forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 19, 2025 12:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2014 10:53 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
ICF написа:
Левски винаги е имал една цел- да играе футбол, красив и нападателен! За жалост от доста години такъв няма.

Явно трябва да променим целите. Някога играчи като Соколов, Гунди, Гибона. Илиан Илиев и тн. играеха за жълти стотинки. В скоро време не виждам Левски да си позволи играчи за "красив и нападателен" футбол

Отбора който влезе в ШЛ и стигна 1/4 финал в уефа горе-долу колко кинти ни е излезнал? И сега има добри играчи, но няма кой да ги открива или поне с дончо донев и оня другия как му беше името няма да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2014 10:56 pm 
Аватар

Проблеми с пролетниците :smt017 :smt017
Човек, кой ти говори за Наско... Нали уж искаме да можем без бащица, нали искаме да сме някакъв фактор ние, феновете? Как да стане? Аз съм давал и пак ще давам. Но на всички, дето смятат цената на старите вестници, това е начина да им покажеш, че нещата се правят наистина безкористно и в полза на Левски :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2014 10:57 pm 
Аватар

Dust написа:
ICF написа:
Левски винаги е имал една цел- да играе футбол, красив и нападателен! За жалост от доста години такъв няма.

Нямах това в предвид, а в това отново ли ще гоним титли и купи, щото бъде ли поставена подобна цел и при първите слаби игри и резултати отново ще си ебе мишка ухото какво ще стане, а така няма се оправим и всички го знаем.

На всички мисля е ясно, че с нов тренер, нови играчи няма как да гоним титли и купи! Дано се фокусират върху това да се работи в дългосрочен план и да се изгради отбор със стил на игра, но ще поживеем и ще видим. Аз лично не очаквам нищо повече от това треньора, Гонзо и Боримиров да се оставят да работят пък да видим какво могат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2014 11:26 pm 
Аватар

Цитат:
Бяха привлечени още Даниел Димов и Пламен Димов. И ако за тези футболисти казваме, че са слаби, алал им вера. Няма как в “Левски” да бъдат привлечени хора от “Реал” (Мадрид) или от “Челси”.

:o Извадка от интервю на Д.Донев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2014 11:57 pm 
Аватар

ICF написа:

На всички мисля е ясно, че с нов тренер, нови играчи няма как да гоним титли и купи!

Що? Разградските селяци още с влизането си направиха чисто нов отбор, с радо прашката за треньор, и спечелиха титлата, с нелош футбол. Не виждам причина и Левски да не го направи. Естествено разликата може да направи мустака, чиито дни в Левски, надявам се, са преброени.
А напускането на Димов и Старокин е добра новина- двама покъртителни некадърници по-малко. Дано и Гаджев се махне, не за друго, ами да не му се налага да понася натоварванията на новите треньори :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 12:00 am 
Аватар

Некадърници в сравнение с кого? С отбора от 2006-та или с отбора от 2014-та? Не за друго, ами защото колкото и да е ужасно Старокин беше един от добрите през изминалия сезон. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 12:02 am 
Аватар

За Димов, въпреки че имаше стабилни мачове съм по-скоро съгласен с твърдението, че е некадърник. С Орльо обаче не мисля, че нещата седяха точно така. Пича се наложи и показваше никак не лоша игра, а още повече беше и постоянен. За Владко... не ми се говори вече. Честно казано отдавна ми е писнало на кура от тоя Обиец на рекламни пана и не знам защо тия от Реал М се опъват и не го взимат.. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 12:09 am 
Аватар

Всички вън :smt006 Още след като загубиха титлата по онзи малоумен начин трябваше да бъдат разкарани до един и наново. Български футболист не може да се възстанови психически след подобен гаф. Примери бол. Ако бяха спечелили титлата тогава - изминалият сезон щеше да е съвсем различен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 12:13 am 
Аватар

niki87 написа:
ICF написа:

На всички мисля е ясно, че с нов тренер, нови играчи няма как да гоним титли и купи!

Що? Разградските селяци още с влизането си направиха чисто нов отбор, с радо прашката за треньор, и спечелиха титлата, с нелош футбол. Не виждам причина и Левски да не го направи. Естествено разликата може да направи мустака, чиито дни в Левски, надявам се, са преброени.
А напускането на Димов и Старокин е добра новина- двама покъртителни некадърници по-малко. Дано и Гаджев се махне, не за друго, ами да не му се налага да понася натоварванията на новите треньори :smt006

Дано, но като гледам последните години какво става си запазвам правото да съм песимистично настроен. Искам в Левски да се работи професионално и с мисъл, резултатите няма как да не дойдат рано или късно и първият показател ще е, че Левскарите ще се върнат на стадиона. А и си мисля, че селяните са станали шампиони в умряло първенство без никаква конкуренция, щом като при сегашното си състояние по миналата година за малко да им вземем титлата смятай за какво става въпрос. Така си мисля, но ми се иска да си прав и да вдигнем титлата на юбилея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 12:26 am 

niki87 написа:
ICF написа:

Селяците го направиха с много пари, а такива при нас няма и този сезон вероятно ще надградят и вероятно отново да са шампион, но съм им еб@л майката не ме вълнуват.

