forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 26, 2025 3:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:19 pm 

parvanof написа:
Ае хора щека като купуват по 547639 играчи на сезон и фърлят милиони
за селекция какво правят бре. Колко отбора с пъти по-голям бюджет
от нашия са далеч зад нас-това говори ли ви нещо... Май никога няма
да ви проговори, а е от ясно по-ясно, че в Левски в момента се работи
добре, а това, че някои заблуди тука искат некви демба ниреновци, тиаго
силвовци, бенуа коеовци, чиликовци и секви други е много радващо за
мен... защото нямат думата :винк: :винк: :винк:

Я ми кази, според теб ако бяхме взели Рабех и един от нападателите, набелязани от Мъри, нямаше ли да сме по-конкурентноспособен и по-силен отбор? И с това се приключва въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:19 pm 
Аватар

Са като видях първото полувреме, мисля че ако някой който не познава нашия отбор е гледал мача, ще каже, че не Елтон а Бабангида е на проби.
За мен Елтон игра добре. А и всички журналисти били на мача го казват.

П.С.
Сега по Канал 1 казаха, че Мъри в началото бил решил да ги види в още един мач. Обаче малко по-късно внезапно сменил решението си и ги освободил.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:23 pm 
Аватар

Нищо внезапно (конспирационно :smt031) няма, според Гонг, още след мача е бил разочарован от тях, ама все пак е искал да ги гледа и на видео.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:24 pm 

shalala написа:
Като се направи Селекционна шампионска лига и Купа на селекциите, тогава ще започна да се впечатлявам на повечето пари за селекции на другите балкански отбори. Засега си се радвам на добрата игра и успехите на нашия :винк:

B`TG написа:
Елтон не играе зле,за сега...

Ми той повече няма и да играе, поне не и за нас :винк:

Тази купа отдавна е направена, даже са 2. Купата на УЕФА и Ш. Л. Там, ако се вгледа човек ще види че не случайно, колкото по-голям бюджет има един отбор, толкова по-напред се класира. Има изключения и късмет но един уважаващ себе си отбор не може да разчита само на това. А и късмета никога не повтаря 2 години подред. Вероятно точно затова имено румънските отбори, които бяха зад нас преди 3 години, сега са пред нас, включително и пред Левски. Достатъчно е да се сравни нашето представяне в Лигата и това на Стяуа и всичко приключва. Останалото са празни приказки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:25 pm 
Аватар

shalala написа:
Нищо внезапно (конспирационно :smt031) няма, според Гонг, още след мача е бил разочарован от тях, ама все пак е искал да ги гледа и на видео.

И аз това чух.
Иначе Елтон се стара доста и показа някои добри неща.
Французина ми е трудно да го коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:29 pm 
Аватар

И пак опираме до бюджета.
Ами няма как да е голям без постъпления, никой няма да налива защото има излишни пари.
Нямаме постъпления от зрители,нямаме от фен артикули (въпреки,че сме водещи в България),нямаме от ТВ права. Откъде да дойдат тия пари , с които да купуваме сериозни играчи?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:31 pm 
Аватар

Точно пък мангалите недей да ги хвалиш толкова, още повече и при сравнение с нас. Мамалигарската чорба беше в много по-лесна група... както и всички останали отбори извън нашата, "вечният" им кучи враг (гъз) още проклина сакатият-наложително-да бъде продаден Емо Ангелов.
Надявам се и това за късмета да е вярно, но и това за каръка също, защото според мен миналата година ни гонеше именно карък, а не късмет. Първо ни се пада един от най-тежките отбори в трети квалификационен кръг, после ебати групата, след това контузии на Валери и на Гошо точно когато не трябва и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:41 pm 

hidden767 написа:
parvanof написа:
Ае хора щека като купуват по 547639 играчи на сезон и фърлят милиони
за селекция какво правят бре. Колко отбора с пъти по-голям бюджет
от нашия са далеч зад нас-това говори ли ви нещо... Май никога няма
да ви проговори, а е от ясно по-ясно, че в Левски в момента се работи
добре, а това, че някои заблуди тука искат некви демба ниреновци, тиаго
силвовци, бенуа коеовци, чиликовци и секви други е много радващо за
мен... защото нямат думата :винк: :винк: :винк:

Я ми кази, според теб ако бяхме взели Рабех и един от нападателите, набелязани от Мъри, нямаше ли да сме по-конкурентноспособен и по-силен отбор? И с това се приключва въпроса.

