forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 26, 2025 3:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:33 am 

Trent написа:
UltrasO написа:
Крайно интересно ми е утре представянето с/у Хасково на франсето и бразилчето ... :roll:

п.п по RTV ще дадат мача на запис от 21:30.

Мерси за инфото, още от сега нагласям алармата на джиесема за утре... 8)

Специално с/у Хасково със сигурност Лероа ще вкара поне 2 гола, но даже и при такъв сценарии не е 100%-ово попълнение. Ако не си скъса задника обаче, още след тоя мач мое да изгърми... :oops: Франсето има солидни качества, но дано да се сети още от контролите да почне да ги показва белким остане...

А от Елвис...очаквам всичко. От отигравания тип "краката ми пречат" до некое гениално изпълнение...

И аз си нагласих алармата ... надявам се да стана, въпреки състоянието ми в момента :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:38 am 

UltrasO написа:
Trent написа:
UltrasO написа:
Крайно интересно ми е утре представянето с/у Хасково на франсето и бразилчето ... :roll:

п.п по RTV ще дадат мача на запис от 21:30.

Мерси за инфото, още от сега нагласям алармата на джиесема за утре... 8)

Специално с/у Хасково със сигурност Лероа ще вкара поне 2 гола, но даже и при такъв сценарии не е 100%-ово попълнение. Ако не си скъса задника обаче, още след тоя мач мое да изгърми... :oops: Франсето има солидни качества, но дано да се сети още от контролите да почне да ги показва белким остане...

А от Елвис...очаквам всичко. От отигравания тип "краката ми пречат" до некое гениално изпълнение...

И аз си нагласих алармата ... надявам се да стана, въпреки състоянието ми в момента :roll:

Само гледай да не си го навил за Еротичен Бутик че ства лошо :D Иначе до колкото разбрах Лероа изоствал доста и няма да остане в отбора :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 11:44 am 
Аватар

Ти си информаторО ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 12:40 pm 

Бейтар пред сделка с Емил Ангелов

Израелският Бейтар (Йерусалим), който бе сред най-сериозните възможни противници на Левски на вчерашния жребий, е близо до привличането на Емил Ангелов, твърди "Меридиан мач". Днес или най-късно утреще стане ясно дали евреите ще направят оферта за него. В момента спортно-техническото ръководство на Бейтар гледа мачове с играта на Емил Ангелов.

Както е известно хасковлията най-вероятно ще бъде продаден през лятото, като към него има интерес от руски и турски клубове. Според запознати "сините" искат 400 хил. евро за тарана.

Във втория предварителен кръг Бейтар ще играе с Копенхаген и това е най-интересната двойка на тази фаза.

В същото време треньорът Станимир Стоилов изрази недоволството си към БФС. Причината е, че футболната ни централа все още не е уточнила дали ще има мач за Суперкупата и кога ще е той, както и кога ще започне първенството.

"Няма такава държава. Тук никой не никога не знае нищо. Трудно ми е да правя планове, при положение, че не знам дали въобще ще има такъв. За нас ще е добре да имаме един мач за Суперкупата преди срещите от Шампионската лига, защото това ще е генерабна репетиция за играчите", каза Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 1:13 pm 
Аватар

Цитат:
Българинът Светослав Тодоров отказа да подпише нов договор с Портсмут, пише в днешния си брой вестник "Сън".

28-годишният централен нападател получи оферта за удължаване на своя контракт преди месец и дълго обмисляше дали да приеме. В крайна сметка Тоди най-вероятно ще напусне тима, но все още не е известно в каква посока. От клуба предложиха едновременно нови контракти на българина и на Нванкво Кану.

"И на двамата предложихме договори за един сезон с опция за удължаване с още един. Ние няма да променим позициите си и сега всичко зависи от тях. Чакаме отговор от агентите им", заяви изпълнителният директор на клуба Питър Стори.
Българският национал рядко попадаше в групата на Портсмут през изминалия сезон, докато нигериецът е сред основните реализатори на клуба. И двамата вероятно ще си тръгнат от Портсмут през лятото.

Тодоров заяви преди време, че приоритет за него е оставането му в английското първенство. Той разкри тогава, че е имал предложения от няколко клуба от Острова.