Някой знае ли какъв таван на заплатите са поставили, тъй като е ясна причината за напускането на Димов и Орльо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 2:42 am 
Аватар

Dust написа:
Някой знае ли какъв таван на заплатите са поставили, тъй като е ясна причината за напускането на Димов и Орльо?

По последни информации май се споменаваше 15 000 лв. таван на заплатите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 3:33 am 
Аватар

Баси меркантилните материалистчета се оказаха Димов и Старокин.
За пореден път се убеждавам какъв пич е Божинката, евала, обля ни много мощно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 4:54 am 
Аватар

Сигурен съм, че като порастнеш ти ще работиш без да искаш заплата и развитие на работното място. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 5:23 am 
Аватар

Достатъчно "пораснал" (пише се без "т") съм, бъди спокоен, работя в сферата на изкуството и да- не ламтя за повече от това, което имам. Понякога идеалът в който вярваш (ако вярваш в такъв, гореспоменатите футболисти явно не вярват) не трябва да бъде омърсяван от излишни материалистични амбиции, да не говорим, че в случая става въпрос за нещо съвсем различно като ситуация...Бъди сигурен, че както ще живея с 2000лв., така ще е и с 10000лв, а в техния случай- както ще си се напиват в Плаза за 20000лв., така ще го правят и за 10-12-15000лв, благосъстоянието и "качеството" им на живот няма да се променят с 4-5000лв. по- малко. Въпрос на приоритети и заставане зад кауза и идея- когато нещо е на сърцето ти, ще го правиш и гратис за някакъв период, ако се наложи. В момента Левски има нужда от такъв тип мислене. Ако им трябват пари и още пари- да хващат пътя, Левски няма нужда от такива играчи. Такива играчи бяха Бру, Туре, Буре и сие.
Мисля, че много добре разбираш какво имам предвид, пишейки това. Развитие на работното място ще искаш, когато виждаш, че има предпоставки за такова. В момента Левски като клуб се гърчи , за какво "развитие на работното място" говориш? Ако си посветен на идеята- стискаш зъби, намаляваш си заплатата, даваш всичко от себе си клубът да се стабилизира и когато това стане- искай и 30000лв. ако щеш и тогава ако ти откажат, вече в твоя пост има смисъл (дори и с безмисления ти сарказъм в него).
Аз така ги разбирам нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 5:52 am 
Аватар

Хвана ме на тясно за правописната грешка. :bigok
Във всичко останало има смисъл, ако си фен, ако се водиш професионален футболист, не.
А примера с Божи86 не е удачен, защото колкото и да не искаме да си признаем, той е тук, защото не може да си уреди трансфер в добър отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 5:54 am 

Австралиец, Топчо пръв си намаляваше заплатата навремето, а и май не беше само той. Да не говорим, че Драгич беше съгласен и без пари да играе, само и само да е в Левски. Не ми се рови и за други случаи като този на Топчо.
15 бона, човек, говорим за 15 бона таван в България, а не за 2000 лв. (които да не говорим какво са за масата българи). Съгласна съм с това, което казваш по принцип, прав си, ама в случая говорим за разглезени чалгарчета, които след 10 години никой няма да помни.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 6:00 am 
Аватар

Съгласявам се с теб, но романтизмът отдавна е на изчезване във футбола.
Два пъти съм по-съгласен с втората част на поста ти.
П.П. Може би просто животът ме прави все по-циничен. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 7:11 am 
Аватар

Хора, говорим за наемници(професионалисти демек), които имат още 4-5 години да играят и след това могат да станат единствено таксиметрови шофьори и то с протекции, ако са опукали всичко. Старокин играеше със спортна злоба и беше постоянен. За димовците мога само да кажа, че изобщо не съжалявам. Инчето е права че след 10 г. никой няма да си спомня за тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 8:38 am 
Аватар

Играе се, за да се изкарват пари. Това е професията на тия шушляци и те искат да вземат максимум докато могат да играят. Романтиците играещи за безпари са рядко срещани или юноши, така че не ги търсете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 8:58 am 
Аватар

Цитат:
"Този изобщо не съм чувал. За мен това е световнонеизвестен треньор. Не ми е работа да коментирам човека, тези, които са го довели, явно имат нещо предвид. Аз помня обаче, какво се случи с другия "гений", който получи шанс да работи в Левски след моето уволнение - Ратко Достанич. Този невиждан специалист е по-известен вече като Кратко Останич. Струва ми се, че сега нещата отиват в същата посока. Аз съм на почивка и не ми влиза в работа кой е новия треньор на Левски. След като не съм аз, какво ме засяга", каза още Велев пред "Меридиан Мач".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 9:12 am 
Аватар

