forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 28, 2025 12:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 1:31 am 
Аватар

Според канал3.

След продажбата на Габриел Обертан Левски може да се раздели с още един от основните си футболисти.

Жерсон Кабрал пропусна днешната тренировка на отбора без да има контузия или друга причина за това. 

Футболистът е един от най- скъпоплатените на Герена, а все още отказва да подпише нов договор с клуба. Кандидати за неговия подпис не липсват, а договорът ми с Левски изтича през лятото. Ако "сините" искат да вземат пари за него трябва да го продадат още сега, а след идването на Павел Колев в клуба се очаква служителите с най- високи заплати да бъдат освободени по един или друг начин. 

Наалото бе дадено с освобождаването на главния скаут Кирил Вангелов, а играчът с най- висока заплата Габриел Обертан бе продаден. Изглежда следващият е именно Кабрал, а с изкараните пари от продажбата на двамата Левски ще се сдобие със солидна сума за техни заместници. 

Утре "сините" имат контрола с Висла (Плоцк), а след нея да бъдат разкрити повече подробности за селекцията. 

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 1:34 am 
Аватар

Кой ще играе ОТДЯСНО :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 1:37 am 
Аватар

илия димитров :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 1:44 am 
Аватар

Какви 2 милиона евро :smt005 90% съм сигурен, че не сме взели повече от 300 000 евро, а съм 100%, че от клуба ще завишат трансферната цена, за да не ги натискат феновете. Макс, макс 200 000 евро да стигнат до клуба от тая сделка, което му е и макса на Обертан.

Иначе на новото шефче му отне 5 дни да ни излъже или него да излъжат. Нали Обертан щеше да е основен футболист и да градим около него? А новият тренер? Отне им 3 дни да го излъжат. Той горкият от 3 дни мъкне преводач с него и говори с Обертан, а нашият накрая отиде в ПРЕДПОСЛЕДНИЯ (по голова разлика, иначе равни точки с последния) в Турция. И тука разни потребители пишат за светло бъдеще. Други пък се чудят защо на никого не му се гледа Левски :lol: Какво точно да гледаме? 29-тия треньор, който със сигурност ще дойде тази година, тъй като Дерменджиев е 10000% пътник, като ни опътнат в горната 6-ца в 5-6 мача поред. Нямало да ни сложат тире.. Ще ни сложат и още как. Само че ние не сме като червените боклуци. Първо ще ни убият агитката, ама така хубаво ще я премажат (което вече на 75% са го свършили), а после тирето е лесна работа. В темата за Спас се писаха същите лайна - светло бъдеще, пари, това онова. Няма нужда . ур за мачовете, кур за Божков. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 1:45 am 
Аватар

Малко ми напомня на полусезона в който тодАр шитна играчите на които можеше да им вземе пари (Вутов и Гари), пак свихме бюджета и докарахме вековни играчи като Чмовш, Нунеш, Огнянов, Крумов и други ... топ резултати постигнахме тогава, защо да не пробваме пак така :bigok

Последна промяна THE BLUE BEAST на Сря Яну 30, 2019 1:46 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 1:46 am 
Аватар

Да визуализирам и с картинка къде се нави да иде Обертан, за да е далеч от нас. В Сирия, буквално :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 1:47 am 
Site Admin
Аватар

Пълен напред към концепцията на БориМитов... :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 1:56 am 
Аватар

20th century написа:
Я да видим- дела на бивши футболисти за неизялатени пари, мениджъри, дългове към нап, изваждане от евротурнирите, надут бюджет? Познато ли ти е? За едни тирета питам :smt006 Враца, Бистрица, Септември, Черно Море, Берое, Славия, финали, баражи, Вадуц... и без Габи ще го постигнем.

Ние сме пред фалит и закриване, ама хората ги вълнува, че оставме с 2 крила( кой ще играе отляво :strkstrk ) :lol:

