forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 2:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:16 pm 
Аватар

Всичко ни се връща от предният сезон.Всички победи в последните минути , съдийските подаръци , късметлиите голове и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:17 pm 
Аватар

bate sasho написа:
Всичко ни се връща от предният сезон.Всички победи в последните минути , съдийските подаръци , късметлиите голове и т.н.

само 2х се върнаха преди този мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:18 pm 
Аватар

acrimonious написа:
[az] написа:
acrimonious написа:
Добре де, на срещата НКП обясниха позицията си спрямо Борат. Не смятат, че управлението му е добро, но не виждат алтернатива. Петдесет пъти се каза, че който иска да вика против борат, да вдига трансперанти и т.н. е свободен да го прави. Защо трябва НКП да имат позиция срещу него?

Всички трябва да имаме позиция против свинята,тва за алтернативата са пълни глупоси-от една страна имаш неизвестност за бъдещето,а от другата-ясно бъдеще,ясно,че ще продължаваш да затъваш в тинята.На тая среща за себе си се убедих,че тия хора нямат никакво намерение да тръгват срещу свинята,платени или не.

Т.е. Ти си на това мнение, което значи, че всички трябва да са?

ако половината фенове са за кампания срещу Батков, а другата половина са против и НКП иска да е по средата, за да обединява, а не да разединява (каквато май е официалната версия), то каква позиция трябва да вземе НКП, според теб? ако едно нещо може да се направи или да не се направи, каква ще е междинната позиция? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:19 pm 
Аватар

blue order написа:
acrimonious написа:
blue order написа:
Защото има апатия и отчаяние пред мустакатата курва,които разбира се могат да се преодолеят, ако активно се започне кампания с/у него,дори и от 100 човека.Тогава и ще се появят хората,които ще искат да спонсорират Левски,сега кой ще се появи като вижда как се хвали доносника колко му е комфортно сред феновете.Вярвам,че това което майните и свинете не можаха да постигнат,ние ще го постигнем,имаме толкова дремещ потенциал,който трябва да се събуди.

Т.е. И ти търсиш 100 човека, които да поведат кампанията, но не смяташ, че ти можеш да си част от тях?

Естествено,че съм от тях и има много хора като мен,но и болшенството от така наречените отговорни фактори са,или апатични,или си го приемат тара като необходимо зло.Аз каквото трябва съм го направил и с пеене, и с действия!

Ето, нека си го кажем- когато правят нещо, което не ни харесва (събличането на Петев)- наркомани, качулки, платени. Когато искаме нещо да се прави- няма да съм аз, трябва да са нарко... отговорните фактори... :smt006

Austin написа:
Трагедия! Срам! Унижение!
Вън от Левски, шиб*ни бездарници! Не заслужавате да носите фланелката на Левски, не сте достойни за нея!
Вън и на батков, всичко най-лошо да ти се случва, утайка скапана. Къде са сега феновете, които съблякоха Петев ? Защо не съблечат футболистите ? Докажете, че не сте платени като ги съблечете. Иначе ще докажете, че сте платени.
Нещо срещу батков ще направите ли ? Как ще направите като всеки месец взимате по 15 000лв.
Клубът ни е съсипан от батков и от платените фенове.

Иди ги съблечи ти, никой няма да те спре. Е, ще те псуват и ще ти сипят три тона лайна отгоре, щото за едни ще е виновен батков, за друг ще се нуждаем от спокойствие, за трети ще е срам, но кво ти пука :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:20 pm 
Аватар

bate sasho написа:

Тука не става дума за карма. Става дума за некадърност и липсва на елементарен професионализъм в клуба. От 5 години е така и днешният мач е просто следствие.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:21 pm 
Аватар

За това ли ни бяха тия филми- дрескоди, черни дрехи?! За да сме в тон с траурното настроение ли... За това ли ни бяха тези маски, за да се крием ли? Ние фенове ли сме или нинджи?! Това ли значи свобода? Да си скъсам гърлото цял ден и цял мач и отдолу да се крещи: "нищо не пеете УЕЕЕ, АРИ УЕЕЕ..." :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:21 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:

ако половината фенове са за кампания срещу Батков, а другата половина са против и НКП иска да е по средата, за да обединява, а не да разединява (каквато май е официалната версия), то каква позиция трябва да вземе НКП, според теб? ако едно нещо може да се направи или да не се направи, каква ще е междинната позиция? :smt017[/quote]

Да не правиш нищо и да оставиш който иска да си протестира, който иска да си му пляска. Според теб каква е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:22 pm 
Mаминия златен. Викал бил цял мач. :smt022 :smt056

Последна промяна El Hacendado на Съб Окт 19, 2013 8:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:22 pm 

SZ_FEN написа:
Петев още ли ви се струва некадърен?