В България интерес към национала има от Левски, като треньорът Станимир Стоилов дори проведе разговор с него, относно преминаването му при "сините".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 1:20 pm 
Аватар

Да идва,Емо Ангелов го продаваме,а после се мисли за Елтон Джон

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 1:22 pm 

За съжаление, отдавна не е вариант за отбора ни :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 1:23 pm 
Аватар

Аз Елтон Джон съм го измислИл... общак на някой строеж за 30 кинта надник... пА ще взима повече от някой 3то дивизионен бразилски отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 1:29 pm 
Аватар

Цитат:
СТОИЛОВ: ИГРАЧИТЕ НА ПРОБИ НЕ СА НА НИВО
- gong.bg
Цитат:
Левски отнесе Хасково с 5:0, Льороа и Елтон с отлично представяне
- фокус
:roll: :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 1:47 pm 
Аватар

Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази недоволство от играта на дошлите на проби в тима Лоран Льороа и Елтон.

Двамата играха днес в контролата срещу Хасково, спечелена с 5:0, като бразилецът отбеляза едно от попаденията.

"Искам първо да изгледам запис на двубоя, за да взема някакво по- конкретно решение Като цяло обаче не показаха ниво, като на останалите нападатели. След като видя мача отново, ще преценя дали да им дам шанс и в следващата контрола", коментира наставникът на "сините", цитиран от "Дарик".

Мъри каза още, че се надява да се сдобие със запис на мача на най-вероятния бъдещ съперник на Левски в Шампионската лига Тампере Юнайтед.

Както ви съобщихме, шампионът на Финландия победи с 3:1 като гост втория ТПС Турку, с което увеличи разликата си на върха на шест точки.

"Надявам се, че ще се сдобием със запис на вчерашния мач на Тампере. Скандинавските отбори не са приятни и не бива да се заблуждаваме, че ще ни бъде лесно", каза Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 1:47 pm 
Аватар

Ministry оф Соунд написа:
Аз Елтон Джон съм го измислИл... общак на някой строеж за 30 кинта надник... пА ще взима повече от някой 3то дивизионен бразилски отбор...

Ние строим ограда на вилата,викаш да го взимаме,ама му е много 30лв.,за 20 лв. ше се спазарим..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:01 pm 

Наставникът на Левски Станимир Стоилов взе решение да освободи дошлите на проби в тима Лоран Льороа и Елтон, информира "Дарик".

Мъри заяви веднага след контролата с Хасково, че не е останал доволен от представянето на двамата, но въпреки това ще гледа запис, за да прецени по-добре.

Само час по-късно без да прегледа наново контролата, Мъри взе своето решение, допитвайки се до своите помощници и Наско Сираков. Той се срещна с Льороа и Елтон и им е заявил, че няма да разчита на тях.

Мъри пусна всички футболисти в почивка до утре вечерта, когато трябва да се върнат в Правец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:08 pm 
Аватар

Емо си остава... имах надежди за франсето деаба... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:20 pm 
Аватар

В следващите 6 месеца ще слушаме за "старите слабости в реализирането на положенията"...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:22 pm 
Аватар

Да бе как прецениха че Льороа не става , а пък МаймунДайо винаги е отличник :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:23 pm 

Спокойно..накрая пак ше си вземем Гонзо и ше цъфнем та направо ше вържем :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:25 pm 
Аватар

Съмнявам се ...... :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:31 pm 

Довечера ще изгледам записа на мача и ще ми е интересно да видя, дали наистина Дайо и Емо Ангелов толкова превъзхождат освободените 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:45 pm 
Аватар

пак почваме старата песен на нов глас....защо ли вече не се учудвам въобще..... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 2:48 pm 
Аватар

Споко, нали си имаме Тасевски. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 3:29 pm 

najden написа:
Да бе как прецениха че Льороа не става , а пък МаймунДайо винаги е отличник :shock:

Ти пък как прецени , че Льороа става в момента :roll: Преди 8 години може да е бил всякакъв , ама сега сме 2007-а. Или само щото единият е черен , а другият бял отхвърляш Джайеоба ? Дайо като го пуснат влиза , вкарва някой гол и излиза. Къв е проблема ? То ако ше ги викаме само заради имената направо Пол Гаскойн да вземем срещу Шотландия страшен гол вкара.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 3:50 pm 
Аватар