Да бе, ама като ще ни принизяваш до нивото на отбори на БотЯв и тире, ай мерси :)
Не го казвам от някаква егоцентричност, но там на стотици мрънкащи кадри на партията беше дадено парче от баницата, само и само да не хленчат, че 90те нищо не са получили и да не предадат партията - майка. Футбола у нас винаги е бил политически, не го забравяй. Техния фалит беше скандален, милиони дългове, цяла скамейка с играчи над 30к ойро заплати.
Пари към мениджъри ВСЕКИ клуб у нас има, това че в последно време маса сайтове им беше подшушвано колко сме зле, беше умишлено, за да се свали цената на Левски и новите собственици да махнат $па$ безпроблемно. Виж, че от както се обяви тази смяна на собственост всичко утихна.
Дълговете към НАП са разсрочени и се плащат, погледнете отчетите.
Изваждането от евротурнирите е следствие на първото, като сумата не е огромна и е АДСКИ нелогично да искаш да я плащаш, като си продаваш отбора, който има някакъв реален шанс да постигне нещо. Най-вероятно сега ще се използва Васчук зад нападателя, или Мариани, а още един ще излети според мен. Но това цялото е напълно лишено от логика. Какви успехи се очакват тогава? Парите от ЕКТ имат шанс да са лечебни за всеки един отбор, много повече от продажбата на един футболист, а ти си убиваш шансовете за представяне там.
Надут бюджет? Реално под този на умрелото и 5 пъти под този на Рязанград? Сега като ни свалят бюджета до този на Берое как ще се чувстваш?
Имаме нови собственици, които ВСЪЩНОСТ не искат да дават пари. Демек поредната опция да сме клуб на системи, а ми ти проповядваш тезата, как на системи е най-добрия вариант, може би още 50 години. Да никога няма да припозная нещо си -.
Като излезе официалната информация за трансферната сума, ако не е нещо стабилно като цифра + факта, че шубата не е решение на П.К., а му е спуснато такова, много бих се замислил какво реално се случва.
Последно - напълно съм убеден, че новите кръгове "съветници" около Герена, които не харесват Обертан, защото взимал огромна заплата, пък не решавал всеки мач абсолютно сам имат доволно участие в тая глупост. Най-малкото любимите ми реплики - Вместо тоя 3ма, 20-22 годишни таланта можем да вземем, които след 1 сезон ще струват милиони и само чакат от ПФК-то да им се обадят, ама тоя клет французин изяжда целия бюджет.
Феноменално .....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 2:02 am 
Аватар

800-900 хил. евро.

Наистина жалко, че си тръгва, но не мога да не се кефя, че такъв футболист изобщо игра при нас, а даже се излъга и да преподпише. Не на последно място и заши тирето. Много голям!

Явно е, че бюджетът ще се свива, дано го правят адекватно. Със сигурност трансферът не е изненадващ, даже напротив.

Не мисля, че продажбата му е липса на последователност у Колев, защото не се знае фактическата обстановка. Може офертата да е била прекалено изгодна и необходима, а най-нормалното нещо е да се обяви, че “ще се разчита на него”, за да не му пада цената, за да не стане и тъпо, ско случайно пропадне работата. Така се прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 2:05 am 
Аватар

С Обертан, Жорди гомевците и делио росевците паднахме от втородивизионен лихтенщайнски отбор, паднахме и от 10те малки бели българчета пред 30 000... Добрия отбор не винаги означава да имаш индивидуалност тип Обертан. А тия около милион Евро не са никак лоши за играч дошъл без пари и вкарал 5 гола на Септември...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 2:11 am 
Аватар

https://www.transfermarkt.co.uk/erzurum ... rein/39722

Според вас тия са платили милион евро?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 2:15 am 
Аватар

Никакъв принос няма и не е показал класата си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 2:21 am 
Аватар

20th century написа:
С Обертан, Жорди гомевците и делио росевците паднахме от втородивизионен лихтенщайнски отбор, паднахме и от 10те малки бели българчета пред 30 000... Добрия отбор не винаги означава да имаш индивидуалност тип Обертан. А тия около милион Евро не са никак лоши за играч дошъл без пари и вкарал 5 гола на Септември...

Много добре знаеш, защо паднахме - великия малшанс + изгубения финал + малоумната подготовка. Аранжирам ги по важност в обратния ред на изписването им. А относно Обертан, ами - десетките асистенции, пресите в противниковото поле,пасовете, изострянето на играта, задържането на топката и т.н. и т.н. Головете не бяха приоритет. Има кой друг да вкарва. Щом си от тези, които вярват, че щом взима невероятната футболна заплата от 40к € трябва да решава всичките мачове сам (което често и правеше с асистенциите си), значи не виждам смисъл да водим този разговор повече.
Да видим трансферната цена, аз съм много скептичен. Най-вероятно ще е ниска.
Явно идеята е да се изчисти отбора, да се направи някакъв състав от футболисти с ниска заплата, които да имат здрав колектив и така да се гонят успехи след година. Модела Лудогорец от самия старт, но без почването от окръжните групи. След това да се надгражда със скъпи футболисти. Тоя модел има 2 дреебни недостатъка - София не е малък град като Ловеч и Разград, контрола тук е труден - Студентски град. Липса на професионализъм у българските футболисти и желание да се развиват.
Може новите собственици да ме опровергаят и след 5 години да се окаже, че съм грешал. Ама нещо се съмнявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 2:41 am 
Аватар