По глупав въпрос не бях чел тук.Странен тип си ти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:23 pm 
Аватар

BluePower написа:
За това ли ни бяха тия филми- дрескоди, черни дрехи?! За да сме в тон с траурното настроение ли... За това ли ни бяха тези маски, за да се крием ли? Ние фенове ли сме или нинджи?! Това ли значи свобода? Да си скъсам гърлото цял ден и цял мач и отдолу да се крещи: "нищо не пеете УЕЕЕ, АРИ УЕЕЕ..." :smt006

Егати госпожиците има в тоя форум. Като си си скъсал гърлото защо се припознаваш? Или смяташ, че всички се раздаваха на 100%?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:23 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:

ако половината фенове са за кампания срещу Батков, а другата половина са против и НКП иска да е по средата, за да обединява, а не да разединява (каквато май е официалната версия), то каква позиция трябва да вземе НКП, според теб? ако едно нещо може да се направи или да не се направи, каква ще е междинната позиция? :smt017

Междинната позиция е, да се избере половинчато "по-малко зло". И то по начин описан в оня популярен съветски виц "Пих, ама с отвращение". Точно това правят НКП и мисля, че най-малкото не могат да бъдат винени за подобна позиция.

Последна промяна Стоянов на Съб Окт 19, 2013 8:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:26 pm 

ЛЕВСКИ е разполагал и с много по - слаби футболисти но в толкова дълъг период в такава ДУПКА никога не е бил Трябва да се повикат и футболисти като Милиев и всички които имат общо със СИРАКОВ да си поговорят с феновете на :shock: 4 очи :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

BluePower написа:

А ти що си се засегнал ? Нали си си драл гърлото цял мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

в СЕКТОР Б в момента НЕ НЕ НЕ МОЖЕШ да опънеш плакат анти-баткофф, както и да си направиш групичка, която да го кълне

къде са всички онези, които пееха на джипси кинг мелодията тодореее умрииии
а?
не бяха ли същите, които сега НЕ даваат да си анти-Батков в сектора ?

това ли му е обидинителното ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:27 pm 
Аватар

acrimonious написа:
BluePower написа:

Егати госпожиците има в тоя форум. Като си си скъсал гърлото защо се припознаваш? Или смяташ, че всички се раздаваха на 100%?

:smt005 Факт, някакви нинджи зееха връз таблото да се пее, ама явно искаха да назоват точен човек с очила...ми обърнах се и ги нахраних, защото не е това начина...и не рИва, че някой е накърнил ранимата ми душа...нито се имам за човек, който не се е раздал :strkstrk Нали се сещаш, че трябва мрънкане да има..

п.с.LS4ever , направете и вкарайте в Сектор Б анти-Бащица плакат,в дигнете го, свалете го...и тогава можеш да кажеш дали може или не може да го направиш.

Последна промяна Лабрадор на Съб Окт 19, 2013 8:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:28 pm 
Аватар

аз реших, че тебе или домоуправителя хранят :smt005 :smt005 :smt005

Последна промяна antonatan на Съб Окт 19, 2013 8:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:28 pm 
Аватар

tones написа:

Тука не става дума за карма. Става дума за некадърност и липсва на елементарен професионализъм в клуба. От 5 години е така и днешният мач е просто следствие.

Абе и за карма става дума, но не и така лаически обяснена и обоснована, без да се обижда колегата. А това дето твърдиш, че е причина за нещата, не знам защо го приемаш като аргумент изключващ кармата като фактор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:30 pm 
Аватар

Ти явно щото си с цайси и затова се припозна :bii_chorbata :strkstrk Добре де Акримун как може дори бира да не близва :smt085 :smt089 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:31 pm 
Аватар

Йоканович, отбора си плаче затреньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:31 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Кока-Кольо написа:

Да не правиш нищо и да оставиш който иска да си протестира, който иска да си му пляска. Според теб каква е?[/quote]

