги оставят поне да запълват дупки при контузии?!???!
Кур за мишките!
Kalitarq написа:
Екстра, правилно решение.
Roshko написа:
Ябло и Цветко активно си опитваха да си вкарат автоголове предните мачове. Няма да ми липсват, даже няма да ми е тъжно, ако някои мои клетви ги застигнат.

На Анорексал също всичко хубаво.
gosh написа:
Вие сте невменяеми да мислите че нямаме алтернатива на тия три дупки. С два силни мача на сезон и се помислиха за много значими.
Росен написа:
Подкрепям отвсякъде това решение. И тримата не показват никакво желание за игра, не виждам смисъл да играят.
Само СИНИТЕ написа:
Аз не разбирам, наистина. Какво точно те гложди в момента? Казваш, че не е махането на ТОЧНО тия тримцата, които бяха на разходка последните няколко мача, но пък сме нямали алтернатива на същите ТИЯ тримцата за останалите 9 мача, които с тях и без тях ще завършат по един и същи начин?! Левски има не знам си колко формации, алтернативи има хиляди и то не по-слаби от това, което демонстрираха въпросните!

ПП: Крайно време е да разберете, че тоя сезон се ДОИГРАВА! Грам не ме интересува кой ще е шампион, щом няма да сме ние! Имаме друга работа за вършене и не е сериозно да се разкриват тоя и оня след 2 месеца работа, при положение, че около един милион пъти казаха, че им трябва ВРЕМЕ!!!!!!!
БялоСини написа:
Какво щеше да направиш ти,ако беше на мястото на Колев?
dogbeer написа:
Е какво има да го разбираш махат те от работа и според българското законодателство имаш да взимаш една заплата и отпуските. Горе долу 2 заплати, колкото ще вземат и те, договорите са им до 30 юни, все тая е дали ще играят или не. Тия 2 заплати така или иначе ще си им ги платят.