20th century написа:
Я да видим- дела на бивши футболисти за неизялатени пари, мениджъри, дългове към нап, изваждане от евротурнирите, надут бюджет? Познато ли ти е? За едни тирета питам

Враца, Бистрица, Септември, Черно Море, Берое, Славия, финали, баражи, Вадуц... и без Габи ще го постигнем.
Ние сме пред фалит и закриване, ама хората ги вълнува, че оставме с 2 крила( кой ще играе отляво

)

Да бе, ама като ще ни принизяваш до нивото на отбори на БотЯв и тире, ай мерси
Не го казвам от някаква егоцентричност, но там на стотици мрънкащи кадри на партията беше дадено парче от баницата, само и само да не хленчат, че 90те нищо не са получили и да не предадат партията - майка. Футбола у нас винаги е бил политически, не го забравяй. Техния фалит беше скандален, милиони дългове, цяла скамейка с играчи над 30к ойро заплати.
Пари към мениджъри ВСЕКИ клуб у нас има, това че в последно време маса сайтове им беше подшушвано колко сме зле, беше умишлено, за да се свали цената на Левски и новите собственици да махнат $па$ безпроблемно. Виж, че от както се обяви тази смяна на собственост всичко утихна.
Дълговете към НАП са разсрочени и се плащат, погледнете отчетите.
Изваждането от евротурнирите е следствие на първото, като сумата не е огромна и е АДСКИ нелогично да искаш да я плащаш, като си продаваш отбора, който има някакъв реален шанс да постигне нещо. Най-вероятно сега ще се използва Васчук зад нападателя, или Мариани, а още един ще излети според мен. Но това цялото е напълно лишено от логика. Какви успехи се очакват тогава? Парите от ЕКТ имат шанс да са лечебни за всеки един отбор, много повече от продажбата на един футболист, а ти си убиваш шансовете за представяне там.
Надут бюджет? Реално под този на умрелото и 5 пъти под този на Рязанград? Сега като ни свалят бюджета до този на Берое как ще се чувстваш?
Имаме нови собственици, които ВСЪЩНОСТ не искат да дават пари. Демек поредната опция да сме клуб на системи, а ми ти проповядваш тезата, как на системи е най-добрия вариант, може би още 50 години. Да никога няма да припозная нещо си -.
Като излезе официалната информация за трансферната сума, ако не е нещо стабилно като цифра + факта, че шубата не е решение на П.К., а му е спуснато такова, много бих се замислил какво реално се случва.
Последно - напълно съм убеден, че новите кръгове "съветници" около Герена, които не харесват Обертан, защото взимал огромна заплата, пък не решавал всеки мач абсолютно сам имат доволно участие в тая глупост. Най-малкото любимите ми реплики - Вместо тоя 3ма, 20-22 годишни таланта можем да вземем, които след 1 сезон ще струват милиони и само чакат от ПФК-то да им се обадят, ама тоя клет французин изяжда целия бюджет.
Феноменално .....