Отговора хидън е ясен-незнам, както и ти не можеш да знаеш. Купуването
на играчи си е риск, но никой не може и да каже колко са искали клуба
за рабех, колко заплата е искал той-да не говорим, че може и да е
искал такава клауза като станислав ангелов-не го знам, но и вие не
го знаете, а ми давате некви предположения като ясновидки :wink:
И още нещо хидън-малко по-назад по страниците съм дал състава, с
който стяуа са били динамо к, а и селекцията /поне това, което гледам
в сайта на един румънски вестник/ не им е неква суперскъпа, така че
отново говорите наизуст. Дайте ми некви факти, а не предположения :wink:
И аз мога да кажа на валето, че съм гледал тоя швед в 10 мача и за нищо
не става, но няма да го кажа, защото не съм запознат...
Продължавам да твърдя, че не трябва да се хвърлят пари от пусто в
празно и да се дават за некви недоказани играчи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:44 pm 
Аватар

shalala написа:
Точно пък мангалите недей да ги хвалиш толкова, още повече и при сравнение с нас. Мамалигарската чорба беше в много по-лесна група... както и всички останали отбори извън нашата, "вечният" им кучи враг (гъз) още проклина сакатият-наложително-да бъде продаден Емо Ангелов.
Надявам се и това за късмета да е вярно, но и това за каръка също, защото според мен миналата година ни гонеше именно карък, а не късмет. Първо ни се пада един от най-тежките отбори в трети квалификационен кръг, после ебати групата, след това контузии на Валери и на Гошо точно когато не трябва и т.н.

ми ето получава се един омагьосан кръг...затова най добре е да се докарат равностойни резерви....на този етап нямаме такива.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:54 pm 

parvanof написа:

Отговора хидън е ясен-незнам, както и ти не можеш да знаеш. Купуването
на играчи си е риск, но никой не може и да каже колко са искали клуба
за рабех, колко заплата е искал той-да не говорим, че може и да е
искал такава клауза като станислав ангелов-не го знам, но и вие не
го знаете, а ми давате некви предположения като ясновидки :винк:
И още нещо хидън-малко по-назад по страниците съм дал състава, с
който стяуа са били динамо к, а и селекцията /поне това, което гледам
в сайта на един румънски вестник/ не им е неква суперскъпа, така че
отново говорите наизуст. Дайте ми некви факти, а не предположения :винк:
И аз мога да кажа на валето, че съм гледал тоя швед в 10 мача и за нищо
не става, но няма да го кажа, защото не съм запознат...
Продължавам да твърдя, че не трябва да се хвърлят пари от пусто в
празно и да се дават за некви недоказани играчи...

Ясен е наистина. Щом Мъри ги иска значи са нужни на отбора и целите които преследва. А пари има заради влизането в лигата. Ако обаче още една година парите от лигата потънат в нечий джоб и не отидат за отбора, по-добре да не влизаме въобще. Мисълта някой да печели на гърба на Левски ме кара да полудявам и да пускам по-крайни мнения от време на време.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 10:59 pm 

Необяснимо е за мен, как Мъри от раз отпрати Елтон след днешния мач. Определено Е. Ангелов и особено Дайо не са по-добри от него :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 11:31 pm 
Аватар

Идва мача с Темпере, да се стягат, защото... :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 11:43 pm 

Очаквам до 2-3 дни да бъде финализиран трансфера на сериозен нападател, участващ на Копа Америка :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 11:51 pm 
Аватар

Луд ли си бе, нали трябва да се вадят кинти - функцията изваждане при Б&Б е табу :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 12:06 am 
Аватар

Добре бе вие малоумни ли сте :?: Кво ви пука,че не сме взели Елтън Джон и някво франсе на 98 години ... и двамата са супер смешници :!: Вярно маймундайо и цигането емо ангелов само ... но къв е е смисъла да привлечем някъв балук само и само за да сме привлякли някой ... много разбирачи много нещо ... друг е въпроса че мустако и баждеко нема да дадът сносни пари .... но щом мъри е преценил тия двамата не ни треябват а и днеска ги гледах ксръб са ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 12:13 am 
Аватар

Нужно ли е пак да пиша ,че проблема не е ,че не сме ги взели тия двамата ,а че пак след мачове репликата ще е "отново старата слабост, не можем да си вкараме положенията", нали Мъри две години им говори ,че иска нападател... резултата къФ е ? Както в магазина ако искаш сирене си плащаш, така е и на трансферния пазар, безплатното винаги нагарча...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 12:14 am 
Аватар

Aide da ostavite muri da se oprqvq s tezi ne6ta ... ako 6te da kaje starata ni slabost e 4e pi6kite ne nistavat kuv v ie problema nali igraqt i sa shampioni ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 12:19 am 
Аватар

Никой не обвинява Мъри, а онея дебелите над него... а и да искаме, не можем да му се бъркаме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 12:20 am 
Аватар

Draznim se shtoto mngo oselski razbira4i se navudiha tuka i po4naha da davat akul a pove4eto takiva selan4eta sa fenove na otbora shtoto sa tvae moderno da i Levskar moderno e da si sin moderno e da hodi6 na ma4 za da vidi6 ronaldinio deko i kompaniq smurt !su6tite tiq balu4eta deto ako gi pitash za nekoi futbolist ot minaloto sediat i migat na parcali ama vajnoto e 4e sega se nari4at levskari i pi6at u forumi. I mene ne me kefi 4e bajdevinqta krade 4e mustako pere ama nali otbora vurvi pe4eli igrae ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 3:35 am 

NoNameBoy написа:
Дразним се щото мнго оселски разбира4и се навудиха тука и по4наха да дават акул а пове4ето такива селан4ета са фенове на отбора щото са твае модерно да и Левскар модерно е да си син модерно е да ходи6 на ма4 за да види6 роналдинио деко и компания смурт !су6тите тия балу4ета дето ако ги питаш за некои футболист от миналото седят и мигат на парцали ама ваййното е 4е сега се нари4ат левскари и пи6ат у форуми. И мене не ме кефи 4е баййдевинята краде 4е мустако пере ама нали отбора вурви пе4ели играе ...