остави тази работа с "който иска"... въпросът е, прави ли се или не нещо организирано срещу Батков и ако не се прави, това не е ли пак заемане на позиция от страна на НКП? Според мен подобна позиция напълно урежда Батков. За него е важно да няма организирана кампания, която да излезе по медиите, а че разни отделни индивиди нещо ще извикат преди да си тръгнат от стадиона - боли го хуя

Последна промяна Кока-Кольо на Съб Окт 19, 2013 8:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:32 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ти явно щото си с цайси и затова се припозна :bii_chorbata :strkstrk Добре де Акримун как може дори бира да не близва :smt085 :smt089 :strkstrk

Даже не се припознах, защото виждах, че не сме спрели..ама пак дразни. :strkstrk А бачи Акрижмуньо е краен индивид в тая насока, факт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:32 pm 
Аватар

Стоянов написа:
b0b000 написа:
Логиката е много чуждо понятие за теб...Не, хората не постигат винаги успехи, но когато правиш 1 и съща грешка 3924942 пъти значи си завършен идиот. Когато НЕ ИСКАШ да се развиваш - също.

Добре, като си много на ТИ с логиката, обясни ми логически, ама сериозно и аргументирано, а не с някви заучени фрази и клишета, та обясни ми, как се получава така, че според теб Батков няма никакъв принос за това да сме първия отбор след промените играл напролет в Европа(мача с Ливърпул), нито за 1/4 финала за УЕФА, нито за класирането ни в групите на ШЛ - единствен български отбор все още, нито за титлите, купите, суперкупите. Как става така, как? И как пък точно, единственото му влияние над Левски е само и единствено когато се случват провалите и нещастията?

За да стигнеш до групи ШЛ, 1/4 финал и мач напролет с Ливърпул се изискват доста умения, които баткOFF не притежава. За тези успехи са виновни СС.
Искаш ли още аргументи? Година след година става все по-зле и по-зле(СС ги няма), така че ако тара имаше потенциал за тези успехи, които спомена по-рано, то той щеше да извади отбора от тази дупка. Той не само, че не го прави, а става по-зле както написах вече...
Виждам, че си написал следното:
Стоянов написа:
Нещо повече, някак си ми се струва, че освен тъпака Батков имаме всъщност някакъв дует от тъпаци, единия е Батков, а другия не го знам кой е, ама май е на същото ниво, ако не и на по-лошо от него.

Тоест, по-добре само с един тъпак. Или да е единия или да е другия, ама не и с междувластие между двама тъпаци, че си ебало мамата.

Щом според теб баткOFF е тъпак, как така по пътя на ЛОГИКАТА е способен да стигне до такива успехи?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:33 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Значи,че е най-логичното мнение.На срещата,макар и със завъртулки,всички признаха,че свинята е с основна вина за състоянието ни.Та по тоя въпрос няма спорове,всички знаем ква е организацията в Левски.Добре,ама трябвало левскарите да сме обединени.Ми коя позиция има по-голям шанс да ни обедини-мълчание,прегръдки и целувки за Бащицата,Тонев и евентуално собственика в сянка или обратното?Ама да се правели предложения от феновете как да се подобряват разни неща в клуба.Дотук всичко е чудесно,но има ли дори един,който да вярва,че хората в тоя клуб съвестно ще приложат тия предложения на практика?И значи в крайна сметка е по-добре да се наденем на сигурния хуй,отколкото да кажем нещо,щото евентуално можело да се наденем на друг хуй след него?Тва е гениално,бе!Най добре да играеш руска рулетка с пълен револвер,имаш сигурност един вид,занеш кво ше стане,а иначе би било едно такова некомфортно,може да живееш,а може и да умреш,много гадна работа :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:34 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
acrimonious написа:
Кока-Кольо написа:

Да не правиш нищо и да оставиш който иска да си протестира, който иска да си му пляска. Според теб каква е?