Според мен Льороа е поискал повечко кинти и на Мъри му е било заповядано от горе да го разкара на бързо... как пък така се преценява за 30 минути игра срещу некви хасковски циганета дали някой футболист става, нещо не ми е ясно... Дарко Тъпанарко все едно е играл последните 6 месеца футбол, заебиииии... Борат, егА за свещи да ги дадеш тия пари, комсомолец проклет! ЗА ФУТБОЛ С БОМБИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 3:52 pm 
Аватар

Ministry of Sound написа:
Според мен Льороа е поискал повечко кинти и на Мъри му е било заповядано от горе да го разкара на бързо... как пък така се преценява за 30 минути игра срещу некви хасковски циганета дали някой футболист става, нещо не ми е ясно... Дарко Тъпанарко все едно е играл последните 6 месеца футбол, заебиииии... Борат, егА за свещи да ги дадеш тия пари, комсомолец проклет! ЗА ФУТБОЛ С БОМБИ!
Какво конспиративно изказване тип борисовата градина :roll: Баш същото, измисли си нещо звучащо горе-долу правдоподобно и се самонавиваш и говориш глупости

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 4:00 pm 
Аватар

Да бе, дай да си мислиме, че само прекрасни неща се случват при нас... вземете свалете тия розови очила, че ставате смешни! Къде потънаха парите от лигата, мамка му! Взимаме един играч за 600 000 евро, като тия пари сме ги избили от продажбата на Пелето и ГелО! Какво по дяволите става, къде потънаха тия кинти!? Капацитетите на кафевО!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 4:07 pm 
Аватар

Много тъпо, щото с добра селекция, при посртавен отбор имаш сигурно влизане в лигата и нови 5 милиона поне.
Явно в ръководството вярват, че и с този отбор влизането ни е сигурно, а в групите каквото стане.
Няма да има рязък скок, а някакво постепенно израстване, при това с немалака доза късмет. Ако късметът го няма обаче...

Дано наистина парите от Лигата не се покрият в посока Мишата Чорни :?

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 4:08 pm 
Аватар

ТерзО написа:
Да бе, дай да си мислиме, че само прекрасни неща се случват при нас... вземете свалете тия розови очила, че ставате смешни! Къде потънаха парите от лигата, мамка му! Взимаме един играч за 600 000 евро, като тия пари сме ги избили от продажбата на Пелето и ГелО! Какво по дяволите става, къде потънаха тия кинти!? Капацитетите на кафевО!!!
Смешно е като почват да се вадят някакви теории как Батков отказал на Мъри щото не искал да му плаща па затова Мъри казал че не бил добър, а всъщност е много добър щото е направил две асистенции в контрола срещу Хасково, мач който беше предаван пряко с текст по интернет. Писна ми да ви чета глупостите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 4:12 pm 
Аватар

А защо малкото дебело човече Деко не ги направи тия асистенции, като е толкова добър, а?! Предпочитам Льороа да е първа резерва на Бардон, отколкото некво джудже от страната на чудесата, дето като е малко по-класен отбора, потъва в дън земя! Пак се започва старата песен на нов глас за пропускането на 100 процентови положения и нуждата от класен нападател... та така до следващия трансферен прозорец! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 4:23 pm 

То се е видяло, че няма да имаме нови в атака, поне да разкараме Дайо и Емо Ангелов, та да играе цигането Огнянов, в него има хляб много според мен!

А по въпроса за парите - не знам къде са отишли, но знам в каква посока ще отидат още немалко кинти -> в на УЕФА банковата сметка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 4:39 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
То се е видяло, че няма да имаме нови в атака, поне да разкараме Дайо и Емо Ангелов, та да играе цигането Огнянов, в него има хляб много според мен!

А по въпроса за парите - не знам къде са отишли, но знам в каква посока ще отидат още немалко кинти -> в на УЕФА банковата сметка :lol:

Абе вие се ебавате, ама аз съм сигурен, че на реванша с Тампере ще стане като със Сиони.

По темата - аз не мога да повярвам че Льороа и Елтон са по-слаби от Дайо и Бабангида. Всичики нападатели на света са по-добри от тях.
И наистина е по-добре Огнянов да играе.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2007 4:42 pm 

Аз искам Спас да го викнат в 1-вия отбор...

Последна промяна trippin на Съб Юни 30, 2007 4:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]