Обаче ти не си от селските разбирачи ти си от гражданите - истински фенове и каквато и глупост да направят ръководството, ти си се заклел във вечна вярност към тях и това, че нещата в Левски не стават така както на Мъри му се иска (професионално), не те притеснява, ти си знаеш заучените реплики и те са почти същите които Б&Б използват от време оно... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 1:24 pm 
Аватар

Цитат:
Два отбора от Кипър имат желание да привлекат нападателя на Левски Емил Ангелов, научи репортер на Агенция "Фокус". Това са Олимпиакос (Никозия) и Етникос (Ахна). Очаква се в началото на следващата седмица да започнат официални преговори за привличането на българския футболист.
Тея ебават ли се или наистина си вярват

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 1:25 pm 
Аватар

Да вадят 300-400 хилки и да го взимат...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 1:37 pm 

продадем ли го, със сигурност вземаме нападател 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 4:42 pm 

Нищо сигурно няма вече, но и да не вземем по-добре да го продадем

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 4:56 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Ебати логиката......честно ти казвам.Ти от нищо не си доволен,нямаш надежда ,че може и да станат нещата.........ебаси песимиста. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 4:58 pm 

Ето видео от мача вчера-може да видите Елтон и францизина
http://sportal.bg/?Section=88

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 5:10 pm 

ТуристО написа:
hidden767 написа:

Ебати логиката......честно ти казвам.Ти от нищо не си доволен,нямаш надежда ,че може и да станат нещата.........ебаси песимиста. :?

Логиката ми е че и никой да не вземем, играчи като Коприваров и Ангелов могат спокойно да бъдат продадени и да се дава път на младите, които едва ли ще са по-зле от тях. А ако искаме да се вдигне класата това вече е съвсем друг въпрос. Но в Левски , освен Мъри никой друг май не си го е поставил за цел или пък няма реална представа как става. Ако стане с наличното добре, ако не - ще обърнем още няколко чашки, ще направим някое друго изявление пред медиите и всичко постарому

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 5:50 pm 
Аватар

за мен най странното от видяното в първата контрола...е критерия за представянето на новите футболисти...който показаха от клуба.....ако мога да вярвам на очите си...и на коментарите в пресата....от всички най добре се представи Елтон....бърз...техничен...с добра физика....вкара мощен гол...с добри отигравания......франсето явно е бил добър футболист в миналото....но в момента не е повече от среден български футболист...а и явно и годинките вече ще му тежат....
но най интересното според мен е...че никой не коментира представянето на вече подписалите с нас футболисти...Бензукан и Тасевски....а то е повече от разочароващо...особено сравнено с тези двамата които пробвахме и освободиха....и по тая логика какво излиза...че сме подписали с по слаби футболисти...от тези които освободиха..... :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 5:57 pm 
Аватар

абе стига с тоя шведски национал - тоя е стар, има два мача за национала и цел живот е играл във средняшки шведски отбори - не може да стъпи и на малкия пръст на титулярите ни. дано се паднем с тея клуж или със стяуа да ги нашием, та да млъкнете най-накрая.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 6:18 pm 
Аватар

офф топик...

Дани Боримиров игра за Световния отбор на ФИФА

Цитат:
Опитният полузащитник на шампиона Левски Даниел Боримиров участва в отбора на световните звезди на ФИФА в демонстративния мач срещу сборен състав на Китай и Хонконг. Двубоят се игра по повод 10-годишния юбилей от обявяването на независимостта на Хонконг от Великобритания, а домакините спечелиха с 2:0 (1:0) с попадения на Чжао Сури (41) и на Шао Цзиай (52) пред 40 хиляди зрители на Националния стадион "Хонконг". Нашият състезател игра с номер 19, а във водения от Жерар Улие и Франсиско Матурана отбор на звездите на ФИФА от бивши и настоящи футболисти участваха още Паскал Цубербюлер и Стефан Шапюиза (Швейцария), Али Даеи (Иран), Хидетоши Наката (Япония), Кристиан Карембьо (Франция), Джордж Уеа (Либерия), Марсело Салас (Чили), Атирсон (Бразилия), Валдас Иванаускас (Литва), Брайън МакБрайд (САЩ) и други.

Преди срещата се състоя и още един демонстративен двубой, наречен "Мачът на шампионите", между бразилския Сао Пауло и германския Байерн (Мюнхен). Баварският гранд, който получи 1,5 милиона евро за участието си, постигна успех с 2:1 (0:1) с попадения на новите си попълнения Мирослав Клозе с глава (61) и Хамит Алтънтоп от фаул (76). Преди почивката бразилците бяха открили резултата чрез Марсел (19). За Байерн, който започна подготовка едва преди два дни, не участваха новозакупените Франк Рибери и Лука Тони.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]