Десетките асистенции, които са 9.
Каквото и да говорите за блясъка в играта, в 50+ мача колко.. 5 гола и 9 асистенции? Сори, ама това струва макс 10 бона на месец като заплата. Мене лично не ме вълнува много колко играчи носи на гръб.
Не мога да разбера психологията на тоя форум. Гари Родиргез като го продадохме (в примера дивизион), повечето мнения бяха "чао мангал" "няма да липсваш" и т.н. А той реално НАИСТИНА носеше на гръб отбора до такава степен, че щеше да ни спечели дубъл.
Обертан, който няма решаваща роля за нас в нищо важно, се изпраща със скръб и сълзи, все едно Господ ни напуска. Имаше шанс да блесне на финала. Да поведе отбора. Поведе ни към това 11 българчета от Славия да ни унижат. А това унижение болеше повече от Черно море и доста повече от Берое, когато поне показахме характер да се върнем от 3-1 с човек по-малко.
Отбори от ранга на Вадуц ги биехме с 5-6 гола съвсем доскоро с хора като Дани Младенов, Иса и т.н. Със защита от Милийката и Главата.

Но отново - всичките проблеми в последните 10 години въобще не опират до това дали ще играе Обертан или юноша. А тука се появяват мнения, които са скандално 1 към 1 с последните постове на фенове на свинете преди да умрат. "Как па ше има дългове, къде ги видя тия дългове", "Трябват ни скъпи играчи", "Ние сме гранд и ще мачкаме бааааа" "не сме длъжни на никого".

Въпросът дори не е в печеленето на някаква купа. Въпросът е този клуб да започне да функционира. Не да се източва и малоумници да забогатяват от Левски.

Оставям ви стартовия състав от Киево.
Георги Петков, Игор Томашич, Даниел Боримиров, Димитър Телкийски, Седрик Бардон, Живко Миланов, Ричард Еромоигбе, Валери Домовчийски, Лусио Вагнер, Елин Топузаков, Христо Йовов

Когато ПФК-то функционира, изкарваме силни юноши, можем да си позволим да задържим и обиграем отбор и създадем Левски с гръбнак от наши момчета + няколко наистина класни чужденци, тогава ще просперираме. Това обаче става с време. Ако в тия години вместо да докарваме стотици играчи и треньори, бяхме приели 3-4 нулеви сезона и бяхме започнали да се ГРИЖИМ за отбора, за дълговете и да създаваме гръбнак и система по която да се работи - сега щеше ние да сме хегемон. :smt006
А пък Обертан може да е много талантлив футболист, обаче не може да стъпи на малкия пръст на чужденци като Йоргачевич и Прохазка, които наистина обикнаха клуба и дадоха всичко, което можеха.

Ако толкова сте загинали за някой богаташ, който да ви докара неземна радост от Левски с 11 Марселиньовци, наистина не знам защо сте фенове на този отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 2:43 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
https://www.transfermarkt.co.uk/erzurum-buyuksehir-belediyespor/alletransfers/verein/39722

Според вас тия са платили милион евро?

Е що да не платят? Едва ли Обертан е отшъл там по про боно програма на УНИЦЕФ. Трансферите са такива мениджърски и политически схеми, че всичко може да стане. Ще му плащат поне 50к на месец, що да не извадят годишната заплата х2 за трансфера?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:45 am 
Аватар

Много се надявам сега да изкараме по 500 хил. ойро от Кабрал и Яблонски. През кура ми е кой ще играе отдясно :loser2 - да се връща Кабиньо :bigok.

П.С: Космонавтчето отива в Каляри, ега продължи в Азърбейджан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:59 am 
Аватар

Ебал съм му майката - да продават всички, ако трябва, стига само чрез това да си помогнем за покриване на дълговете, без да изпадаме и без да ни сложат тире.
А тия дето разправят тук, че нямало проблем със задълженията ни, ще са същите тези, които ако го издухаме като чорбата, ще цинкят с тяхното "Шо стана, засада немаше ли?" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:42 am 
Аватар

Как ще няма проблеми? Не говорете глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 8:03 am 

Какви коментари :shock: :shock: :shock:

Едно време като имаше модератори в тоя форум, такива анимационни герои като в последните пет страници дори не се допускаха да гъкнат. Сега сме станали форум.гонг.бг, даже форум.дама.бг в мензис.