Кока-Кольо написа:
остави тази работа с "който иска"... въпросът е, прави ли се или не нещо организирано срещу Батков и ако не се прави, това не е ли пак заемане на позиция от страна на НКП? Според мен подобна позиция напълно урежда Батков. За него е важно да няма организирана кампания, която да излезе по медиите, а че разни отделни индивиди нещо ще извикат преди да си тръгнат от стадиона - боли го хуя

Ма ти си много странен човек... Излез, поговори с хора, света не се изчерпва с тоя форум, ще видиш, че огромна част (сигурно поне 50%) не смятат, че Батков е най- голямото зло. Ако се тръгне с организирана кампания, НКП да речем изгони Батков, останем без пари и във В група (теоритично- дали ще стане, отделно), кой ще отнесе цялата храна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:38 pm 

АЗ се казвам Иван Стоянов Александров и никога НЯМА да спра да обичам ЛЕВСКИ каквото и да ми коства това :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:39 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Добре де Акримун как може дори бира да не близва :smt085 :smt089 :strkstrk

Принципен съм, да го еВа :D

[az] написа:
acrimonious написа:

Значи,че е най-логичното мнение.На срещата,макар и със завъртулки,всички признаха,че свинята е с основна вина за състоянието ни.Та по тоя въпрос няма спорове,всички знаем ква е организацията в Левски.Добре,ама трябвало левскарите да сме обединени.Ми коя позиция има по-голям шанс да ни обедини-мълчание,прегръдки и целувки за Бащицата,Тонев и евентуално собственика в сянка или обратното?Ама да се правели предложения от феновете как да се подобряват разни неща в клуба.Дотук всичко е чудесно,но има ли дори един,който да вярва,че хората в тоя клуб съвестно ще приложат тия предложения на практика?И значи в крайна сметка е по-добре да се наденем на сигурния хуй,отколкото да кажем нещо,щото евентуално можело да се наденем на друг хуй след него?Тва е гениално,бе!Най добре да играеш руска рулетка с пълен револвер,имаш сигурност един вид,занеш кво ше стане,а иначе би било едно такова некомфортно,може да живееш,а може и да умреш,много гадна работа :lol: .

Ми да, той е виновен, обаче ако се огледаш в другите клубове виждаш едни прекрасни президенти :oops:

Приеми в твоя пример, че играеш руска рулетка с пълен револвер, ама си го насочил към коляното си, а иначе ще играеш с полу-пълен, ама насочен към главата ти..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:41 pm 
Аватар

Нали си чел какво казва Фьодор Михайлович за трезвените :bigok
Чакам анализа на Левскар67 ако е успее да слезе от черешата тази вечер :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:41 pm 

СВИНЕТЕ ги храни най- големият мошеник в България и кво ставаме за резил

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:43 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Нали си чел какво казва Фьодор Михайлович за трезвените :bigok
Чакам анализа на Левскар67 ако е успее да слезе от черешата тази вечер :strkstrk

Изпуснал си го. Заповядай:

Levskar67 написа:
Толкова много съм разочарован, че сигурно 5 минути след мача гледах в една точка и не знаех, къде се намирам! Толкова слаб мач на ЛЕВСКИ не е имало и няма да има! Започвам да се досещам, откъде идват парите за сектор " А ", защо е тая тайственност около това финансиране, защо Батков ходи за бизнес до Хонконг и защо са всички тези негативни изпълнения в ЛЕВСКИ! Не е нормално за ЛЕВСКИ, 90-ет минути да няма голова ситуация, особенно срещу чорбата! :ohmygod Не може да не можеш да си подадеш топката на 5-ет метра разстояние :ohmygod , особенно в този мач и не може да не се опиташ да догониш топката в рамките на игралното поле, когато това е възможно! Какво да коментираме мача след като за първи път от както се помня, не играхме нищо в този мач! Досега подкрепях действията срещу Борат, без мнение! Защото смятах, че мнението на всички ЛЕВСКАРИ трябва да е единно, но сега съм убеден: БаткоF, вън от ЛЕВСКИ! Ще помоля, хората, които искат да се откажат след този мач, да не го правят! Това е временно! Ще ни гъбаркат чорбарчетата една седмица и толкова! ЛЕВСКИ е вечен, ще имаме повече победи, от колкото загуби, това е сигурно! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:43 pm 
Аватар

[/quote]
Естествено,че съм от тях и има много хора като мен,но и болшенството от така наречените отговорни фактори са,или апатични,или си го приемат тара като необходимо зло.Аз каквото трябва съм го направил и с пеене, и с действия![/quote]

Ето, нека си го кажем- когато правят нещо, което не ни харесва (събличането на Петев)- наркомани, качулки, платени. Когато искаме нещо да се прави- няма да съм аз, трябва да са нарко... отговорните фактори... :smt006

[/quote]
Не съм наричал никой наркоман,дори и някой син привърженик да е такъв,за мен той е на първо място левскар,вкарвате много хора,които пишат тук в един образ.
Прекалено много те уважавам,за да продължа този спор.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]