Тренерчето ни на 03.12.2014 става на 50 лета.
Дали ще издържи да е начело на отборО до тогава? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 9:50 am 
Аватар

Тоз треньор не е добре никак. Лъчезар Танев е комунист-интригант привърженик на цфк средец към афд георги димитров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 10:32 am 
Аватар

През последните години, точно при най-шантавите треньори, като че ли играехме по-добре. Честно казано съм без очаквания дано просто наистина поне един път имаме треньор, на когото никой не се меша в работата.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 10:33 am 
Аватар

Не мога да повярвам, че някои жалят Старокин :smt005 бил най-добрият :shock: Това че някой тича и се ръга не го прави футболист, а Старокин с топка в краката е комичен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 11:30 am 
Аватар

По темата за заплатите. Ясно е, че професията футболист има доста сериозни разлики от "нормалните" професии. Но все пак - ако си служител на една компания и тази компания има огромни загуби, изостава от конкурентите по редица важни показатели и системно не успява дори да се доближи до поставените цели, какво ще се случи с теб?
Аз виждам две версии.
Първата е, че ти се справяш добре в работата си и по-скоро губиш от общото "затъване" на компанията ти. Естественото решение би било да потърсиш друго работно място, където работната среда да отговаря на уменията ти, да се развиваш - и като умения, и като успехи, и като заплащане.
Втората е, че ти си част от проблема - уменията ти са на същото ниско ниво или дори са по-ниски от на останалите. Компанията ти затъва и, погледнато от страни, по-скоро би трябвало да бъдеш освободен и заменен с по-способен служител. Това при положение, че управителите на фирмата имат желание да обърнат посоката на събитията, а не са част от проблема - също като теб. Ти си недоволен, че заплатите се свиват или че ви спират бонусите, които сте получавали. Това е нормално - никой не обича да получава по-малко пари в сравнение с това, което е получавал преди. Но какъв е избора ти? Единственото, което можеш да направиш е - отново да напуснеш и да се прехвърлиш да "паразитираш" в друга фирма, която е в по-добро общо състояние от настоящата ти. Като за целта разкрасяваш CVто си и се представяш на следващия си работодател като човек, от първия описан вариант. Проблемът тук е, че успешните компании рядко допускат да се подведат за качествата на кандидатите си. И ако системно се пълнят с прииждащи "паразити" от западащи компании - най-вероятно са поели по същия път. Просто не са стигнали толкова далеч, че да спират бонуси и да ограничават разходи.

Примерът ми е опростен. При футболистите реалностите на професията са по-различни от тези при по-класическите професии. Но все пак, общите принципи са еднакви. И е ясно такива футболисти, като Старокин и Димов, от коя категория са. Едва ли някой си въобразява, че те не са част от проблема, а са жертви на общото ниско ниво и, един вид, Левски е бил пречка пред професионалното им развитие. Тези двамата ще намерят глупак, който да им дава по-висока заплата от тази, която са щели да взимат в Левски след промяната. Но това е, защото той ще е глупак да дава такива пари за такива служители.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 11:31 am 
Аватар

Boyo написа:
Не мога да повярвам, че някои жалят Старокин :smt005 бил най-добрият :shock: Това че някой тича и се ръга не го прави футболист, а Старокин с топка в краката е комичен :lol:

Аз не плача за Димов и Старокин, но и двамата ги предпочитам пред Балтанов и Йети.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 11:44 am 
Аватар

Кур за старокин,димоф,гаджеф и останалите боклуци загубили 4 пъти от трагичните турци и секи път размазани в центъра от пенсията тошку янчеф,гноми галчеф или папагалчето чочко :ohmygod2

10 пъти по-добре балтанов и цонев отколкото горните мишки :smt006

Ше ви сереме на путките :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 12:07 pm 
Аватар

tones написа:
...дано просто наистина поне един път имаме треньор, на когото никой не се меша в работата.

Кажи, честно: Вярваш ли, че има
и 1% шанс това да се получи. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 12:09 pm 
Аватар

Балтанов забравихте ли го как играеше в Левски ? :smt006 Нито е най-сърцатия играч, да кажеш да компенсира, нито е класа невиждана.

Пак гледам сме на път "да дадем време и спокойствие" и тъй нататък сладки приказки, а всъщност затъването на този отбор продължава. Миналата година ни докараха некадърници, ама поне ни замаздаха очите, че били чужденци и всъщност са голяма класа - играчи та дрънкат, ма няма как да го знаем.

Сега сме на принципа "който дойде" като гледам. Старокин не е за жалене със сигурност, ама като си представя че го "надграждаме" с Лъчко Балтанов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 1:26 pm 
Аватар

Старокин и Димов не БЯХА за жалене преди изминалия сезон. По време на него, къде от некадърност на другите или от развитие - показаха, че имат качества, надвишаващи представянето ни. Най-жалкото обаче - изпускаме единия заради Иртиш (!!!), а другия, най-вероятно заради Черно Море. Смърт и анатема.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]