Къде щял да играе Обертан? Колко лева сме щели да вземем? Кои юноши сме щели да върнем?

Докато на мачове на Левски има по 2000 души, а на площадите има 0, никой не заслужава отговори на горните въпроси, стегнете се малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 8:08 am 
Аватар

Аз си мисля, всъщност искрено се надявам, че Обертан и ПК спасяват Левски от фалит. Също мисля, че парите са достатъчно, само вижте дебелия Жейнов, който доведе Обертан, че малко преди продажбата, каза: с ПК се разбирам ок, ще оттегля иска...
Много харесвам Обертан, изглеждаше пичага, никога не чух лошо да каже или да се прави на огромна звезда. Играеше на приливи и отливи и въпреки треньорите и съотборниците си пак беше един от най-добрите и важни играчи. Най-важното е да имаме отбор, а не сбирщина от звезди.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 9:14 am 

Да се пише за унижение от Славия на финала за купата при положение,че имаш 14-15 удара към вратата и непрестанно си атакувал е нелепо. Обертан явно ще е новият виновник за всички беди от последната година в Левски.
Можеше да е полезен още,а и съвсем наскоро беше подписал нов договор.Според мен се прибърза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 9:16 am 
Аватар

В един екип трябва да има баланс. Ако Обертан е взимал наистина много повече от следващият в отбора, то тогава продажбата му е била нужна не само от финансови цели.

Иначе и на мен ще ми липсва. Бише симпатяга, а и вдъхваше някаква нормалност и професионализъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 9:16 am 
Аватар

Радвам се, че има и трезвомислещи хора във форума. Дано ръководството използва парите да покрие належащите дългове и като цяло да работи в тая посока.

Обертан е страхотен футболист, който ще ми липсва много, но с него не постигнахме нищо, а Левски е съществувал и без Обертан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 10:13 am 
Аватар

5 милиона паунда сме взели, които ще ни закърпят бюджета за следващата година. Кабрал пък, е готов да си ходи срещу 8 цифрена сума, във валута: BGN.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 10:20 am 
Аватар

Нашият живот написа:
Левски>Обертан :smt006

Чакай сега, това никой не го оспорва, ясно, че Левски е над всичко и всички. Ама айде да се съмнявам, че изборът е бил "или продаваме Обертан, или фалираме". :smt017 Иначе - Бобката Цонев, бляна на всеки левскар, ли ще взимаме или ИлЯн Йорданов?

П.П. За да тръгнем само напред и нагоре, разбира се, няма как да не стане! :ls-cup :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 10:35 am 
Аватар

Само не ми казвай, че и Холмар е аут като се възстанови. :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 10:40 am 
Аватар

RIR написа:
В един екип трябва да има баланс. Ако Обертан е взимал наистина много повече от следващият в отбора, то тогава продажбата му е била нужна не само от финансови цели.

Иначе и на мен ще ми липсва. Бише симпатяга, а и вдъхваше някаква нормалност и професионализъм.

И аз така мисля. Нека главите на празноглавците не са в заплатата му. В един друг етап от израстването на Левски, играчи като него биха били от огромна полза и биха били продадени за в пъти повече пари. Но този момент ще дойде когато имаме гръбнак от играчи, сплотен колектив и лидери. Тоест, всичко да върви добре, а такъв играч да вдигне класата на отбора. Проблемът за мен не е, че се маха, а че не знам дали ще има последователност и ще направят това, което обещават, дори 1-2 години да нямаме никакви успехи, или на края на сезона ще литнат към печки от плажовете...

Нашият живот написа:
Левски>Обертан :smt006
Сумата е над милион и половина евро, за мен е прекрасна сделка :smt006
Да е жив и здрав Габи :levski

А това ако е вярно, напълно си заслужава. Жал ми е само за него, че ще играе там, но ако покаже добра игра, като нищо ще иде в грандовете им, което не е чак толкова лошо. А ние ако сме взели подобни пари, това е наистина прекрасна сделка. С тези пари можем да си покрием много разходи, че и двама като Паулиньо да вземем.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Последна промяна konvoec на Сря Яну 30, 2019 10:45 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 10:41 am 

Нови ще има ли бачи наш животе? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 10:41 am 
Аватар

На Холмар стойността му в момента е пълна загадка заради контузията. Ако се възстанови напълно и заиграе като преди, ще е по-скъп от Обертан. Ако не, сигурно и него ще шитнем за няколко стотин хиляди, ако изобщо успеем да му вземем пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 10:59 am 
Аватар

Мен ме притеснява също, че трябва да изкарваме цял полусезон само с 14 човека.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]